Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
"Лудогорец" пусна две жалби след отпадането
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:61 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
Ильо
27 Юли 2012 11:07
Мнения: 2,074
От: Argentina
След снощи не ми се говори за БГ футбол.

Нашите - абсолщтна нула. А играхме с най-слабия от четирите противника.
А си представям какво щеше да стане ако бяхме минали словенците. По силните
отбори щяха да ни разнасят като куцо пиле домат. Срам.

Брачедите ме изненадаха. Смятак че ще продължат. Както и на нас и на тях
малко не им достигна. Сараево е по-здрав отбор от Мура. Но при тях това е по-скоро традиция последните 5-6
години

Лудогорец изглеждат с класа над софийските сбиртоци. Но наивността и начина на игра който в БГ се играе
им костваше класирането. Вкараш гол, лежене, глуха защита и бавене. Да, ама Не.

Като цяло голям срами и БГ футбола стигна дъното. Просто се чудя с какъв акъл си ги мериме и се плюваме тука.
Заради едни некадърници които имат неприлично голям стандарт на живот за уменията си. Или в БГ футбола некадърността струва пари?

Събирам си багажа и бягам за 2-3 дни по родното беломорие. Да забравя за тия некадърници.

Rince
27 Юли 2012 11:16
Мнения: 4,964
От: Bulgaria
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Rince
Dokich
27 Юли 2012 11:50
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Налага се!
NicopolisadNestum
27 Юли 2012 07:45

Потресен съм не от факта,че отпаднахме-както се вижда това ще е съдбата на българските футболни отбори в обозримите 10-15 години-а от пълното бездушие и липса на всякаква идея у футболистите.Моля някой да ми даде един-единствен футболен аргумент за това какво прави Симеон Райков в "ЛЕВСКИ"-това момче не е мръднало в развитието си ни на йота.Разните Марселиньо,Парчелиньо и прочие измет изобщо не искам да коментирам.Единственият,който играеше със сърце беше Пламен Илиев.Станислав Ангелов-ми той по-бавен от мен.Абе ужас...Цял мач да имаме ДВА корнера...да нямаме нито един удар към противниковата врата,нито една атака,никаква комбинативност,никаква агресия в играта,никакъв дух...изобщо трагедия.Призовавам ръководството на "ЛЕВСКИ"-разпуснете тази сбирщина,напускане на псевдоелита,започваме от окръжните групи с юноши на клуба с главна цел-връщане на левскарският дух и класическата игра на любимият ни клуб.Всичко друго е лъжа и измама.


Dokich
27 Юли 2012 09:13

Съгласен с Неврокоп! Хубаво тука по-улегналите левскари викахме в края на миналия сезон да не напъваме за евроквота ама кой нас да слуша. Не мога да си представя след като всичките тези от последната селекция са били "първи избор" какви пък са били от втория и третия
Прав беше ИИ да не иска представител на югославската школа. Били вкарали според Иво Тонев голове дето и в махалата ги спасявали. Ало, специалиста, головете си бяха екстра, хората издълбоко бяха разузнали слабостите ни. Три парчета по различен начин, от хубави по-хубави. Спирам дотук щото и до утре да пиша, файда йок. Така обаче просто не може да продължава. Пълен карт бланш на Илиан и всички останали само логистиката. И да си затварят големите усти. Малко срам да покажат от уважение към нас.
Само ЛЕВСКИ

Е, къде Оби видя меракът ми да се продължи по същия път Съгласил съм се безусловно с предложенията на Неврокоп. На Илиан Илиев, стига да иска, да му се даде карт бланш да почва от най-долу. Гуменковата лига. Докато Левски не върне идентичността си, със сегашните с мизерни изключения няма как да стане. Да се почне градеж на чисто. ДЮШ на първо място. И треньорите и шефа на школата доказани холандски специалисти. Лъвският пай на бюджета-там. Всичко останало е агония. Втора поредна година отпадане в първите мачове. Народът е казал. Няма 2 без 3. И докога? Аз отказвам повече да се храня с илюзии.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Dokich
daskala
27 Юли 2012 12:39
Мнения: 5,537
От: Bulgaria
Аз отказвам повече да се храня с илюзии.


Докич, то освен илюзии друго засега нЕма!

При нас илюзиите са много.
1. Спортно техническото ръководство е жив т.шак. Защо новопривлечените небяха картотекирани навреме? Защо не се гледат играчите наживо, а се разчита на изпечени мошеници като Л. Танев. Нямам спомен да е довел нещо качествено в ЦСКА. Гледат се видео клипчета на различни и никому неизвестни играчи. Та аз ако се впрегна и направя такъв на С. Йовчев, ще го изкарам по-добър и от Меси.

2. Тошко Янчев е време да разбере, че вече НЕСТАВА и достойно да се отегли и си гледа старините, който наближават скоро. Ако сам не се светне, да му бъде подсказано директно. Каквото дал-дал.

