Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
МВР шефът заплаши съдиите с разработки
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:295 Предишна Страница 2 от 15 1 2 3 4 Следваща »
oIo
27 Фев 2010 06:08
Мнения: 8,618
От: Bulgaria
Преди да се промени конституцията нито ще отпадне уродливия квотен принцип, нито в съдебната система ще има изборност, нито съдиите ще носят персонална отговорност. Както и досега там ще се подвизават съветниците на Нужника и отбрани червени разбойници. Цецо в момента прави единственото възможното - натиска шебеците с всички достъпни му средства.


Не знам дали съдебната мафия разбира, че Цецо е най-мекото, което може да им се случи. Защото настроенията на суверена са много по-зверски. Както отбеляза TopGun - не зъби, глави да падат.
engels!
27 Фев 2010 06:21
Мнения: 8,710
От: Bulgaria
Когато пуснаха Хамстера първия път Цецо се изцепи, че двама свидетели вече са се отказали да дават показания. От прокуратурата заявиха, че не знаят за такива свидетели. Цецо каза двама. Можеше да каже и пет, осем - колкото му хареса.
Цветан Цветанов заплаши съдиите, че има разработки срещу тях. "Ако тази информация бъде обявена, ще падат зъби",

Ами, хайде де. Какво чака?
Виждам, че и той, като ментора си, напада предимно хора, които го превъзхождат многократно в интелектуално отношение. Разликата е, както казваше Димитри Иванов, няколко вагона книги. Ами тогава да си другарува с Лъчо мозъка и няма да има проблеми

Тъпо Говедо
27 Фев 2010 06:51
Мнения: 2,041
От: 0
И за да не съм голословен, да припомня на камуняките как се процедираше на времето, га бяха на власт.
Един щангист от националия отбор, Александър Върбанов, беше сгазил човек - смъртен случай, доказана вина на водача, осъдиха го на 1-2 години затвор ефективно. Добре, ама Абаджиев тогава отиде при ... познайте кой? Не при главния прогурор или съдия номер едно ами при:... познахте, при др. Тодар Живков. И какво стана после - присъдата се преърна тихомълком в условна. Интересно къде беше тогава будната гражданска съвест на дудуците червенопрашковци, а и тази на днешните политолози и джурналя, дето се оказаха, че били сите от дисидент нагоре?
Съдиите у нас винаги са били продажници и нямат нищо обще с правораздаването и като така не бива да очакват някой да се бори срещу тях с честни средства. С айдуците - по айдушки.
Цветанов - , бой по мошеническите цръвени кратуни
Calina Malina
27 Фев 2010 06:59
Мнения: 6,931
От: Bulgaria
Г-н Лазар Груев не знам в какъв избор е участвал, но всички знаем как беше посочен и как стана шеф на съда", атакува министърът.


Аз и вчера казах, изборът на Цв.Цв. за народен представител не го прави професионалист в сферата на МВР. Посочен е от ББ, след като публично заявява, че знае кой е чорбаджията и е избран от собственото си партийно мнозинство за министър. Разликата между неговото посочване и избор и това на Л.Груев е, че последният преди посочването и избора за председател на ВКС (с 19 гласа "за", 3 гласа "против" и 2 недействителни от Висшия съдебен съвет) има собствена биография -
От началото на 1998 г. е доцент по наказателно право към Юридическия факултет на Софийския университет, а от 1999 г. е зам.- декан на факултета.
От 1990 г. е секретар на Дружеството за българо-германско правно сътрудничество. От 1992 г. Л. Груев е зам.-директор, а от 2000 г. - директор на Института за германско право към Юридическия факултет на СУ “Св. Кл. Охридски”. Три години (1992 - 1995) е научен секретар, а понастоящем - зам.-главен редактор на сп. “Съвременно право”. Основните научни интереси на доц. Груев са в областта на общата част на наказателното право и теорията на правото. Той е публикувал четири монографии и над двадесет научни студии и статии по съществени въпроси на наказателното право. Особен интерес предизвика книгата му “Смъртното наказание – за и против”, публикувана в средата на 1998 г. Шест месеца по-късно българският парламент отмени това най-тежко наказание.

