Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ще продължи ли "Атака"-та?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:139 Страница 1 от 7 1 2 3 Следваща »
Зе Мария
10 Авг 2006 00:38
Мнения: 2,227
От: Bulgaria
Не научихме нищо ново, което не знаехме и което НЕ СМЬЕ ПИСАЛИ лани.
На бг журналистиката, освен дълбочина и липсва и смелост. По смело, девойчета! Голяма работа, че сетне нищо от написаното не става-винаги ли трябва да се застраховате и да пишете в условно наклонение или в т.н минало предварително неосъществено
Сидеров е почти сигурен участник за балотажа-писахме тъдява тези дни.
Само, не забравяй, Галя, че хорорът, който ще изпитат пишещите братя, когато сламения човек се изправи насреща му, е напълно реален.
Представяш ли си тогава къв крах би било редно да настъпи в един човек, който си вади хляба с описване на обществени явления и нагласи? Да ама не-се едно дъжд валял, ау, каква невероятна изненада, че как така ...Така, от мен да знаеш, се губят антените и ако сме нормално общество, без тях трябва сетне да се отразяват само спортни събития Затуй- тейк ит изи с определенията и заставането в общия строй бригадири, защото последните ще станат първи и това не е само от любовта ни, за която е казано -на всичко хваща вяра, на всичко се надява , всичко търпи.(Кор 13-7:7). .
Историята се крепи на емоция и на низ от случайности и ексцентрични решения, плод на човешки проблясъци-инак щяхме да я пишем напред с години и никой нямаше да я учи-не, че сега някой се учи от нея, де. Но единствените избори, в които липсват изненади са обикновено само кметските-и то напоследък, и то само за някои постоянно учудени...
Учудени ще има дотогава, докато всички разбират от всичко.

Бъди внимателна и смела.

Редактирано от - Зе Мария на 10/08/2006 г/ 00:45:22

paragraph39
10 Авг 2006 01:35
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
МАНИПУЛАЦИИ и "смешен плач" ви е писанието, г-жо Горанова!
1. "Атака" НЕ е "нахлувала" в българския Парламент/това го направиха "сините орди" през зимата на 1997 г.!/, а ВЛЕЗЕ законно в Парламента- след Избори!
2. В. Сидеров и Партия "Атака" НЕ "мълчат подозрително", а гласно и явно настояват пред всички партии извън управляващата Коалиция- за Единен Фронт срещу преизбирането на Първанв за президент! Мълчат МЕДИИТЕ по този призив на Партия "Атака" и В. Сидеров!
3. НЕ В. Сидеров, а П. Чернев НЕ подаде своевременно кандидат-кметските СИ документи в ОИК- по закон, кандидет-кметът подава тези документи, а партиите подават Заявка за участие/което В. Сидеров беше направил!/
4. Партия "Атака" ЩЕ участва в тези президентски избори- БЕЗ значение дали директно или НЕдиректно! Но все още ИЗЧАКВА евентуално откликване у другите партии на предложението на Партия "Атака" и В. Сидеров за Единен Фронт на тези Избори срещу Първанов и тройната Коалиция! Надеждата умира последна, нали!
5. Изключването от Партия "Атака" става на базата на Устава на Партията, който е ОДОБРЕН от Съда- при регистрацията й!- и НЕ е противозаконен! Който счита, че изключването е противоуставно/противозаконно/- има Право да отиде на Съд! Същото се отнася и за изключването от ПГ на /партия/ "Атака"- направено е съгласно утвърден и приет от всичиките тогава 21 членове на тази ПГ- включително и гласуван и приет от същите тези "изключени", нали!
6. Слуховете за кончината на Партия "Атака" са силно ПРЕУВЕЛИЧЕНИ! Дори известният експерт и антиатакист- проф. Мих. Константинов, с НЕудоволствие прогнозира/във в. "Мнитор", май/, че ако Б.Б. НЕ се яви/ и, при положение, че лично Сидеров се яви, де!/, "много е вероятен балотаж Първанов-Сидеров"!!!