3.Защо са необходими 5 централни защитника, а има въпиюща нужда от ляв бек.

4.Остра нужда от човек в средата, който да чете играта.

5.Стойчо практикува футбол отпреди 20 години. Какво търси топката цял мач във въздуха. Радуканов бе научил момчетата да играят по тревата и отбора имаше скорост. Тази скорост в момента липсва и сме жива мъка с тези спорни далечни подавания.

6.Защо бе върнат дрЪвото Шеридън. По е зян и от С. Йовчев.

7.Защо не бе картотекиран навреме Платини? Явно някой трябва да си ходи за несвършена работа.

8. Какво става с младите момчета от катарската школа? Къде са и тренират ли с някоя от формациите? Дреме е страхотен талант.

Въпроси,въпроси но никой няма да даде смислен отговор. То какъвто ни футболът-такива са и спортните ни журналисти. Какво правят на пресконференциите да ги пита човек? Толкова наболели въпроси с футбола в България, а няма кой да дръпне пердето.
volirik kosatka
27 Юли 2012 12:39
Мнения: 5,814
От: Bulgaria
Тия ,ако бяха дошли със самолет,още в София щяха да ни отупат.Да се молим и други да идват с автобуси.

Батков ,когато изръси бисер и веднага записваме срам.
Dokich
27 Юли 2012 13:27
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Даскале, знаеш отношението ми към теб но като гледам продължаваш да разчиташ на илюзии. Всичко дето си го изредил е точно така. Но това са последиците на един преднамерно извратен собственическо-управлеченски модел.
Задай си въпроса защо Лудогорец при коефициент 1:250 за титла преди сезон 2011-12 стана шампион. Литекс би рано-рано отбой, Левски "дискретно", 5 поредни мача без победа от които 4 загуби, от които две у дома, от които една срещу най-големият конкурент, а ЦСКА го игра "драматично" докрая. Та ,даже и три греди прасна второто в Разград. Да, ама не.
Всичко е сбъркано в бг футбол. И някои от това добре си живеят и живуркат. Какво значение имат златните медали и евроквотите при положение, че още в края на юли си аут от ЕКТ. Да кажем като "футболни хора", "животът продължава, гледаме напред". Е па, аз не искам. Въпреки, че мен никой не ме пита.
daskala
27 Юли 2012 13:29
Мнения: 5,537
От: Bulgaria
Косатка, Батков е отговорен човек. Натисни тук
БЕВЕРЕН
27 Юли 2012 13:30
Мнения: 3,866
От: Bulgaria
За мача на ЦСКА-СРАМ!Никаква игра ,хаотичен натиск.....
За Треньора Младенов-СРАМ!Да направиш смяна в края на мача сякаш искаш да пазиш резултата...!??!Да замениш Карачанаков с защитник и да търсиш обрат....!?да дадеш още ценни минути на противника да се окопити!?СРАМ!?Да твърдиш,че отбора на ЦСКА е физически и тактически подготвен за срещата с Мура а после цяло второ полувреме да тичат с изпуснати гуми-СРАМ!Д
а кажеш на пресконференцията,че не си избрал НИТО ЕДИН от новите лично-СРАМ!!СТОЙЧО!СРАМ СРАМ!!!
onzi
27 Юли 2012 13:56
Мнения: 9,528
От: Bulgaria
мдам. честито на евробойците. всичките. без никакъв остатък.

за лудогорието писах - след подарения гол нямат никакво право да реват срещу съдията. локото не ги гледах и за тях мнение нямам, но 3-1 ми изглежда нормално срещу холандски отбор.

мура - двойчо ако беше пуснал станко йовчев титуляр - можеше сега да имаме нов червен герой. ама то шубето голем страх.

сараево - всичкото, дето си го лафехме туканка, че нямаме отбор, че новите са много, че не са обиграни и т.н. се потвърди със страшна сила. в добавка - защитата много зле и скорост няма никаква.

което не означава, че непременно трябва да се хвърляме от шестия етаж. резултати от работата на илиян би трябвало да се очакват след година, даже не и напролет. в края на краищата дори и балоните, едни от най-големите плювачи напоследък, не могат да заличат старта на мъри и наско с беверен.

да почва първенството, та поне простотиите от достоверните източници да спрат.
popangelov
27 Юли 2012 14:13
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
Аз лично смятам, че българските отбори се представиха достойно. Играха като равен с равен срещу класните си съперници като на моменти дори ги превъзхождаха. Отпадането от отбори от ранга на Мура и Сараево не е срамно, особено след достойна игра.
tvirem
27 Юли 2012 14:44
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Ринце,за много от нещата които казваш си прав!Не си в България,нали?Ще ти сложа няколко маркера за да се доближиш до проблемите.Миналото първенство треньори,селекция и накрая нищо.Но първи жълт картон показа Н.Костов,разбра,че с такива футболисти,които дори се бият през седмица няма да я докара до никъде.Втори маркер: отнети капитански ленти - това е сериозен акт и едва ли е от лична симпатия... Нов треньор,нова селекция,някои мрънкащи си отидоха,но други останаха.Та трети маркер: един го забравиха,но друг стана втори капитан,а първи стана идващ от вън.
Сега вече ще разбереш каква обич цари в съблекалнята и нужно ли е време на треньора да възцари спокойствието и сетне да изисква спазване на указанията му по време на игра.Когато той е вън от тъч линията,а красавците са главни действащи лица вътре.Разбира се,че можеш да го наричаш бушон 15,25 или 63 амперов,но какво е значението...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: tvirem
Rince
27 Юли 2012 14:53
Мнения: 4,964
От: Bulgaria
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Rince
Austin Powers
27 Юли 2012 15:02
Мнения: 9,220
От: 0
Ще берете ядове. И едните и другите. 100 години Красота Вяра Борба. Той не умира!
Obi-Wan Kannabis
27 Юли 2012 15:30
Мнения: 833
От: Cayman Islands
Тара е голям!
Преди около годинка-две беше дал 12 млн., тая зима ги направи 19, сега вече са 30! Догодина ще бъдем ощастливени с новината, че милионите гаранция са надхвърлили 50.
Щото нали никой не е чак такъв шаран, та да вярва, че Тара ще се оттегли от далаверите на гърба на Левски?
popangelov
27 Юли 2012 16:28
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
Аз мисля, че доколкото може да се отправят препоръки след това достойно представяне на Левски и ЦСКА, при това поредно, то те биха били следните:
1. Собствениците да поемат изцяло оперативното ръководство на отборите. Съвсем ненужно е да има треньори и технически директори. Опитът показва, че когато г-н Батков и г-дата от Перник вземат нещата в свои ръце, се получава достойни резултати като снощните, а когато нещата се оставят в ръцете на някакви бедняци, дето уж разбирали от футбол, резултатите не са толкова достойни.
2. Ако все пак е необходимо да има някакви треньори, то те в никакъв случай не бива да имат дългосрочни цели, време за работа или пък бюджет(хайде де!). Не повече от два месеца контракт за треньорите!
3. Да спрат да се пилеят пари за купуване на класни футболисти, инвестиции в терени, т.нар ДЮШ и най-вече в плащане на данъци. Това са асболютно ненужни разходи. Както се вижда, без трансферна сума могат да се вземат чудесни опитни футболисти в разцвета на своята футболна кариера(40-48), както и ненужно пренебрегвани таланти от най-различни отбори в Европа, които по една случайност са останали без договор. Спестените по този начин средства да се вложат за по-хубави автомобили и по-красиви тела на чалга певиците в обкръжението на собственици и футболисти. Чрез по-красиви цици - към по-достойни резултати на футболния терен!
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: popangelov
Suomi
27 Юли 2012 16:30
Мнения: 13,732
От: Finland
Голяма излагация! Мечатем и говорим за европролет, а то евроесен скоро ще ни е химера. Че и както отборите от Люксембург се представиха тази година, като нищо догодина някой еврогигант от там ще напише най-славаната си страница в историята.
Единствената добра новина след този позор е, че няма такова значение, защото националния отбор тръгва яко нагоре.
Гледайте Олимпиада и оставете нашите "легенди" на мира.
Obi-Wan Kannabis
27 Юли 2012 16:48
Мнения: 833
От: Cayman Islands
Чудесни препоръки, popangelov!
Само че в Левски те отдавна се факт, претворени са блестящо в дела от симпатичния доносник на ДС. Той кара самостоятелно влака още от 2007г. (когато предвидливо провали онзи престъпен тандем Сираков Стоилов, докарал ни толкова беди.)
И днес разбира се, съвсем естествено, резултатите напълно съответстват на желания, политиката и целите на мъдрото ръководство в лицето на въпросния доносник.

volirik kosatka
27 Юли 2012 17:01
Мнения: 5,814
От: Bulgaria
Само като видиш терена на НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН ....
daskala
27 Юли 2012 18:24
Мнения: 5,537
От: Bulgaria
Трябвало е да започнат от Батков и чак тогава по веригата надолЕ! Натисни тук
Muktadasaxkoburgidiotski
27 Юли 2012 20:30
Мнения: 14,528
От: Mali
През новото първенство със сигурност ще се откроява играта на два отбора. И двата не са от София. Дали един от двата ще бъде шампион ,ако зависи само от игровите дадености - да. Но да не забравяме за говеждото ръководство на БФС и опеката над съдиите Нищо чудно болните амбиции на Герена и Армията да ги напънат /за N-та поредна година/ за участие в ЕКТ на всяка цена. А цената се постига само със съдийско рамо и далавери. Феновете обаче , виждаме , все по-често си задават въпроса - А защо е необходимо ? След вчерашния ден този въпрос е по-актуален от всякога.
Добави мнение   Мнения:61 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3