Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Китай е готов за преговори с Далай лама
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:121 « Предишна Страница 4 от 6 2 3 4 5 6 Следваща
paragraph39
28 Апр 2008 18:51
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
IEZUIT,
/:/ "Значи, ако няма нищо писано за "Атака" - препечат от вестник "Атака" за равновесие.
Ако има нещо писано за "Атака" - пак препечат от Най-Българския като алтернативна информация.
Празно нема"
......................................... ......................................... ....................................
Така е!
С УГОВОРКАТА, че:
Когато НЯМА писано за "Атака", но има какво да се напише за "Атака"-читателите и форумците се явяват информационно ОЩЕТЕНИ!
А НЕ бива да е така, нали?!!
А когато има писано за "Атака", но манипулативно НЕГАТИВНО подбрано, изопачено и преиначено- читателите и форумците са обект на информационна НЕПЪЛНОТА и/или Измама!
А НЕ бива да е така, нали?!!
Или бива, а?!

Редактирано от - paragraph39 на 28/4/2008 г/ 18:53:18

paragraph39
28 Апр 2008 18:59
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Да, бе! Така е!
Можеха да напишат и, че в Народна Република Китай се е изяло най-много ориз на Света през 2007 г.- и така, РАЗБИРА СЕ, Китай е "допринесъл" много за "Световния Глад"! Но да НЕ пишат колко пшеница или царевица са изяли в САЩ- на глава от населението там! И така да НЕ става ясно, всъщност, един китаец или един сащец допринася повече за явлението "Световен Глад"!
Схващаш ли за какво иде реч! За МАНИПУЛАЦИЯ във вреда на Народна Република Китай иде реч, бе!
Simplified Solutions
28 Апр 2008 19:01
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
Е що ше се явяват информационно ощетени? Който иска чете сайта, купува си вестника и гледа СКАТ.
По твойта логика вестникът и словото Му би трябвало да се разнасят и по домовете, и да се четат на глас на гражданите, за да не са информационно ощетени. А за доказателство, че същите са слушали внимателно и не са информационно ощетени, да бъдат препитвани и матрялите да бъдат наизустявани. Щото некои дремят и после .... информационно ощетени.

А не бива така, нали.

Редактирано от - Simplified Solutions на 28/4/2008 г/ 19:04:54

Manrico
28 Апр 2008 19:03
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Когато НЯМА писано за "Атака", но има какво да се напише за "Атака"-читателите и форумците се явяват информационно ОЩЕТЕНИ!
А НЕ бива да е така, нали?!!
За да не ощетяваме информационно читателите и понеже виждаме, че няма нищо написано по въпроса - да съобщим:
ТАЗИ СУТРИН Манрико се събуди около 8:30. После пи кафе
При проявен читателски интерес очаквайте още информация. При непроявен - също!

_______________________
And if I spend somebody else’s money on somebody else, I’m not concerned about how much it is, and I’m not concerned about what I get. And that’s government.
Milton Friedman, Fox News interview (May 2004)
Iezuit
28 Апр 2008 19:13
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Абе сутринта не е интересно какви си ги вършил, я дай разччета за вечерта?
Параграфе, значи да уточним - това, че са посочени официални данни за екзекуциите по света, е манипулация срещу Китай, така ли?
Dinain
28 Апр 2008 23:23
Мнения: 18,280
От: Bulgaria
Днес Параграфът е в стихията си просто
Разбра ли бре, Йезуите, ние сме информационно ощетени и Пара се е нагърбил със святото дело да възстанови баланса, демек да ни просвети чрез prepechat на словото Му А ти му се караш на мъченика!
Пара, предлагам ти просто и сигурно решение срещу информационното ощетяване (изпробвано и доказало се в историята). Словото Му се събира в книжка джобен формат и всички български граждани над 16 години се задължават да я носят на себе си, редом с пашапорта. Съдържанието се наизустява задължително (от само себе си се разбира) и подлежи на случайни проверки от органите на реда. 20-те точки се окачват във всяка класна стая и образцов дом (редом с портрета Му). При първо нарушение следва предупреждение, при второ - глоба, при трето - 60 дена обществено полезен труд.
Oraсle
29 Апр 2008 00:21
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
А има ли член в конституцията който гарантира правото ми да си остана информационно ощетен?

