Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
След като ни окуражи за членството в ЕС през 2007-а, шефът на Европарл
Добави мнение   Мнения:8 1
Иванов
04 Ное 2005 01:10
Мнения: 2,891
От: Bulgaria
Как не ви омръзна да бленувате за тази Европа бе драги журналисти. Какво ще правим в нея с тези бедняци, с тези орди от гладуващи, които претърсват многократно кошовете за боклук. Как досега един телевизионен екип не си направи труда да покаже смазващата истина с цялата и грозота. Масовият Българин ОСКОТЯВА , тихо и безапелационно. Докато Соломончо лееше сълзи от наивна радост , други проклинат и майчиното му мляко.

Chicho Dr.
04 Ное 2005 07:31
Мнения: 8,006
От: USA
Добре, бе Иванов! А за къде да се готви България, именно, че е оскотяла от глад? Само там има някаква надежда. Къде иначе? Америка е далече и НАТО e напълно ненужна организация. А от Русия още не можем да се оправим, както и те не са. Сами? При нашите политици-бандити?
papagal
04 Ное 2005 11:43
Мнения: 980
От: Bulgaria
Не из София се разходил а из жълтите павета.Ако искат да му покажат София да го закарат до Люлин , Левски-Г, околовръстното да му покажат те това е София в момента
fractal
04 Ное 2005 16:55
Мнения: 9,824
От: Bulgaria
те европеиците от 15 години окуражават белите робини от източна европа
шуменско пиво
04 Ное 2005 18:45
Мнения: 3,617
От: Angola
Аз пък не проумявам как не им омръзна на Ивановци и Компания да плюят Европа?! И как не им увряха тъпите тикви, че това ни е единствения шанс и ние най-после да станем що-годе нормална държава и хората и у нас да заживеят човешки?
То бива черногледство, бива, но вече почва да ми писва.
Ами като толкова не им се ще да сме нормални европейци, да вървят в Сибир ли, в Казахстан ли?

А може и в Амджикистан...
шуменско пиво
04 Ное 2005 18:52
Мнения: 3,617
От: Angola
А пък Фрактала явно не знае, че европейците си имат достатъчно собствени секс-труженички!
И ако последните 15 години доста наши пеперудки прехвръкнаха по тия ширини едва ли ЕС е виновен. Ако беше така, защо ли по нашите аутобани са на всеки километър?
И защо ли доста рядко ги виждаме по тукашните шосета?
Иванов
04 Ное 2005 21:19
Мнения: 2,891
От: Bulgaria
Абе шуменско пиво Ти наистина ли се обаждаш от Португалия ? Вчера слушах подробен репортаж за това какво е икономическото дередже на Португалия, като най- бедна в семейството на западните евространи, искаш ли подробности??
Слушай млади момко, знаеш ли какво е "гладна кокошка просо сънува" Много се лъжеш ако мислиш, че аз не искам да сме в европейската политическа и икономическа фамилия, много се лъжеш. Истината е, че за тези 15 години ние не сме създали нищо, което да ни приближи към нея. Ние сме жалка васална страна, която се подчинява на чужди интереси и конкретно на щатските. Щом ние не сме способни да управляваме банките си, индустрията си, транспорта, енергийната система, щом има тотална деградация в образованието, здравеопазването, а армията е вече символична, щом има населени места където безработицата достига до 90% за каква Европа да говорим. Не разбираш ли , че както и десетки други страни България е смазана икономически и се превръща единствено в пазар за вносни стоки, досущ като коя да е африканска република. Литерсатура по въпроса колкото искаш, а интернета е океан от информация, трябва само време и езикова култура, но и отворен чип към истината, защото зомбираната личност е глуха и сляпа. Бъди здрав.

Don
04 Ное 2005 22:00
Мнения: 19,057
От: Bulgaria

A защо Жозеп?
Не е ли Хосеп?
Добави мнение   Мнения:8 1