Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Костов се усуква край белия кон
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:326 « Предишна Страница 16 от 17 14 15 16 17 Следваща
Пенчо Драганкин
13 Юли 2009 00:01
Мнения: 2,968
От: United States
някои го познават лично...
Ловкия
13 Юли 2009 00:09
Мнения: 56,087
От: Ghana
Аха...
Пенчо Драганкин
13 Юли 2009 00:13
Мнения: 2,968
От: United States
представи си...
Bira
13 Юли 2009 00:15
Мнения: 9,171
От: Bulgaria
туй политическата манафора за водопроводчика е хубава! така навремето и древните гърци се оплаквали... че ги покорил народ от водопроводчици...
dabedabe
13 Юли 2009 01:23
Мнения: 19,395
От: Antarctica
Всеки може да помогне срещу глобалното затопляне като престане да изпуска газове (да попръцква с извинение).
Дъртанян
13 Юли 2009 01:25
Мнения: 5,253
От: Bulgaria
Единият предполага, че съм в затвора, другият ме обвинява, че си служа с "манафори".... Ега си приятелите!
Баро, Бира, ще ме накарате да намразя буквата "Б"!!!
Дъртанян
13 Юли 2009 01:29
Мнения: 5,253
От: Bulgaria
И то при положение, че ми е била втората любима буква след "е" и съм я класирал преди "а", която, разбира се, идва на трето място...
Дъртанян
13 Юли 2009 01:46
Мнения: 5,253
От: Bulgaria
И със смътната надежда, че скъпото на сърцето ми Вефче ще хвърли един поглед върху изтляващата дискусия, преди да заспи, уморена от писането на капитални (извинения, фундаментални) трудове, ми се ще да задам един въпрос: Актьор ли е все пак бате ви Бойко, или актант?
(За тези, които се занимават с други неща, с програмиране или с квантова механика, например: "актант" не значи, че се е наакал, а че е закономерно присъстващо в политическата митология и народните приказки празно място... Актьорът, ако правилно съм разбрал - а ако не съм, Вефчето ще ме поправи, просто идва да го запълни, защото, както и в сексуалните отношения, природата не търпи празно място, политическият цирк, пардон, театър - още по-малко.... Па може и да не е така де, знае ли човек?)
Бармалей
13 Юли 2009 09:20
Мнения: 15,926
От: Bulgaria
...Актьор ли е все пак бате ви Бойко, или актант? ...

Обективно погледнато - по малко и от двете...По скоро е самодеец с природен талант, желаещ да играе в професионална трупа...И поради липса на опит трудно излиза от образа на героя...

_____________________________________ _________________________________________


Лъжата, която прилича на истина, не е по- добра от истината, която прилича на лъжа - <Кабус Наме>
kozaria2
13 Юли 2009 17:37
Мнения: 69
От: Bulgaria
Най-коментираната статия сте я обърнали на чат. Има една програма, казва се mirc, по-добре си я пуснете нея вместо да разводнявате темата с неизживяни свалки и закачки. Въобще някои от вас може би умишлено свалят нивото на форума, за да скрият същественото и истината.

Истината за Костов, всъщност е казана от бившият негов човек и СДС-ар Едвин Сугарев:
http://www.sarakt.org/sygarev.html

Единствен Сугарев противно на очакванията ми, е единствения имал доблестта да защити синята идея и да каже истината, такава каквато е била.

Това писмо, съдържа почти всичко. Всичко останало, което плямпат част от вас са оди, платени репортажи или "велики лозунги", като "Костов е виновен"‌ познати ни от интернет пространството.

Едно е видно - Костов доста се напряга в интернет пространството, за да получи 60% пропаганда, в сравнение с 2-3%-вия си успех.

И ‌ между другото, не съм привърженик на мутрата, но единствено той следва що-годе постоянен курс - още от преди се наричаха "Гаргамели", редно е да няма нищо общо с него.

