Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Албанска "Ал Кайда" действа в Косово
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:36 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Душко
16 Ное 2006 00:31
Мнения: 11,027
От: Austria
Тия са от хубавата Ал К. Албанската, Босненската, кавказкия филиал са от добрите и демократичните главорези.
Те се борят за демокрация против примитивните православни народи и трябва да се поддържат.
A_Bulgarian_in_USA
16 Ное 2006 01:01
Мнения: 976
От: USA
Душко, грешиш много. За днешната американска администрация, Ал Каеда е една навсякъде. Косово е рана на задника на Америка и на Европа, отворена от демократичните американски свиркаджии, която обаче е трудна за излекуване. Колко отдавана западните разузнавания предупреждаваха за това. Сега не остава нищо друго, освен да си сърбаме попарата по евроатлантически от двете страни на океана. Бушляка може да е тъпа тексастка простанга, ама е мъжяга, и не го е страх да гони терористите. За разлика от Клинтън, който бягаше от проблемите под полите на дебелогъзите американки. Дупе да ни е яко.
paragraph39
16 Ное 2006 01:15
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ТАКА Е!
На "Ал Кайда" и на наркобосовете им е необходимо НЕзависимо Косово!
И ще си го получат- плашат и плащат добре и знаят на кого да плащат!!!
PokerFace
16 Ное 2006 01:34
Мнения: 1,882
От: Bulgaria
A_Bulgarian_in_USA-и ти ли Бруте? Неподготвен се изказваш брат! Остави таз работа на по-старите и патили хора!Помогнаха твоите чорбаджии навремето на Авганистанските талибанчета с/у Руснака и -ето ти Франкенщйн..пардон Б.Ладен! Помогнаха на Ирак с/у Иран и хоп Садамчето готов проблем, помляха от бой Сърбите заради скапаните Албанци и сега ...АлКаида-2!Май ако по почина на Клинтън си стоят в къщи и бъркат с пури на стажантките м/у пухкавите кълки-много по евтино и безкръвно нещо щеше да е външната политика!
Deal-a
16 Ное 2006 01:49
Мнения: 549
От: 0
ПокерЛицето, абсолютно си прав, ама кулите за събаряне са на привършване, братко .
paragraph39
16 Ное 2006 02:05
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Мафията настъпва в Европа
В. "МОНИТОР"-16.11.2006
Наскоро разкритите "дейности" на неаполитанската Камора и калабрийската Ндрангета в Германия доказват, че италианските мафиотски организации продължават да плетат мрежите си в Европа, пише френският вестник "Фигаро" . Германските тайни служби отправят сериозно предупреждение, че "калабрийската Ндрангета е най-опасната организация в Европа", която се занимава с пране на пари от наркотици, купувайки хотели и ресторанти. Организацията има сериозни позиции от 9 милиона евро и на борсата във Франкфурт, най-вече в "енергийни" активи в компании като Е.ОН и Сименс. Италиански експерти, на свой ред, от години алармират, че Ндрангета настъпва в новите демокрации в Източна Европа - Чехия, Унгария и най-вече Румъния. Според германските им колеги калабрийската мафия вече е сключила споразумение с групировки на албанската мафия за проникване на пазарите в страната, пише "Фигаро".
aleksandar
16 Ное 2006 06:30
Мнения: 2,506
От: Japan
само ще обърна внимание кой е източникът на информация:
белградският "Вечерне новости"
ще ме прощавате ма е най-малкото несериозно.
а Душко дрънка сърбофилски (првоверни, така де православни) глупости...
Herr_Vasko
16 Ное 2006 08:13
Мнения: 2,184
От: Denmark
Kакто се казва-ха здравейте! Американските идиоти изсраха едно голямо л..но, за да направят напук на руснаците, а сега на нас ще ни смърди.Въобще цялата американска външна политика е пълна със скудоумия.Тъжното е, че ЕС не намери сили да се опъне на американците.
Valentinski
16 Ное 2006 09:09
Мнения: 274
От: Bulgaria
Тази статия е поредната препечатка от сръбско булевардно издание! Имам чувството, че за пореден път "Сега" става трибуна на сръбския шовинизъм.
aa1
16 Ное 2006 09:55
Мнения: 934
От: Bulgaria
Ето още сърбизми, ама в Македония:
Около 1000 студенти и ученици от албанска националност
изразиха с едночасов протест в македонския град Куманово
възмущението си от това, че албанското знаме не е издигнато в
града, съобщава агенция Макфакс. Протестиращите се събраха под
звуците на химна на Албания и изразиха почитта си към
загиналите членове на Албанската национална армия.
