Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Как гафът с лифта можеше да бъде избегнат?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:66 Страница 1 от 4 1 2 3 Следваща »
Чичо Фичо
20 Сеп 2008 01:21
Мнения: 24,838
От: United States
Според мене пък поведението на Станишев е добро.
simo
20 Сеп 2008 01:48
Мнения: 8,455
От: Jamaica
това с лифта сто процента е организирано от некоя тайна служба, която иска да компрометира българия. Примерно БиБиСи.
Ken Lee
20 Сеп 2008 02:16
Мнения: 66
От: USA
Кажи си чиче как те купи лисугера та и на черното да викаш бяло.Баси отврата!
Чичо Фичо
20 Сеп 2008 02:57
Мнения: 24,838
От: United States
Е какво трябваше да направи според тебе, за да ти хареса?‌
Oraсle
20 Сеп 2008 03:02
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
НСО не е прибирало фотоапарати на журналисти. Напротив, върнало им ги е.
Натиснете тук
Oraсle
20 Сеп 2008 03:12
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
Стъпването на български министър-председател, пък бил той и Станишев, на незаконно построен лифт, не може да бъде добро.
В някоя по-нормална държава с лифта и собственика му щяха да да се занимават инспектори и следователи. Щеше да има глоби и присъди, а може и затвор. У нас премиерът прави реклама на съоръжението, понеже е на наши хора.
Ами той утре ще взме да отседне в хотел "Дюн" на Слънчев бряг.
Angel Kandiloto
20 Сеп 2008 03:22
Мнения: 3,829
От: Burkina Faso
Това е знаково "зависване"!!
Цялата им работа на комунягите е такава от начало до край!!
Както и при случая с Мацето така и при случая с Илия Ризов имаме идентична ситуация-мислят се за недосегаеми и правят каквото си искат , както си знаят!!
Типична черта на българските комуняги!!!
Ноооо в много от случайте е смешно ако не е тъжно!!!
А това, че в Благоевград няма достойни условия за зимни спортове при наличието на всички необходими предпоставки е пак вина на комунягите -изначална!!!
emilow
20 Сеп 2008 04:33
Мнения: 133
От: USA
ха-ха-ха
E6
20 Сеп 2008 05:02
Мнения: 29,550
От: 0
В България въпросът с вината е много относителен:
Падаш в дупка, плащаш глоба
Таксиджия получи акт, защото уцелил с колата си улична яма

Ако паднете с колата в улична дупка, не ги викайте, защото ви чака акт. Този съвет дава от вчера 26-годишният Белгин Хасан. Служителят на "Тико Такси" има акт именно защото улучил дупка на ул. "Лозенград" в Шумен.
На мястото на дупката би трябвало да има шахта на "Топлофикация", обясниха местните. Капакът й обаче или непрекъснато се краде, или е разместен. Близо до фаталната дупка има баничарница, откъдето Хасан си купил сутринта закуска. Потегляйки с автомобила обаче, се натресъл в огромната яма. При удара дори се отворила и въздушната възглавница на волана. Тъй като възстановяването й струва около 1500 лева, се обадих в КАТ за протокол, разказа Хасан. Пристигналите пътни полицаи Явор Панчев и Любомир Лазаров обаче хванали кочана с актовете и тутакси написали един на шофьора на таксито. Според униформените той не внимавал и затова не видял шахтата, което било нарушение на закона. В горния край на улицата имало ремонти и съответните пътни знаци, затова Хaсан трябвало да внимава повече, заключили полицаите.

Натиснете тук

Редактирано от - E6 на 20/9/2008 г/ 05:06:26

Чичо Фичо
20 Сеп 2008 05:50
Мнения: 24,838
От: United States
Имам предвид поведението му в лифта.
Oraсle
20 Сеп 2008 05:54
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
Е да, то като се окажеш блокиран в кабинка на лифт, нямаш кой знае какви възможности за изява. Обаче по-същественият въпрос не е какво поведение е държал като блокирал лифта, а защо изобщо се е качвал на тоя лифт.
Fahrenheit_451
20 Сеп 2008 06:20
Мнения: 420
От: Bulgaria