kukakerpeden
14 Юли 2009 07:42
Мнения: 340
От: Bulgaria
Поредната помия по адрес Костов, което подсказва насочеността на това издание.Разбира се и във форума и коментарите в тази връзка не липсват и дежурните червени плюещи пачаври джафкащи за да заслужат подхвърленото парченце хлебец от господарите им от Позитано20.
Йори
14 Юли 2009 08:58
Мнения: 2,656
От: Bulgaria
Бях чел за един, дошъл на бял кон, който като вдигнал сабя над главата си и настъпил краят на света.
Garabed
14 Юли 2009 09:29
Мнения: 565
От: Bulgaria
Брех безочие брех чудо - рече Киркор - тези които ревяха с пълен глас да не се отварят досиетата, сега упрекват драгалевчанина за това че не ги е отворил.
А бе това е нищо - опонира Агоп - ти ми кажи като прочетохме тука всичко ти разбра ли - Костов крал ли е или не?
баща
14 Юли 2009 10:39
Мнения: 258
От: Bulgaria
Дияне, от статията ти определено може да се съди за партийните ти предпочитания.
Весел
14 Юли 2009 13:54
Мнения: 1,476
От: Bulgaria
"Синята коалиция" е гарант, че ГЕРБ ще остане верен на десните ценности и няма да залита като царя тайно или явно на ляво..........Весел
14 Юли 2009 14:03
Мнения: 1,476
От: Bulgaria
Да фнимава пожарникарчето....че да не го СГЪЛЬЧИ....другаря командир.....
Весел
14 Юли 2009 15:08
Мнения: 1,476
От: Bulgaria
Или пък.... като не става за ЧОБАНИН....поне за кученце да го назначат там....Костоф...... че да не се развали ПРОЕКТА!!!

. Сега гледам човешката раса. Ето така се прави. По този начин една шепа хора контролира масата, защото не става с танкове по улиците и войници по вратите. Хората са прекалено много. Това е като да строиш стадото физически. Трябва ви по един човек за всяка овца. Трябва да го направиш чрез съзнанието. Или чрез страх, или чрез внушаване на хората да мислят по начина, по който ти искаш. Тези стотици овце бяха прибрани от един човек, мигащ от време на време и от едно евтино куче, раздаващо страх. Така става и с нас хората. Удивителна е степента, до която сме се отказали от нашата сила, нашата духовна сила.Познайте кой го е написал...( не съм аз! Не е дори...българин....авторът)

Who
14 Юли 2009 15:41
Мнения: 145
От: Bulgaria
Костов? Не съм му фен. Може да е всичко, но със сигурност не си сменя разбиранията всеки ден като някой други, включително и някои новоизгрели звезди. И още по-сигурно е, че е на светлинни години по подготвеност в сравнение с 95% от сенките, които напълниха Народното събрание. Така че всичко зависи от гледната точка.
kozaria2
14 Юли 2009 22:40
Мнения: 69
От: Bulgaria
Колеги, костовисти, тук се правите на мнозинство, но народа му разбра номерата, демагогията и интересите. СДС самостоятелно щеше да вземе повече гласове отколкото с него. Вие платени и клонирани "новачета", въобще не можете да убедите мнозинството, че Костов е способен, далновиден и най-вече честен полиик.

Да не забравяме и по чие време върлуваха мутрите-застрахователи по улиците и уродите-политици - Софиянски, Божков, Бакърджиев и пр. Мъчно ми е за СДС-арските проститутки, които пак клекнаха в нозете на "командира". Явно толкова си могат, а и интереса им е преди всичко.

Колкото до червените комуняги - тях не ги е страх от Костов, както отклоняващо хленчите. Костов е аутсайдер и червените хич не ги е еня за него. Политическия труп нищо не може да им направи и няма нужда да ни го натрапвате с анти-комунистическа пропаганда. Крадецът за преговори и власт пак бленува, ала народът помни. Смешници! Да се скрият и двамата р-кащи въздухари с 7-те си %.
Хари
15 Юли 2009 10:54
Мнения: 95
От: 0
Костов, добър или лош, като всеки политик, ако няма електорална подкрепа, е изветряла лимонада. Подкрепата, в условията на демокрацията, определя дали е "голям" или "малък" и друга мярка няма.
Сам по себе си, той има качества и е сериозна фигура. Но имиджа му е непоправимо сринат. Чудо ще бъде, ако обърне масовите настроения.
Лошо стои обаче, Мартин Димитров. За съжаление на СДС и десницата като цяло.
Неубедително публично присъствие - бледа мисъл, сив глас, никаква артистичност, без чувство за хумор. Заедно с това не-напорист, а претенциозен. Няма усет за аудитория и ситуация. Присъствие на грамофон - пусне плочата и додето не я извърти, няма спиране.
Вчера на откриването на НС беше най-лошия оратор. Дори предизвика Пантев да направи репликата- "регламент няма, всеки може да се излага, колкото си иска".
Ако е съмнително дали Костов пак ще яхне коня, то за Димитров е сигурно, че не може да язди.
На десницата не върви с Димитровците, виж на левицата - върви.
Добави мнение   Мнения:326 « Предишна Страница 16 от 17 14 15 16 17 Следваща