Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Европарламентът: Не спирайте парите на "Хамас"
Добави мнение   Мнения:21 1
Snoop Dog
04 Фев 2006 00:46
Мнения: 532
От: Bulgaria
Точно така тъпи европейски копелета!!!Не им спирайте парите на тия!!!С какво ше си купуват пластичния взрив тогава??? Майка на трима масови убийци-депутат!!! Това ли искате да докарате в Европа? И продължавайте да ги приемате като бежанци а нас дръжте настрана с един куп смешни закони и разпоредби....Все пак ние българите не сме взривили нито едно училище
Oraсle
04 Фев 2006 00:50
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
Трима камикадзета = $75, 000 от Саддам.

Пари за палестинската автономия - да, безусловно - не. Саддам вече не дава и майките-мъченици имат нужда от нови спонсори...

Редактирано от - Oraсle на 04/2/2006 г/ 00:51:19

Drug
04 Фев 2006 02:25
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
Една снимка наистина замества 1000 думи. Даите им бе, даите... те ще ви го върнат с лихвите. Само някои да не пита какво стана с парите за присъединяването и да се чуди що не приели БГ-то.
VOCI
04 Фев 2006 03:02
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Очевидно депутатите в Европарламента изобщо не се отличават по интелект и морал от наште родни говеда, дето ката ден им гледаме простотиите.
Вратаря
04 Фев 2006 07:22
Мнения: 3,083
От: Bulgaria
Да ви кажа според мен ги гризе съвестта Все пак те също участваха в реализирането на една библейска притча Чустват се отговорни за депортирането на милион араби Колко поколения живеят в бежански лагери Може би чалмата от Иран с основание пита след , като европейците организираха холокоста защо не създадохме еврейската държава в Европа-примерно на територията на част от Германия , за назидание
Курти
04 Фев 2006 07:31
Мнения: 11
От: Bulgaria
Вратаря, брилянтна идея! Дори предлагам вместо германците да отделят територия за евреите, ние да направим бартер. Взимаме всички евреи в България (те са около 6 млн. с техните собствени арабели) да си оправим отрицателните прираст и икономика, а изпращаме по етапен ред всички наши мангали в Палестина. Манговците ще се изгубят в палестинската тълпа на часа. Нали си мязат и на вид и по акъл, и най-вече по мързел с палестинците.
By_Ganio
04 Фев 2006 07:44
Мнения: 398
От: Bulgaria
Не съм много сигурен, но на снимката зад 48-годишната университетска преподавателка Джамила ал-Шанти(муахахахаха, преподавателка, специалност шахидски пояси сигурно) , забелязвам представителна делегация от форум "СЕГА"-все видни защитници на братските ирански , палестински... народи?!?!
By_Ganio
04 Фев 2006 07:49
Мнения: 398
От: Bulgaria
Само гдето не гледат много дружелюбно, изглежда като да са осъзнали, че чичо им Сам ще развърти ГАТ* скоро.
*ГАТ-Големата Американска Тояга
Вратаря
04 Фев 2006 07:54
Мнения: 3,083
От: Bulgaria
То курти това за циганите и аз съм го мислил Що верно не им намерим място нейде по кълбето и да им спретнем една държава Всички солидарно ще си плащаме сметките по подръжката и Във всички случаи ще излезе по евтино, а и по-чисто Проблемът е как ще дефинираме понятието циганин и цигания
VOCI
04 Фев 2006 08:04
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Вратарю. те па тва е най - лесно : Пущаме един по един у банята. Кой украдне розетката на канализацията за вторични суровини - у Палестина при братчедите.
Gong
04 Фев 2006 10:43
Мнения: 222
От: Bulgaria
Аз да ви кажа като гледам евреите лятото в Слънчев бряг не виждам разлика между нашите цигани и тях нито по манталитет нито по цвят на кожата, а откъде си го измислиха това че са най-интелигентната нация все още се чудя. За палестинците и те ми изглеждат външно така ама като нямам преки наблудения нищо не мога да кажа за тях но ми се струва че са за предпочитане пред евреите.
Бай Иван
04 Фев 2006 13:36
Мнения: 3,806
От: Virgin Islands (Unit
Gong , в процентно отношение евреите нямат близък съперник по отношение интелигентност и най–важното в нейната реализация. Но интелигентните евреи не са в Израел. Израел е нещо като чисталище–гара разпределителна за евреите. Извън Израел няма евреин работник , но в Израел има много евреи работници. Не съм срещал до сега по широкия свят /с изключение на Израел/ евреин без висше или специално образование.Интелигентните и продуктивните се пращат по света да правят пари, култура и да управляват, а в Израел остават тези с по малки възможности /въпреки това далеч по–големи от тези на заобикалящия ги и побъркан от ислям и кръвосмешение араблък/. Подобно нещо се започва да се забелязва в последно време и в България, но там все още с приоритет са ЦИГАНИТЕ, а елита просто си изтича отвратен навън без ползи за държавата.
R.A.T.
04 Фев 2006 15:17
Мнения: 599
От: Austria
VOCI много си прав за депутатите в европарламента. По мои наблюдения в Австрия, вече 2 пъти (изборите за президент и парламент) преди изборите дават гражданство на чужденци - единият път на пакистанци и индийци, вторият път на негри и в двата случая изборите бяха спечелени от управляващите социалдемократи. И в двата случая за победата решаващ е вота във Виена, където са почти всички емигранти, а в провинцията резултатите са тотално различни. Точно половин година по късно съшите хора започват да се оплакват, че чужденците им били воновни за кризата, защото не знаели немски и децата им не посещавали училище или имали нисък успех и от там теглели всички надолу - което пък си е напълно вярно. От друга страна трябва да си страшно безочлив първо да даваш гражданство на необразовани индианци, после да се оплакваш от тях. Явно това е практика в повечето страни от ЕС и затова отношението към България и Румъния е такова - обират негативите на некадърността на ЕС парламенти
Чичо Фичо
04 Фев 2006 16:03
Мнения: 24,838
От: United States
ЕС (и Норвегия) плащат заплатите на палестинската администрация до стотинка.
Зую
04 Фев 2006 18:44
Мнения: 3,322
От: Bulgaria
Тия от снимката ли ще правят държава?!
psg
04 Фев 2006 19:24
Мнения: 1,523
От: Bulgaria
Тоз ЧФ голяма скръндза бил - брои стотинките на палестинците. Бая стотинки трябва да се налеят, за да се балансират везните...
Поморийски
04 Фев 2006 21:11
Мнения: 1,649
От: Bulgaria
Симпатяги! Досущ йодейските си събратя. Терористи по генетична заложба, такива са били в древен Егихет, такива са били зилотите под римска власт, такива са били в Руската империя, такива са били в британския протекторат Палестина, такива са и сега навсякъде, където са имали глупостта да ги пуснат. Никаква разлика!
Зевзека
05 Фев 2006 00:19
Мнения: 7,255
От: Bulgaria
Най-добрият начин да изтребиш дивите зверове е като ги накараш да свикнат с човешка храна и започнеш да ги храниш. Не го псувайте Европарламента, той не е вчерашен.
Sta
05 Фев 2006 06:46
Мнения: 5,780
От: United States
мъченическа майка на трима синове камикадзета.