Редактирано от - Oraсle на 29/4/2008 г/ 04:17:34

simo
29 Апр 2008 02:25
Мнения: 8,455
От: Jamaica
пара, нема как да пишат колко пшеница са изяли в америка. там пшеницата я ручат говедата, а американците ядат ростбифа. освен когато в русия има гладни години, когато част от пшеницата я ручат говедата, а друга част -- руснаците.

Meto ot Interneto
29 Апр 2008 10:32
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
Пиши, Параграфе, за такива като мене. СКАТ не мога да гледам, а за информационния комфорт на слуги и робове не ми пука.

Редактирано от - Meto ot Interneto на 29/4/2008 г/ 10:33:17

paragraph39
29 Апр 2008 12:49
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
SIMPLIFIED SOLUTION,
/:/ "Е що ше се явяват информационно ощетени? Който иска чете сайта, купува си вестника и гледа СКАТ..."
......................................... ......................................... .....................................
Така е, но НЕ съвсем!
Когато, примерно, 100 медии се изправят всеки Божи ден информационно срещу една- "битката" е "Информационното бойно поле" е НЕравна!
Да /по/ИСКА някой да чете сайта на "Атака", или да чете вестник "Атака", или да гледа ТВ "СКАТ"- или да НЕ /по/иска!- това е въпрос И на Манипулиране на Нуждата му! А когато 100 медии "хулят" една/ и партията, която стои зад нея/, а една медия/ и партията, която стои зад нея/ "хули" тези 100 медии, ЯСНО е, че "Победител/и/" в "хуленето"/МАНИПУЛИРАНЕТО?!/ ще бъдат тези 100 медии, нали?! Това го знае всяко дете!
Когато 100 "единици" Информация се противопоставят на 1 "единица" АЛТЕРНАТИВНА Информация- очевидно е, че става въпрос за "Информационно Ощетяване", в съотношение 100:1 във Вреда на алтернативната Информация!
Все пак, да ПРИПОМНЯ основното: почти всички казионни, слугински /не/зависими медии в България ПЛЮЯТ и ЧЕРНЯТ Партия "Атака"- това, обаче, е медийна Позиция, а НЕ "безпристрастно Информиране" на българските Граждани! Ето защо, заради Правото/?!/ на българските Граждани да бъда ОБЕКТИВНО информирани, атакисткаята Информация ТРЯБВА да е равностойна по Обем на АНТИатакистката! Един от начините е ПРЕПЕЧАТЪТ! Друг начин е този, който ти лансираш: хората да започнат МАСОВО да влизат в сайта на "Атака", да четат в."Атака" и да гледат ТВ "СКАТ"! А за да бъде събуден у хората такъв Интерес/ в тяхна Полза- заради НЕедностранчивост на предлаганата им Информация!/, трябва такъв Интерес да бъде "провокиран", на Правна/неутрална/ и на Политическа/атакистка/ основа! Ако НЕ за друго, то, поне, заради Информационно "РАВНОВЕСИЕ"- и за да НЕ се разпространяват масово МАНИПУЛАТИВНИ тинтири-минтирита, ала-бала и откровени ЛЪЖИ за "фашистката", "ксенофобската", "кагебистката" , "сатурнската", "педофилската", "антисемитската", "дяволската" и прочие, но КОНСТИТУЦИОСЪОБРАЗНА и ЗАКОННА Партия "Атака" и членовете и феновете й! КАЗАХ!
paragraph39
29 Апр 2008 13:11
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
IEZUIT,
/:/ "Параграфе, значи да уточним - това, че са посочени официални данни за екзекуциите по света, е манипулация срещу Китай, така ли?"
......................................... ......................................... .....................................
ДА-така!
Защото, НЕ само в Китай, но и в САЩ/ в 35 щата!/ се извършват Екзекуции! Сиреч, от гледна точка на Китай и САЩ, Екзекуциите са "право и ДОБРО дело"! Но съобщаването само на общ брой Екзекуции в Китай, БЕЗ да се посочва колко се явяват те "на глава от Населението", е ВЯРНА, но МАНИПУЛИРАЩА Информация! Както по времето на Социализма в България, например, когато "Работническо дело" съобщава с Гордост, че "производството/монтаж/ на автомобили в България е скочило със 100%" за една година/ а, всъщност, предната година бил произведен един "Москвич", а на следващата година-два!/! НЯМА лъжа- но има Манипулация! В този смисъл, числата на Екзекуциите в Китай и, съответно, в САЩ, през 2007 г., съотнесени към общия брой на Населението в Китай и в САЩ, може да покаже и се окаже, че в САЩ са "по-напред в Екзекутирането", като "Мероприятие" на Държавата там! Нали?! Да, ама Информацията, очевидно, НЕ това цели!!!
Същото, впрочем, важи, и по отношение на "консумирането" в Китай и САЩ на бензин или на храни- числото за Китай може да е по-голямо от това на САЩ, но това НЕ означава, че "китайците", а НЕ сащците/"американците"/ са по-големите консуматори на тези благини! По тази Логика/?!/ "АЗИАТЦИТЕ"/китайци, японци, индийци, корейци/южни и северни/, виетнамци, тайванци и прочие/, а НЕ "китайците" са тези, които "консумират" най-много петрол и храни! Нали! Да, ама медиите говорят за "китайци"- защо ли?! Ти сам си отговори!

