Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Враг
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:74 Предишна Страница 2 от 4 1 2 3 4 Следваща
Bay Hasan
26 Юни 2006 07:53
Мнения: 8,555
От: United States
*****

Редактирано от - bot на 26/06/2006 г/ 10:29:15

Gasparini
26 Юни 2006 08:48
Мнения: 4,425
От: Germany
*****

Редактирано от - bot на 26/06/2006 г/ 09:50:24

хунвейбин
26 Юни 2006 09:45
Мнения: 9,895
От: Bulgaria
Аз съм атеист.Това не пречи да съм респектиран от идеята за БОГ , нито това ме ограничава да се захласвам от реалният СВРЪХ РАЗУМ , друго понятие не е измислено , който съществува във вселената.Ясната представа , че нашата ЗЕМЯ е само една прашинка от всемира.Ясната представа , че сме свидетели на един миг , един единствен миг , от безкрая на това ЧУДО , винаги ми е давало опора да разглеждам себе си като подробност , дребна и нищожна подробност , на това БОЖЕСТВЕНО ТВОРЕНИЕ КОСМОСА.
Когато човек има такава опора и види как се репчи възприемащата се за свръх естествена сила ЗУЕВЩИНА и ФИЧОВЩИНА , което по същество е чист натурален фашизъм , не може да не ти се повдигне от отвращение.

, , Както искате да постъпват с вас човеците , тъй и вие постъпвайте с тях”.Това е златното правило на нравствеността в ХРИСТОВАТА вяра.

Догматиката е красива , защото практически е неприложима.
Самите вярващи , парадиращите за вярващи , ЗУЕВЦИ и ФИЧОВЦИ плюс себеподобните им , винаги цинично я преработват и приспособяват , в техния апашки и криминален стил.
Вярата е истинска , само ако им дебелеят задниците и фалшива ако коремите не са им подути.


Автора , Стефан Чурешки , е интерпретирал единственото вярно решение , от позицията на ХРИСТЯНСКАТА етика..Самата догматика , две решения не позволява.
Няма няколко ХРИСТЯНСКИ етики , които да отговарят на интересите на ЗУЕВЩИНАТА и ФИЧОВЩИНАТА и на тяхното долно лицемерие.Просто такива няма.

А самият аз прошка и опрощение от АПАШИ , днешните демократи са върли АПАШИ , това е меко определение за тях , нито търся , нито искам.
Само констатирам , че апашите винаги имат и другата физиономия , на лицемери и измамници , нищо повече.


Редактирано от - хунвейбин на 26/06/2006 г/ 09:55:22

Mrx++
26 Юни 2006 09:53
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Голям вой и мирис на запъртък във Форума
Усеща се, че идват избори. Фичката се е пак развихрил като при предишните избори, пак подписки пуска. А Оли Рен ще си го премести от единия крачол в другия следствие на Фичовата подписка. И пак резултатите ще са плачевни за Фичо и той ще се се умърлуши като препикано мушкато. Нело да му даваш по-редовно лекарствата, че ще стане пак, като тогава, заради което го изхвърлиха от консулатото.
Не ми е ясно защо десните запъртъци във Форума изразходват толкова енергия, като накрая пак няма да стане тяхното. Вид мазохизъм.
Cruella de Vil
26 Юни 2006 10:11
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Ами по тази логика (не че е лоша, тъкмо напротив) всички вербовчици, доносници, партийни функционери и др. трябва да си посипят главата с пепел, да се извинят на народа и да изчезнат от обществения живот. Ако имат морал, де! А те най-нагло ни убеждават, че били служили на Родината. Как? Слухтейки и донасяйки за роднини, съседи и колеги. И сега вербовчиците твърдят, видите ли, че само доносниците заслужават презрение, а не системата, която ги е създала и не тези, работили доброволно за нея.
За съжаление не живеем в държава, в която покаянието и искането на прошка са елемент от обществения живот. И съгласете се, че ако моралните хора са малцинство, те винаги са пракарани и използвани от наглите и безочливите.
Democrat
26 Юни 2006 10:15
Мнения: 801
От: Bulgaria
Имаше и по-тежки случаи. През 60-те години познавах бивш царски офицер, , участник в Първата световна война, който работеше, вече 86 годишен и се пенсионира чак когато навърши пълен трудов стаж в социалистическа България. А сега Бриговците никой не ги закача, а дори се ползват с благоволението на управляващите уж демократи Гоцета и пишман европейци.
milcho
26 Юни 2006 10:22
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Чичо Фичо, що не подготвиш една подписка за отваряне на архивите на чуждите разузнавания за агентите им в България...Одма се подписвам. Бих го направил и сам, но ти си вътрешен и на тебе те ти имат вяра...Ха Ха.
Олег Офренов
26 Юни 2006 10:32
Мнения: 961
От: Bulgaria
хунвейбин
Аз съм атеист.
Догматиката е красива , защото практически е неприложима.

