Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Мюсюлмански анклави заплашват Балканите
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:35 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
балдъза
16 Мар 2006 23:41
Мнения: 228
От: Djibouti
Връхната точка предстои. Създаването на мюсюлмански анклави в Европа става в резултат на явни и подмолни действия на САЩ. По поръчка на йодеите САЩ се опитват да превърнат света в съвременен разноезичен Вавилон, в който народите са изпокарани до кръв и взаимно си изсмукват силите за радост на йодеите.
Душко
17 Мар 2006 00:07
Мнения: 11,027
От: Austria
Мюсюлмански анклави заплашват Балканите и СЪЮЗА нерушим.

Това от кога го разправям, още преди американците да основат Джихад Уоч ама кой те СЛУША

Разни Фичовци ми дрънкат за сърбомани и православие.
Сърбите са наши конкуренти, ама те са преградата която като се срине, ще настъпи нашият час.

Албано - Македонската Федерация със столица гр. Скопие я пиша бегала.
30 % мюсулмани - 70 % макета.
Мюсулманите с по поне 4 деца . ( 3х4 = 12 )
Макетата с по едно. ( 7 х 1 = 7 )
Значи след 1 поколение мюсулманите в Македония ще са поне 12 към 7 или около 65 %.

***
НЕ съм отчел важен факт - Мюсулманите в Скопско са По - МЛАДИ , а както знаем, старите хора НЕ раждат , раждат МЛАДИТЕ.

Преди седмица посетих голям хубав книжен мангащзин със сериозни книги.
Има 2 главни теми-
1 ) Нарастването на Мощта на Китай
2 ) Балканизацията ( Ислямизацията ) на Съюза


***
Като си спомня, че един форумец, се радваше на новите Мюсулмански министри в Скопие ,
не знам да се смея на акъла му или да плача.


***
Когато Боговете искат да накажат някого ( човек, страна , РАСА ? ) му отнемат МОЗЪКА.
BroodWar
17 Мар 2006 00:25
Мнения: 2,403
От: Bulgaria
Европа ще бъде поставена в ситуацията на Израел и проблемите и с палестинската автономия.

да не би да се има впредвид, че мосюлманите в Европа ще получат мощно финансиране от мосюлманите извън европа и ще заселят територията изтласквайки европейците в бежански лагери?..
Май-май нещо се е объркал...
Бат Вальо
17 Мар 2006 00:28
Мнения: 750
От: United Kingdom
балдъза, Душко
Тази история за мултинационална култура се оказва Лъжа и измама! Прокараха я САЩ и техните агенти в Европа - англичаните! Но ако не бъде спряно ислямизирането от държавите на Обединена Европа и Европейският парламент, много скоро ще ни изколят в старият континент, както турци не са ни клали! Справки - християнската общност в Ирак (преди войната около 5.5 милиона- сега 1.5 милиона)!
Пресен пример е Косово (от 240.000 християни - сега 30.000) и те оцеляват с помощта на войските от силите на НАТО!!!
Бат Вальо
17 Мар 2006 00:34
Мнения: 750
От: United Kingdom
BroodWar, чети хубаво! Хич не се е объркал!
А парички от петродоларите ще се намерят!
Много от арабите рефинансираха в строителни компании, жилища, ценни книжа и пр., а скоро в Англия ще отвори врати и първата Арабска международна банка(чакат лиценз)!
yapayapa
17 Мар 2006 02:36
Мнения: 2,222
От: Belgium
Моля?! Много sorry, СЕГА, ама ако не е от глупост (което не е съвсем за изключване) от толкова ли остра понужда ги драскулите подобни гъзолизици. Експерти по исляма, ако има (извън мюсюлманския свят), то те са в Европа. Американската експертиза в тая област видяхме докъде ги докара, макар че - още не сме видяли всичко.
До преди 11 септ Роберт Спенсер пише по въпросите на католицизма за разни религиозни периодики, след това изведнаж се пръква ислямолог, всъщност поръчков "експерт" в антиислямизма - подобно на железния "миротворец" Даниел Пайпс.
За нула време Спенсер произвежда два бестселъра , в които "доказва", че исляма и мюсюлманските държави са в заговор да унищожат западната цивилизация и изобщо всичко ценно. Както и седем монографии по тази проблематика за Фондацията за свободен конгрес (в отсъствие на ККК, по-дясно, кажи-речи, май няма), в която е спомагателен член. Пропускат да ни информират, че РС има още един, още по-бояк "неправителствен" сайт, Dhimmi Watch, където следи... терористическата дейност на исляма. Спенсър спокойно се вписва в идейната линия на Чарлз Джонсън, Пат Робинсън и Джери Фолуел... Редовен гост е на неща като FrontPage magazine, Right Wing News, FoxNews, The 700 Club...
И ето сега е спечелил благосклонното внимание на СЕГА - да не ни обявявате пък гастрол!
Любопитно, какво съвпадение - точно тая нощ някой бе хакнал за около час статията за Спенсър в Wikipedia-та и вместо нея бе оставил:
Robert Bruce Spencer fucks his momma and tries to desecrate Islam. That is why he owns a bastards degree in hating and is currently helping that Bitch Pat Robertson
Nevezha3
17 Мар 2006 03:38
Мнения: 1,322
От: Bulgaria
Бат Вальо,
За Косово съвсем я оплеска - християните не са 30 000, а много повече. От сърбите са останали цредно ок. 100 000 (от 80 000 до 110 000: в Косовска Митровица и др. северни общини; в централно Косово и ок. Гниляне). Освен това ок. 10 % от косоварите са католици.
VOCI
17 Мар 2006 03:38
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
балдъза, Погледни в речника, нема дума "йодеи" . Сигурно имаш предвид "юдеи". Подготви се преди да пишеш.
След като Европа години наред финансираше палестинската цигания напук на евреите, нищо чудно евреите да им върнат жеста.
Malthus
17 Мар 2006 05:11
Мнения: 41
От: Bulgaria

