Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Китай е готов за преговори с Далай лама
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:121 Предишна Страница 3 от 6 1 2 3 4 5 Следваща »
Dinain
28 Апр 2008 12:36
Мнения: 18,280
От: Bulgaria
И Далай Лама е агент на ЦРУ
Духовният водач на Тибет бил на заплата към Ленгли

Не мога да се начудя как възрастни, психически стабилни и що-годе образовани хора могат да симпатизират на тая партия... а миряни като Параграфа чинно да препечатват всяка дума Атакийска. Абе Пара, не усещаш ли че сте си църква, с все падрета, Архонт, канони, свещено писание и патство
simo
28 Апр 2008 12:41
Мнения: 8,455
От: Jamaica
далай лама обърна влака ... Натиснете тук

Редактирано от - simo на 28/4/2008 г/ 13:34:51

popangelov
28 Апр 2008 13:38
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
Виж, аз никак не обичам тази поредна мафиотска креатура "Атака", но далеч не бих се съгласил, че редовите и членове и симпатизанти са преобладаващо ненормални или психически нестабилни. Има и изследвания по въпроса(вж. например Евгения Иванова, която, доколкото ми е известно далеч не е симпатизант на Атака, но ги е изследвала доста подробно), които показват доста ясно профила - най-грубо казано среднонеуспяла в прехода номенклатура и държавни служители от соца плюс преобладаващо имотен, но агресивен "лумпениат".
popangelov
28 Апр 2008 13:52
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
simo, с тази редакция ме метна в оркестъра . Аз нещо си диспутирам с теб, пък то се оказа, че ти си си редактирал мнението от коментар за членовете на "Атака" до препратка към информация за катастрофа на влак в Китай. Сега, ако някой чете форума, ще реши, че си комуникирам с пъпа си или с някое измислено другарче.
paragraph39
28 Апр 2008 14:33
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
DINAIN,
Българските Граждани имат КОНСТИТУЦИОННО Право да бъдат Информирани и с АЛТЕРНАТИВНА на Информацията в казионите и слугинските /не/зависими медии в България!
Комай, ако НЕ е в. "Атака", НЯМА откъде да научиш, че има и Твърдения/НЕ твърдя, че са верни!/, че Далай Лама е агент на ЦРУ ?!
НЕ "убивай" Вестоносеца, който /ти/ носи "лоши" за теб Новини- те може да са "лоши" за теб, но за други да са "добри"?! НЕ на "информационната Дикратура", бе!
При Демокрацията, Информацията ТРЯБВА да е алтернативна- иначе НЯМА да е Демокрация!
Освен това, при Демокрацията, ИМАШ конституционно Право да НЕ "консумираш" Информация, която НЕ е по твой Вкус- но НЯМАШ Право да "забраняваш" разпространяването на "НЕвкусна" ти Информация и да "анатемосваш" Разпространителите на такава "НЕвкусна" за теб Информация- защото е Демокрация!
ЯСЕН ЛИ СЪМ?!
paragraph39
28 Апр 2008 14:58
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
POPANGELOV,
Членове и фенове на Партия "Атака" са НЕДОВОЛНИТЕ от Досегашните управници и Досегашното им управление на България!
А АНТИатакисти са ДОВОЛНИТЕ от Досегашните управници и Досегашното им управление на България!
Огледай се кои са АНТИатакистите вчера и днес и ще схванеш "Против!" какво и "Против!" кого е, всъщност, Партия "Атака"! И защо!
Освен това, Партия "Атака", като ВСЯКА патриотична/"националистическа"/ партия, е ВСЕкласова/ или БЕЗкласова, ако щеш!/ партия! Такава партия НЯМА за Цел реализиране и защита на конкретни Интереси на конкретна Класа в държавата и Обществото- докато е в Опозиция и НЕ е във Властта! Такава партия има за Цел излизане на Държавата и Нацията от Криза/та/! Такава Цел НЕ е и НЕ може да бъде "класова"- тя е Цел от вида на Вазовото "...и всякоя възраст, КЛАСА, пол, занятие, вземаше участие в това предприятие..."!!!