Джордж Фридмън
Краят на китайския бум
Азиатският гигант се движи от икономическа към политическа криза


хунвейбин
26 Юни 2006 11:00
Мнения: 9,895
От: Bulgaria
Олег Офренов
Първо .Демонстрираш типична черта , на хората дето се занимават с измами .Менторите когато нищо не могат да кажат и да оборят фактите , правят прогнози. , стават врачки , пак типично разминаване с вярата , макар че се правят на вярващи.
А Джордж Фридмън нито може друго да каже , нито се очаква друго да каже.
Толкова ти е силен аргумента , когато е позициониран върху най циничният хищнически интерес .
Измисли нещо по нормално.Времето на врачките и баячките по необходимост се завърна , защото друго не може да се противопостави , но това е много смешен похват на плашене на гаргите.Все пак в 2007 година живеем.Не сме във времето преди Христа.
Сгугню
26 Юни 2006 11:15
Мнения: 15,094
От: Rwanda
Олег, на Фридман му се ще! Статията му е построена на собствените му изводи и надежди, а не на фактическо състояние на нещата!
Краят на китайския бум е нещо, което се привижда на западните, и най-вече на американските анализатори вече 15 години.
Него все го чакат, а той все не идва, пусто да остане!
Сгугню
26 Юни 2006 11:17
Мнения: 15,094
От: Rwanda
А статията е наистина добра!
Дядото на Чурешки (а съм чувал и за други такива случаи) е показал себе си като човек с главна буква!
Не съм сигурен дали в днешното брутално, забързано и повърхностно откъм човешки ценности българско съвремие биха се намирили много такива хора!
хунвейбин
26 Юни 2006 11:46
Мнения: 9,895
От: Bulgaria
, , А те най-нагло ни убеждават, че били служили на Родината. Как? Слухтейки и донасяйки за роднини, съседи и колеги. И сега вербовчиците твърдят, видите ли, че само доносниците заслужават презрение, а не системата, която ги е създала и не тези, работили доброволно за нея”

Това е позицията на възмутена гражданка , демонстрираща аристократичен дух.

Това е изфабрикувана лъжа , но нека я вземем за мярка.
В момента по телевизиите масово вървят сериали , как син чука майка си , баща дъщеря си . Бащи и синове си сменят жените.Наследника се произвежда в условия на стерилност , за да не попадне аристократичният грабеж в чужди ръце.
Това е днешният морал на тези деградирала с хилядолетия аристокрация , на тези развратни и развратени типове.
Той ежедневно блика като мръсна и долна тиня от екрана.
Възмутената гражданка , пред тази воня ще седи , сълзи ще рони , ще демонстрира как богатите плачат.И естествено слухове и лъжи ще съчинява , за да си прикрива духовната низост.
За да не съм голословен да го подкрепя с необорим факт.
Помните ли как сестичките , убитите сестрички от Пазарджик , бяха виновни за смъртта си, за настигналата ги цинична смърт, как бяха нарочени за проститутки , как родителите им бяха виновни.
Ако установите жестоко съвпадение между разобличителите на миналото време и апологетите на днешното , приликата изобщо няма да е случайна.
Всичко е въпрос на морал и нравственост.Затова случайност няма.
veritas
26 Юни 2006 12:02
Мнения: 1,777
От: Bulgaria
Сега от 100 кладенеца вода ще се носи, само и само да не се отворят архивите на ДС!!!!
И тоз Чурешки и той се наредил на опашката със стомните.
Абе съвсем за балъци ни взехте бре.
И основното което се внушава е :
Вие там сте много глупави и ако прочетете архивите може да се объркате, например за това кои са "добрите", кои са "лошите", кой бил "служил" на държавата , кой не ....
Затова няма да ги отваряме архивите, а ние офицерите, агентите, явочниците от ДС и слугите ни, ние ще Ви ги обясняваме тия работи!!!!!
Каква наглост, а?????????

