Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Предградията подпалиха и центъра на Париж
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:27 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
FL
06 Ное 2005 21:27
Мнения: 6,942
От: Canada
"L'islam ne joue pas un rô le dé terminant dans la propagation des troubles "
"Le Figaro"
Значи няма ислямизъм, няма тероризъм има хулиганизъм!
Но Ширак е голям плямпач и докато не подпалят Лувр и Сорбоната няма да се реши да бутне няколко лекета в затвора!
cherno nigro
06 Ное 2005 21:33
Мнения: 514
От: Burundi
Кадафи приятел в нужда? Боже опази!

cherno nigro
06 Ное 2005 21:38
Мнения: 514
От: Burundi
Етническото и социалното напрежение разтревожи и съседни страни. Председателят на британската Комисия за равенство на расите Тревър Филипс заяви, че това е предупредителен сигнал към цяла Европа да намери политическо решение за интеграция на имигрантите

Ингилизите пак леят крокодилски сълзи- в Кралството на мъглите етнически са само напреженията в Северна Ирландия...Всички останали националисти от Шотландия и уелс например си плетат кошничката тихомълком и до “френски целувки” не стигат. Стане ли дума обаче за работни места и права, по-уникални /лицемерни, изтънчени и “фини”/ шовинисти от ингилизите няма! Би им завидяла цяла Германия, барабар с нацистите. Четете тук
http://newsforums.bbc.co.uk/nol/thread.js pa?sortBy=1&threadID=134&start=540&tstart =0&edition=1&ttl=20051103092848&#paginator

paragraph39
06 Ное 2005 22:14
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Тези, дето палят коли в Париж и другаде из Франция, НЕ са ли непълнолетни пълноправни членове на "Ал Кайда"- бъдещи терористи-камикадзета?!
И защо спи "Коалицията от желаещи", та НЕ ги озапти?! Пък и , струва ми се, ще има доста желаещи да станат "парижани" български рейнджъри, май?!
Има, все пак, и положителна страна на ставащото там- автомобилната промишленост на Франция ще дръпне напред!!!
Мурко
06 Ное 2005 23:19
Мнения: 225
От: Bulgaria
Най- важното е да се спазват правата на вандалите, ако ще и Айфеловата кула да я нарежат за скрап.
G5
06 Ное 2005 23:33
Мнения: 1,696
От: Bulgaria
Очакваме включването на незнайко от центъра на събитието.
USA2-2
06 Ное 2005 23:37
Мнения: 1,520
От: Bulgaria
Аз мисля, че няма да побутнат с прхст Айфеловата кула, от увагение кхм БГ циганите. Когато Бг циганите дойдат в Париж, това ще им е пхрвата задача -> на скрап.
K9
07 Ное 2005 00:17
Мнения: 1,525
От: USA
Франсетата са лиглиовци. Това ако беше станало в Москва щяха набързо да ги оправят. О и в УС щяха да ги оправят да палят коли и магазини, ако не ченгетата то собствениците на колите щяха да стрелят на месо и никои нямаше да ги закача. Може и друго да направят като хващат децата да ги комплектоват с родителите и кои от къде е.
Мурко
07 Ное 2005 00:19
Мнения: 225
От: Bulgaria
USA2-2, когато цивилизационните процеси започнат и у нас циганите ще си имат достатъчно работа. Разбира се, че обмяна на опит ще им бъде полезен.
КГБ
07 Ное 2005 00:25
Мнения: 377
От: Bulgaria
Безредиците във Франция са резултат от икономическата политика на правителството там и все повече отдалечаване от истинските проблеми....
Нашите мушмуроци -управляващите , да се позамислят малко да не стане и тук така ....Макар че българина голям страх го тресе ...Страх да изкаже мнението си ...
sim_e_on
07 Ное 2005 01:05
Мнения: 167
От: Canada
*****

Натиснете тук, за да се запознаете с Правилата на форума

Редактирано от - bot на 07/11/2005 г/ 01:10:09

sim_e_on
07 Ное 2005 01:07
Мнения: 167
От: Canada
Кадафито ме кефи обаче - лелее, много сте го закъсали... Да ви пратим малко баретки да ви покажат как се тупа размирното...
starija hush
07 Ное 2005 01:10
Мнения: 5,041
От: United States
Кадафи като разбра че искам по една инжекция в гуза с спин и депортация сам си предложи услугите нали има опит в тази насока.Това е бунт подготвен от комунистите а не чак толкова за двама крадци самоубици.Да се арестуват водачите на комунистите и всичко ще се успокои.
СветлоПиво
07 Ное 2005 02:18
Мнения: 8,839
От: Canada
Подкрепям французите в борбата им срещу африканското нашествие. Жалко че в България дадоха власт на турци и цигани.....
milcho
07 Ное 2005 09:06
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Ще , ще и центъра ще пламне, щом като не признавате икономическия генезис на размириците...Навремето хугенотите сте ги пратили в Америка, сега тези афроаработворения кво ще ги правите?
Cruella de Vil
07 Ное 2005 09:44
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Удивлява ме пълната неспособност на френската полиция и жандармерия да се справи с безредиците. Тези французи нямат ли и армия? Президентът Ширак пък черешката на тортата - след 10 дена безредици най-после благоволи да се обади.
Както казах и преди има хора с манталитет на добичета - разбират само от груба физическа сила. Не виждам как иначе може да се озапти развилнялата се паплач. Правят се на бабаити когато са много, но имаче са страхливи и бягат...
Хайде стига са оправдавали с дискриминация нежеланието на определена група имигранти да се интегрират. За пример - Саркози е потомък на арменски имигранти. Азнавур, Силви Вартан, Сароян - също...
Понеже живея в западна държава мога да кажа, че приказките за дискриминация са силно преувеличени. Така имигрантите оправдават мързела и ниската си квалификация. Това са хора трето поколение имигранти. За сведение българите се интегрират на първо поколение.
Чок觧
07 Ное 2005 09:50
Мнения: 7,337
От: Israel
Ще ги върнат обратно по клоните!