Друг е въпросът, че ако/?!/ и когато/?!/ една патриотична партия вземе Властта и започне да управлява Държавата, НЯМА начин управлението й да е ВСЕкласово /или БЕЗкласово, ако щеш!/- и, ще НЕ ще, такава партия ще трябва да реализира КЛАСОВА Политика и Управление на Държавата/всяко Управление на държава и всяка Политика са КЛАСОВИ!/! Ако такъв момент настъпи и за Партия "Атака", вЕрвай ми, Партия "Атака" ще трябва да се /само/определи КЛАСОВО, или да се разрои на класовите съставки, от които е съставена- и най-многобройната или най-силната от тези КЛАСОВИ Съставки ще определи в Интерес на коя Класа ще бъде РЕАЛНОТО управление на държавата, осъществявано от взелата Властта Партия "Атака"! Другият вариант е Партия "Атака", след като вземе Властта в държавата, да се саморазпадне и да изчезне от Политическата Сцена! В което НЯМА нищо лошо, ако са отпаднали Причините, поради които патриотичната Партия "Атака" се е появила и качила на Политическата Сцена в България! КАЗАХ!
Dinain
28 Апр 2008 15:12
Мнения: 18,280
От: Bulgaria
Пара, пак гузен негонен бяга. Докога ще го разискваме тоя въпрос? Не съм казвал абсолютно нищичко за правото на информация, нито съм се опитвал по какъвто и да е начин да ти забранявам да пускаш prepechat. Вече сме се разбрали - ти си в пълното си право да пускаш цитати от където ти скимне, а ние сме в пълното си право да ти се смеем. Толкова - престани да ревеш че те репресират, защото е смешно.
Относно "алтернативните източници на информация" - лошо няма и в съседната тема бистриме тъкмо жълтата преса. Разбира се, в пресата се пишат къде по-дивни неща от тези на в. Атака - примерно в-к "Нощен Труд", "Шок", "Строго секретно", "Трето око", "Скандал" (не знам дали още излизат последните два). Само дето за разлика от Най-Българския Вестник, тези си нямат партия
popangelov
28 Апр 2008 15:28
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
Добре де, аз като съм недоволен от сегашните управници и се отнасям към явлението Атака с презрение, къде попадам?
popangelov
28 Апр 2008 15:33
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
Не съм нито атакист, нито антиатакист, просто не мога да понасям политическите креатури на мафията, не го крия и го заявявам от време на време. Всеки път когато някой почне да славослови Костов, ББ, Волен, Ахмед и т.н. аз си изказвам съображенията против тези господа и техните партии. Бих го правил и срещу славословещи Сергейчо и Румен Петков, но такива в този форум се появяват много рядко.
paragraph39
28 Апр 2008 15:49
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
POPANGELOV,
"Постоянната Безпринципност също е Принцип"!/Р39/
Ако ние НЕ справим с Политиката- Политиката ще се справи с нас!
НЕ е важно какъв НЕ си- важното е какъв си! Защото има милиарди "НЕ"-та, но "ДА"-та са малко!
Ако НЕ си от едните, но НЕ си и от другите, значи си от "НИКОЙите"?! Но ти си знаеш най-добре от кои си и дали ти е добре!
paragraph39
28 Апр 2008 16:06
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
DINAIN,
Това са твои думи тук, а НЕ мои: "Не мога да се начудя как възрастни, психически стабилни и що-годе образовани хора могат да симпатизират на тая партия... а миряни като Параграфа чинно да препечатват всяка дума Атакийска. Абе Пара, не усещаш ли че сте си църква, с все падрета, Архонт, канони, свещено писание и патство"
Е, на тези ти думи и на това ти "учудване" отговорих! И "нищо лично", разбира се!
Всъщност, защо трябва твоето "чудене" да е изложено тук и да е интересно/според теб!/ за другите!?? "Чуденето" ти си го запази за теб самия- на нас ДАЙ Мнението или Идеята ти, или някаква Информация/но НЕ за личността и преживяванията ти/! С удоволствие ще се запозная с тях и ще се съглася или ще ти опонирам! Важното е тук да си разменяме Мнения, Идеи и Информации, а НЕ персонални Квалификации! НЕ, че НЕ го мога последното- но "НЕ съм от тях, как` Пенке!" !!!
И защо постоянно се занимаваш с "персонални характеристики" и /о/характеризиране на форумци/анонимни, при това!/ тук, вместо да се занимаваш с Мненията им или с Информацията, която те разпространяват- което е Предназначението и Идеята на този СЕРИОЗЕН Форум?!? Такова отношение и такъв подход към този Форум и участниците в него ги ПРИНИЗЯВА- нещо, което този Форум НЕ заслужава! Според мен, де!