Нека да се отворят архивите, както стана в нормалните страни, пък всеки да си прави изводите със собствената глава.
milcho
26 Юни 2006 12:11
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Е, те това е големия проблем: " да не мислим със собстевинет си глави", щото кой знае какво ще измудрим...Това има предвид чичко Фичко, като се провиква..."сугестирам"...Ха Ха.
Eisblock
26 Юни 2006 12:40
Мнения: 9,157
От: Iceland
Не може да се търси морал в двукраки обявили за най-висша цел правенето и имането на пари! Още по-малко може такъв да се търси в слугите и прислугата на Мамона. Затова и всяка тяхна вреслива акция може да буди единственно подозрение. Какво целят те? Именно сега?
***
Всеки един нормален човек си поставя приоритети. Т.е. - кое е най-важното, кое изисква най-голямо внимание и от кое зависи най-много развитието на бизнеса му, успеха на Главните му цели! Кои са целите на българското общество сега и явни ли са за всеки един гражданин, незвисимо от политическите пристрастия? А те са:

- България да влезе в ЕС.
- България да стане нормална цивилизована държава, където има ясни задължения и ясни отговорности.
- Да има отърваване от прекомерната корупция.
- Да се доведат престъпността, рекета и циганизацията до поносими размери!
- Да има поне някакво възмездие заради ограбената държава от криминалната номенклатура и псевдо-демократи.

Всички тези точки ги има в изискванията на ЕС за присъединяването на страната към съюза. Те се съдържат и в забележките на одиторите. Те трябва да се изпълнят за да има достойно присъединяване. И какво се прави и какво става по актуалната спринтова права към целтта?

'ми, поставят се всякакви отвличащи вниманието и заангажирващи ресурсите , акции! Изтеглят се на първи план всякакви второ, трето и петостепенни по приоритет "задачи"!!

Една от многото забълникващи публиката кампании е именно и акцията "Досиета". Не е и случайно, че този път фитила бе подпален именно от мястото от където трябва да се положат най-многото и най-видимите, най-ефективните, усилия.
- И вместо да се постави пръст в Раната, няколко Клакьора решават да се правят (за кой ли път?) на "будната гражданска съвест". Оставяме настрана тяхните истински подбуди и тяхната човешка стойност - това е последната ни грижа. Тук би трябвало всеки да си отговори на въпроса:

1. Има ли смисъл сега, в мътната вода, без ясни правила, без налични ресурси (време, подготвени хора и пр. и пр.) да се пристъпва към изпускане водата на един огромен язовир информация, или...

2. Да се свършат главните задачи: - честно, без шмекерувания ала Андрешко, да се свърши работата и да се видят резултати по забележките на ЕС-комисарите. И така да се стигне до приемането на България в ЕС или обаче ...

3. Да се отворят т.н. "досиета", да се развихри сгантта подклаждана от "доброжелатели" на България и на българите, да се пусне парата пак през свирката, да се нанесат непоправими щети на Държавата в едно време където нещатата са от несигурни - по-несигурни. Където е напълно възможно, след драстично влошаване на международната обстановка, да не се стигне и до каквото и да е и когато и да е - присъединяване?! Тогава ...

4. Кое е по-добро за България, българите, Родината ви? - Да се изчака свършването на по-важните неща или с урбулешки напъни да се изпусне питомното, за да се гони дивото?

По-голямата част от форумците, а и извън форума, са на ясно кой - кой е и за какво се бори. Затова и цифрата 3хх на "подписалите" е смешна. И такава ще си остане - Смешна. Със сигурност г-н Рен си има достатъчно работа и е достатъчно добър менажер, за да знае от кой край се подхваща една работа...

... И тези неща са като контраст с тези безполезни Усилия. Като контраст за хвърлена енергия на базата на омраз, душевна неуравновесеност и маниакални желания на някакви си незначителни люде - "да се покажат"!!