Не намирам поведението на Станишев за укоримо. Проблемът е на друго място и би било по-добре да се копне по-солидно в темата.
От десетилетия един синдром мъчи българите - синдромът на всяка цена да покажем, че сме успели. Това, разбира се, си има своите психологически, пък и битови, основания. По време на социализма - да рапортуваш за успехите, да свършиш петилетката за три години беше престижно, получаваха се ордени, човек преминаваше в друга орбита. Сега успехът означава, че си надминал конкурентите и си прибрал парите им. Механизмът е същия, преминаваш в друга орбита. И тъй като този стремеж към успеха не е ограничен от някакви нравствени задръжки - защо, това е друга тема- то законите, израз на вътрешната регулация на това общество просто не действат. Под маската на лозунга "Не посягайте на свободата!" никой не спазва закона. Лифта не бил законен. А харизването на БТК законно ли беше? Лиценза на Вивател законен ли беше? Десетгодишният чадър на МТел законен ли беше? И сега да ви попитам, вас, принципните, някой отказа ли се да ползва телефоните поне за ден? Тогава какво се дуем, че охраната пропуснала да провери дали лифта и т.н. Ако Станишев не се бе качил на лифта, сигурно в нещо друго, което не е в ред, щеше да нагази. Няма начин, навсякъде нещо не е доизкусурено, защото все някой чупи рекорда.
Кога ли ще се вгледаме в тези, които падат зад борда?
A Bulgarian in the USA
20 Сеп 2008 06:32
Мнения: 2,540
От: United States
Пък аз тази година се качи на лифта на Палм Спрингс. Много ми хареса. И не се повреди.
Slava
20 Сеп 2008 07:26
Мнения: 10,564
От: Bulgaria
Има ли ОВОС или няма?! Защото в някои медии се твърди, че има
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Slava
Angel Kandiloto
20 Сеп 2008 08:00
Мнения: 3,829
От: Burkina Faso
Абе какъв ОВОС , какви пет лева, какви еколози и прочие насекоми ви тресат!!!
Картала е на границата с Парангалица, Парангалица е в парк Рила, парк Рила е защитена територия!!
И оттук нататък започват смешките:
В защитената територия и извън нея но в Рила планина е изградено едно от най-големите, ако ли не най-голямото хидро съоръжение на Балканите и в Европа-а това съоръжение има ли ОВОС, знаете ли какво представлява, знаете ли как е изградено!!!Знаете ли, знаете ли ??!!
На 1100 метра надморска височина е прокопан канал, в канала са набутани едни пробити тръби, направени са и подземни тунели тамкъдето водата не може да мине сама , всички тръби и канали със съобразените наклони събират оттичащата се в тях вода във специални водохранилища и тн тн, ПАВЕЦ‌ Чаира, Белмекен-Сестримо, Калин и тн и тн , Рила е изтърбушена, лятото в повечето райони растения , животински свят и хора бедстват имат режим на водата и тн тн а живеят в полите или в самата Рила планина, екологическо или каквото си помислите равновесие отдавна е нарушено и това което става е една бавна мъчителна смърт на една от най-красивите планини на Планетата Земя-Рила!!!
И знаете ли защо е така, защото София расте но не старее и не е мръсна и няма режим на вода дори и при двукратно нарастване на населението, а разхищаването на вода е нещо нормално!!
Ето затова!!
Е добре, къде е ОВОСа на това престъпление!!
А наздраве!!
Има и още ама е късно а и няма смисъл!!
Angel Kandiloto
20 Сеп 2008 08:06
Мнения: 3,829
От: Burkina Faso
Това изтърбушване на 1100 метра обхваща цялата планина като не пропуска нито сантиметър от обиколката на ц-я-л-а-т-а планина!!!
Ken Lee
20 Сеп 2008 08:30
Мнения: 66
От: USA
Чичо, тоя път по-сериозно, каво положитено ти виждаш че Премиерът на Републиката е отишъл да узакони с присъствието си беззаконието на един Кмет, цялата местна власт, някакъв си Спонсор и унищожението на Великата Рила планина.
Смелост ли е да се качиш на някакъв си лифт? Или е доказателство за пъпната връв между власт и престъпност?
Едно време ти, чичо , когато в повечето случаи си бил на почтени позиции аз съм те защитавал от нападки и обиди(под друго име), но сега не мога да скрия отвращението си от от конформизма ти, от целувките ти върху насрания червен гъз.Единствения за мен отговор е че са те купили.Не си първият нито ще си последният.
Бъди здрав, обещавам да не се занимавам повече с личността ти!
Mitev
20 Сеп 2008 08:34
Мнения: 20,056
От: Bulgaria
Чичо Фичо
----------------------------------------- ---------------------------------------
Според мене пък поведението на Станишев е добро.

Фичо още не си е мил ръката след ръкостискането със Станишев. Освен това мълчи като комунист на разпит по отношение на "гениалната" мисъл на любимия му премиер, че работа на държавата е да сменя номерата на колите. Браво Фичо. Като падне любимецът ти от власт може би ще вземеш отношение.
Mitev
20 Сеп 2008 08:37
Мнения: 20,056
От: Bulgaria
Чичо Фичо:

"Е какво трябваше да направи според тебе, за да ти хареса?‌"


Да не легитимира с присъствието си незаконен обект.Mitev
20 Сеп 2008 08:42
Мнения: 20,056
От: Bulgaria
"Не става ясно, щом като не е изземана снимачна техника, защо се е наложило да бъде връщано иззетото."


Какво има неясно тук? Извънземни са иззели снимачната техника, а НСО като разбрало за това геройски се справило с тях и върнало иззетата техника.
a trodden
20 Сеп 2008 08:49
Мнения: 502
От: Bulgaria
Защо никой журналист в медия не смее да предположи, че събитието е било планиран атентат, но е излезъл неуспешен!
Какво е това еднопосочно мислене на журналисти и коментатори!
От този и други случаи, на еднопосочни коментари, мога да твърдя, че едва ли се радваме на свобода на словото и печата у нас!
А, първото нещо, което трябва да дойде на ум на всеки, при такова стечене на събития и обстоятелства е злата умисъл.
Добре, че е имало някаква талпа в станцията на лифта и съобразителен механик, които с талпата е заклинил и спрял засилването на кабинките надолу по-въжето, които са щяли да разбият кабинката на заседналите Премиер, Кмет и Главен Пожарникар на държавата и те са щяли да паднат като круши в бездната!
Добави мнение   Мнения:66 Страница 1 от 4 1 2 3 Следваща »