Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
С мегакомпанията Овчаров се опитва да прескочи бюджета
Добави мнение   Мнения:11 1
InaTodorova***
19 Яну 2006 00:59
Мнения: 4
От: Bulgaria
Овчаров всъщност иска да направи - финансирането, управлението на финансирането на инфраструктурата да не минава пряко през бюджета, а през държавна компания.
Лъчезаерe, умен си, ама защо не кажеш, че държавния дял в тази държавна компания, която Офчаров ще прави, ще бъде миноритарен, а частните компании, които ще участват в тази търговска фирма ще притежават мажоритарния пакет акции, или пак далавера-кой се крие зад тези частни компании (вероятно пак нечии офшорки) и дали някога държавата ще получи дивиденти? Ами ако вземе да фалира тази мегакомпания, тогава чия собственост ще станат пътищата ни, на частните компании ли ? Всичко в действията и мисълта на некадърника Офчаров са скрита далавера...
При БТК например видяхме, че когато мажоритарният пакет се придобие от инвеститор, който има добра стратегия за развитие на компанията и работи за повишаване на цялостната й стойност, миноритарният пакет също поскъпва буквално с месеци или дори със седмици.

Лъчезаре, забрави да кажеш, че това се случи в началния еуфоричен миг на това сдружение. След това, до сега вече никой не вижда “успешната стратегия на БТК” плюс, че собственика се оказа офшорка, не регистрирана у нас и не плащаща данъци на държава България. Така българския данъкоплатец остана с пръст в устата, под масата му бе продадено най-доброто и печелившо предприятие, носещо добри пари за държавната хазна.Сега българина да го духа, секна кранчето на приходите от БТК, сега той дори няма средства за здравеопазването си . И всичко това го вършат алчните му и крадливи управници и никой няма кой да им държи сметка, най –малко червения и доста безобиден нов главен прокурор!!!


Хиршфелд
19 Яну 2006 01:45
Мнения: 1,046
От: Bulgaria
Абе не знам дали държавата е лош инвеститор в инфраструктура, обаче ако може да ми обясни пича, чии са перфектните магистрали и железници в Германия, както и да каже, къде другаде има по-добри, особено без да се плаща за магистралите ?
nesnaecht
19 Яну 2006 03:09
Мнения: 15,180
От: France
Ина Тодорова*** никой не се е минал със БТК само ти ! Ако не верваш питай ги у БТК!
Га те каних да станеш заптие при царо ти не щея . Съга стой си у Финляндия и цепи дръва за зимата ! Е че ние че минем и без наръч дръва че минем , ама че си имам сателит у Францата и без да плащам ногу- само годишна такса ?!?!
И без данъци нъц ?!?
Salieri
19 Яну 2006 03:22
Мнения: 797
От: Burkina Faso (Upper
"основател и съдружник в анализаторската група "Индъстри уоч"
"съосновател и член на Българската макроикономическа асоциация и на Българското общество за индивидуална свобода"

Хъп измислен юнак, забравили са да споменат, че е едноличен основател и почетен пожизнен председател емеритус хонорис кауза на смесително-събирателно дружество "Рога и копита".
Таквоз чудо само от софийския ВИНС‌ може да произлезе, няма да се учудя ако след някоя друга година го видим финансов министър...
Товарете портокалите в бурета!!!
СветлоПиво
19 Яну 2006 03:45
Мнения: 8,839
От: Canada
Ники, малкият охлюв, намбър ту......
Поморийски
19 Яну 2006 04:54
Мнения: 1,649
От: Bulgaria
Крадат като за последно, нямат мяра, нито милиграм съвест и страх. Ето такива ни е турил чичо Шмуел да ни управляват. А пък Офчаров е особено нагъл и безогледен.
FL
19 Яну 2006 07:32
Мнения: 6,942
От: Canada
Овчaров .... и Мегапроект!?
Този чoвек е толкоз тъп!..Като проговори е още по голям идиот!
Учил в СССР, работил с Виденов за разоряването на България, агитатор комунист!.....Каква биография!
Само в отъпяла България такъв човек наместо да мие подове управлява!
Скъпо ще плащаме за това!
чичата
19 Яну 2006 08:02
Мнения: 5,225
От: Bulgaria
...на кое казвате дълги години бре хора...
"Лъчезар Богданов е завършил Университета за национално и световно стопанство. Дълги години е работил в Института за пазарна икономика, преди през 2004 г. да стане основ"
Хаджито
19 Яну 2006 10:41
Мнения: 41
От: Bulgaria
По мое мнение Лъчезар Богданов добре отговаря на поставените му въпроси в статията. Но не ми харесва начинът на представянето му във визитката. Колко дълги години е работил в Института за пазарна икономика на Красен Станчев, след като на снимката изглежда доста млад? Или с други думи, ако знаеш и можеш и си се доказал професионално, няма защо да твърдиш, че притежаваш и дългогодишен опит, какъвто в случая е по-вероятно Л. Богданов да няма.
Ченгето
19 Яну 2006 13:40
Мнения: 953
От: Bulgaria
Абе, г-н Богданов, би ли се наел да отговориш на въпроса: след като държавата не е годна да извърши нещо свястно в икономиката, как така тато, с неговото незавършено средно образование успя за петнайсет години да построи двеста километтра магистрали, а днешните строители на капитализма, съветвани от икономическите корифеи, ала богдановци и станчевци, не съумяват да довършат поне един от аутобаните?
Dakl
19 Яну 2006 19:04
Мнения: 359
От: Bulgaria
Този Лъчезарчо е момче за "мокри "поръчки на Божков и Ко.Където има черна работа да се върши първи изпращат "големият" икономист Л.Богданов.Боже, клета България след като такива като него ум ще и дават..
Добави мнение   Мнения:11 1