Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Чужденците - гарант за оцеляването на Германия
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:170 Страница 1 от 9 1 2 3 Следваща »
lukcho2
19 Юли 2010 20:54
Мнения: 3,244
От: Bulgaria
http://www.monitor.bg/article?id=252685
"Нека все пак да си отговорим на въпроса, доколко привлекателна е имиграцията в Германия за високо квалифицираните специалисти например? За тях по правило се намира място само в сектора на ниското заплащане. Това не е перспектива, заради която си заслужава да напуснеш родината. Чудно ли е тогава, че тези хора търсят късмета си не толкова в Германия или в други европейски страни, а в Австралия, Канада и Съединените щати?"
No comment! Правилната посока е указана. Добавям Бразилия, Мексико.
lukcho2
19 Юли 2010 20:58
Мнения: 3,244
От: Bulgaria
"Ангела Меркель: Порядок выдачи немецких виз нуждается в переосмыслении "
Натиснете тук
Cruella de Vil
19 Юли 2010 21:08
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Германия ги отблъсква и с това, че липсва концепция, на базата на която да се инвестира системно в обучението на децата от имигрантски произход.

Моля!? Да не би в Германия да забраняват на децата на имигрантите да учат? Да не им дава достъп до университетите?
Я стига! Минали сме по този път и децата ни са се оправили сами, без допълнителни "инвестиции" от приемащата държава. Ако искат да учат да учат, ако не - да вършат това, за което им стига квалификацията.
ЗИП
19 Юли 2010 21:10
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Германия няма нужда от висококфалифицирани имигранти, защото си има собствени кадри.
Всеки се нуждае от това което няма. А швабите просто немат расови мъже за разплод. И затова си внасят турци, араби и негри.
Боатенг е добър пример какво се получава от такава комбинация
ЗИП
19 Юли 2010 21:34
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Разбира се получават си и инфекции понякога, но какво да се прави. Оцеляването на Германия над всичко!
В Германии турецкие подростки сняли на видео изнасилование 14-летних девочек

В немецком городе Гейльбронн четверо молодых людей турецкого происхождения осуждены за изнасиловании двух несовершеннолетних, пишет в понедельник издание Kreiszeitung.
В середине июня четверо молодых турков, угрожая двум 14-летним девочкам ножом, принудили их пойти в один из гаражей. Там девочки были изнасилованы двумя из преступников, двое других в это время снимали происходящее на камеру мобильного телефона.
Спустя две недели пострадавшие встретили насильников в центре Гейльбронна; подростки, угрожая тем же ножом, потребовали отдать все деньги. После данного инцидента девочки, изначально не сообщившие об изнасиловании, подали заявление в полицию.
После ареста подростки заявили о том, что изнасилования не совершали, так как все происходило добровольно. Тем не менее, суд приговорил их тюремному заключению. Они будут отбывать наказание раздельно.
Cruella de Vil
19 Юли 2010 21:36
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
ЗИП,
Как да го разбирам? Че одобраяваш сексуалното насилие над малолетни?
ЗИП
19 Юли 2010 21:43
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Отнюд нет!!!
Просто това са необходимите "издержки" за оцеляването на Германия. Не съм ли пределно ясен.
Cruella de Vil
19 Юли 2010 21:48
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Германия ще оцелее само ако престане да слуша гнилите либерали и тъпите им дрънканици.
ЗИП
19 Юли 2010 21:55
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Айде ся либералите били виновни. Защо имам чувство, че при всички правителства, независимо дали десни или леви се поощрява имиграцията на негри и арабели. И то не само в Германия, ами във цяла Европа.
Отговорът е много прост. Европейското население застарява и просто нема кой да работи ниско и среднокфалифицирана работа. Местното аборигенско бяло население не е в състояние дори да я докара до "просто възпроизводство" и затова се налага внос на мъже и жени за разплод.
Елементарно Уотсън
Даскал Цеко
19 Юли 2010 22:17
Мнения: 7,537
От: Tuvalu
Круела е много права.
В Германия съществува огромна, разклонена и функционираща система от институции, програми, инициативи и проекти за интегриране на чужденците, и особено на такива, идващи от слабо цивилизовани страни, с култура и ценности, значително по-различни от европейските. Германия все още е във висша степен социална държава, която хрантути, лекува и издържа с всички възможни и невъзможни хуманни средства огромна, непродуктивна пасмина както от изпаднали германци, така и от боклучиви чужденци.
Друг е въпросът, че на човек можеш всичко да му вземеш насила, но НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА МУ ДАДЕШ НАСИЛА.
А ако все пак му дадеш нещо насила, той ще завие зад ъгъла и ще го хвърли.
nikcv
19 Юли 2010 22:44
Мнения: 7,474
От: Bulgaria
Ей сега е момента, да им предложим нашите неинтегруеми.
stoyancho
19 Юли 2010 23:26
Мнения: 1,363
От: Bulgaria
идващи от слабо цивилизовани страни


Даскале, европоцентризмът ти е поразителен. Да слагаш знак на равенство между "Европа" и "цивилизация" е доста пресилено, защото цивилизациите (или поне повечето от тях) се зараждат на други места- Египет, Месопотамия, Индия, Китай, Картаген, Палестина, Персия и др.
geiler Bock
19 Юли 2010 23:34
Мнения: 1,101
От: Germany
ЦИПа сигурно е доил германци, та знае дали са расови или не.
geiler Bock
19 Юли 2010 23:36
Мнения: 1,101
От: Germany
Иначе нищо против чужденците, ако са трудолюбиви, висококвалифицирани, желаят да се интегрират и са с европейски, континентален манталитет.


С две думи:


- резаните отпадат,
- азиатци - само след специален подбор и под строго наблюдение (и да им е забранено да се хилят и да кимат, докато им говориш )
- балканци* и източноевропейци - с две на ум,
- Шпаньолци и Талянци - с едно на ум.

------------------
* две на ум отпада, ако балканците са завършили 91 НЕГ Константин Гълъбов
Даскал Цеко
19 Юли 2010 23:38
Мнения: 7,537
От: Tuvalu
stoyancho,
Кой разбрал - разбрал.
Кой не е - да пита по Скайпа месопотамците, картагенците и персийците.
Cruella de Vil
19 Юли 2010 23:42
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Защо имам чувство, че при всички правителства, независимо дали десни или леви се поощрява имиграцията на негри и арабели. И то не само в Германия, ами във цяла Европа.

Законите за имиграция в страните от ЕС са доста рестриктивни за чужденци извън ЕС. Приемат се само бежанци по политически причини. А иначе кандидат-имигрантите разбират безпогрешно всички начини за имиграция, дупките в законите и умело ги използват. Не без помощта на местни адвокати, които си докарват добри пари от подобна дейност.
Тук, разбира се, трябва да се изключат висококвалифицираните чужденци, за които имиграцията е улеснена и дори се поощрява в някои случаи.


Редактирано от - Cruella de Vil на 19/7/2010 г/ 23:45:45

Mars Attack
20 Юли 2010 00:36
Мнения: 12,996
От: Bulgaria
Аре и аз де рЕкнем малко, па макар и извънземен:


Съгласен с Круела и Даскала !


Не може да се пуска "кьораво и кьопаво", когато и както му скимне да дойде и артиса, защото между здравото (хора с некриминално минало и желание да придадат от себе си за развитието на обществото, което ги приема и им дава възможност за нормален живот и развитие, според възможностите им), влиза и много боклук, хора с изначално криминални намерения, възползващи се от +++ на демокрацията, системите за социална защита, обучение, и т.н., за да си въртят далаверите и престъпленията. По тази причина, системата на Канада е доста добра: тест по точковата система за получаване на "лендид", на база и на лични интервюта в кан. консулства с кандидатите, а след 3-те години законен престой - изпит за кан. гражданство. Като се имат предвид възрастта, степента на квалификация, търсенето на пазара на труда по специалности, владеенето на езика, и т.н. обективни критерии. Пък дори и след това - ако нагазиш лука и почнеш системно на насир*ш пейзажа - шут и вънка ("аут" ), откъдето си дошъл !


Демокрацията на значи слободия и че всеки може да си развяава байряка и прави, каквото му скимне, стъпвайки по главите на околните, като на претъпкан плаж ! Адаптираш се и се интегрираш, пък ако не ти изнася - дисагите и - друм.


Т.е., имиграция, - да, но - не на всяка цена !!!


Lukcho2,


То хубаво това за Mé jico, ама вчера пак утрепаха 17 човека "ангро", кво става при вас, бе, друг - голяма фира напоследък, над 6000 човека, , за една година, барабар с кандидат-губернатора, и т.н. Некси не е гот тая работа !

Редактирано от - Mars Attack на 20/7/2010 г/ 00:41:45

Eisblock
20 Юли 2010 01:35
Мнения: 9,157
От: Iceland
ЗИП-е, болшевишкият ти плам днес е доста отблъскващ. Надявам се, че немски мъже не са ти сторили нищо лошо...

След войната са направени огромни и плодовити с резултатите си, усилия да се "превъзпита" нацията в нов дух. Не желая да посочвам кой - как и да коментирам резултата. Но въпреки разгрома, огромните жертви в две натрапени световни войни, ограбването на промишлената база и пр. последствия, налице има все още неща които не са се загубили безвъзвратно. Доказателства - бол!

Но всяка една изминала година донася нови десетки хиляди емигриращи германци към други държави. Целта е достигната. Сега може да се пропангандира как черното е бяло... България също е засегната от тези наложени процеси, въпреки различните мащаби, началните условия и причините за напускане на Родината са сходни...

Вълните от не европейски емигранти към Германия и другите западни страни също не са от "ей така". Или някои си мислят как всичко е случайност? - Но и този аспект не е за коментиране.

Който знае, знае. Който не - или подлайва от бъзето или ако има повече грипс в главата - чете.

А самата статия с нео-либералните си твърдения не е нищо друго, освен - Sch--se!
lukcho2
20 Юли 2010 02:56
Мнения: 3,244
От: Bulgaria
За Mejico: За съжаление така е пич. Но МХ е голямо, тук където съм аз няма и намек за такива работи. Това са основно разправии между наркотрафикантите за контрол на каналите. И в БГ го има, но естествено в МХ мащабите са други - цял САЩ се захранва с дрога!
Тези неща са на над хиляда километра от мен. Представи си ако си в София, ама нещо става в Хърватска или Унгария. Няма да се разтревожиш особено. Е, понякога има collateral damage, което никак не е добро.
lukcho2
20 Юли 2010 02:58
Мнения: 3,244
От: Bulgaria
"а след 3-те години законен престой"
В МХ се иска 7 години законен престой.
lukcho2
20 Юли 2010 03:11
Мнения: 3,244
От: Bulgaria
ЗИПя: "Германия няма нужда от висококфалифицирани имигранти, защото си има собствени кадри." Ами защо търсят инженери и програмисти? Поне тази обява лично я четох (все още не сме забравили тез ваджии, немския).
Добави мнение   Мнения:170 Страница 1 от 9 1 2 3 Следваща »