Редактирано от - Чок觧 на 07/11/2005 г/ 15:28:15

мишелин
07 Ное 2005 10:57
Мнения: 417
От: Bulgaria
Аз пък си мисля, че масови безредици могат да настъпят навсякъде. Нужно е само общественото недоволство да нарасне до опрпеделена опасна граница, и е нужен един катализатор, за да стане тълпата неуправляема. Мисля, че това е свойствено не само на арабо-африканците, а и на т.нар. "бели", висши, както смятат някои, нации. Да не забравяме какви изстъпления вършат например футболните фенове по света, и в частност в Европа, пък иначе са доволни т живота си. Какво ли биха правили, ако са много недоволни и системно дискриминирани?
it is I
07 Ное 2005 11:03
Мнения: 1,254
От: Bulgaria
Анархия!
plagiat
07 Ное 2005 12:24
Мнения: 101
От: Bulgaria
В днешния си брой седмичникът ШПИГЕЛ публикува и обширна статия за български просяци-инвалиди, появили се напоследък из пешеходните зони на големите германски градове. Списанието описва мизерията в родните им гета и разказва за злоупотреби и малтретиране на нещастниците от хората, които ги докарват организирано в Германия. Подробности от Милен Радев, Берлин:

"Още заглавието на статията в днешния ШПИГЕЛ «Всеки ден пердах» предразполага читателя към неприятни емоции. Подзаглавието обяснява, че хора с телесни недъзи от Източна Европа, които в миналото биха били показвани по панаирите, се срещат все по-често да просят в търговските зони на големите градове. Хамбург и неговите най-луксозни улици са окупирани от български просяци-инвалиди.

Имената им са Данчо, Даниела, Борис, Димитър, а снимките и съдбата им са сред най-зловещото, което се е публикувало в «Шпигел» на тема България през последните години. 32 годишният Данчо е 50 см на ръст, без крака и протяга празна чашка към минувачите от ръждясала триколка. Борис показва на всички чуканчетата на отсечените си ръце и моли за подаяние.

Източноевропейските инвалиди в големите германски градове според ШПИГЕЛ са подтискащ символ на икономическата пропаст, която дели континента. Причината за наплива на осакатени просяци от България, пише списанието, е мизерията в гетата на градове като Ихтиман, Кюстендил и Самоков, откъдето идват повечето просяци в Хамбург. Това са квартали без канализация, където по непавирани улици текат фекалии, деца играят в мърсотията между съборетини и ръждясали автомобилни скелети.

Драстичното описание е съпроводено от нагледна фотография. В тези гета се срещат болести, които са забравени в Западна Европа: детски паралич, туберкулоза, рахит. Пострадалите от тях, както и деца с вродени деформации не се лекуват и преживяват в мизерия. Така те стават лесна жертва на престъпни групи, а понякога и на близки роднини, които ги карат организирано в Германия и експлоатират безмилостно.

Неотдавна в Хамбург полицията започва следствие по обвинение в «заробване с цел присвояване на чужд труд». Инвалидът Димитър К. нарушава мълчанието си и разказва, как група сводници, специализирани в търговия с момичета са докарали него и други инвалиди от родния му град и как след всекидневни побои му отнемат изпросените пари. Друг българин Васил П. - як и здрав мъжага според ШПИГЕЛ, е осъден на 16 месеца условно и депортиран в България за това, че карал свой сънародник с ампутирани крака да проси по 10 часа на ден в хамбургската пешеходна зона, всяка вечер го пребивал от бой и му отнемал всичките пари от деня.

Пред журналистите Данчо отрича, някой да го експлоатира, но те установяват че добре облеченият му брат Георги го изкарва всяка сутрин на луксозния булевард, а вечер разиграва изпросените пари в игрално казино. След пристигането си от България Данчо живее заедно с осем други инвалиди в една стая в мазето на хотел в най-изпадналия пристанищен квартал на Хамбург. За тях се грижат двама надзиратели, докато полицията не открива и запечатва нерегистрираното жилище.

Сега, пише ШПИГЕЛ, Данчо се е издигнал - той живее под покрива, в стая с еднокраката просякиня Даниела и нощем може да вижда от капандурата рекламите на града. Данчо си има цел в живота - да спести някое евро и си купи електрическа количка - с нея мечтае да премине по търговския булевард - един път без да проси."


Honda fan
07 Ное 2005 13:34
Мнения: 1,101
От: Bulgaria
искам франция да ни дава акъл и да ни критикува за интегрирането на малцинствата
Добави мнение   Мнения:27 Страница 1 от 2 1 2 Следваща