Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
МВР шефът заплаши съдиите с разработки
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:295 Страница 1 от 15 1 2 3 Следваща »
Top Gun
26 Фев 2010 22:30
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
Цецо, нека падат не зъби, а глави! Крайно време е, за да се върне доверието на хората в Държавата и държавността!
Ачо
26 Фев 2010 22:44
Мнения: 692
От: Bulgaria
"звеното на изпълнителната власт, което има за задача да събира доказателства и да подпомага съда за правилното решаване на делата".
Ми той Цецко това именно и прави, подпомага ги, ама те не увират.Пък бил им подкопавал авторитета.Той един авторитет, ум да ти зайде.Две инстанции си преписваха решенията в оправдание на ония двамата гаджали от Варна, дето май са заклали момчето в Париж, та се наложи третата да им набива канчетата, та сега смениха състава на втората, и изведнъж ги осъдиха.Няма лошо, ако са виновни, ама бива ли такова люшкане?При едни и същи закони и доказателства?Тука има, а тука - не.По съдийскому.После авторитета им били подкопавали.Ами да се огледат първо.
НЕРВЕН
26 Фев 2010 22:52
Мнения: 4,269
От: Bulgaria
Алоооо, съюзът на съдиите. вземете си добър адвокат!Ако не познавате такъв, поискайте помощ от Черничкия
gery7
26 Фев 2010 22:58
Мнения: 1,292
От: Bulgaria
" Вътрешният министър Цветан Цветанов ожесточи атаката си срещу съдебната власт, която не приема част от доказателствата, събрани от МВР срещу организираната престъпност, тъй като не са спазени изискванията на закона."
Тоя съвсем се омаза, а тъпото народ го аплодира.
[/b]
maguar
26 Фев 2010 22:58
Мнения: 118
От: Bulgaria
Хиените на ГОЦЕ са на всеки километър в държавата на самоубийците!
Moderniя desen
26 Фев 2010 23:14
Мнения: 354
От: Bulgaria
"Борисов не е взел отношение по конфликта." - Че как да го вземе - около него са само PR-ри, пък Той го каза "Ние ги хващаме те ги пускат" ЦЦ само повтаря като ехо.
ЗИП
26 Фев 2010 23:14
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Съдийската мафия требе да бъде унищожена. Това е тумор, трябва да се реже живо месо!
ЗИП
26 Фев 2010 23:24
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
В края на краищата, властта е в правителството, силовите структури са в негови ръце. Съдът е нула, може да им спрът парите, да им правят обиски, да ги арестуват по бели гащи и да ги показват по телевизиите.
Цветанов да изплюе камъчето. Ясно е, че повечето съдии са се забъркали с трафикантите на наркотици, дедесарската мафия и т.н т.н.
Тази хидра трябва да бъде изтърбушена
fractal
26 Фев 2010 23:45
Мнения: 9,824
От: Bulgaria
сьдиите предпазват бьлгария от обжалване и последвало осьждане на бьлгария в сьда в страстбург от страна на неправомерно осьдени така наречени бандити които могат да осьдят бьлгария за нанесени морални щети и пропуснати ползи резултат от задьржането им и да осьдят бьлгария да им плаща обещетение и за сьдебни разходи
сьдиите са си много прави в това което правят
Чарли Дарвин
26 Фев 2010 23:54
Мнения: 8,816
От: Bulgaria
Имаше една карикатура преди десетина години.


Изобразяваше статуи на Бонев и Татарчев,
в здрава мъжка прегръдка,
натискане в стил класическа борба.


И цялото това монументално изпълнение
озаглавено
"ПАМЕТНИК НА БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА"


Какво се е променило от тогава?
emacs
27 Фев 2010 00:07
Мнения: 7,577
От: Bulgaria
Много проста пресявка:
Всеки съдия в България минава на процедура за достъп до топ секрет по стандарт НАТО. Проверка на имуществата и кътните зъби на цялата рода на всеки 2 години и полиграф за лоялност на всеки 3-6 месеца. Бас държа че сами ще бегат.
VOCI
27 Фев 2010 00:23
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Доживях да се съглася за нещо със ЗИПо .
Бай Иван
27 Фев 2010 01:46
Мнения: 3,806
От: Virgin Islands (Unit
Сега, когато обществото дава изключително висока подкрепа на действията на правителството на ГЕРБ, е времето престъпното, корумпирано и извратено съдийско съсловие тда получи възмездие за безобразията от последните 20 г. Няма нито политическа партия (дори и ДПС), нито политическо лице (дори и Доган), нито каквато и да е друга структура, която да е допринесла толкова много за срива на България, за мизерията до която е доведен българският народ и специално българския етнос от така наречената съдебна система.
Всичко да се изрине от там, да се пуснат нови хора. Никакви квоти - всеки заел длъжност по квотен признак веднага да се изхвърли.
Независимост само на съда и то само когато е в съдебен процес.
Главният прокурор (държавен обвинител) да отиде там където му е местото - към изпълнителната власт. Равни права на всички прокурори.
Изборност на съдии, възможност за отзоваване. На тези гадове трябва да се покаже, че народът е суверен, а не някаква измислена от престъпници съдебна система.
потребител,07
27 Фев 2010 02:24
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Цяла България знае, че съдии, прокурори, адвокати...са корумпирани, че съдебната ни система е нефелна. Тия се правят на ощипани, стискали зъби, щели да се жалват и да искат експертизи от ПАСЕ, от Консултативния съвет на европейските съдии и от Международната асоциация на съдиите. А бе що не вземете да се треснете някъде, нахалници.
ata
27 Фев 2010 02:27
Мнения: 2,197
От: Bulgaria

Не съм на ясно дали е познат израза "Ухилен на дребно".
Едно глуповато същество, пишещо се (или го пишат) полицай, написали го вицевласт, се опитва да разумничи не на място.
Не е въпрос на глупост - може да е глупав и човека, който смята числото пи до 1452356 цифра след запетаята... но да не знае от коя страна се перат чорапите... Въпросът е до слабоумие. .
Iwan Wazow
27 Фев 2010 02:44
Мнения: 1,511
От: Bulgaria
Не са всички корумпирани, но почти всички са бюрократи. В тяхната работа отсъства конкурентното начало, всеки който веднъж постъпи си знае какъв ще му е растежа докато се пенсионира, освен ако не намери някои дебели връзки като Красьо например или не направи много груб гаф. Повечето работят в колективи по 15-20 човека, някои дори по-малки. Така че е много трудно да накарате някой съдия да свидетелства срещу друг. Дори и нароченото лице да бъде изгонено от съдебната система, "свидетеля" ще е колега с неговите приятели, сред останалите съдии, петилетки напред. Видяхте какви масови отводи имаше във Варненския съд заради делото Борилски.


Това, което го предлагаха преди време - за ротация на съдиите през определен срок, може и да помогне. А също да се въведе висок възрастов праг за професията - например 45 години.
suhar
27 Фев 2010 03:17
Мнения: 6,222
От: Bulgaria
За мен случаят "Ставицки" не остави никакво съмненение, какво представляват съдиите. Защото беше кристално ясен. Върховно дебелоочие, гавра с правосъдието и обществото беше, да не се осъди на затвор. И показа ясно каква наглост и аморалност царят в съдилищата.
Fantata
27 Фев 2010 03:25
Мнения: 4,153
От: Bulgaria
Мутренска работа! Ако имаш нещо за съдиите го изпрати където му е мястото, не изнудвай.

Още, всички казват, че е ден - гледай къде е слънцето. Подобни маймунски атаки към съдебната система са заплаха. Съдебната власт ТРЯБВА е независима. Ако има проблем с функционирането й, има и механизми за поправяне. Не са размахване на заплахи и извиване на ръце.

Доверието няма да се върне със зависима съдебна власт от циркаджия сменящ си мнението по-бързо от Баба Марта премяната.
Т_Живков
27 Фев 2010 03:28
Мнения: 5,459
От: Bulgaria
Те, съдиите хубаво са се разпискали! Да се оплачат на Европата е още по-добре! Щото тука ЦЦ може и да ги пропусне, ама ония от Париж само това чакат - някой да ги повика на помощ! ТОГАВА нашите съдократи ще видят кон боб яде ли, щот няма да има скрити в Европата парички и всичко, което притежават до стотинка ще трябва да обяснят как и откъде! Готино, а? Пискайте, пискате, господа съдии, така по-отчетливо ще ви видиме кои сте!...
E6
27 Фев 2010 05:31
Мнения: 29,550
От: 0
Мутренска работа! Ако имаш нещо за съдиите го изпрати където му е мястото, не изнудвай.

В допълнение:
1. Как беше избран Главния прокурор и какво работеше преди това???
2. Може ли да се въведе избираемост на съдиите и КОЙ трябва да го направи???
3. Колко калпави закона (калпави по признание на всички) поправи или смени сегашния парламент (може би се чакат съответните SMS-и)???
4. Цв.Цв. кога ще разбере, че събира калпави доказателства и не може ТОЙ да казва кого да осъдят (аз знам хора доста по-напред в класацията за осъждане от Ал. Петров, но гледам, че се мълчи по въпроса и се арестуват старци носещи банани).
Тъпо Говедо
27 Фев 2010 06:03
Мнения: 2,041
От: 0
камунизите откога станахте толко принципни, га бехте на власт, разделението беше само на майтап, а сега като сте на пангара - мутренски работи, бла бла бла
шегаджии
Добави мнение   Мнения:295 Страница 1 от 15 1 2 3 Следваща »