......................................... ....
Гарабет казал на Киркор: "Абе, стига сме говорили за Политика! Хайде да си говорим за курви!" А Киркор казал:" Добре! Гарабет, как е жена ти?!"
Dinain
28 Апр 2008 16:56
Мнения: 18,280
От: Bulgaria
Пффф, ама той един сериозен форумът, това великденска шега ли е?
Тука само the best of the best събрани
Айде, ще си коментираме както щем, стига да не нарушаваме правилата. Като не искаш да ти се смеят, не пускай такива дивотии.
simo
28 Апр 2008 16:59
Мнения: 8,455
От: Jamaica
попангелов, сори майна, ма ми писна да дъвчеме атаката, а и далай лама верно обърна влака. между атакистите може и да има нормални (аз не съм ги срещал), но тва не пречи кинтите им да са от мафията, а агитките по интернет да са платени клакьори. а 30k постинга и нагоре са професия, не хоби
paragraph39
28 Апр 2008 18:09
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
DINAIN,
/:/ "...Пффф, ама той един сериозен форумът, това великденска шега ли е?...Като не искаш да ти се смеят, не пускай такива дивотии"
......................................... ......................................... .....................................
Я посочи ДРУГ Форум към български вестник-ежедневник, който Форум да е по-сериозен от Форума на "Сега"!
При това, сериозността на един Форум е в пряка зависимост от сериозността форумците му! Така че, щом си в този Форум- и от теб зависи колко и дали той ще бъде сериозен или не!
Е, добре, де, смей се на "дивотиите", ама НЕ на Авторите или "вносителите" им, ако те НЕ го правят с цел да те разсмеят! Освен това, ако на теб Нещо ти се струва "смешно"- това НЕ е гаранция/или норма/, че Нещото наистина е смешно за повечето или за всички! Или?!
Все пак, туй е Раздел/room/ "Политика", а НЕ "Смехории"!!!
Всъщност, направи Предложение да бъде отворен в този Форум Раздел "Смехории"- и се смей там на воля! Така, де, Демокрация е!
Iezuit
28 Апр 2008 18:17
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Вижте сега да ви обясня поради что се появи в Най-Българския сия чутовна статия (която, прочее, е умерена по стандартите на неказионния и неслугинския - юнаците там можеше да изкарат, без дори да се напънат, Далай Лама канибал).
Та слушайте, неразумни и неорентирани люде:
Китайският посланик Джан-нам-си-кой-си няколко пъти Го посети в централата на "Атака" и изказа възхищението си и подкрепата за Най-българската. Това биде гордо писано на няколко пъти във вестника Му (и дори Параграфа, разбира се, внесе препечата).
От този момент нататък върховен дълг на всеки атаксит е да защитава братския китайски народ и да громи врага, питайки "Що биете негрите". Освен този пример имаме и напоителната дискусия под статията за смъртното наказание, където Върховният Дълг на Атакиста повелчваше да се изкара САЩ държавата с най-много смъртни присъди на глава от населението, защото в релаността братски Китай, подкрепящ "Атака", беше първи.
Разбрахте ли сега защо Далай Лама е агент на ЦеРеУ на заплата в Ленгли бре, мискини?
paragraph39
28 Апр 2008 18:21
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
SIMO,
/:/ "...сори майна, ма ми писна да дъвчеме атаката..."
......................................... ......................................... .....................................
НЕ "дъвчете" "Атака" и атакистите, за да НЕ ви "дъвчат" "Атака" и атакистите!
Когато медиите са НЕГАТИВНО и МАНИПУЛАТИВНО едностранчиви в поднасяната на ПОДБРАНА Информация за "Атака" и атакистите, нормално е "Атака" и атакистите да реагират "еднакво по сила и противоположно по посока"! НЯМА да позволим на "Гоце" и сие и на казионните и слугинските /не/зависими медии "да се СПРАВЯТ!" с "Атака"/по думите на "Гоце"!/! ВСУЕ се хабите!
Толерантност- за Толерантност!
НЕтолерантност- за НЕтолерантност
!
Така, де-Демокрация е!
rki
28 Апр 2008 18:23
Мнения: 20,973
От: Albania
paragraph39
[Златен]
от Bulgaria

