Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Израелците са за избиването на палестинци
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:32 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Анонимен
09 Авг 2001 15:51
Мнения: 13,673
От:
za palestinskite bejanci - LAIO go kaza; edna spravka na arabskoto naselenie ot 1800 i sled tova 150 god. po kasno shte pokaze za kakvo stava vapros prez 1800 - broikata e ot poriadaka na niakolko desetki hiladi; sled tova priiijdat i evrei i arabi - vrorite za da namajat ot presushenite zemi i ot truda na purvite... i nikoi ne gi e gonil, dori i sled kato hodjata na Jerusalim, veren saiuznik na HITLER i po kasno negovia plemmenik izvesten sega s imeto (IASER ARAFAT !!!!) organizira buntove pri koito sa izklani suma ti nevinni evrei - predimno starci i deca!!!!!!!!!!!!!!!!

za imeto PALESTINA - tova koeto az znam e che edin ot rimskite consuli na oblasta go dava, baziraiki se na nazvanieto na drevnite FILISTIMCI; iadosan na evreite che bili mnogo neupravliaem narod; dava i novo ime na Jerusalim ama nikoi ne ebava da go izpolzva; taka imeto PALESTINA ostava narochno izmisleno ot rimlianite po imeto na vragovete na plemenata s koito evreite sa vodili voini..

za Jerusalim - po kakvo se sudi che Jerusalem e sveshten grad za Isliama(daje tvurdiat che bil 3tia sled Meca i Medina)? imalo jamia - mnogo vajno, suma ti gradove po sveta imat jamii; daje v korana dokolkoto znam Jerusalem ne se spomenava!!!!

sveshten e zashtoto arabite iskat da izbiat evreite do krak! tova tvurdenie e proiznasiano ot suma ti hodji i DORI ot DARJAVNI RAKOVODITELI!!!!!!
ama nema da stane!
Анонимен
09 Авг 2001 16:00
Мнения: 13,673
От:

ne znam dali ste chuvali za doktrinata 'SHARE THE PAIN'
pri predishnite voini Israel ne e imal iadreno oruzhie; ama sega ima...arabskite darjavi shte triabva DOSTA da pomisliat predi nova voina sreshtu Israel, vapreki prevazhodstvoto si!!! xa xa xa xa xa xa
Кракра
09 Авг 2001 16:16
Мнения: 1,762
От: United States
Насо, отчасти съм прав.
Не подкрепям тероризма на палестинците, но не подкрепям и политиката на Израел. По въпроса може много да се напише, но мен лично техните проблеми са ми чужди. Силно препоръчвам книгата на Ноъм Чомски - "The faitful triangle", и ще разбереш кой пречи и кой подкрепя изроди катo Шарон и палестинските терористи, за да няма мир.
Поздрави
ps. Я метни поглед на този материал:
http://members.nbci.com/_XMCM/democritichen/proud.htm
Анонимен
09 Авг 2001 16:17
Мнения: 13,673
От:
King david - neznam dali si eyrein no che si tap kato galosh tap si - nali i pakistancite imat sashtata bomba be momche
LAIO
09 Авг 2001 16:48
Мнения: 829
От: Israel
До ано20 - луди винаги е имало и ще има. Но повярвай ми, като човек живеещ там със сигърност знам,че арабите са много по кравожадни и зверски настроени. Незнам защо в Българските медии се създава убеждението, че евреите раздухват конфликта?!!! Сигурно повечето от вас са чували за срещите за мир между Барак и Арафат. Барак му предложи половин Израел, включително газа, големи части от източен Йерусалим, и територията около Йерусалим. Но в последния момент се видя,че просто Арафат НЕ ИСКА МИРНО РЕШЕНИЕ, защото воините на алаха трябва да си завземат територията като проливат кръв, иначе лидеа им ще излезе някои страхливаец. Ние сме съгласни за тяхна държава, ама те искат да се убиват защото са фанатици.
За Ано21 - мразили са ни още от както е известно че Юда бил предал христос. Инквизицията е избивала евреи на кладата! Само защото са евреи. Хитлер ги е избивал в конц-лагери. А евреите винги до преди това са се поддържали и са стояли в затворени общества и затова също са ги мразели. Говорило се е че ежреите пият кръв на малки деца(това е първата религия забраняваща човешко жертвоприношние), а през 19 век почват просто да мразят думата евреи и да ги избиват масово в Русия, Беларус, Полша и т.н. Това е историята. Тоя народ по-скоро е богомразен от богоизбран. Никаде не го искат без да прави нищо лошо, само дето хората като чуят думата евреин и настръхват сякаш са видяли вампир.
Пак казвам - никои не гони арабите - само те си правят проблеми. Каква е другата причина, че вдигат възстания - защото живеят лошо! Защо живеят лошо - защото така са направили нещата, че един нирмален евреин не би се заселил в Газа от страх, а арабите чакатвсичко наготово. Е, така няма да стане. Като си направят собствена държава, ще ги видим как ще се оправят сами.
Това е
ако някой има още въпроси - моля, чакам!
Анонимен
09 Авг 2001 17:07
Мнения: 13,673
От:
Laio - ot Ano 21. Znachi vaprosa mi zashto vsichki mraziat eyreite neshto ne mi zvychish ybeditelno - kaka taka mraziat vsichki dymata eyrein - da ne bi da si niamat dryga rabota. Ili moje bi istinata e dryga - da rechem che kadeto otidat eyrei - izbytvat ili iztlaskvat vsichki ostanali zastoto taka im ottarva - gledai Rimskata imperia - klane na neevrei v Aleksansria i drygade, gledai zaselvaneto na Eyreite v Palestina - vse ste pooklali farisei i drygi narodi poneje vi e xaresala zemiata im ( pak posle opravdania - ami gospod mi go obeshta) . Tova koeto iskam da kaja e slednoto - da ne bi i vie (eyreite ) da imate niakakva vina za tova koeto vi se slychva - shtoto nali razbirash ne moje vsichki da sa greshni pak edinia prav - ne e logichno. I sled kato vsichki drygi se machat da vi razberat i da sa tolerantni kam vas - pomachete se i vie da razberete drygite i da ste tolerantni kam tiah. A ne da viarvate na Talmyda deto pishe che samo eyreite sa bogopomazani a ostanalite sa 'goi' t. e. malko nad 'jivotnite'..
Kaji pone ti v gornoto viarvash li i ako ne poznavash li eyreicheta koito viarvat
Karaibrahim
09 Авг 2001 18:55
Мнения: 5
От: Bulgaria
За Анонимен.27.В Израел има една група религиозни евреи които са фанатици.Те са противници на мира и точно те искат да живеят в териториите.Заради тях страдат и другите евреи.Искам да поясна също,че по време на създаването на Израел през 1948г. арабите(т.н.палестинци) са призовани от съседните на Израел арабски страни да избягат защото когато дойдат арабските армии те ще убиват наред и за да непострадат тези араби те трябвало временно да напуснат тази територия.Евреите убеждавали арабите да не бягат,но малцина ги послушали.Както знаете арабските армии загубват войната и подлъганите бежанци остават на територията на съседните на Израел арабски страни.Нито една арабска страна обаче неще палестинците другите араби също ги мразят и ни ги искат.От там идва и проблема с бежанците.През 1967 г. след като Израел завзема Зап. бряг и Газа никой от населяващите тези територии араби не бяга.Сега виждате,че Палестинците имат вече почти 8 години държава дадена им от Израел,но те не са направили нищо за населението и.Те искат постоянно да водят война и някой да им дава.Вижте каде отиват помощите дадени за Палестинците-в ръцете на Арафат и приближените му!Властта не прави нищо за хората си освен да ги подстрекава срещу Израел.Арабите завиждат на Израел и се опитват по всякакъв начин да му пречат.Израел е също така и единствената демократична страна в района,а от демокрацията се страхуват всички тоталитарни държави.Управляващите среди там са против Израел и те насъскват населението против Израел защото винаги трябва да има някакъв враг,иначе населението ще се усети и ще свали омразните си диктатори.
Анонимен
09 Авг 2001 19:22
Мнения: 13,673
От:
Da vi kaza pravo ne vizdam bwdeste za Izrael osven kato dwrzava na evrei palestinci i na vseki koito iska da se zaseli tam! Ako pocnat da hvwrcat atomni bombi niama da ostane nikoi ziv! Palestincite sa mnogo intelegentbi i ne otstwpvat na evreite po predpriemcivost! Sporedmen sveta sledva da razshiri izraels iordanskata pustinia i sinai za da mogat i palestinci i evrei da dishat spokoino ! Iordania e cast ot palestina takwv e i sinai Da se prilaga USA konstituciata i ste vidite kak ste si ziveiat ne kato bratocvcedi ami kato bratia ! No zonata sledva da se razzorwzi i finansira ot Shejhovete i Bankerite !
Inace vrwstane na palestinci ne e vwzmozno ! No nikoi niama pravo da goni evreite ot ytam kwdeto te sa sega imam predvid celia sviat ! kavo e sveta bez evrei 1 Tova se otnasia i za cvsicki narodi -dolu etniceskite cistki !
Насо
09 Авг 2001 21:50
Мнения: 1,227
От: Russian Federation
Кракра,благодаря за адресът,страницата е готина,хареса ми.Да се върнем на въпроса-исках да ти кажа,че не харесвам много евреите,но ако някой иска да ми реже главата най-малкото е да го наритам.Днешният атентат доказва,че евреите сгрешиха когато им върнаха част от земите.Формулата беше земя срещу мир,но какво стана-арабите си получиха земите,а евреите не получиха нищо,даже стана още по-лошо за тях.Мисля,че проблемът е в религията,всички мюсулмани са еднакви,независимо дали са турци,афганистанци или албанци.Разправят,че имало добри мюсулмани,но аз не съм уверен.По твоята логика и чеченците са невинни жертви.
Doctora
09 Авг 2001 22:38
Мнения: 19,503
От: Bulgaria
Не знам кой какво дъвче,
но дългосрочната военна стратегия на държавата Израел е дело на възпитаника на българската военна академия-генерал Моше Даян.Но всяка изкуствено създадена държава има проблеми, аналогични на еврейските.
Колкото до момчето Лайо - израелската икономика прегря, така че скоро може да ти се прииска да се върнеш в България.Ако те освободят от военна служба....
LAIO
10 Авг 2001 18:50
Мнения: 829
От: Israel
До г-н Доктора. Дпкторе, пак повтарям, че не заминах за Израел заради Българската икономика. Семейството ми тук все още преживяваше добре, макар и с много проблеми и трудности. Заминах заради разни фашистки елементи в това Българрско днешно общество. А моето мнение е че Израелската икономика има още много да прегрява и Българската да узрява, докато им се изравнят нивата. Трябва да се промени не само правителството, но и манталитета на много хора свързан с най-различни неща.
Добави мнение   Мнения:32 Предишна Страница 2 от 2 1 2