Не ги разбирам! Ей, Богу, не!
Васуки
26 Юни 2006 13:05
Мнения: 3,605
От: India
Я, той Чурешки вече го бил казал онова, което написах под предишната статия за Параван! Браво Чурешки Основен извод от статията: По същество чрез акцията с досиетата се прави опит да се осъдят чрез някакъв "народен" съд онези, които са служили на държавата.
А оня ***** пак прави някакви мерзавски подписки. Я си *****! Ще спретнете колекция от подписи на майкопродавци суеци, шабес-гои, гнусни агитпропчета и наивни сбърканяци, главно напуснали България да ги вее вятърът по света, загубили дори приблизителна представа какво става у нас.
Осъждането на елитите в държавите, в които Сектата е успяла да създаде и раздуха раздори е основна и най-главна нейна противонационална задача. Така е било през Френската буржоазна революция, всъщност Ционистка революция. Главните врагове, посочени от тогавашните юдеи-талмудисти, са бил определени като първо и второ съсловия, т. е. аристокрацията и църковните дейци кюретата. Всъщност започва братоубийствена война, в която подкупните търгаши, повечето юдеи и шабес-гои, повеждат невежата и обезумяла от първичцна злоба тълпа да избие или прогони далеч в чужбина цвета на френската нация. върху това ужасно кръвопролитие, пагубно за най-цветущата през 18 век в Европа страна. Същото става в началото на20 в. в Русия, ционистите организират и осъществяват най-кърватата революция досега, справедилво нарича Велика Еврейска. Отново под ударите на ръководената от ционисти подивяла паплач падат или биват прогонени аристокрацията, интелигенцията, свещениците, защитниците на държавата.
Същото сега се опитват ционистите да сторят и в Бг. Чурешки като истински православен християнин точно е доловил какво ще се случи с православието у нас след като (и ако!) служите на Сектата се разправят с ченгетата и другите принадлежни към елита съсловия и прослойки. Сигурно е запомнил добре думите на циониста Бжежински: "Сега от враговете ни остана само православието!".
Хунвейбеин Не съм съгласен, че фичовщината може да бъде определна кот близка на фашизма. Тя е обратното. Фашистката идеология ОБЕДИНЯВА фрагменти, които счета за родствени или поне териториално близки. Фичовщината е форма на съществуване на Сектата в пропагандното й измерение, тя цели само да РАЗЕДИНЯВА. Засега вият за лустрация, но при първа възможност чичо им Шмуел настоява за същото, което са правили по време на споменатите по-горе две революции.
Поморийски ми е симпатичен с посланията си към тъпите крави. Особено за възмУтените гражданки с димУкратичен дух
Офренов, не икономическите проблеми сринаха СССР, а предателството на Горбачив и Барух Елцан, управлявани от Сектата. Режимът на Саддам Хюсеин не се разби чрез ембарго, а чрез външна намеса на стократно превъзхождаща го военна интервенция. Докато в Китай компартията е единна и чрез съответните инструменти твърдо контролира армията и службите за сигурност, Фридман и Сектата ЩГД. Но да допуснем, че и в Китай настъпи "перестройка и мирен преход". Навън и към нещастния Запад ще тръгне такава вълна от гладни хунвейбини, че западняците и Фридман между тях ще трябва петиции да пишат на ККП да овладее положението с танкове. Ами ядреното оръжие, осигурено и с балистични ракети? Перестройчиците и димукратити не могат без всестранна външна помощ, комунистите контролират лесно тълпата, тя буквално ще разкъса тамошните подкрепаджии, евролеви, азиатскодесни и пр. папърдаци. Никой няма интерес да разбива Китай, щото му предстои да храни много китайци. Глупости Фридманови, той също е от Сектата.

Редактирано от - bot на 26/06/2006 г/ 13:08:55

А_така
26 Юни 2006 13:35
Мнения: 2,194
От: Bulgaria
Майната му на православието, ни учат цукерманите-демократи. Прошка трябва да има, разбира се, но трябва да се измисли начин на терористите от БКП разроила се на 200 и повече партии да бъдат взети парите, имотите и властта. Прошка - да, пари и власт - не! Майната му на православието, както казват Соломон Паси и Збигнев Бжежински!
Cruella de Vil
26 Юни 2006 14:04
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Хуне,
Досега те игнорирах, но и моето търпение си имс граници! Като си плещиш глупостите, моля не ме намесвай и мене!
Особено пък за сестрите от Пазарджик, светла им памет! Къде съм писала такива работи за тях, бе комплексар нещастен? Цитирай постинги, а не ми приписвай неща дето никога и при никакви обстоятелства не съм и помисляла, какво ли остава да напиша!
И ти ще ми говориш за "развратен морал", "духовната низост" и други такива, след като си написал една долна лъжа, която не можеш да подкрепиш с цитати от нито един мой постинг!
И в Южна Африка да идеш, и в Англия да идеш все ще си останеш само един нереализиран форумен специалист по всичко.
Боте, озапти го тоя лъжец, че ми лази по нервите!



Няма как да проверявам (на практика) истиността на твърденията на даден участник, нито мога да санкционирам временни отклонения от здравия разум, ако не са свързани с директни оскърбления. Има си неща, които следват логическия си ход и без намесата на модератори - злепоставянето с невярни твърдения (ако е така) накрая винаги рефлектират върху измислящия ги. Съжалявам.


Редактирано от - bot на 26/06/2006 г/ 14:14:57

хунвейбин
26 Юни 2006 14:21
Мнения: 9,895
От: Bulgaria
За мен обективните факти са свещенно нещо.
Обвиняването на родителите , за смърта на техните деца , това е безспорен факт.
Никакви преструвки , както и никакви нови измишльотини , не могат да бъдат пречка , истината да се казва.
Cruella de Vil
26 Юни 2006 14:35
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Хайде, покажи го този "факт" да го видим! Цитирай постинга, където е написан!
Ако не го цитираш си долен, низък и безморален лъжец!
Добави мнение   Мнения:74 Предишна Страница 2 от 4 1 2 3 4 Следваща