Отгледала и прежалила трима сина за да може другите майки да плачат на гроб.
Дали се чувства по-добре отпреди? Дали се радва като знае че другите майки оплакват децата си?
С какво ли е спечелила доверието на обидчивите правоврни дето мразят дори карикатура на бомбаджия да гледат? Защо ли не е възпитала синовете си следват заветите на мирния си пророк?
С какво ли ще допринесе за новата държава? Дали още някой ще умре заради нея или тя самата е решила да не си цапа ръцете?
Верно много мъка има по тоа свет, от простотията и човешката злоба требва да се е пръкнала.
Курти
05 Фев 2006 07:06
Мнения: 11
От: Bulgaria
Никва мъченица не е! Все пак е изгубила само три сина, при положение че палестинките намалят темпото след шестото. Иначе как се постига първо място по раждаемост в света. Пък и докато в България текат телереклами за подпомагане на тежко болни деца, в Саудитска Арабия също ги има но за подпомагане семействата на камикадзета.
Големия Хикс
05 Фев 2006 19:29
Мнения: 1,170
От: Bulgaria
Не мога да повярвам! Европарламента да спонсорира терористите от Хамас.Е браво г-да от ЕС и защо тогава се чудите на взривените влакове в Испания , бомбите в Лондон, безредиците в Париж? Най-добре е след като изтрезнеете и излезнете от еуфорията на демократичните си "принципи", да си помислите, защо ЕС да не спонсорира и ядрената енепгетика на Иран, но след обещанието на Ахмадин...., да прави само малка атомна бомбичка-играчка ?Или например , защо не поканите в съюза Ал Кайда, но след другарска самокритика от нейна страна и нея да спонсорирате ?

Редактирано от - Големия Хикс на 05/2/2006 г/ 19:39:47

Добави мнение   Мнения:21 1