ИЗОБЩО, вместо да си изсмуквате от пръстите "аргументи" и "предплжения", най-дбре щеше да бъде да направите едн интервю със самия Сидеров, нали! Да, ама НЕ- на газетата ви, май, е забранено Сидеров да "говори" директно от страниците на "Сега", а? И е позволено на всеки случаен или НЕслучаен АНТИатакист и антисидеровист- пък, бил той и журналист! Що така?!
"АТАКА-А-А-А-А!"...
17 ГОДИНИ /ни, ми/СТИГАТ !!!
Neglasuvacht
10 Авг 2006 01:42
Мнения: 1,861
От: Bulgaria
Макар че последната масова акция на "Атака" срещу американските бази у нас да завърши безславно, тя показа, че все още има каузи, на които само Волен Сидеров става изразител. Докога?А на кой са нужни американски бази в България (без американците да платят и един долар за тях ) и за какво са ни нужни.
За да станем мишена на ответен удар при една ядрена криза, твърдението че американските бази ще се използват срещо евентуални терористи в блиският изток е смешно, за тази цел америка има бази в Турзия, на всеки е ясно че ще се исползват срещу Русия и при един конфликт Русия има право да ги бомбандира дори и с ядрено оръжие.
Да г-жа Галя Горанова кои са каузите на които само Волен Сидеров става изразител сигурно има други но не е точно тази за американските бази?
starija hush
10 Авг 2006 02:01
Мнения: 5,041
От: United States
Точно тези протести против американците му изядоха политическото бъдеште.От сега нататък щте бъде политически труп като Костов.Сам си е виновен не ме слуша дръвен философ.Ако иска да стане за ташак нека се опита за президент маи на Карлуково.Единствено Генерала има златната възможност да стане президент на Бг и съм уверен че сте се кандидатира.
paragraph39
10 Авг 2006 02:20
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
STARIJA HUSH,
АКО В. Сидеров лично се кандидатира за президент, това ще го направи с идеята, че със сигурност НЯМА да е първи, а ще е със сигурност втори на тези президентски Избори! Партия "Атака" и България НЯМАТ нужда от Сидеров-президент, а имат нужда от Сидеров-ПРЕМИЕР!!!
Същото важи и за Б. Б.- той НЯМА да се кандидатира за президент, тъкмо защото ИМА голяма вероятност да спечели !!!
А П.Стоянов и Ив. Костов, пък, НЕ се престрашиха да се кандидатират , защото са СИГУРНИ, че НЯМА да спечелят !!! И пробутаха "широко НЕизвестния"/ по Любен Дилов-син/ Н. Беронов- за който е повече от сигурно, че също НЯМА да спечели срещу Първанов, Б.Б. или Сидеров!
КАЗАХ!
ole-le
10 Авг 2006 02:40
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
Зе Мария
*
Параграфе,
що Сидеров да е втори ? Президент става първия по резултат, а Сидеров ще е следващият президент. Басираш ли се ?
Чарли Дарвин
10 Авг 2006 02:43
Мнения: 8,816
От: Bulgaria
Параграфе
Статиите по темата във вестника май ти трябва да ги пишеш
paragraph39
10 Авг 2006 03:11
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
OLE-LE,
Отговорил съм на въпроса ти/ в постинга ми до STARIJA HUSH/: "...Партия "Атака" и България НЯМАТ нужда от Сидеров-президент, а имат нужда от Сидеров-ПРЕМИЕР!!!"
Република България се управлява от ПРЕМИЕРА, а НЕ от Президента!!!
Сидеров трябва да е ВТОРИ/ ако?!/, за да НЕ стане Президент, но да се види, че Мнозинството от Народа им има доверие/ако?!/ и иска/ако?!/ Партия "Атака" и В. Сидеров! КАЗАХ!

paragraph39
10 Авг 2006 03:12
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ЧАРЛИ ДАРВИН,
"Това, което е позволено на Юпитер, НЕ е позволено на вола!"
Iezuit
10 Авг 2006 03:29
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Я! Още имало хора, които да смятат, че Сидеров е все още некакъв фактор в политиката... Странно
Сидеров няма шанс за балотаж. Няма дори да мине процентите, които взе "Атака".
Нали ако се кандидатира, ще се водят дебати. Нали на тези дебати всички ще видят колко е изпушил новио Левски??? И ще стигне балотаж?