Manrico
29 Апр 2008 13:59
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Тъй де, и тези, които предлагат много евтини ролекси и виагра, увеличаване на пениси и бюстове и печелене на лесни пари по интернет, казват, че не сме били достатъчно информирани, щото в медиите не пишело достатъчно за тези безценни предложения, та затова ни информират ежедневно по пощата - да не сме информационно ощетени

_______________________
And if I spend somebody else’s money on somebody else, I’m not concerned about how much it is, and I’m not concerned about what I get. And that’s government.
Milton Friedman, Fox News interview (May 2004)
Mutant4o
29 Апр 2008 14:19
Мнения: 3,341
От: Bulgaria
Пара,

Ходи пий една бира в морската градина, че съвсем си се сдухал и тука те взеха за мезе.
chown
29 Апр 2008 16:29
Мнения: 3,062
От: Bulgaria
simo, това за пшеницата и ростбифа беше тежък удар в лицето на прогресивната световна общественост, недей така по кратуните с лошо
Iezuit
29 Апр 2008 20:36
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Почва да ми се прояснява - всяка информация и всеки факт, посочени в пресата, които не изнасят на партия "Атака" и лично на Вожда, са манипулация!

Иначе не мога да си обясня как така посочването на официални данни (и наличието на такива данни за населението на всяка една държава) се явява манипулация. Дори и като брой на екзекуциите на глава от населението на държава (не поддържавно образувание) Китай е пред САЩ, но това пак е манипулация. Защо?

Как защо!!! Като се вземе предвид, че Китайският посланик подкрепя "Атака" (според Най-Българския вестник), а американския - не, всякакви факти и данни, поставящи Китай в неблагоприятна светлина, а САЩ - в благоприятна, са манипулация.

Затова Далай Лама е на заплата в ЦРУ, затова в САЩ трябва екзекуциите на глава от населението да са повече, отколкото в САЩ, затова на американския спътник има 50 кила Плутонии, който ще убие 500 милиона души в Китай и Индия...


Сега на всички ни стана ясно. Ами тъй кажи, Параграфе, какво заобиколно си подхванал - "не всички щати имат смъртно наказание, може в тези със смъртно наказание да има повече изпълнение присъди от Китай, манипулация".
Кажи си направо да те разберем...
Dinain
29 Апр 2008 22:55
Мнения: 18,280
От: Bulgaria
Сега ще бъдеш зарит с резолюции, алинеи и параграфи, доказващи че потъпкваш конституционното право за борба с информационната ощетеност.
Iezuit
29 Апр 2008 23:13
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
А, не, аз дори не смея и да си помисля да ограничавам правото на Параграфа да ни информира с неманипулирана информация от Най-Българския. Просто реших да разбера каква е дефиницията на думата "манипулирам" в атакистката вселена. Мисля, че успях, прочее...
Dinain
29 Апр 2008 23:30
Мнения: 18,280
От: Bulgaria
Не е трябвало да се ограничаваш до атакистката вселена, стига и параграфската. Аз отдавна му разгадах алгоритъма, каквото не му харесва = манипулация. То и партизанското име на Параграфа е 'Деманипулатор39'
simo
30 Апр 2008 01:57
Мнения: 8,455
От: Jamaica
как може да сте такава банда манипулатори бе. човека си жертва ценно време от живота (е, верно, срещу скромни суми) да ви отваря очите, а вие му се присмивате. нищо чудно, че живеете в неведение за основните истини от живота.

ОСЪЗНАЙТЕ СЕ.
Добави мнение   Мнения:121 « Предишна Страница 4 от 6 2 3 4 5 6 Следваща