Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ученици на шествие в столицата за Деня на будителите. 14 учители бяха
Добави мнение   Мнения:9 1
TJ
01 Ное 2005 22:17
Мнения: 660
От: Bulgaria
"Добрата новина" и тук е на последно място, както и по бТВ ...
редник
01 Ное 2005 22:52
Мнения: 9,547
От: Bulgaria
Защо не са показани отличените, не са изписани имената им?
За престъпници - цели страници, за учители - между другото...
Редакцията, нали и вас са ви учили учители?...
Забравихти ли?...
Като виждам какви граматични грешки допускате, май доста часове сте пропуснали...
Радикална Партия
01 Ное 2005 23:34
Мнения: 728
От: Bulgaria
Това е можеби най приятната гледка която се вижда в наши дни в нашата истрадала Икономически Държава с новите Цени на Парното днес които Турския Кабинет на Турско Етническата Партия ДПС наложи за личното им облагодетелстване на обръча от фирми на Доган!!!Тази снимка която се вижда от тази снимка Българчета с националните знамена манифистират за да покажат почита и уважението си към Българските Народни будители а техния Национален Празник 1 ноември който е честван и от всички национални патриоти като ден на Българскат Национална Итория която нямаше да е има без нашите народни будители отдали своя живот за благото на България написвайки и сътворявайки Историята на Велика България!!!Да тази смимка е предупреждение за демонстриране ясно на това Правителство с турски мандат че България е жива и нашата Държава се събужда за да помете тази Политическа върхушка която се облагодетелства за сметка на нашите деца които са изправени пред дилемата за оцеляване в тежката зима която предстои с новите цени на парното и не се знае колко дървени вакнций ще трябва да излезнат нашите деца!!!Да живее Велика България!!Да живее во век и веков!!!Ахмед Доган пред съд да отговаря за извършените то него злини срещу нашите деца които тази зима трябва да правят иконмий на парното и да учат на студено в класните стай!!!Долу ДПС!!!
FL
01 Ное 2005 23:56
Мнения: 6,942
От: Canada
Промиване на мозъци!
Chicho Dr.
02 Ное 2005 01:10
Мнения: 8,006
От: USA
Някой да си спомня да сме отбелязвали този празник преди 10.11.1989 г.?
Не, не го отбелязвахме. Не празнувахме официално 3 март, денят на нашето Освобождение. През 1974 г. се опитаха да посегнат на 24 май, дори имаше публикувано решение на Политбюро по случая. Добре, че беше Людмила, която оправи нещата. По-късно тя заплати с живота си за тази си дързост. Беше убита от братята руси, които много се коркаха, за българската "връзка" в общославянския прогрес. Братя, какво да ги правиш? Братушки.
Радикална Партия
02 Ное 2005 05:02
Мнения: 728
От: Bulgaria
Не, не го отбелязвахме. Не празнувахме официално 3 март преди 10.11.1989 г.?Chicho Dr. ти май си забравил че 3 март при Тодор Живков се почиташе този празник като Освбождение на България от 500 годишно Турско Робство!!!Не си ли спомняш четата "Чавдарче" !!!Само Бай Хасановци и други Турчета не почитат 3 март като Български Празник!!!Защото тези Турци 500 години са клали и унищожавли Българска Нация!!!Как може човек да понеси таково унижение Българска Църква да се градяла в земя и да не е била по висока от Турчин на кон!!!Кой може да не осъди публично и заклейми Турските Бейове и Аги които са съдирали от Българския народ по 10 кожи от гърба му!!!Зъбен данък на преял турчин му е трябвяло да се плащат!!!Да пукнат и да се задвят от тази лакомия и тези сега от ТурскатаПротивокустутоционата Етническа Партия ДПС дето се приготвя да ограби наново Българския Бюджет за 2006 година и да го занесат на агаларите в Анкара нашите пари чумата да ги тръшне дано и бел ден да не види тоя Сокол тоя турски мискинин!!!В техните Хареми през това Проклето Турско 500 годишно робство Българките насила са били карани там в ХАРЕМИТЕа момчетата отвличани за еничерска войска!!!ТАКА ЧЕ ПОМИСЛИ МАЛКО ВЪРХУ ТЕЗИ ФАКТИ И СЪБИТИЯ!!!Защото ако не вземен отсега мерки те Турците само това чакат да ни превземат напълно и да ни турят Робския Ярем!!!Виж Доган как сам с тези продажни Българи налага волята на Анкара в България!!!Ето затова ние Радикална Партия се опъваме и ще противодействаме да Върнем България на Българите!!!Защото в България през последните 15 години от всякакво едно малцинство е добре да си защото всичките им привилегий ги плащаме ние самите Българи даскриминирани в Собствената си Държава!!!Долу Турското ДПС!!!Да живее свободата!!!България на Българите и за Българите!!! Да живееВелика България!!!Да живее во век и веков!!!
Радикална Партия
02 Ное 2005 05:06
Мнения: 728
От: Bulgaria
FL какво имаш на пред вид с този израз -Промиване на мозъци?Колкото ти плащат от Централата на ДПС да плюеш и да маскариш нашите Национални Празници!!!
Chicho Dr.
02 Ное 2005 06:01
Мнения: 8,006
От: USA
Радикална, не спори, когато не си сигурен! Не се празнуваше ОФИЦИАЛНО 3 март в България като национален празник! Беше си присъствен ден. За пръв път го празнувахме като такъв през 1990 г., със специално постановление на ЦК. А духовни празници като Коледа и Великден си бяха забранени. И докато Великден е винаги събота срещу неделя, то Коледа може да се падне във всеки седмичен ден. По онова време той беше работен. Не се празнуваше 6 септеври, деня на Съединенито, не се говореше нищо за 22 септември, деня на Независимостта от турско робство. Но за сметка на това празнивахме 7 ноември, но не битката при Гургулят, а масонския преврат в Русия. Е, празнувахме 9 септември, третият пореден сполучлив преврат на Кимон Георгиев. Единствената разлика от първите му два праврата и третия, беше, че при първите два е увенчал делото си като е пообесил малко червена сволоч, а по време на третия им дава властта на същите, за да се радват.
FL
02 Ное 2005 12:30
Мнения: 6,942
От: Canada
Радикале,"промиване на мозъци" значи знамена , лозунги, ордени, манифестации, химни, маршове, президенти, премиери,
речи, министри....
Много шум, гръмки думи, заплахи...!Малко разум и убедителност!
Ти знаеш!..Ти си наи кресливият и наи повърхностният!
ПС:
С ДПС нямам нищо общо!
Добави мнение   Мнения:9 1