Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Аз съм хомосексуалист и това не е лошо
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:97 Страница 1 от 5 1 2 3 Следваща »
mehudi
11 Яну 2010 23:18
Мнения: 695
От: Bulgaria
тъпа статия. човек може или не може и с кого си ляга си е негов пробем, ако не ме закача. до да се дават обществени пари (демек мои данъци) и да се пропагандира нещо, което е умрял клон в еволюцията - много моля, без моите пари. между другото потърсете кво значи "педераст" в оригиналното си значение в древна гърция - аз не искам това да се случва на моя син.
Miranda
11 Яну 2010 23:34
Мнения: 14,000
От: Bulgaria
Статията съдържа някаква информация, заглавието е тъпо, наистина.


Еххх, можеха да се дадат примери и от нашата политическа действителност.

Чук и Хек
11 Яну 2010 23:46
Мнения: 310
От: Bulgaria
От хромозомен дефект, превърнаха хомосексуализма в социален статус. Ако тази перверзия настоява за граждански права, защо преследват магистралните проститутки
потребител,07
11 Яну 2010 23:48
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Председателят на германската Партия на свободните демократи Гидо Вестервеле, който стана и външен министър, е част от високопоставени държавници с нетрадиционна сексуална ориентация
"Не съм дошъл тук като турист по къси панталони, а като германски външен министър и онова, което говоря, е сериозно", заявил Вестервеле по време на турската си визита."


Много ясно, че не е тръгнал посред зима с къси панталони..
Аман от тъпи обяснения.
Weed361
12 Яну 2010 00:00
Мнения: 4,842
От: Bulgaria
Мисля, че и на зоофилите трябва да се признаят правата. Защо да няма снимка с надпис "Кметът на град ***** (в средата) положи клетва в присъствието на интимната си приятелка (козичката вляво)". Както се казва щом се обичат що да не се вземат!
Vute Graovski
12 Яну 2010 00:10
Мнения: 2,225
От: Poland
Някъде прочетох в сериозен полски вестник че Елтон Джон заедно със съпруга си /не бъркайте със съпругата / е посетил кръстниците си. Абе разбирам че у 21 век сичко е нормално , ама изглежда че я не съм "нормален" и некако нищо не разбирам
Чук и Хек
12 Яну 2010 00:17
Мнения: 310
От: Bulgaria
Нормален си Вуте, ама е едно да си Сър Елтън, пък друго цигане от подуенския подлез. Ненормални са онези, дето ходят до подлеза за...

Редактирано от - Чук и Хек на 12/1/2010 г/ 00:19:12

Doctora
12 Яну 2010 00:47
Мнения: 19,503
От: Bulgaria
Навярно познавате оня малък тиранин, който едва-що сте дошли на гости и сте започнали приятен разговор с неговата млада майка или с най-голямата му сестра, и той вече се провира между коленете ви, опира се о панталоните ви с нацапани със сладко ръце, дига си крачето към вас и крещи: „Аз имам нови буки!

Вие, разбира се, учтиво и колкото се може по-ласкаво му отговаряте: „Ау, какви хубави буки!“, мислейки, че с това сте завършили целия разговор с него и можете да продължите да беседвате с неговата майка или с по-голямата му сестра. Но вие грешите, малкият тиранин едва-що е започнал своята настойчива акция. Той се хваща с изцапаната си от сладко ръка и за другия крачол на новите ви панталони и пак вдига краче, крещейки: „Аз имам нови буки!“ На вас вече ви призлява, но от уважение към младата майка или най-голямата сестра продължавате да правите любезна физиономия, милвате малкото чудовище по косата и му отговаряте: „Да, да, душичке, видях, много хубави буки, извънредно хубави буки!“ Но пак се мамите, ако мислите, че това му стига и че сега ще ви остави да продължите разговора си с неговата млада майка или с най-голямата му сестра. Не, не, то (среден род) не ще ви позволи вече да кажете нито дума. То ще се покатери на коленете ви, ще седне в скута ви, ще вдигне акробатически краче, ще го поднесе под носа ви и ще иска от вас да говорите само за неговите обувки и за нищо друго освен за неговите обувки.Копвам този цитат от Нушич, за да илюстрирам колко досадно е държанието на тези, които непрекъснато ти навират в лицето своята различност.
За това уважавам гейовете, но не понасям пеерасите.
Чай
12 Яну 2010 00:53
Мнения: 257
От: Bulgaria
Сега разбирам защо германския външен министър Гидо Вестервеле, докато бе в Турция така се застъпваше за влизането й в Европейския съ-Юз, а и плановете да се пуснат 50 милиона североафриканци(мюсулмани) в Европата. Види се това е част от съдбата на всяка империя преди края - справка Австро-Унгария преди Първата световна война. Затова и християнството трябва да бъде премахнато - к`ви са тия текстове - да се убият с камъни. Министерски места няма ли!?
Meto ot Interneto
12 Яну 2010 01:09
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
Всеки има право. Мнозинството - също.
Anastass
12 Яну 2010 01:25
Мнения: 1,357
От: Bulgaria
Чук и Хек, Ако тази перверзия настоява за граждански права, защо преследват магистралните проститутки


Преследват ги, защото упражняват професията си на неподходящи места. Подобна забрана съществува в повечето европейски страни, без самата професия да е забранена. По същия начин както лекар-гинеколог не може да извършва прегледи на тротоара или амбулантен търговец да продава порносписания в училище или църква. By the way, преди има няма дваесетина години консервативният кантон Женева избра бивша проститутка за депутат. Изборът няма нищо общо със случая Чичолина. Верно е, че жената е започнала от немай къде трудовата си кариера на паважа, но впоследствие се прочула с участието си в редица правозащитни организации и принципни позиции по редица важни социални въпроси, с което е спечелила уважението и доверието на избирателите.
Drug
12 Яну 2010 01:48
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
Че то има ли политик, да не е хомосексуалист!? Добре, че нямам такива амбиции...
хикса
12 Яну 2010 02:05
Мнения: 5,046
От: Bulgaria
Weed361:Мисля, че и на зоофилите трябва да се признаят правата. Защо да няма снимка с надпис "Кметът на град ***** (в средата) положи клетва в присъствието на интимната си приятелка (козичката вляво)". Както се казва щом се обичат що да не се вземат!Изключителен въпрос, ! С твое разрешение ще го копна, за да го пействам и на други места, където има подобни теми. За намирането на правилният отговор, скромните сили на няколкостотинте мислители тук едва ли ще бъдат достатъчни.
Gozambo
12 Яну 2010 02:08
Мнения: 7,892
От: 0
"нетрадиционна сексуална ориентация" е по-широко понятие от лезбийка. То включва сношения с кучета, с кози, с камили, с умрял елен /какъвто случай имаше в САЩ/, с надуваеми кукли и с много други одушевени и неодушевени предмети. Лезбийството е само първа стъпка по пътя към сексуалното съвършенство. В смисъл да можеш да правиш всякакъв секс.
Мислител
12 Яну 2010 03:10
Мнения: 145
От: USA
Приемането на хомосексуалността за нещо нормално е дълбоко пагубно за една цивилизация или страна. На първо място, с цялото ми уважение, но това просто не е нормално. Като поведение е крайно нездравословно, а има връзка с педофилията.
*
В статията, която има пропаганден хакартер, се споменава нещо интересно и много актуално за България. Цитирам:
"Демографската промяна вероятно също е изиграла положителна роля. Увеличава се броят на хората на Стария континент, за които хомосексуалистите изглеждат много по-незначителен проблем от пристигащите от мюсюлманския свят."
Западна Европа отхвърли християнството и нормалните семейни ценности и обяви хомосексуалността за нормална. Европейците даже се гордеят с това. Същевременно обаче мюсюлманите имигранти са съхранили високо ниво на нормалност и отхвърлят тези фалшиви съвременни разбирания.
*
Резултатът е демографска промяна, която вещае катастрофа за западна европа. Според правителството на Холандия (най-гейската страна), в Амстердам и Ротердам мюсюлманите скоро ще са мнозинство. През последните няколко години случайте на насилие над гейове и лезбийки се увеличават, просто защото новодошлите мароканци не ги търпят. А скоро именно те ще диктуват правилата в тези градове, а не само там.
*
С една дума, когато едно общество радикално редифинира семейството и отхвърля модела майка/баща, мъж/жена, то си нанася смъртоносен удар. На негово място идва друго, по-нормално и устойчиво общество.
*
Дано България избегне тази съдба.
Бармалей
12 Яну 2010 03:19
Мнения: 15,926
От: Bulgaria
Отдавна сърцето ми терзае
една душевна драма -
че отговорът май не зная -
"човек" един ли е или са двама?
От време стародавно
било е меродавно -
жената и мъжът в кревата
нощя зачевали децата...

Но, днес - във тези времена модерни -
когато само на гъзът сме верни.
Когато мъж на мъж в любов се врича,
когато кумбалка след слива тича,
и всичко що е сътворено
било за секса разрешено,
объркаха ми се понятията
загубих аз целта, занятието.
Че в тия дни - на унисекса -
на секса изгоря му кекса...
А пък от хомо-сапиенса
останаха два пенса


***
Лъжата, която прилича на истина, не е по- добра от истината, която прилича на лъжа - <Кабус Наме>

Редактирано от - Бармалей на 12/1/2010 г/ 03:23:11

MeMyselfAndI
12 Яну 2010 05:30
Мнения: 28
От: Bulgaria
Наистина не виждам защо личният живот на който и да било трябва да се въвира в очите на останалите. Все едно хората да се разделят и класифицират примерно по това кой има куче за домашен любимец и кой - златна рибка. Кой го интересува, най-вече на публичната арена? Човек или става за определена работа, или не става. Ако става, може да е зеленикаво-розов на цвят, хомосексуален и какъвто си иска.
otvrat
12 Яну 2010 06:05
Мнения: 22,522
От: South Africa
"Признанието ми помогна да стана по-популярен. "
И по-желан.
lahana
12 Яну 2010 07:33
Мнения: 176
От: Bulgaria
Тази статия да не е платена реклама на някой обратен? Така като е тръгнало след време нормалните ще сме обявени извън закона и преследвани ... Виж може и на работа да не ни допускат ако не приемем да сме обратни ...

Содом и Гомор ... Бог забавя, но не забравя.

Който каквото е посял това ще пожъне. Днес някакъв обратен може да е министър, а утре да се подвизава в Ада. А и тези продажни свещенници (които служат на всичко друго, но не и на Истинския Бог) ще им правят компания там.
генек
12 Яну 2010 08:17
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Хомофобия? Омраза към човека? педерастът е човек, а ние?
Мнозина от любимите ми артисти, писатели, художници са били гейове – геният Оскар Уайлд, Жан Маре, Бодлер.
Е, и?
Харесвам това, което са направили – не ЛИЧНИЯ им живот.
Но некадърните нашенски педали ми тикат в носа си ИНТИМНИЯ си живот. Просто, защото нямат какво друго да покажат.
Повече по темата - Блогът на Генек
П.П. Днес ще има баталия тук и за девети септември. Интересни капани са ни заложили.
генек
12 Яну 2010 08:45
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
А, нещо за Лахана:
Вчера беше открит клуб за срещи на хетеросексуални.
- Знам, че рискувам общественото недоволство, но какво да правя - и те са хора - каза собственикът, нежно прегърнал през рамо съпруга си.
-----------------------------------
Блогът на Генек
Добави мнение   Мнения:97 Страница 1 от 5 1 2 3 Следваща »