Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Крикор Азарян,
Добави мнение   Мнения:5 1
Анонимен
09 Авг 2001 02:44
Мнения: 13,673
От:
Na koi li ne e bil krepitel Azaryan?! Ot kak se zadade demokraciyata - vse krepi - ta Jelev li, ta Kostov li ne beshe. Zakoleba se za Videnov navremeto, ama pusti nyuh armenski - navreme se useti! No nameri dobri dumi i za nego da kaje. E, ne chak tolkova laskatelni, kato za carya sega, ama zer, pri Videnov ne se merjeleeshe dlujnost "pridvoren krepitel". A sega na Azaryan tova mu se privijda - tih aristokratichen krug, umni i znachitelni razgovori, byala masa, a toi sus salfetkata, ups, porednata podpiska - krepi li, krepi podnosa s podpisite. A Valentina - pridvorna poetesa , chete na glas v. "Standart" v devetostupen yamb! Eh, Chehovski mechti! Tujni i svetli! Kato vechnata mechta za diploma za vishe obrazovanie, koyato geniyat na podpiskite nikoga ne e pritejaval...Dali ot tuk ne e strastta mu kum dokumentite na hartiya?
Анонимен
09 Авг 2001 09:10
Мнения: 13,673
От:
А коя е втората дама (с червеното вино) на снимката. Надявам се това не е Костов.
Анонимен
09 Авг 2001 10:47
Мнения: 13,673
От:
Г-н Азарян, добре е че подкрепяте президента. Но защо подписката пак се води от Анго Боянов ?!? Та той беше в дъното на баталиите около БНР !!! Пак ли ще подкрепяме кандидатури с гладни стачки ?
Анонимен
09 Авг 2001 11:16
Мнения: 13,673
От:
За Бога, няма ли да престанат поръчковите мероприятия? Интелектуалци, които са горди, че Стоянов ги представя?Чудесно - направете си го председател на групата ви по интереси, само дето отчитайте, че не представлявате всички и че има българи, които никак не се идентифицират с образа на такъв президент. НДСВ би трябвало да застане зад личност, подобаваща на нова България - не умилкваща се на всички, само и само да си остане така.
Анонимен
09 Авг 2001 13:53
Мнения: 13,673
От:
ДАМАТА С ЧАШАТА у десно не съм аз, а любимата ми артистка ИЛКА ЗАФИРОВА .
АНГО бОЯНОВ Е В ОТДЕЛНА ПОДПИСКА - КЪМ БУРГАСКИТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ. Не че е от Бургас....
Добави мнение   Мнения:5 1