Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Кога човешкият живот се превръща в статистика
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:128 « Предишна Страница 7 от 7 5 6 7
Pavlik Morozov
06 Мар 2007 21:36
Мнения: 15,811
От: Bulgaria
на снимката - спахийски прибира 30-те сребърни долара?!

Фрида
06 Мар 2007 21:49
Мнения: 971
От: Bulgaria
Генек, Иванов
Зевзека го зарежете, той е безнадежден случай. тотално зомбиран. Всеки има право да се заблуждава.
el mojado
06 Мар 2007 21:59
Мнения: 2,807
От: El Salvador
генек
Геврека е идиот. Фичо- изрод, който смята че има добър тероризъм ( от ЦРУ) и лош тероризъм от КГБ.
Васуки
06 Мар 2007 22:48
Мнения: 3,605
От: India
Смръдливите агитпропчета на ционизма пак пробутват старите лъжи за тораборизма, изявил се на 11. 9. в НЙ и връзката му с интервенцията в Афтанистан. Вярно е коркото е вярно за ОМП-тата на Саддам Хюсеин. На мерзкитке дегенерати все комуняги им се привиждат във форума, само срещу такива имат мотиви да дуднат лъжите си. За 11. 9. осъдиха само един откачалник и той гражданин на USrael. "Ал Кайда" и нейният главатар са произведения на ЦРУ, това не се оспорва от никого. В основата на американската агресия и потисничество по целия свят стои ционизма. Това скоро ще се развие като теза и в самите САЩ с всички логично последващи изводи. Затова цукерманчетата особено злобно се зевзечат.
baj_michal
06 Мар 2007 23:02
Мнения: 1,227
От: Bulgaria
Зевзек, за лютеница и всичко останало разбираш колкото свиня от кладенчова вода
Фичо само всичкото останало , без лютеницата
Зевзека
06 Мар 2007 23:41
Мнения: 7,255
От: Bulgaria
Щом и Свежарковиц Васукинсон се набута работа е ясна. Не само ЦРУ ще се намеси, но и слугите на кагала, ционистите, йодейте и т.н. Бе, цялото кралско войнство на USrael ще завърти големата конспирация с едната заветна цел: да възрадва камуняките и да ги накара да кудкудякат силно и отчетливо срещу империализЪма и агресията. Щото иначе не е ясно за какво друго ще го прави. Надали от желание за туризъм из Бора Бора или да гони некакви брадати полуидиоти из пещерите. Или да ходи да се дрънка за петрол, защото къде-къде по-лесно е да си го купиш петрола, еле пък като имаш пари. А те пари имат. Е, остава само едно: удоволствието да чуят крякакнето на камуняките и пискането на дудуците.
товарищМаузер
07 Мар 2007 00:02
Мнения: 9,625
От: Bulgaria
Бидейки войник на която и да е армия - от американската до занзибарската и полагайки военна клетва ти ставаш част от организация, в която по презумпция може да ти се наложи да убиеш хора - мъже, жени, деца, старци. Това е въпрос на твой личен избор, когато си доброволец или наемник или на задължение когато си мобилизиран. И в двата случая имаш право сам да прецениш доколко дадено дете или жена представлява опасност за тебе и останалите войници. Ако сбъркаш в преценката - кофти -може да те съди военен съд или да те убие същото това дете. Ако не сбъркаш, може и да получиш медал. Кратко, ясно и просто - като за военни. За да не бъркаш в преценката ти подлежиш на военно обучение, което по същество е набиване в кухата ти цивилна тиква на готови модели на поведение - "ако детето държи калашник е враг и трябва да се убие" и т.н. Идеята е да реагираш без да мислиш, защото докато мислиш "Имам-ли-аз-моралното-право-да-гръмна-тали банчето-или-не", талибанчето ще те гръмне тебе, при това без да му мисли много. Проблема е когато си от армия която я друса "синдрома на победителя" - никой не иска да се излага на опасност защото вече сме победили, особено ако са спестени пари за обучението ти и то е проведено през куп за грош - тогава просто не знаеш какво да правиш и почваш да мислиш, което както казах, понякога може да е смъртоносно.
Добави мнение   Мнения:128 « Предишна Страница 7 от 7 5 6 7