Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Опис на замразените форумни братя и сестри
Отиди на страница:
  Мнения:72 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4
Baskerville
01 Яну 2014 23:19
Мнения: 2,057
От: Spain
Няколко пъти се употребява думичката "пасквил" отнесено към писанията на злобеещата госпожа с прякор Нели та се сетих...
Статуята намираща се на малко площадче в Рим едноименно с нея е наречена Паскино.Та оттам и текстовете залепяни по статуята станали пасквили.Статуята не е нищо особено, но пък на същото място има чудесно малко местенце-първата енотека във Вечния град.Името и е "Cul de sac"...
Честита Нова година и наздраве!По-малко злоба и повече приятелски усмивки! Така може и да се избягват задънените улици(поне понякога).
карагьозов
01 Яну 2014 23:22
Мнения: 3,770
От: Bulgaria
Повече злоба и приложена на място е по-добре. Кръвното налягане се нормализира...
help
01 Яну 2014 23:29
Мнения: 2
От: Bulgaria
Тъй като Нели няма достъп до форума за да оспори манипулацията на г-жа Жана, ето единственото писмо, което тя е изпратила до Жана. Преценете сами на каква тема са били "поученията" към дълбоко "наранената" "нравственост" на Жана и дали постингът й по-горе е адекватен и основателен:

12/16/12

to jana_2008

Жана,

Ще ви бъда благодарна, ако не обсъждате всеки път като се срещнем във форума онова, което някога съм споделяла. Пояснявам: през септември 1989 бяхме изписани със сина ни от Първа градска не здрави, а още по-разболени и заразени със стафилококи. И давамата ни изстреляха по нощници с кола на "Бърза помощ" към Пирогов, защото по време на престоя на детето ни в Първа градска той бе развил стафилококова була (излив в плеврата) и никой не бе забелязал това за тези 2 седмици. Предстоеше ни животоспасяваща операция, а лекарката, която дърпаше детето ни от ръцете ми и искаше да ме изпъди извън Пирогов, направи 8 часова операция и изтегли половин кг. гной от плеврата му. Знам, че се случават такива неща, не знам кой точно е виновен за станалото, но в момента в който детето ни е с 40 градуса и пищи в ръцете ми сърцераздерателно, не беше време да ми се обяснява, че трябва да напусна отделението и да дойда на изписването му, АКО изобщо се оправи. Точно така ми казаха - вън и ако се оправи да дойда да си го взема, не давали гаранция.

Ще ви помоля да не обсъждате този случай повече във форума. Аз съм рационален човек, но има неща, които просто са недопустими. Като случая който ви описах по-горе. А ви написах на имейла, защото, ако го бях направила във форума щяха да ме спрат за една година. Такива са правилата в този "честен" форум: вие може да си пишете каквото си щете, аз не мога. Това си има предистория допълнена с факти, че сме антикомунисти, макар и леви, и сме за правдивото отразяване на нещата що е САЩ и що е България. В допълнение чичо ти Фичо е отличен познавач на българската поезия и имаше "наглостта" да обсъди преди 10 години стиховете на Миряна Башева, дори беше намерил руски стихове от които тя бе заимствала. Това беше недопустимо като поведение..според Миряна. Тя пише с няколко ника във форума, един от който е Дорис, и "посветените" кой знае защо смятат за привилегия да й се подмазват.

Поздрави,
Нели
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: help
жана д`арк
01 Яну 2014 23:37
Мнения: 26,641
От: Bulgaria
Не съм казала, че съм наранена, а отвратена. И към подобно поведение винаги изпитвам едно нравствено желание за повръщане /това по Толстой, ама тя Нели ще се сети/
Тъй като Нели няма достъп до форума

Очевидно това не отговаря на истината.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: жана д`арк
Геновева
01 Яну 2014 23:50
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
СПРЕТЕ ИЛИ ИЗТРИЙТЕ ТЕМАТА!
Преживяла съм подобно изнасяне на съдържание на лични мейли преди много години в същия Форум, няма да уточнявам автора, който се подразбира.
ДОКЪДЕ ЩЕ СЕ СТИГНЕ ТАКА!!!
Ста
01 Яну 2014 23:58
Мнения: 311
От: United States
Нели винаги е била е недостижима в усърдието си да разбие собствената си теза.

Разбира се, темата не е за Фичо и Нели и не би трябвало никой да се впряга прекалено.
help
01 Яну 2014 23:59
Мнения: 2
От: Bulgaria
Няма никакво изнасяне, а опровергаване на лъжата на Жана. Когато се каже загадъчно какво ужасно писмо била получила, по-добре е да се покаже самото писмо , нека всеки прецени за себе си.

Истерията по темата се поддържа само от манипулации като тези на Жана.

А темата, Ста, е за виртуалния тоталитаризъм и за очевидната радост на шепа блюдолизци от това островче на мрака наречено "форума на Дорис".
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: help
Геновева
02 Яну 2014 00:00
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
Да, това илюстрира най-добре тезата ми за пропастта, която в много случаи и за не толкова много (слава Богу!) хора е наистина непреодолима.
карагьозов
02 Яну 2014 00:04
Мнения: 3,770
От: Bulgaria
Нема help, немаааааааа
67AF
02 Яну 2014 00:13
Мнения: 17,775
От: Tuvalu
А темата, Ста, е за виртуалния тоталитаризъм и за очевидната радост на шепа блюдолизци от това островче на мрака наречено "форума на Дорис".

Ма верно? Защо тогава такива напъни за връщане на островчето на мрака при шепа блюдолизци? Прозелитизъм? Носене на мъниста и огледала на туземците (тук виждам ясно влиянието на Манхатън)? Изгръгването на сърцето на Данко?
sybil
02 Яну 2014 00:16
Мнения: 979
От: Bulgaria

Поради системни нарушения на форумните правила - провокиране на конфликти и напрежение - темата ще бъде затворена. Както е обяснявано вече на други места, постоянното регистриране с нови никове на потребители с наложени санкции - отново демонстрирано тук - води до най-сериозни такива - перманентен бан.
  Мнения:72 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4