Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Байърли: US бази ще стабилизират региона
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:34 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
saw
03 Ное 2005 22:12
Мнения: 839
От: Bulgaria
Хм.. интересно ми е от кой ще наблюдават морските ни граници, Само румъния и Русия не са членове на НАТО от черноморските държави. Какво ? На собствените си членове ли не вярва НАТО. Писна ми да мислят, че някой им вярва на приакзките.
J_J
03 Ное 2005 22:20
Мнения: 1,199
От: Bulgaria
Голям мерак имат да контролират Черно море. Нали вече си туриха подводните кабели за засичане на подводници. Сега какво? Ще взривяват сините потоци ли? Поне да си плащаха.
баничка
03 Ное 2005 22:55
Мнения: 1,018
От: Bulgaria
Байърли: US бази ще стерилизират региона
КИР СПИТАМА
03 Ное 2005 23:30
Мнения: 888
От: Bulgaria
Хахахахахахахахахахахахах
редник
03 Ное 2005 23:54
Мнения: 9,547
От: Bulgaria
Интересно, къде по света присъствието на американски сили е довело до укрепването на сигурността?...
paragraph39
04 Ное 2005 00:04
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ТАКА Е!
След като дойдат американските бази в България, положението в региона, от "ОТНОСИТЕЛНО НЕсигурно" ще стане съввсем СИГУРНО НЕсигурно!!!
Bira
04 Ное 2005 00:08
Мнения: 9,171
От: Bulgaria
я се разбете с милчо (стоте лева), как да сме топтан-независими и ептем значими.
не ни занимавайте нас.
имаме други грижи.
Иванов
04 Ное 2005 00:49
Мнения: 2,891
От: Bulgaria
Повече от явно е , че този усмихнат Янки ни взема съвсем за АБОРИГЕНИ. Начинът по който ни залисва е повече от унизителен. Защо Американците не вкараха инвестиции в някакви предприятия за високи технологии, защо не дойдоха бизнесмени да построят нещо и да създадат работни места. Основното е да купуваме остарялата им военна техника. То бива плитко лицемерие, бива арогантност и незачитане, но това презрително отношение надминава всякакви граници. И децата вече са на ясно за геополитическите мераци на Щатите, за ненаситната жажда на ам. монополи за нови пазари и за нови печалби. Каква нужда ще имаме от чуждото военно американско присъствие, което ще ни обезличи напълно. Какво ще промени американското военно присъствие за хилядите безработни, за циганското население, за мизерните пенсионери, КАКВО??? Светъът обвинява екипа на Буш в явен криминализъм, ние се правим на непоправими наивници.

PokerFace
04 Ное 2005 01:04
Мнения: 1,882
От: Bulgaria
Поне по едно огледалце или стъклено топче няма ли да дадат на човек янките?Хептен без нищо ли ще е всичко?
VinnDawg
04 Ное 2005 01:23
Мнения: 111
От: Canada
Бейърли че ми лапа чепо... апък докат праи т'ва, ние че идем да сложим малко Български баси у Хамериката, така де, както те така и ние, то не може само те и никой друг, еба ги тарикатите!!!

Дреме им на курец за България! Колко прости си мислят че сме бе?! Само си гледат интересите и не ебат никой друг. Даже комбита и стъкълца нема да има са аборигенско Българско народа... то нали политиците такива.. гъзолизи подлезури пълни предатели. Бахти и безгръбначната държава, бати и чудото!!!

paragraph39
04 Ное 2005 01:38
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Според сценария Вашингтон удря Москва от бази в Източна Европа
САЩ водят виртуална ядрена война с Русия
Компютърното учение цели по-високи разходите за отбрана
в. “Монитор”-04.11.2005
...
От началото на месеца Съединените щати са във виртуална ядрена война с Русия, съобщи в. "Вашингтон пост".
Пентагонът разиграва на компютри учение, според чийто сценарий страна под кодовото название "Сломония" губи стария си съюзник под кодовото име "Юблейм". В резултат "Сломония" започва да следва по-агресивна външна политика, която прераства в "мини студена война". Под "Сломония" се има предвид Русия, а под "Юблейм" - Украйна, сочи авторът на материала във "Вашингтон пост", военният експерт на телевизия Ен Би Си и автор на над 10 книги с военна тематика Уилям Аркин.
След като руснаците губят Украйна, в отговор на засиленото присъствие на войски на НАТО край границите й Русия разполага стратегически бомбардировачи в Далечния изток и в Арктика. Освен това Москва започва да подкрепя страната "Пърпъл" - Северна Корея. Политическите игри бързо прерастват във военни действия и "Сломония", заедно с "Пърпъл" коварно нанасят ядрен удар срещу Аляска. В отговор САЩ удрят "Сломония" с ядрени оръжия, включително от базите си в Източна Европа.
.........................................
Може би, и от бъдещите военни бази на САЩ в България?!?
anacephal
04 Ное 2005 02:12
Мнения: 3,134
От: Bulgaria
Да бе, верно! Обаче ми се струва че и български бази покрай мексиканската граница може да изиграят стабилизираща роля в региона на южните щати. Какво ли мисли Негово Сходителство по този въпрос?!
Gasparini
04 Ное 2005 02:31
Мнения: 4,425
От: Germany
Бе барем 100 комуняги и още толкоз руски дудуци че гуснат чемшира от мъка...
BG_TR
04 Ное 2005 02:39
Мнения: 894
От: Bulgaria
Когато Господ иска да накаже американците -праща им урагани, когато иска да накаже някой друг праща им американци.
tzamburko
04 Ное 2005 02:54
Мнения: 1,022
От: Bulgaria
Това заявление го разбирам така - или ще има наши бази в България , или ще ви уредим с нестабилност - например разцепване на България.
СветлоПиво
04 Ное 2005 03:22
Мнения: 8,839
От: Canada
anacephal прав си. ...... Много далавера има там да знаиш. А пък ако турим и митница......
agnostik
04 Ное 2005 04:42
Мнения: 816
От: Bulgaria
Почти 14 века на територията на Трите /ако искате, можем да кажем и четрите/ Български Държави не е имало чуждо военно присъствие, освен по времето на бащата на монката, ама тогава хитлеровите "бойс" са минавали по тарлъци през територията ни, щото са знаели от турците, че не е добре да замръкват по български села... Дори "бащата на народите", снадбеният с гъста растителност под носа си джугашвили от Гори, не си е позволил да базира руски войски в България, каквото и да говорят разни мекерета с "висок политически рейтинг"! И до къде го докарахме - за първи път на територията на България да има чужда /"приятелска"/ войска от кравари, които искат български телици, което пък ще доведе до сблъсъци с бивши български бикове, които ще трябва да се правят на волове, щтото трябва да се оре на бушльовата нива... Ех, "Време разделно", Момчиле...
fractal
04 Ное 2005 05:22
Мнения: 9,824
От: Bulgaria
няколко хиляди американки които да се задомят за българи и американци за българки ще стабилизират по добре района стига с тя платени саитове за запознанства на възрастни
Chicho Dr.
04 Ное 2005 07:24
Мнения: 8,006
От: USA
1. Разполагането на бази е достатъчен риск сам по себе си. Но има и още по-неприятна възможност. МНого е възможно нашите глупендери ад се съгласили да настанята затвор на ЦРУ на анша територия, в който затвор са настанени Ал Кейда. Нашите побързаха да отрекат тази новин, но може ли ад им вярва човек? А ако е истина, то ние си просим терористичните актове, да не дава Господ! 2. БГ-ТР, а с какво са заслужили кротките мюсюлмани в Пакистан, Афганистан и Индия (Кашмир) та ад бъдат наказани от Бога с това ужасно земетресение? Няколко дни преди това земетресение, такова като твоето изказване направи Усама бин Ладен и бум! Какво се случи? И какво бяха виновни нашите хорица, че ги нагазиха пороите през лятото. Внимавай с изказванията, че Турция също е земетръсна зона! А иначе за американците си прав; ако не бяха те, Турция нямаше да е държава сега. 3. Иванов, от къде разбра, че посланикът е от Ню Ингланд? Доколкото си спопмням от бйографията му, той е от щата Аляска и баща му е от руски произход, може би дядо му се e казвал Иванов?
smiren
04 Ное 2005 08:14
Мнения: 539
От: Bulgaria
Като махнем безнадежния Гапарини - всички са прави.
Американците имат нареждане да бързат. Много неудобен се оказа Путин. И тия китайци там и индийци...а и няма време да се изчака смяната на едно-две поколения в Ирак. Няма да успеят да ликвидират чрез рап, демокрация и "бизнес" мозъците на младежите, както това стана у нас. Нещата не се развиха по най-лесния начин, но Еврейството е предвидило и този вариант на сценария. Възможностите са ограничени - остава горещата война. Има много подробности, разбира се, но в общи линии е това.
Бай Драган
04 Ное 2005 08:49
Мнения: 12,047
От: Bulgaria
Погледни какво измисли тиквата му с тиква. Да защитава танкерите с петрол от БГ.Тази кратуна ни мисли за талибани.
Добави мнение   Мнения:34 Страница 1 от 2 1 2 Следваща