Да да...
666anti
10 Авг 2006 03:30
Мнения: 620
От: Bulgaria
Сега е време Сидеров Волен да направи много решителна АТАКА за парламентарните избори и да обясни идеите и хоризонтите виждани за България от гледно положение атаковско
Дори и да не спечели президентските сегашни ще направи пълно размрачаване на мълчанието за и около партията АТАКА
Явявайки се на президентските кандидат от АТАКА ще освети и отрезви много нашенци, които ще го доведат до ПРЕМИЕР както пише и Парата39
Сега по време на кампанията ще има пълната гластност навсякъде
Кога ли друг път ще има толкова ЕФИРНО ВРЕМЕ предоставено му от марионетките масонски и антибългарски по радиата и телевизиите без СКАТА
УСПЕХ НА ГЛАСНОСТТА ВОЛЕНЕ
НЕ МУ МИСЛИ сега е шансът за АТАКОВСКО УБЕЖДЕНИЕ на останалите все още извън АТАКА Българи!
ДАВАЙ
ole-le
10 Авг 2006 03:30
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
Параграфе,
мнозинството е 50%+1. Ако Сидеров е втори на балотажа, то това ще означава, че зад него стоят по-малко от половината - малцинството, а не мнозинството. Мнозинството ще застане зад този който спечели президентските избори. Следователно мнозинството ще е гласувало не "за" а "срещу" Сидеров и "за" опонента му.
*
И друго. Ако "Атака" не може да си осигури поне 121 места в парламента, то Сидеров или няма да може или ще трябва да стане премиер в коалиция с тези срещу които сега се бори, т.е. няма да има смисъл да става премиер, защото нищо няма да може да направи, освен да се окипази и той .
666anti
10 Авг 2006 03:47
Мнения: 620
От: Bulgaria
Едно благодаря на СЕГА и журнито
То става май вместо вадене на очи - изписмане на вежди и пудрене на лице
Мерси Мерси
Все пак и Сега май взе да става АТАКОВСКИ публисити
EBachev
10 Авг 2006 03:55
Мнения: 614
От: USA
Американските бази са много нужни на България, защото да сплашват тъпите руснаци , които да не си мислят да се месят мното в нашите работи и да идват в България само на курорт.
EBachev
10 Авг 2006 04:09
Мнения: 614
От: USA
Отново поредната статия на "Работническо СЕГА" против Вражеската орозиция.Понеделник беше Спахийски, вчера арменеца, а днес Галя Горанова.
Зую
10 Авг 2006 07:22
Мнения: 3,322
От: Bulgaria
Атакаджиите са хора, които мразят българските турци и цигани, но с удоволствие ще посрещнат ислямския халифат.
suhar
10 Авг 2006 07:38
Мнения: 6,222
От: Bulgaria
"Атака" трябва да е парламентарно представена, но не трябва да е във властта. Това е в интерес на гражданите и на България.
Iezuit
10 Авг 2006 07:41
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Разбира се, че е добре "Атака" да е парламентарно представена. Къде другаде ще види българския народ такива циркови номера???
СветлоПиво
10 Авг 2006 07:47
Мнения: 8,839
От: Canada
Атака има място в политическия живот на Б-я, колкото и да не е приятно това на някои другари с чалми. Вие, които пишете, няма ли кой да ви .......... Ай да не довършвам.........
Чок觧
10 Авг 2006 08:46
Мнения: 7,337
От: Israel
Една кандидатура на Петър Берон за президент от страна на "Атака" със силната подкрепа на Волен Сидеров , който да си запази по този начин правото за участие в битката за премиер , ще е най-разумният ход ! Хем Берон не е толкова краен и няма ксенофобски издънки и ще има подкрепата и на много хора извън "Атака", хем при евентуалното му избиране ще спомогне за следващата победа на "Атака" в парламентарните избори !
vs
10 Авг 2006 08:55
Мнения: 860
От: Bulgaria
Малка поправка - номерата не са циркови, а от 4-ти км. За останалото съм съгласен
Добави мнение   Мнения:139 Страница 1 от 7 1 2 3 Следваща »