Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Апотеоз на педалството ли е "Бруно"?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:80 Предишна Страница 2 от 4 1 2 3 4 Следваща
morehappyman
28 Юли 2009 07:37
Мнения: 2,666
От: Austria
Австрийски моден малоумник, демонстративно откровен гей, се занимава с всичко онова, което здравомислещият свят уж презира:

Държа да отбележа че не е малоумник....и че автора току що лепна етикетче на всичкото обратен
morehappyman
28 Юли 2009 07:38
Мнения: 2,666
От: Austria
Ще ви кажа кое е най-смешното. Най-смешното е, че голяма част от сцените са заснети на принципа на скритата камера. Така беше в "Борат", така е и тук. Това е запазената марка на ерата "Коен" в новата комедиография, мисля аз, и тя дава възможност да се съчетаят елементи на риалитито с режисираната игра (и с всички възможни съдебни и други рискове от това, разбира се.).

Преведено на прост език, почти всички сцени НЕ са режисирани, ами са си чисто реалити
morehappyman
28 Юли 2009 07:47
Мнения: 2,666
От: Austria
ШабатайЗееви
[Златен][274]
28.7.2009 г. 00:55:29 Винаги съм се чудил защо де кажеш на някой че е педераст е обида и може да те съди за това , въпреки че в един стар учебник по съдебна медицина това отклонение е наречено с научното му название "педерастия" и преведено на български "мъжеложство" , а ако го наречеш gay е едва ли не комплимент.

Също както да наречеш един циганин циганин, един евреин евреин, един черен черен, така и това си е чист расизъм
генек
28 Юли 2009 08:03
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Не разбрах защо е писано това, ама авторът може да си го знае.
демонстративно откровен гей

Демонстративно откровен гей се нарича ПЕДЕРАСТ, ПЕДАЛ!
А геят си е гей - какво прави в спалнята нас не ни интересува - най-вече, защото не го натрапва. "Бруно" е възпяване на агресивните педали, на опита да се наместят /да им намърдат/ на сцената, под прожекторите.
Провокация към нормалните хора са и подобни филми, и шумно пръдване в трамвая, и повръщане на улицата.
Но защо за двете простакът ще получи поне осъдителен поглед /ако не ритници/, а за първото ще го похвалят, че бил ПРОВОКАТИВЕН?
В днешния свят на комуникациите много неща се научават преди да си видял факта. За този филм толкова се знае - добра реклама, педалите ги бива в рекламата, че не виждам защо трябва да се убеждава човек що за демонстрация е. Още в началото се разбира. И мнозина напуснаха салона. Не е нужно да изядеш цяло ла*но, за да установиш, какво е. А по-интелигентните от мен /защото аз ЗАПОЧНАХ да го гледам/ го разбраха преди да го пробват. И не отидоха на кино.
генек
28 Юли 2009 08:05
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Да наречеш педала педал, вика Шабатай, било обида? Защо?
така и това си е чист расизъм
,
отговаря море.
Интересно, откога педалите станаха раса? Представям си, ако ги обединят в държава...
John Yossarian
28 Юли 2009 08:09
Мнения: 728
От: United Kingdom
"...чрез пароксизмичната демонстративност на сексуално центрираната личностова ориентация..."

За някой с претенциите на автора на статията да напише "личностова" вместо "личностна" е сериозна липса на познаване на езика. Но ако оставим първата му рецензия за Борат (явно неразбрал дори и факта че Саша Коен е англичанин) сегашния му опит не впечатлява с нещо.

Саша е изключително умен автор (завършил е Cambridge ако това има значение, макар че самия факт че е успял да премине през иглените уши на приема говори много) и двамата с Бойко (за съжаление на последния) творят на съвсем различни нива.

Може би е въпрос на време преди да видим продукцията на Бойко за държавата населена от англосаксонци (колко проницателен е анализирайки техните хиляди issues) в която той ще отговори на предизивикателството.... Това ми напомня за амбразури и подобни......

Дерзай Бойко...

StrikeEagle
28 Юли 2009 08:13
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
Ай стига вече с таз содомия!
Всека седмица по два-три пъти за одески содомити пише по вестниците
StrikeEagle
28 Юли 2009 08:15
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
Саша Коен е англичанин
Още малко и арменец ще го запишете!
достамногозле
28 Юли 2009 08:17
Мнения: 555
От: Ireland
"То не е апотеоз на себе си тъкмо защото заема такава поза. По тази причина е автоизобличително чрез пароксизмичната демонстративност на сексуално центрираната личностова ориентация. Благодарение на него се замисляме за ирационалния конфликт на съвременността между хетеро- и хомопропагандата."
Г-н Ламбовски да не е почнал да пише учебници по л-ра, та се изразява тъй нелепо? Иначе мнението му за Борат е ноо смешно, щото прилича на герой от филма с него.
John Yossarian
28 Юли 2009 08:23
Мнения: 728
От: United Kingdom
Поправям се, Саша Коен е Британец.
valiko27
28 Юли 2009 08:25
Мнения: 177
От: Bulgaria
Готина статия! Наистина филма е голяма гавра с днешния шоубизнес! Няма да забравя физиономиите на журито, което гледаше новото "шоу" на Бруно, и как се звереха на идиотщинита, докато накрая онзи си го размаха от екрана срещу тях!
oIo
28 Юли 2009 08:32
Мнения: 8,618
От: Bulgaria
Най-после Бойко изплю камъчето. Всяка сатира с културни феномени на запад от границата на бозата са добри. Те жулят по "богатите и силните". Напротив, всяка сатира с нравите на бедните и слабите из великата евразийска степ е по условие гадна, пошла и обидна.

Сиреч: The Birdcage Meet The Parents My Big Fat Greek Wedding The Gods Must Be Crazy - тези филми стават. Борат - лична обида.

Бай Ламбовски да гледа с нови очи класиката на Ленфильм Особенности национальной охоты и да пише пак.
генек
28 Юли 2009 09:12
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Благодарение на него се замисляме за ирационалния конфликт на съвременността между хетеро- и хомопропагандата.

Дали е ирационален е отделен въпрос. Но - някой да е виждал хетеропропаганда? Тъй - паради, мафийки, дружества и лобита?
Или просто трябва да се намери оправдание за педалската наглост? Та - измисляме "хетеропропаганда".
StrikeEagle
28 Юли 2009 09:18
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
Поправям се, Саша Коен е Британец.
Aко въпросното същество не беше евреин, никой немаше да забележи лигавите му и бездарни напъни.
StrikeEagle
28 Юли 2009 09:19
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
Нивото на тов.Кохен е горе-долу равно на свръхбездарното "Каналето".
л-т Грубер
28 Юли 2009 09:31
Мнения: 1,446
От: France
Хора, има ли го този филм в интернета, та да видим на какво се възхищава Бойко. Че така нашата работа става като с изучаването на Марксовата критика на Хегел- не бяхме чели какво е писал Хегел, но го критикувахме.
Perdekiriz
28 Юли 2009 09:35
Мнения: 747
От: Bulgaria
Чета и не вярвам на ушите си! Афторът гледал филма, преразказва си го по начин, отърващ нему. Публиката коментира нещо имагинерно - "Не съм ял кисело млеко, ама на тате са му разправяли, колко е вкусно!" Та - предложение към редактора на рубрика "КОлтура" - да отвори една сметчинка, билетче на всеки изказващ се и да гледа филмчето през Youtube. Сумичката да се използува като за благотворителна/и цел/и: "Поставяне на мястото му и повдигане имиджа на природонаселението с нетрадиционни сексуални предпочитания". Все се сещам за стария постулат:" В XYZ всеки втори е обратен. Аз съм първият..."

geiler Bock
28 Юли 2009 09:40
Мнения: 1,101
От: Germany
Я, тук се е заформила блага и обилна дискусийка. Само дето тоя Gozambo насмалко да убие всичко детско и невинно в мен Но аз отказвам да се поддам на подобни внушения! Защото аз за разлика от него винаги съм асоциирал думата "дилдо" само и единствено с играчки за ненаситни палави девойки.
Тук пак опираме до гледната точка, до това кой как е решил да възприема света около себе си. Опираме до модерния вариант на полупълната/полупразната чаша - дилдото:


За песимиста дилдото е символ на извращение, символ на гнусни мазни педерунгели и предизвиква погнуса.


Оптимистът пък свързва въпросната играчка с гореспоменатите палави девойки и за него думата "дилдо" е заредена с позитивизъм.
Той не е допуснал гнусната педалска показност до себе си, търси и се наслаждава на хубавото около себе си. Нека бъдем оптимисти!

Редактирано от - geiler Bock на 28/7/2009 г/ 09:42:31

geiler Bock
28 Юли 2009 09:43
Мнения: 1,101
От: Germany
А сега сериозно.
Филмът не съм го гледал, а и не възнамерявах. Но след тази стабилна реклама под формата на статия и обилни коментари все пак ще видя за какво иде реч. Защото и според мен е смешно (или най-малкото - не е обективно) да възхваляваш или оплюваш даден филм, без дори да си го изгледал. Е, това разбира се не важи за най-умните, господ здраве да им дава, на които им е ясно всичко и то предварително.
товарищМаузер
28 Юли 2009 09:58
Мнения: 9,625
От: Bulgaria
Абе всичката хубава, ама в "Бруно" го няма Селския изнасилвач от "Борат". От това новата творба на Саша Барон Коен само губи
Иначе Гозамбо добре ги е наредил мъжеложците. Действително "Бруно" ги центрира на (не)удобното мято.
Добави мнение   Мнения:80 Предишна Страница 2 от 4 1 2 3 4 Следваща