aa1
16 Ное 2006 09:57
Мнения: 934
От: Bulgaria
Ето още:
Скопие. При пътно-транспортно произшествие, станало на пътя Скопие-Куманово преди два дни, е загинал Якуп Хасипи, известен като ходжата от Слипчане. Хасими е известен и в Македония, и извън страната, като мюсюлмански екстремист и водач на муджахидините в Македония. По време на конфликта в Македония през 2001г. Хасипи е организирал групи от муджахидини, а по време на нападенията на НАТО над бивша Югославия е организирал в Македония муджахидини и ги е изпращал в Косово. Чуждестранните наблюдатели в Македония на няколко пъти са предупреждавали, че в село Слупчане, откъдето е Хасипи, се обучават муджахидини, които нелегално преминавали македонско-косовската граница
aleksandar
16 Ное 2006 10:19
Мнения: 2,506
От: Japan
aa1, ще може ли и източни на информацийките или требва да верваме и да треперим от страх от всемогъщите албанци... (познати от миналото като бъзливци - не искам да ги обидя ма са си такива)
Nevezha3
16 Ное 2006 11:54
Мнения: 1,322
От: Bulgaria
От форума само aleksandar и Valentinski са в час. Ако продължаваме да вярваме на сръбската жълта преса трябва веднага да евакуираме жалкия ни транспортен взвод в Призрен и трите дузини полицаи, дето са останали в Косово.
aa1, къде видя муджахидини в Македония бе брат? Ти бил ли си някога изобщо в Македония? По тая логика, муджахидинската де, Джафери и Ахмети са най-големите муджахидини. Да ти е известно, че и двамата признават, че македонците са българи?
Cyrus
16 Ное 2006 12:26
Мнения: 114
От: Bulgaria
Борбата на албанците няма нищо общо с ислямизма, Ал Кайда или Бин Ладен. Това си е чист национализъм. Колко време им трябва на някои хора да го разберат? Сблъсъкът в Косово си е сблъсък между два национализма - албанския и сръбския и аз считам албанския за по-малката заплаха за българите.Това е.
ТАПА
16 Ное 2006 12:43
Мнения: 6,883
От: Bulgaria
Преди 2 - 3 дни гледах по новините на CNN един много интелигентен и доста възрастен мъж който по начина на говорене и мислене мога да определя като мъдрец каза, че с ислямистите, въпреки всичките усилия полагани и от вън и от вътре не може да се очакват добри резултати. Не може да се надяваме дори и на застой в агресивността и зверствата им. Единственото което сега остава е да се предприемат най-крайните мерки, т.е. физическото им унищожаване ако не искаме те да унищожат планетата.
Човекът беше австралиец.
Nevezha3
16 Ное 2006 12:55
Мнения: 1,322
От: Bulgaria
Тапа, косоварите не са ислямисти. Те са си балканци като нас. Ела в Косово да се убедиш. Но виж, ако не получат статут, бъди сигурен, че разни ислямистки страни и секти ще удвоят усилията си да разпространят своята отрова.
Valentinski
16 Ное 2006 14:14
Мнения: 274
От: Bulgaria
Nevezha3, благодаря за подкрепата! Казвал съм многократно, че не албанците са заплаха за българщината, а сърбизмът. С албанците наистина няма какво да делим - всеки си знае своето още от Тиранското Споразумение. Единствено статутът на Дебърско трябва да се определи на плебисцит от местното население...
Verdy
16 Ное 2006 14:17
Мнения: 148
От: Bulgaria
А ако получат независимост ще се откажат ли от исляма...Аз помня че преди два месеца Англия внесе проект за резолюция за независимост на Косово. Мотивът в него беше: защото косоварите като всеки народ имали право на самоопределение...Ега ти мотива, тия албанци колко пъти имат право на самоопределение бе? Третия път сигурно ще е в Македония. Англичаните някак бързо и гузно си прибраха проекта, защото руснаците казаха, че и техните хора в Украйна също имат право на самоопределение, пък и абхазците, и сърбите в Босна се самоопределят, пък и по света такива като кюрди и баски също искат...Освен това независимост за Косово означава край на договора за непроменяне на държавните граници в Европа със сила, което широко ще отвори вратата за сепаратизъм и претенции, а защо не и нови войни!!!!Кажи ми, невежа, едно правно основание Косово да получи независимост без съгласието на Сърбия. Поне едно и тогава може да говорим още...
Sofiya
16 Ное 2006 14:36
Мнения: 1
От: Bulgaria
Съветвам тези, които искат да знаят истината за Косово, да дойдат тук. Аз съм сред тези хора четири години и ме е срам, когато прочета такива небивалици, написани от българи. За сръбските писания няма нужда да се прави коментар... Искам само да кажа на тези, на които им е интересна истината, че там където според някои се обучават терористи - се обучават полицаи и то вече седма година, и то и от няколко български високо квалифицирани преподаватели.
aa1
16 Ное 2006 14:42
Мнения: 934
От: Bulgaria
При пътно-транспортно произшествие, станало на пътя Скопие-Куманово преди два дни, е загинал Якуп Хасипи, известен като ходжата от Слипчане, пише електронното издание на черногорския вестник “Дан”. .Те не знаят за какво става дума, ама вие знаете.
aa1
16 Ное 2006 14:45
Мнения: 934
От: Bulgaria
Ей Sofiya, гледай да не ти резнат тиквата, че няма да си първият
българин убит там.
Добави мнение   Мнения:36 Страница 1 от 2 1 2 Следваща