Проблема на западната цивилизация в последните 60 години идва от тоталното отрицание на човешката природа, залегнала в политическото устройство на западния свят. В основата на сегашното политическото устройство на запада стои демокрацията, признаването на индивидуалните права, феминизма, мултикултурализма, свободния избор. Всичко това отрича основата на човешката природа и представлява една задънена дарвинова улица("darwinian dark alley". Хората, както всички останли живи създания не съществуват заради себе си, не живеят заради самият живот, а за да разпространият генотипа си.
Тъй като генотипа на хората от едно племе/народ/нация е подобен и се върти с различни отклонения около една средна норма идва и преимуществото от взаимна защита, защото хората с подобен генотип сражавайки се рамо до рамо защитават общия си генотип. Така социалната струкура, която всяка нация приема може да се разглежда като несъзнателна репродуктивна стратегия с цел запазване и разпространение на обуславящия я генотип.
Както споменах в началото основната идея на човешкото съществуване е възможно най-голямо възпроиводство на генотипа. Западната цивилизация в сегашния си вид застава точно на пътя на подобно поведение. С даване на равни права на жените, толериране на безбрачието, космополитизма, хомосексуалността и най-вече стигматизацията на патриархалното семейство и ценности, запада си осигурява ниска раждаемост. Много лесно може да се проследи връзката между упадака на патриархалните ценности, премахването на фактическото безправие на жената , феминизация на общесвото със спад в раждаемостта и експанзионизма на запада. За предаването на генотипа природата се е погрижила нещата, които са помагали на нашите предци да оцелеят и да се размножат в миналото да са ни приятни. Затова секса носи огромно удоволсвие, захарта е сладка и прочие. В това отношение западната цивилизация максимизира удоволстието, а не крайният резултат. Хората в Европа и Америка имат много сексуални контакти и партньори, но резултата не са много деца за разлика от мюсюлманите, където жената е практиески безправна, а семействата са големи. По този начин социалната структура избрана от западните общества е особено самоубийствена. От една страна мюсюлманите имат повече деца от коренното население на съответните страни, които допълнително подпомагат това население чрез социални помощи. Емиграцията от арабския свят към западна европа освобаждава лебенсраум в арабските страни и на мястото на заминалите се появяват нови мисюлмани и така общия брой на арабите нараства. Докато в демократичните западни страни мисюлманите граждани имат същите права като коренното население заради демократичната система и постепенно изместват коренното население от държавните постове, докато в един момент осъмват в една ислямистка държава с преобладаващо мисюлманско население. Този процес е изключително изразен в Македония и се случи в Косово, където Албанците спечелиха войната в леглата. Този процес ще се повтори в България с циганите, а в Европа с арабите. Във Франция около една трета от новородените са от потомство на имигранти, във Великобритания процента е подобен, а към това се прибавя и около 30% от новородените на острова са с един родител, в България се тиражират цифри, според които над 60% от новородените не са с български произход. Така постепенно равните права на жените и възможността те да работят на равно с мъжете осигурява изчезването в дългосрочен план на западния генотип, а него си отива и социалната структура, която е създал. Е в Америка земята ще наследят латиносите, негрите и религиозните фундаменталисти. Амнийците например ми идват на ум. Изгеждаха ми като най щастливите хора, които срещнах в цяла Америка.
Malthus
17 Мар 2006 05:21
Мнения: 41
От: Bulgaria
The Return of Patriarchy

By Phillip Longman
March/April 2006

Across the globe, people are choosing to have fewer children or none at all. Governments are desperate to halt the trend, but their influence seems to stop at the bedroom door. Are some societies destined to become extinct? Hardly. It’s more likely that conservatives will inherit the Earth. Like it or not, a growing proportion of the next generation will be born into families who believe that father knows best.



“If we could survive without a wife, citizens of Rome, all of us would do without that nuisance.” So proclaimed the Roman general, statesman, and censor Quintus Caecilius Metellus Macedonicus, in 131 B.C. Still, he went on to plead, falling birthrates required that Roman men fulfill their duty to reproduce, no matter how irritating Roman women might have become. “Since nature has so decreed that we cannot manage comfortably with them, nor live in any way without them, we must plan for our lasting preservation rather than for our temporary pleasure.”

