Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Сирия като повторение на Косово
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:46 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща
Mladya hqsh
26 Мар 2012 06:51
Мнения: 7,050
От: Bulgaria
И кое налагаше да се публикува този памфлет?
Откровение Варухово
26 Мар 2012 08:17
Мнения: 736
От: Bulgaria
за редакцията на вестник СЕГА
Забелязвате ли как и най- големите 'демократи' от форума занемяха. Като изтъпанят някой подобен шиитски "дисидент" да ни обяснява за злите сърби и добрата АОК и заслугите й към трансплантацията на органи просто думите са излишни. Евала пич, спечели българското сърце!
skele
26 Мар 2012 09:48
Мнения: 2,114
От: Bulgaria
Що , бе? По-горе едно демократче - Оракълчето, ближе рани......За такива като него бият камбаните.
haho21
26 Мар 2012 10:16
Мнения: 1,717
От: Bulgaria
Те пък косоварите като че не бяха терористи и наркотрафиканти???
ТъЖъ
26 Мар 2012 10:52
Мнения: 870
От: Bulgaria
То май всички лястовички на "Арабската пролет" прекаляват с опиатите
Голям Кънчо ги чака новоизлюпените "арабски демокрации"...
Oraсle
26 Мар 2012 11:37
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
Чекай сега, камбаните за такива като мен бият ли вече? Нали щяха да бият чак през май месец, като почне четвъртия мандат на Путин?
водопроводчик
26 Мар 2012 11:38
Мнения: 18,847
От: Bulgaria
Един ден колегите (левите) ще разберат може би, че СФРЮ се разпадна от вътрешните си противоречия, и че тя беше антибългарска тюрма на народите. Чакам деня, в който те ще се научат да мислят като българи, не като марсианци.
Не кандисва и това си е. Хайде да погледнем от българска гледна точка. И Сърбия, и Хрватска, и БиХ бяха антибългарска тюрма на народите. За жертва беше избрана Сърбия. Но когато в съюзните републики ебaваxa сърбите, западът беше против тях и не направи нищо за спиране на насилието и от двете страни. Напротив, подстрекаваше бошняците и хърватите. Хърватите смазаха с тежки оръжия и авиация демонстрациите в Крайна. Книн беше сринат. Някаква аналогия с Либия и Сирия да направите? Бомбата на пазара в Сараево. Пълен фалшификат. Но щом е за благородната кауза - може. По време на събитията там по онова време някой да е чул упрек от запад заради подтискането на българите (нас винаги са ни мачкали с одобрението на запада)? Заради българите ли бомбардираха сърбите или заради шиптарските колячи? Освен морално удовлетворение за озлобените към сърбите, друга полза за България имаше ли? Кой спечели и кой загуби от югоембаргото? Основно ние губехме, насърчаваха ни да търпим в името на бъдещите евроценности, обещаваха ни компенсации, ама . Пресата бълваше идиотии, че бомбардировките били лично срещу Милошевич. Е, някои повярваха и не спират да го твърдят. Само истината е друга - разрушиха де що имаше нещо построено, че и пътнически автобуси с хора. Е пак да питам - какво спечелихме? - отрязан сухопътен транспортен коридор към Европа, блокирано корабоплаване по Дунава, изнудване от Румъния за Дунав мост 2, блокиране на износа, колапс на остатъците от икономика. Компенсации - пак . Само приказки колко велика е натовската авиация и как смазала сърбите. Ние спечелихме ли нещо? Западните покрайнини къде са? Политиката в БЮРМ каква е - сигурно вече е пробългарска? Фичо, обаче, е отмъстен. Да е жив и здрав.
Ако и Сирия ще е такова повторение на Косово, благодаря, нема нужда!
The Bulgarian Lion
26 Мар 2012 12:21
Мнения: 13,869
От: Antarctica
водопроводчик 26 Март 2012 11:38
Нарочно ли пропусна това , че на 10.10.1998г. - България предостави въздушен коридор на НАТО за удари в Югославия? По точно заслугата е на Иван Костоф. Като същевременно кабинетът на Иван Костоф отказа на Русия въздушен коридор, за да помогне на сърбите в Югославия.
Това българи го запомнете, защото потърпевшите няма да го забравят и ще ни го върнат един ден.
водопроводчик
26 Мар 2012 12:27
Мнения: 18,847
От: Bulgaria
Не, лъве, не съм го забравил и не съм го пропуснал нарочно. Просто Фичо се заяде с мен и му го връщам. Коридорите и падналите ракети са друг разговор.
водопроводчик
26 Мар 2012 12:30
Мнения: 18,847
От: Bulgaria
Отказаният коридор на Русия беше за помощ на обкръжените на летището в Прищина от англичаните руски десантчици. За "заслугата" спорят ИК и Георки Марков-шута.
The Bulgarian Lion
26 Мар 2012 12:36
Мнения: 13,869
От: Antarctica
водопроводчик 26 Март 2012 12:30
Отказаният коридор на Русия беше за помощ на обкръжените на летището в Прищина от англичаните руски десантчици. За "заслугата" спорят ИК и Георки Марков-шута.