Общо мнения: 33095


...
НЕ "дъвчете" "Атака" и атакистите, за да НЕ ви "дъвчат" "Атака" и атакистите!
.....
Толерантност- за Толерантност!
НЕтолерантност- за НЕтолерантност!
Така, де-Демокрация е!


Създадено: 28.4.2008 г. 18:21:11

Iezuit
28 Апр 2008 18:36
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Значи, ако няма нищо писано за "Атака" - препечат от вестник "Атака" за равновесие.
Ако има нещо писано за "Атака" - пак препечат от Най-Българския като алтернативна информация.
Празно нема!
paragraph39
28 Апр 2008 18:39
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
IEZUIT,
НЕнужно изпростяваш!
Защо го правиш?!
Напротив, материалът в "Сега" казваше и "доказваше"/?!/, че в Китай има изпълнени най-много смъртни присъди през от "Сега" точно за това, точно сега и защо точно така!? Но в материала на "Сега" МАНИПУЛАТИВНО, май, НЕ се казваше и доказваше какво означава това спрямо броят на населението на Китай/над 1.5 милиарда/! Защото, при определени изчисления и при положение, че в САЩ, в 35 от общо 50 щата, се ИЗПЪЛНЯВАТ смъртни наказания/т.е., в 15 от общо 50 щата НЕ се изпълняват смъртни наказания/, и при известен брой население в тези 35 "смъртни" сащски щата, може да се окаже, ако в."Сега" си беше напхравил труда, че в САЩ, през 2007 г., са изпълнени най-много смъртни присъди в Света/на глава от населението/!
Колкото до отношението/ПОЛОЖИТЕЛНО!/ на посланика на Китай към Партия "Атака"- в днешно време НЕ е за пренебрегване отношението на Народна Република Китай към когото и да било и каквото и то да е било! Това, че такова отношение към Партия "Атака" от страна на посланика на Китай НЕ ти е по вкуса- ама то НЕ се прави за твоя или по твоя вкус, бе!
Впрочем, и в страна от ЕС- Малта, Партия "Атака" е "Добре дошла!" и уважавана!/за съжаление, НЕ и в собствената й на "Атака" страна на "Гоце", "Сава", "Царя" и "червените аристократи"-България!/- Натиснете тук
Iezuit
28 Апр 2008 18:44
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Ама нали и аз това казвам - хубаво е да се докаже някак си, че в САЩ има повече екзекуции на глава от населението, нали така?
Тъкмо щях да спомена и за визитата на Архонта и Сидеров в Малта, където те бяха посрещнати с уважение и възхита и им бе оказана и обещана подкрепа.
Това нали е хубаво - подкрепата за "Атака" набира скорост като лавина - вчера Китай, днес Малта - и майцепродавецът Гоце не може да я спре!
Добави мнение   Мнения:121 Предишна Страница 3 от 6 1 2 3 4 5 Следваща »