Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
“Виновните ще си го получат” – забравете този лозунг
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:58 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
Тодев
04 Юни 2012 09:30
Мнения: 1,262
От: Bulgaria
Жан Виденов щях да забравя...
Сократ-май
04 Юни 2012 09:31
Мнения: 30,841
От: Bulgaria
Жан Виденов е добър пример.
Той се осмели да приказва - подчертавам, САМО да приказва. Като комсомолски секретар.
И му духнаха под опашката.
За назидание.
Езоп
04 Юни 2012 10:04
Мнения: 5,087
От: Greece
“Виновните ще си го получат” – забравете този лозунг

Това означава от Кенеди насам, всички американски президенти
да са подобаващо осъдени.
Езоп
04 Юни 2012 10:16
Мнения: 5,087
От: Greece
“Виновните ще си го получат” – забравете този лозунг

Жан Виденов направи не по-малко престъпната "масова" приватизация
на най-проспериращите и най-ценни активи.
Това бе последвано от погром над труда и професионализма, наричан лява политика.
Жан Виденов обаче има съвест, поради което това, за което го употребиха,
го накара да се оттегли от политиката.
-
Блъф е и абсолютно нагло лицемерие, ча Жан бил някаква икона на честността.
Жан Виденов е в цитаделата прокарала сатанизма на либералната дерегулация
и пазарния фундаментализъм.
cisco
04 Юни 2012 10:17
Мнения: 7,737
От: Italy
Стига с това ляво дясно де, няма вече такива постановки.В пост-партийното общество има някакви синьо-червени или по точно лилави умереняци и безцветни от двете страни, бившите крайнодесни и новите анархисти.Това е новото преразпределение, забравете вече ляво и дясно.
десет
04 Юни 2012 10:31
Мнения: 1,263
От: Bulgaria
никак не честно виденов да хулят недостойни, милиционери, предателитe на родина и народа, далавераджии, излезнал е от политиката без лев, изплатил е дълговете на българия, при него за последно е имало българска индустрия и ляба наполовина е бил дотиран в цената, странно сорос никак не се чуе, а с куфар долари го свали, и кой какво можа накраде, и не ми пробутвайте най новия либерален проект, кунева с гласовете на дпс, някой ме предаде и продаде, и аец и всички присъединителни клаузи в ущърб на българия подписа тя, честито най нов нов спасител изтупан от нафталина, и срочни предсрочни избори когато е готова, със същия успех като на яне, пак американски проект
Патагонец
04 Юни 2012 11:12
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
Ситуацията в Гърция все повече предизвиква паралели в България. Големият въпрос, който ще бъде задаван, е може ли ние да имаме своя СИРИЗА. БСП е в криза, разни инженери, предимно любители, вече се упражняват в създаването на нова крайна левица.
От този храст обаче трудно може да изскочи заек. В България със сигурност има много хора, които искат същото, каквото избирателите на СИРИЗА.

Любители-инженери? От ТНТМ?‌
Ние не се и съмняваме, че в България има много хора със същите искания като СИРИЗА. Ирационалното мислене в социалната сфера винаги е било характерно за някакъв процент от хората. Гърците искат социализъм, финансиран от ЕС и да си живеят богато както преди кризата. Едва ли някой от тях иска български социализъм отпреди промените.
cisco
04 Юни 2012 11:21
Мнения: 7,737
От: Italy
Гърците както всеки нормален човек искат да живеят добре , а не да стягат колани за во век и веков.
В България раята е научена на хомот, да търпи и да стиска зъби за някакво измислено "оправяне".Все още не могат да осъзнаят че благоденствие не е предвидено, нито днес , нито след 100 години.
Патагонец
04 Юни 2012 11:42
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
Малко оф топик.
Казаха ми, че американска компания в България назначила на работа испански и гръцки специалисти със същите заплати както българските. Вярно, че там заплатите са далеч над средните български, но ето че специалисти от ЕС могат да бъдат привлечени и от българско заплащане.
десет
04 Юни 2012 12:01
Мнения: 1,263
От: Bulgaria
с договор за друга фирма можеш да подкараш със сто и двайсе евра в час, ала скорост на различните европи е различна, да, не вярвам и в заглавието, забравете ил забавете, как да е, нарушен е моралният закон, свише е и преди другите писания, и в него туй що причиниш другиму щета е вина и ти се връща, а кога, къде и как, знае който те създава, и не за мъка черна, ни за ощетяване безспир, тоя бог е на лъжците
havamal
04 Юни 2012 12:03
Мнения: 2,630
От: Bulgaria
Наивността не е национална черта.
ЦЪ! Национална е.
Преди повече ни лъгаха, сега повече ще ни "купуват" и пак шъсе прецакаме. Купуват в кавички, защото няма да е пряко, а ще похарчат повече пари за промиване на мозъци,, като например постоянно огласяване на резултати от социологически проучвания (които преди предлижих - да не се съобщават на населението) Като ти обявят, че едните ще спечелат 48%, другите 32%, останалите двама по 10%, човек си казва: ".. че защо да гласувам за някои останалите, като така и така няма да влязат в парламента..."
Old_BG
04 Юни 2012 12:06
Мнения: 22,342
От: Kiribati
Наивността не е национална черта.

Може би.Но пък простотията Е!

Тодев
04 Юни 2012 12:56
Мнения: 1,262
От: Bulgaria
десет, 04 Юни 2012 10:31
За Кунева недей така! Както правилно обясних по-горе, Пенка вече не е **рва, а света майка Тереза, и там, където е била, вече я няма. Защото си сваля гащите в другото подделение. Мисля, че е четвърто подред.
................................
Абе много лъже при жените външния вид бе! Най-обикновени абитурентки се бяха направили на труженички по магистралата, а най-големите развратници, които познавам, си ходят очилцата и невинния поглед на детска учителка!
десет
04 Юни 2012 13:16
Мнения: 1,263
От: Bulgaria
кунева, външност, същност, не е моя дерт, по туй що оставиш подире си се съди, по делата, вярност, тъй иде мъдрост в поука, предател еднъж, предател винаги готов и нанадалече край таквизи
beagle
04 Юни 2012 14:32
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Дискусията ни и под това заглавие показва , че не само преувеличаваме остротата на политическата ситуация у нас , но и нещо повече , надменно подценяваме ГЕРБ , като единствено дееспособния днес , Политически субект в нея . Продуктово позиционираните дописки , тепърва ще навАлят Фор-умното ни общуване . Длъжни сме на коректно Позиционирано върху реалностите , мислене ...
Mrx++
04 Юни 2012 15:15
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Имат сходни настроения с почервенелите от протести площади в Испания. Но питайте същите тия българи като какви се определят - те ще ви кажат, че са десни, не обичат социализма. В този смисъл лявото нищо съществено не може да роди.
Така ще кажат щото на българинът главата е дебела и той е много запънат. Кат са му казали преди 22 години, че социализма е нещо лошо и той не може да го превъзмогне. Казали са му, че дясното е хубаво и на тази тема се е задръстил. Става въпрос за българина-интелектуалец.
десет
04 Юни 2012 23:14
Мнения: 1,263
От: Bulgaria
beagle, не те зная в коя реалност обитаваш, моята изписах отпреди, на власт е групировка герб, милиционерите пазачи на грабежа наричан преход, за благодарност, подариха им и 13% резултат в 2009 от мъртвите души в избирателните списъци, за да имат самостоятелно управление, разбирай усвояване, и ще останат докле приготвят кунева проект, после нова квота, нов грабеж и никой мандат не е повторил, що ли

Добави мнение   Мнения:58 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3