Доц. Груев специализира неколкократно в Германия – Лайпциг, Саарбрюкен и Хамбург. През 1996 г. той е удостоен с едногодишна стипендия от Фондация “Александър фон Хумболдт” за провеждане на научни изследвания в Института за международно и интернационално наказателно право във Фрайбург, Германия. Участвал е с научни доклади в три международни колоквиума в Германия, Хамбург (1994 и 1995 г.) и Бишофсгрюн (1996 г.).
Предводител на команчите
27 Фев 2010 07:06
Мнения: 12,354
От: Bulgaria
чекмеджетата на оперативните работници

Какво прекрасно клише. Едно такова уютно ...
starija hush
27 Фев 2010 07:06
Мнения: 5,041
От: United States
Съдиите дават заповед на прокурори и ченгета специално да направят доказателствата негодни за да се спаси техния човек-добрия плащач.Номерата са ми познати.
Mladya hqsh
27 Фев 2010 07:18
Мнения: 7,050
От: Bulgaria
Парата пак отива в свирката. Ако ЦЦ има доказателства за корумпирани съдии - да ги вади, ако не - да си налага парцалите и да събира годни доказателства.
А на ГЕРБ ако не им изнасят резултатите от процесите - да променят законите както смятат че ще е уместно, така че съдиите да нямат поле за шаване. Пък ЕС ще отсъди токава кой крив, кой прав.
oIo
27 Фев 2010 07:37
Мнения: 8,618
От: Bulgaria
Е, Калинче, те това беше вица на седмицата


Лазар Груев... директор на Института за германско право към Юридическия факултет на СУ “Св. Кл. Охридски”.Като сравним съдебната практика у нас с тази в Германия, този Груев дето му адвокатстваш, трябваше отдавна да се е гръмнал. Но не е защото чака "Стара планина" с нужници и съпътстваща титла "акад".
StrikeEagle
27 Фев 2010 07:37
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
Съдебният урод е само едно от пипалата на Червения октопод.
Не може хем Държава, хем БСП.
Или едното, или другото!
StrikeEagle
27 Фев 2010 07:40
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
"Стара планина" с нужници
генек
27 Фев 2010 07:46
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Твърде милиционерска акция.
ЗЬъбенето, заплахите, припомнянията, че има "една информация", хич не са законови мерки за противодействие на откровено наглата и корумпирана съдебна система.
ЦЦ направо им дава козовете в ръцете - ау, ние сме рекетирани, ау, нас ни заплашват!
Глуповато!
Ако не е с по-далечен прицел - нещата да продължават, ама ние да си изработим алиби?
-------------------------------
Блогът на Генек


Calina Malina
27 Фев 2010 08:01
Мнения: 6,931
От: Bulgaria
Елементарно, olo!
Атакувай изказването ми по същество. Ако е трудно за разбиране, ще го кажа директно - аргументът на Цв.Цв. срещу Л.Груев е кой как е бил посочен и избран. Не му е силата тук на Цв.Цв., а явно аргументи, че Груев е корумпиран няма.
За съжаление, не мога да адвокатствам на глупостта. А пеперудката някак си не мога да я отнеса към себе си, щото е символ на лекомислие и непостоянство. Та огледай се по-внимателно за вицове.
engels!
27 Фев 2010 08:02
Мнения: 8,710
От: Bulgaria
ЦЦ направо им дава козовете в ръцете - ау, ние сме рекетирани, ау, нас ни заплашват!
Глуповато!

Генек, може и да си прав. Да не са комбина?
E6
27 Фев 2010 08:23
Мнения: 29,550
От: 0
На никой ли не може да му светне под каската, че Цв. Цв. НЕ МОЖЕ да съди??
Не е чак толкова трудно да се разбере ма'аму стара...
Какво стана с Борилски??
Нашите оправдаха убийците, ама французите ИМАХА СОЛИДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА и ги осъдиха - и нашите нямаше накъде и осъдиха ги и те.
Просто и ясно.
В противен случай, Цв. Цв. може да арестува ВСЕКИ един който не харесва лично на него или на някой друг, и направо да го разстрелва до дувара. Може и (Пази Боже) да въведе тричленки от полицаи които на място да решават някой виновен ли е или не....
ЗИП
27 Фев 2010 08:25
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Трябват извънредни съдилища, трябват максимален брой ефективни присъди, трябва препълване на затворите.
Цветанов е избиран от хората, а съдиите са една самоназначаваща се клика.
Съдиите които пуснаха малкия Маргин трябва да лежат в панделата.
Защото народонаселението е озверяло.
Народонаселението с радост посреща новините за "самообесили" се бандюги, за такива които са се "спънали" на равно място с фатален край. Готово е да приеме таково развитие на нещата.
Помните ли едно време как ликвидираха "Ганеца" защото съдийската хунта не си изпълняваше задълженията. А Боби Цанков и стотици други можеха да бъдат живи ако имаше нормален съд.
Трябва бързо производтство. Властта е в цайтнот. Тъй като няма икономически перспективи да подобри положението, единствения и кредит на доверие остава борбата с престъпността. Ако там се провалят ще ги изхвърлят с шутове, както всички досега.
StrikeEagle
27 Фев 2010 08:31
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
явно аргументи, че Груев е корумпиран няма
Достатъчно е, че е бил съветник на Агент Гоце.
По компрометиращо от това не може да има.
Или БСП или Държавата!
siisi19
27 Фев 2010 08:31
Мнения: 2
От: Bulgaria
МИЛИЦИОНЕРЩИНА , приятели , МИЛИЦИОНЕРЩИНА ! Но на Цецко шофьорчето толкова му е ие пипето ... А във ВИФ акъл не наливат - наливат мускули ! Затова и Цецко се пъчи с мускули , нищо че му е празна главицата ...
lilliola
27 Фев 2010 08:35
Мнения: 5,222
От: Faroe Islands
Досега не ревяха - караха си, необезпокоявани от властта.
Сега изглежда, се чувстват заплашени - затова е тоя рев.
А още нищо не сме видели! Какво ли ще излезе от техните обори? >(снимка: натиснете тук)
oIo
27 Фев 2010 08:37
Мнения: 8,618
От: Bulgaria
Калина Малина, изказването ти по същество е друг тип червен хумор, който аз не разбирам, но ще опитам. Както и да го погледнем, Цецо първо е избран в преки избори, сиреч от суверена, а после е станал министър с гласовете на пряко избрани народни представители.

Бай Груев първо е бил в КС от президентската квота. После е избран за шеф на ВКС като единствен кандидат с част от гласовете на Висшия съдебен съвет, един орган сам по себе си съставен от квоти.

Според демократичните принципи легитимността на Цв. Цветанов е непоклатима и е на светлинни години от Лазаргруевата легитимност, която се въргаля някъде между президентските квоти и вътрешноцеховите машинации на ВСС.


E6
27 Фев 2010 08:40
Мнения: 29,550
От: 0
И понеже едноклетъчната форумна амеба с тъпия ник, много се напъва, само да го попитам това знае ли откъде е??
1.3 ....................................
Реформирането на съдебната система е основа за успеха на политиката, за икономически и административни реформи, ефективното усвояване на еврофондовете, борбата с организираната престъпност и гарантиране на сигурността на гражданите.
Целта на ПП ГЕРБ е да се РЕФОРМИРА МАКСИМАЛНО БЪРЗО съдебната система, така, че да отговори на европейските изисквания и на очакванията на българските граждани, ЗА БЪРЗ, ЕФЕКТИВЕН И СПРАВЕДЛИВ български съд, ДЕЙСТВАЩА прокуратура, и РЕЗУЛТАТНО И ЕФЕКТИВНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО.
Добави мнение   Мнения:295 Предишна Страница 2 от 15 1 2 3 4 Следваща »