Верен е факта, който посочваш, но това беше вече случая към края на конфликта. Преди това, ако си спомняш България беше неколкократно запитвана за коридор от страна на руснаците и им беше отказвано. Не си спомням дали не беше аналогичен случая и с румънците?
sasoss
26 Мар 2012 16:28
Мнения: 6,068
От: Bulgaria
А ето къде се криели прогресивните сили!!!
касапина, те и Хомс взеха преди 2 седмици, а сега пак го бомбят. Имаш ли достоверна информация за какво става дума - себе си ли бомбят или нищо не са превземали преди 2 седмици?
===
Дон, задаваш отговори.
kasapina
26 Мар 2012 16:46
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
sasoss,
В различни квартали на Хомс проникват малобройни терористични групи, които след това започват да убиват военни и цивилни. Тези групи в последствие биват унищожавани от сирийската армия. В тази ситуация за бомбандировки в Хомс могат да говорят хора или с развито въоображение или изпечени лъжци. Няколкото хиляди бандити които се бяха окопали преди повече от месец в Хомс и по точно в Баб Амра и срещу които армията използва танкове и миномети, отдавна са или на онзи свят или са прогонени извън града. Хомс никога не е имало нужа да бъде превземан, защото по голямата част от града си води нормален живот, терористичните банди се бяха загнездили в 2-3 микрорайона, откъдето в последствие бяха изхърлени. Виждаме обаче, че те са упорити и отново продължават да влиат с малки банди в града, като след това използвайки снайперски винтовки избиват подло военни и цивилни.

Authorities Recover 150 Stolen Private and State-Owned Cars from Baba Amro Neighborhood in Homs
The authorities recovered from Baba Amro neighborhood in Homs 150 private and state owned cars which armed terrorist groups had stolen .
The terrorists stole these cars from the neighborhoods of Baba Amro, al-Sultaniya and Jubar to use them while carrying out their crimes of abduction, murder and robbery in Homs and surrounding areas.

Сейчас в Хомсе 25.03.12
Сейчас в Хомсе идут зачистки в районе Журет Аль Шайях, около знаменитой кондитерской Аль Натур и вокруг дорог к местному стадиону. На высотках засели снайперы-террористы. Несколько террористов уничтожены и десятки сдались в Баб Худе, Аль Баяда и Тер Маала. Тактика террористов в Хомсе изменилась – теперь они обстреливают мечети, в частности, мечеть Аль Рифай и Кааб Аль Ахбар в районе Журет Аль Шайях, чтобы вызвать гнев мусульман против властей.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: kasapina
sasoss
26 Мар 2012 17:15
Мнения: 6,068
От: Bulgaria
Добре де. Нали го зачистиха Хомс преди 2 седмици, нямаше повече терористи, а сега пак зачистване. Пак започва да ти куца достоверната информация. Ти още докато празнуваше победата в Хомс, имаше клипове как зад касапите на Асад отново излизат хора на улиците на Хомс.
Между другото, още чакам видеото с пленените французи ли бяха, англичани ли бяха или други някакви шайтани в Либия. Да не си забравил за тази твоя достоверната информация?
kasapina
26 Мар 2012 17:55
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
и аз чакам видеото, сигурно много други хора го чакат също.
kasapina
26 Мар 2012 18:00
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
sasoss, припомни ми кога съм празнувал зачистването на Хомс, че нещо не мога да си спомня такова събитие. Може същевременно да обясниш какво пречи на групи бандити да влизат и и да извършват терористична или подривна дейност в града при условие, че той нито е обсаден, нито е ограден със съоръжения препятсващи влизането в него и не се проверява за оръжие или за автентичност на документите всеки влизащ или излизащ от него? Ясно е, че явно нямаш друга работа та затова се опитваш да внесеш поредната доза тролинг в нея.
kasapina
26 Мар 2012 18:03
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
и последно, виждам си се заглижил за това дали информацията която иде от Сирия е достоверна. та щом имаш подобен интерес ти препоръчвам да се съсредоточиш върху фалшивките на Ал Джазира и СНН. интересно ще бъде за форума да разбере каква част от това кето те докладват има някакво отношение към действителността, реалната , а не виртуалнта.
ТомиЛи
26 Мар 2012 18:52
Мнения: 99
От: Bulgaria
На кАмуниЗете им е голяма мъка, че се намери един български държавник (Костича) , който имА смелост да не се ог*зи на алкохолизираната сибирска мечка и отказа въздушен коридор, въпреки заплахите.
Както впрочем не се ог*зи и на янките после, когато поискаха да приемем албански бежанци.
КАмуниЗете се радват най-много, когато "българските" ръководители посрещат руските другари с тубичка вазелин, украсена с червена панделка.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: ТомиЛи
Данил
26 Мар 2012 19:02
Мнения: 5,850
От: Poland
В Либия, след демократизацията вече няма държавност . Има племенни и бандформирования , а всеки с картечница или зенитка е авторитет сред останалите . Косово е държава на албанската мафия и американска база . Вероятно Сирия трябва да избира между тези сценарии . Що се отнася до "кървавата диктатура" , кървава,кървава...колко да е кървава ? Банфитите никъде не ги посрещат с хляб и сол . Хомс е наполовина християнски град . Битката се води в един квартал- бастион на ислямистите . То и за Кадафи говореха същото, че избивал собствения си народ...ама се оказа , че не тогава, а сега се леят кървища и режат глави.
водопроводчик
26 Мар 2012 20:40
Мнения: 18,847
От: Bulgaria
ТомиЛи (няма емотикон с линейка)
Добави мнение   Мнения:46 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща