Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Роми превзеха квартал на София под погледа на МВР
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:240 Страница 1 от 12 1 2 3 Следваща »
Старшината
15 Авг 2007 23:43
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
... нали нямаше "материални щети" ?? ... абе толкова ли сме ненормални, деееееба ...
mozila
16 Авг 2007 00:00
Мнения: 362
От: Bulgaria
Братя роми - юнаци !!!
agent69
16 Авг 2007 00:04
Мнения: 866
От: Bulgaria
Интрересно защо циганите бяха тихи и работливи преди 1989 г и защо никога не можеха дори да си помислят , че ще тероризират цялата прекалено толерантна към тях българска нация, не циганска ! Дори куче като ухапе мангал умира от отровната им кръв Натиснете тук
Asset
16 Авг 2007 00:07
Мнения: 455
От: Germany
Геноцидът над БЪЛГАРИТЕ в собствената им държава продължава под пълна пара. При наличието на такива размирици и всякаква липса на граждански контрол, редно е правителството да подаде оставка тъй като не е в състояние да защитава правата на данъкоплатците си.

Deutschland
Кагемуша
16 Авг 2007 00:18
Мнения: 181
От: Bulgaria
Цитат: - "... Министърът на вътрешните работи е критикуван, че не викнал жандармерията да ви пребие снощи", заяви Кънчев пред своите симпатизанти... Брей тоя Кънчев бре! На страната на закона бил?
Циганите не работят, живеят на социални помощи, крадат щото се твърди че като са бедни им било исконно право, ток и вода не плащат никога и не ги и търсят за това, щото от нас българите вземат и за изразходваното от циганите, карат си каруците из София - и това им било право, щото те не можели да си купят автомобили нали?
Ми то и аз искам тогава да съм циганин, що не?
Критики и мънкане не са нужни, бой трябва по циганите. В "Социалистическа република Америка" именно така отучиха черните да правят проблемии щатите мирясаха. Миналата година Саркози като беше още вътрешен министър на Франция по същия начин се справи с безредиците в предградията на Париж - бой, водни струи, по лице на тротоара час-два и заключване!
Нашта полиция обаче много мека със циганите... срам!
Ако полицаите не могат да се справят с циганите - ДА ДОЙДАТ ТОГАВА СКИНАРИТЕ, те ще се справят и ще свършат работата качествено!!!
val_engel
16 Авг 2007 00:19
Мнения: 628
От: Bulgaria
Аз питам ония където пика във фонтаните - къде ти бяха баретите бе пияницо.
Защо не докараха баретите да усмирят мангалите...а?
Защо бяха тия полицайчета там - за да гледат циганите как чупят на хората колите ли...а?
Защо Дон цеци пали чивиите на мангалите и ги подстрекава към насилие...а?
За какъв геноцид се говори аз просто незнам.
Защо 90% от мангалите са крадци и наркомани?
Ония с мустачетата ше ви управи вас - мангали гнусни.
Dinain
16 Авг 2007 00:20
Мнения: 18,280
От: Bulgaria
Поредната статия-бълвоч. Вече ясно се разграничават "българи" от цигани. Явно обитателите на кв. Красна Поляна идват от Марс. Журналистическата работа пък е на папуаско ниво. Колко е разстоянието от редакцията на газетата до Красна Поляна? Не можаха ли да пратят едно репортерче с автобуса, заедно с едно фотографче, ами се налага да купуват снимки от събития в собствения им град от Ройтерс!? И да се позовават на "очевидци", които разправят кой кого ударил и какво станало (никаква конкретна информация за събитията, освен слухове тип ЕЖК). Да пратят един стажант от редакцията да види с очите си и да напише една собствена статия, маааму стара!
Dinain
16 Авг 2007 00:22
Мнения: 18,280
От: Bulgaria
Америка" именно така отучиха черните да правят проблемии щатите мирясаха

Аха, така ги отучиха, че си получиха всичките граждански права през 60-те, които преди това нямаха
De Bill
16 Авг 2007 00:23
Мнения: 782
От: Bulgaria
Братя роми, изчистете страната от бръснатоглавата измет!!!
Iezuit
16 Авг 2007 00:24
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
"Ще ме слушате мен и само на мен ще вярвате, квото кажа - това е".
Политикът-криминал Кънчев си вдига акциите. Изборно време е - всеки глас носи пари. Въпросът е, че надали само той е причината за мирните протести.
Иначе - нормална ситуация. Дискриминираното малцинство троши имущество, вдига бунтове и пребива де когото свари. Силите на реда строго следят дали някой не нарушава правата на малцинството да вилнеят, трошат и крадат. Расистите - българи на прибежки и припълзявания се опитват да оцелеят.

Още ли сте в България?
Iezuit
16 Авг 2007 00:32
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Dinain, като сложиш "очевидец" в кавички по-малко очевидец ли става?
Или единствените достоверни очевидци са представителите на дискриминираните роми?
Я ми кажи като как биха постъпили в една нормална държава с тълпа индивиди, като тоя господин с брадвата или оня от вчерашната статия в рубрика "България" с ножа?
редник
16 Авг 2007 00:34
Мнения: 9,547
От: Bulgaria
Да-а, лошо...
С наближаването на изборите ще става и по-лошо...
Все пак във Франция бе по-зле...
rorik
16 Авг 2007 00:37
Мнения: 15,950
От: Bulgaria
Ало, вестника тия дангалаци " невръстни" роми ли са?
Vute Graovski
16 Авг 2007 00:40
Мнения: 2,225
От: Poland
Никога не съм бил фен на бай Тошо ама в последно време започвам да тъгувам за времето когато циганите /пардон ромите / имаха само право да мързелуват
De Bill
16 Авг 2007 00:45
Мнения: 782
От: Bulgaria
Съдейки по надписа на фланелката, господина със секирата обича страната.Жалко само, че не я използува по предназначение-да сече бръснати глави.Така би подобрил пейзажа.
Dinain
16 Авг 2007 00:47
Мнения: 18,280
От: Bulgaria
Йезуит, "очевидци" са всякакви неидентифицирани лица, които разказват взаимно противоречащи си неща и биват свободно цитирани от газетата. Аз от цялата дандания не разбрах някой де факто пострадал ли е и щети някакви има ли? Понеже от МВР казвали че няма, една жена казала че нападнали младеж, някакъв човек твърди че нападнали семейство, трети отрича всичко и т.н.
Примерно газетата да ти цитира един "очевидец", твърдящ че Левски са били и още един "очевидец", твърдящ че Левски са паднали. Е, това е репортаж за чудо и приказ!
Dinain
16 Авг 2007 00:49
Мнения: 18,280
От: Bulgaria
А индивидите, разхождащи се с брадви и тояги, трябва немедлено да бъдат арестувани за нарушаване на обществения ред. За това спор няма, но е отделна тема.
kordova_03
16 Авг 2007 00:51
Мнения: 2,081
От: Bulgaria
......Отвсякъде се чуваха викове "Смърт за българите!".


А, някакво обяснение за тези възгласи??Поне аз не прочетох.Интересно защо не викат"Смърт на скинарите", а "Смърт на българите".Това не е ли показателно за етническия уклон на бунта.Нали същите са записани като българи в личните си карти и като такива се представят пред целия цивилизован свят.Има нещо много долно и нечистоплътно в цялата тази история.И най-вероятно е да са замесени политици на които са присъщи тези качества.А, че държавата я няма се вижда с просто око.
Sta
16 Авг 2007 00:54
Мнения: 5,780
От: United States
очевидец в кавички "" да се чете очевадец.
КОСТАДИНКА ИВАНОВА
16 Авг 2007 00:54
Мнения: 12,799
От: Bulgaria
... aма стига сте се занимавали с тези "незначителни" събития - дайте некави коментари за "езика на омразата"
Таз година колко ромски организации и видни интелектуалци смятат да съдят Сидеров?
Господин Чичо смята ли да организира и тази година поредната подписка срещу Атака и Сидеров?
Не се занимавайте с глупости. Излезли нема илядо души роми с брадви и секири.. голем проблем направихте. А големия проблем Е и си остава "инцидента на магистрала Тракия".
Я направете една подписка до др.Зайков - тази година Народното събрание отново да излезе с декларация и да осъди без съд и присъда Сидеров
А агенто Гоце крайно време е да се справи с Атака... докат мангалите все още не са потрошили президентството и не са обявили Циганска президентска република Булгаристан-катун.... с баш президентин пандизчията дон Цеци...
Yantar
16 Авг 2007 00:54
Мнения: 5,304
От: Bulgaria
Пак се делим на цигани и българи... абе глупости. Това от какъв етнос са бунтуващите се не виждам как може да интересува някого. Който е български гражданин спазва българските закони. Ако се съберат 500 български граждани и вършат безредици, сплашвания и разнасят средновековни оръжия, те трябва да бъдат моментално озъптени, а водачите им хвърлени в затвора.
*
Една истинска държава щеше да прати полиция - ама не за да симулира дейност, а да да де пример. За 500 бунтуващи се - 1000 души полиция и жандармерия (България е малка страна, а толкова полицаи мога да се съберат за няколко часа при добро желание), а ако трябва и армия. И по този начин да се даде сигнал на всеки дръзнал да не спазва законовите порядки, какви са последствията от това. Да видим кой ще се разкарва с брадва и да крещи "Смърт на българите" тогава.

Добави мнение   Мнения:240 Страница 1 от 12 1 2 3 Следваща »