Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Председателят на Съюза на пенсионерите Сава Гърбозанов влезе вчера в к
Добави мнение   Мнения:3 1
Hifor
04 Ное 2005 08:56
Мнения: 218
От: Bulgaria
Това е поредната гавра с българските пенсионери.
Медии и партии целенасочено подържат, пробутвват и налагат това жалко същество Гърбозанов, като някакъв пенсионерски лидер!
Засрамете се господа! Този Гърбозанов се нуждае от интензивно лечемние и спокойни старини и в никакъв случай не притежава никакави, ама никакви качества за представител на 2 500 000 българи!
Dante
04 Ное 2005 09:53
Мнения: 3,839
От: Bulgaria
Hifor
За да няма никаква реална опозиция или да се компрометира из корен ако такава случайно възникне срещу властимащите, на ключови места или такива където се предполага, че може да възникне такава, се слагат подобни хухавелци като този комуноид или като "лидера" на не знам кое си БКП Владо Спасов. Така реалната опозиция която би могла да възникне и да стане евентуално генератор на нови идеи и да изтика на повърхността нови, много по читави хора се задушава още в самия й зародиш! Хора като този гърбузанов и подобни нему крепят това смрадливо статукво срещу паница леща! Защо мислиш, че не се дава възможност да се създаде една истинска комунистическа партия? Ами за да й е по лесно на БСП да монополизира лявото политическо пространство и съответно ляво мислещият електорат! Защо жалкото гейче в следизборната нощ каза, че няма да се коалира с Атака? Аз очаквах да каже ДСБ или ОДС, което и беше логично, но не и това за Атака. А то не беше случайно повярвай ми! Левият електорат вече не е монопол на БСП и това доста раздразни "стратезите" на столетницата.
petrifo
04 Ное 2005 16:05
Мнения: 183
От: Switzerland
Председателят на Съюза на пенсионерите Сава Гърбозанов влезе вчера в кратко пререкание с полицаи пред парламента.
Полицаите се намират понастоящем в отделението за интензивна терапия на МВР болница и са извън опасност за живота.
Еееех, старци - разбойници...
Добави мнение   Мнения:3 1