*****

Натиснете тук, за да се запознаете с Правилата на форума

Редактирано от - bot на 17/3/2006 г/ 10:36:40

СветлоПиво
17 Мар 2006 05:31
Мнения: 8,839
От: Canada
Е започнахте да ревете. Късно е вече. Учете ислама и слагайте фесовете и налъмите. Курана е задължителен....
Iezuit
17 Мар 2006 06:38
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
СНН. Водеща новина -03.17.2016

Върховния имам на Парижкия Султанат обяви, че прекъсва религиозни отношения с Дервиша на Лондон и издаде фетва, порицаваща Великия Везир на Обединения Мюсюлмански Халифат на Англия и Северна Ирландия. Повод за крайната мярка, подкрепена от Италианско-Либийската Джамахирия, е неразбирателство по религиозни въпроси, касаещи светоста на осмия син на третия имам Али.
Гарван
17 Мар 2006 09:07
Мнения: 9,350
От: Bulgaria
Проблемът е, че европейската култура е толерантна към другите, докато ислямът не е. Там все аллах им казва какво да правят и това превръща тълпите в опасно оръжие. А дойде ли шериата, мозъкът се промива отвсякъде. Голяма чума е ислямът, лошото е, че няма как да се изкорени по мирен път.
Orlin
17 Мар 2006 10:01
Мнения: 6,333
От: Holy See (Vatican City State)
Тези от САЩ и ЕС що не искат консултански за трудните, изчерпателни и много полезни за нас съвети. На всичкото отгоре Виликите сили балканизираха Балканите и са виновни за оставянето на терористичните мюсулмански енклави на Балканите.
Мозъчният им тръс започнал на краставичари краставици да продава.
ТАПА
17 Мар 2006 10:06
Мнения: 6,883
От: Bulgaria
*****

Редактирано от - bot на 17/3/2006 г/ 10:37:18

Пако пича2
17 Мар 2006 10:13
Мнения: 27
От: Bulgaria
Абе може да кажат, че съм тъп, но тва е работа на хамериканците, те са планирани още по бай Тошово време!
Trigger_happy
17 Мар 2006 10:33
Мнения: 568
От: Burkina Faso
Самата снимка горе е доста красноречива: щом и в Швейцария, с нейната рестриктивна имиграционна политика, може да се напълни цял площад с мусулмани, които най-спокойно си правят религиозните церемонии - какво повече да говорим...
мишелин
17 Мар 2006 11:35
Мнения: 417
От: Bulgaria
Абе нека да не обобщаваме в огромен мащаб колко бил нетолерантен исляма, при положение, че в няколко ислямски страни християните нямат проблеми с останалат част от своите сънародници мюсюлмани. Има различни държави и различен тип отношения между двете основни религиозни групи. Може вторите да не одобряват напълно християнските ценности (каквито вече май няма и които в същността си доста са се доближавали до мюсюлманските, спомнете си морала на истинския християнин - живеещ без разврат и връзи преди брака, отдаден и на другите, не само на себе си, спазващ постите, посещаващ религиозния храм, отправящ молитви към Създателя), но това не значи, че всички представители на втората група мразят и търсят да унищожат всички представители на първата. Доказателство за това са многобройните бракове между мюсюлмани и християнки в страни като Ливан, Сирия, Египет. Че има фундаменталисти, има, но това далеч не е доказателство, че всички мюсюлмани са фундаменталисти и желаят унищожението на християнската култура. Още повече, че имат сходни вярвания и обща космология. А това, че християните вече вярват по-малко в основата на своето изповедание е съвсем друг въпрос. Пък и проблемът с прираста на Европа е казан много по-точно от друг форумец преди мен.
Rectifier
17 Мар 2006 11:41
Мнения: 81
От: Bulgaria
Швейцария е рестриктивна към емигранти, но не и към бежанци. А след Косово албанските бежанци са много.
Trigger_happy
17 Мар 2006 11:50
Мнения: 568
От: Burkina Faso
мишелин, ако не си разбрал: тук не става дума за това коя религия е по-хубава, а за нарастващия брой на мусулманите в Европа. Те отдавна не са някакво екзотично малцинство, като будистите да речем, а само в границите на ЕС са 14 000 000!! Тенденцията засега е да се увеличават. Ако това продължи, един ден цяла Европа ще бъде като Косово: пълна с мусулмани, които ще имат политически искания, обосновани с броя им.
Trigger_happy
17 Мар 2006 11:59
Мнения: 568
От: Burkina Faso
Rectifier, щом според теб става дума за мусулмански бежанци от Косово, защо не го товарят на влаковете и обратно от където са дошли? Войната там свърши отдавна и няма никой, който да заплашва живота им. Или Швейцария има голяма нужда от тях?
Добави мнение   Мнения:35 Страница 1 от 2 1 2 Следваща