Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
"Лудогорец" пусна две жалби след отпадането
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:61 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща
Недоволен
27 Юли 2012 08:04
Мнения: 3,567
От: Bulgaria
А българските отбори отдавна са отпадали от словенски, по няколко пъти...сещаш ли се Младенчо ? Та да не бързаме с обобщенията, кой бил по-по-най-слаб...
Вън боклуците от ЦСКА, барабар със Стойчо...
Тънката лайсна
27 Юли 2012 08:12
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Имах много по-голямо доверие в Стойчо, оказа се, че наистина не става за ЦСКА. Не мога да си обясня защо остави отбора с 14 човека, без да има една смяна като хората?
mladencho_stoichev
27 Юли 2012 08:21
Мнения: 805
От: Macedonia, the Former Yugoslav Republic of
Недоволен, не говоря за неизвестен словенски отбор, а за слаб! Изиграха мача ходом, не правиха нарушения!
mladencho_stoichev
27 Юли 2012 08:22
Мнения: 805
От: Macedonia, the Former Yugoslav Republic of
Интересно дали днес Цветито ще картотекира новите играчи! Но май няма смисъл домузите пак ще са шампиони, а и отбора на Фелацио Спасов ще е с апетит към челните места.
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: mladencho_stoichev
NicopolisadNestum
27 Юли 2012 08:41
Мнения: 242
От: Bulgaria
Чакаме новите тезиси на тема"Да изкореним недъзите в българският футбол"
tvirem
27 Юли 2012 08:47
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Още в подготвителният период написах тук,че сините няма да са готови за състезание.Някои не обърнаха внимание,други ми припомниха,че са професионалисти и това не е така.Ето,че видяха ,че това е така.Пак повтарям:"Левски" ще има отбор чак на пролет,ако оставят Илиан да работи спокойно.Желанието и хвалбите са едно,а реалностите са друго.
А Цурето,ах това Цуре,налапа ...ура и затвори плювалниците на феньове като Недоволнен,Ловеца,Лайсната и още плеяда червеношийковци.Немогат да се израдват сега,а трябва да подсмърчат по несъстоялата се - "ние пеем само за победа".Е,не постигнаха нито една.
Стойчо и треньор?!Да го поживи господ да е треньор на родената в село Петърч Панчаревка още десет години и все селекция да прави!32
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: tvirem
mladencho_stoichev
27 Юли 2012 08:51
Мнения: 805
От: Macedonia, the Former Yugoslav Republic of
А Цурето,ах това Цуре,налапа ...ура и затвори плювалниците на феньове като Недоволнен,Ловеца,Лайсната и още плеяда червенушийковци.

Даже Борко Дебрецена изпълзя от дупката!
mladencho_stoichev
27 Юли 2012 08:57
Мнения: 805
От: Macedonia, the Former Yugoslav Republic of
Борко, кАде остави титлата?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: mladencho_stoichev
statistic
27 Юли 2012 09:02
Мнения: 4,818
От: Brazil
Срам, срам, срам, и пак срам. А сме юли месец. Не си спомням всички БГ отбори да отпаднат още в юли по време на квалификациите.

Перуките в БФС да си ходят ВЕДНАГА!. Какви бяха тези изпълнения А група с 10, 12 , а накрая пак 16 отбора.
Да се обърне първенството веднага - да е пролет -есен.
Първенството тази година да е само от 15 кръга.
Dokich
27 Юли 2012 09:13
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Съгласен с Неврокоп! Хубаво тука по-улегналите левскари викахме в края на миналия сезон да не напъваме за евроквота ама кой нас да слуша. Не мога да си представя след като всичките тези от последната селекция са били "първи избор" какви пък са били от втория и третия
Прав беше ИИ да не иска представител на югославската школа. Били вкарали според Иво Тонев голове дето и в махалата ги спасявали. Ало, специалиста, головете си бяха екстра, хората издълбоко бяха разузнали слабостите ни. Три парчета по различен начин, от хубави по-хубави. Спирам дотук щото и до утре да пиша, файда йок. Така обаче просто не може да продължава. Пълен карт бланш на Илиан и всички останали само логистиката. И да си затварят големите усти. Малко срам да покажат от уважение към нас.
Само ЛЕВСКИ
Недоволен
27 Юли 2012 09:15
Мнения: 3,567
От: Bulgaria
Хе, хе, Байко, нещо ти е размътено пред очите май? Вие нас толкова сте ни радвали със срамни отпадания, че на вас по два живота няма да ви стигнат да изпитате същото...Снощната среща с гранда от Сараево си е просто рутинно посещение на трупата идиотс он тур. Явно недовиждате обаче - ние на отбор не приличаме, играчи нямаме, ръководството ни или е перманентно пиано или има спешна нужда от мозъчна трансплантация, кинти йок а пък в нас сте се вторачили - уж си имате всичко - прясно баданосан секънд хенд рейс, подарен стадион с кенефи, два-три мощни спонсора, тренер от Приселци, мега ултра селекция - на финала какво - бахур от Сараево....
Obi-Wan Kannabis
27 Юли 2012 09:19
Мнения: 833
От: Cayman Islands
tvirem
Левски НЯМА да има отбор още дълги години. Истинските резили тепърва предстоят. Илиан и 5 години да го оставят да работи "спокойно" най-много веднъж да прескочим тоя първи кръг, ама се съмнявам.
Илиан е класически евтин ПУТЮ, абсолютно идентичен с леке като бояджията Ясен. Тара и гробокопача Тонев му направиха селекцията и му редят състава, той се мазни и само вика ОК. Може би става за отбор като Берое, където целта е да не изпаднеш и веднъж на 5-6 години да направиш запомнящ се сезон (т.е. финал за купата или 3-4 място в шампионата), но определено няма потенциал и манталитет да води Левски. Или който и да е друг клуб с НЯКАКВИ ЦЕЛИ И АМБИЦИИ. Но пък ако ги имаше Тара НИКОГА нямаше да го сложи треньор. Защото идеята не е да се направи отбор, а да се въртят далавери и пране на пари на гърба на клуба и името ЛЕВСКИ. Затова евтини послушковци като Илиан, Ясен, Кокала и т.н. са перфектни.
Разбира се, може да нямаме треньор, но пък за сметка на това имаме феноменална селекция от безработни бездарни негри, бавни пенсионери и всевъзможни инвалиди, които и в трета дивизия на Босна и Херцеговина не биха намерили място. Но в Левски са титуляри. И Моуриньо години да работи "спокойно" с тях - няма шанс дори срещу ФК Сараево.
Obi-Wan Kannabis
27 Юли 2012 09:30
Мнения: 833
От: Cayman Islands
Дайте да дадем "спокойствие", "пълен картбланш" и т.н. на поредния евтин бушон Илиан Илиев. И какво ще стане? Дори и да приемем, че е добър треньор.
Ще превърне Марсолиньо, Мюлдер, Опоку, Гаджев, Йовов, Главата и т.н. във футболисти?Ще научи Старокин и Райков как да центрират поне 1 път на мач опасно? Ще подмлади Пелето и Де Карвальо с 10 години?
Че в Левски само Пламен Илиев има някакви, макар и не особено големи, възможности и потенциал. А играчите с потенциал, възможности и талант струват пари. Добър отбор може да има само ако има добри играчи. Елементарно, ама с един и същ номер "бушон" Тара баламосва шараните от сектор Б вече 6-7 години.
Evasion
27 Юли 2012 09:34
Мнения: 17,258
От: Korea, Democratic People's Republic of
Изглежда е било правилно мнението, че е по-добре "Левски" да запише нулева година в ЕКТ. Е, с малко отрицателни емоции и това стана. Беше малко или повече очаквано. Притеснява ме друго - снощи на стадиона в Сараево видяхме една жалка пародия на славен някога отбор. Това беше една сбирщина от откровени некадърници, застаряващи футболни лекета и случайно попаднали на терена момчета. Не ми е особено ясно как от този материал Илиев ща сглоби отбор. Не следващата пролет, а въобще. И кой ги гледа футболистите, преди да ги привлече? Ст. Ангелов - ми тоя Икарус за нищо не става вече. А пък и капитан го сложили. Иво Иванов - тоя пък още по-бавен и от Ангелов - за първия гол тлъстия босненец го отвя като флагче за корнер. С. Райков - тоя повече от 18 км/ч на спринт едва ли ще развие. А минава за бърз футболист в "Левски". Ми аз с мойте 100 кила спокойно ще се надбягвам с тях. Жалки, жалки нищожества, хванали стабилните договори и високите заплати, срещу които дори и не направиха опит да си размърдат задниците. Малко ни биха.
Obi-Wan Kannabis
27 Юли 2012 09:36
Мнения: 833
От: Cayman Islands
Ние, левскарите, трябва паметник да издигнем на Стойчо Младенов! Как успя за 6-7 месеца да падне от Симитли и Мура и да загуби 8-9 точки преднина, умът ми не го побира. Дълбок поклон!
Защото другарите ако имаха треньор, сега щяха да са поне носители на Купата и да продължават напред в Европа. И най-лошото е, че отпадането им от Мура е изненада и късмет ( и най-вече Стооооойчо Младеноооов! ), докато нашето отпадане от Сараево е абсолютна закономерност.
Който разбрал, разбрал
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Obi-Wan Kannabis
alin
27 Юли 2012 09:49
Мнения: 10,233
От: Bulgaria
И десет жалби да пусне Лудогорец, все тая! Съдията направи достатъчно гафове и в тяхна полза. Ако беше видял играта с ръка на "неземния" Марселиньо (или к'ъвто там беше), какво щяхте да правите тогава? А жълт картон за това му действие (умишлена игра с ръка и отбелязване на гол в последствие) можеше ли да му се даде? И как щяхте да се оправите при 1:1 с 10 души? Другаде е вината, господа! Да се бяхте научили как се чисти топка напред, а не нагоре, да си бяхте поозаптили самочувствието на великата "звезда" от Бразилия, резултатът щеше да е във ваша полза. И както видяхме, не е като в България - да ти дадат 5 минутно продължение, твоите играчи да се търкалят по терена през цялото това добавено време и накрая съдията да свири 30 секунди преди изтичането му. За да не ти вкарат гол! Ако снощи сте гледали мача на Левски, знаете вече как с пази резултат в последните минути.
Колкото до другите два "гранда" - браво! За това, че отпаднахте заедно. Иначе сега щяхме да четем колко велик е продължилия напред и какво светло бъдеще ни очаква.
Искам да питам Батков - какво е чувството да те отстрани отбор, който пътува с автобус, докато вие летите с правителствения самолет?
Искам да питам и онези фенове с плаката - кой кого е*а?
Смешници!
Obi-Wan Kannabis
27 Юли 2012 10:01
Мнения: 833
От: Cayman Islands
Само още една забележка по темата за "не сработените" и "многото нови".
ФК Сараево излезе срещу Левски с ОСЕМ нови попълнения. Ние също имаме доста.
Разликата е, 1. че попълненията са далеч по-качествени, 2. Имат треньор, а ние БУШОН.
Бай Илия
27 Юли 2012 10:27
Мнения: 2,234
От: Bulgaria
Е, това беше, колеги - преее...хме се. Срам, срам, голям срам. Колко да е голям? Ами много, много голям, колкото целите Хималаи, барабар с Витоша и още толкова.
Дисциплина, братчета, дисциплина, бой по манерките и пари само за свършена работа. Дискотеки йок, моделки и чалгаджийки никога! Като се пенсионирате на 36 тогава правете каквото си щете.

"Мууурка, ты мой мурьоночек.
Мууурка, ты мой котьоночек.
Мурка, Маруся Климова,
Спаааасти.........любимого!"

Дренки, нищо не може да се спаси.

Rince
27 Юли 2012 10:43
Мнения: 4,964
От: Bulgaria
.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Rince
Rince
27 Юли 2012 10:45
Мнения: 4,964
От: Bulgaria
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Rince
Добави мнение   Мнения:61 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща