Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Готови ли сте за историческия референдум?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:137 « Предишна Страница 7 от 7 5 6 7
КОСТАДИНКА ИВАНОВА
03 Дек 2012 16:00
Мнения: 12,799
От: Bulgaria
Half-caste

Това беше и мечтата на цялата политическа мафия.
Ако се беше случило, Атака отдавна да е в небитието, като други 368 партии в БГ
Въпрос - вие наистина ли мислите, че на маг.Тракия се е случило това, което сте прочели в продажните и слугински на мафията БГ медии?
Ами да ви припомня само едно - НС в нарочна Декларация ОСЪДИ без съд и присъда Сидеров и П.Чернев. Всичко това след "неопровержими" доказателства от Р.Петков и изнасяне данни от провеждащо се следствие в НС. ОК, изнесъл, внесъл, гласувана Декларация, ама после КАКВО СЕ ОКАЗА?
ОКАЗА ЛИ СЕ, че Чернев изобщо не е бил там?
Да си чувал, тази Декларация на НС да е отменена?
Някой заведе ли дело срещу Народното събрание за ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕ и за ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ?
Не?
Що така?
Rakita
03 Дек 2012 16:04
Мнения: 22,828
От: Bulgaria
От 3+. Натисни тук Изтегли си PDF-а и чети на страница 25.
Този, който от 1990 г. беше докаран на площадката на Белене?
BOLGAR
03 Дек 2012 16:06
Мнения: 5,074
От: Bulgaria
да ни прехвърли гьола

Ами плащате си направените от Държавата разходи (ведно с лихвите) + съответните разрешителни, купувате си терена и имате моето ходатайство - не че то има някакво значение, ама все пак като сте решили да влагате за собствена сметка пари без да искате Държавни гаранции за покупка на суровини или за изкупуване на ток : това се нарича инвестиция, при това много милярдна - mostly welcome
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: BOLGAR
Half-caste
03 Дек 2012 16:08
Мнения: 1,497
От: Bulgaria
КОСТАДИНКА ИВАНОВА
03 Дек 2012 16:00

да ти кажа сега и аз
Когато Чернев създаваше новата си /вече не знам дали съществува/ партия, ме покани да участвам. Първият ми въпрос беше кой е лицето на партията му и след като той посочи себе си, му казах, че е прекалено натоварен с негативи точно от "магистралната случка", което той не можа да отрече. Единствено обеща в бъдещите си прояви партията постепенно да намери ново лице.
Е?
Какво е станало на магистралата изобщо не ме интересува. Факт е, че Сидеров е негативно натоварен с това. Това, което за теб ти се привижда като "мечта", си е чисто рационален съвет и мислене.
А това, което ти пишеш, си е преклонение пред партийния ви вожд. С преклонение до къде ще стигнете? Знаеш ли колко свестни хора напуснаха партия Атака защото първоначално бяха подведени и после се оказаха излъгани в идеите си?
Защото повечето неща в партия Атака се оказаха удобен параван за други дейности - лична печалба, борба за власт, облагодетелстване.
За да ти спестя мисловните напъни дали и към каква партия принадлежа, ще ти кажа ясно: не съм привърженик, нито членувам в каквато и да е такава.
Което ми дава удобството да гледам обективно и безпристрастно на нещата.
Поздрави!
КОСТАДИНКА ИВАНОВА
03 Дек 2012 16:10
Мнения: 12,799
От: Bulgaria
Въпрос към тези, дето са се захванали да плашат с "многото пари", с финансово загробване, с недоимък на пари за АЕЦ Белене и прочие дивотии от вида на "Нероден Петко"
та, ако Българското правителство е БЪЛГАРСКО /независимо коя партия управлява/ и ако нагласата на това Българско правителство /ако е БЪЛГАРСКО/ е, АЕЦ БЕЛЕНЕ да е държавна /сиреч на НАРОДА/ - Защо никой не пусне акции, които НАРОДА да си закупи. Те ти референдум и половина.
ЗАЩО?
Втори въпрос - колко средства смятате ще бъдат набрани в рамките на 6 месеца от тези акции, които Българското правителство /ако е БЪЛГАРСКО/ би пуснало за изкупуване от НАРОДА?
Сега наясно ли сте, че въпросът не е в парите за АЕЦ Белене, дори не е въпросът в това дали да има АЕЦ Белене. Въпросът е в това, ако има АЕЦ Белене - кой да има привилегията да държи акциите и да печели.
Като махнем Атака - на никой не му пука за българската енергетика!
BOLGAR
03 Дек 2012 16:13
Мнения: 5,074
От: Bulgaria
Защото повечето неща в партия .... се оказаха удобен параван за други дейности - лична печалба, борба за власт, облагодетелстване.

Това е валидно за всички партии в България.
Очевидно ние още не сме научили разликата м/у УПРАВЛЕНИЕ и ВЛАСТВАНЕ!
У нас партиите и лидерите им искат да властват; това обаче вече не става - трябва управление!
КОСТАДИНКА ИВАНОВА
03 Дек 2012 16:17
Мнения: 12,799
От: Bulgaria
Half-caste

не отричам това което пишете...
в крайна сметка целта на едно милиционерско активно мероприятие е, ако не те унищожат директно, то поне да те натоварят с негативен политически товар и предубеждения.
ФАКТ!
Много хора и до днес като ги питам - добре де, какво лошо видя от Атака, че толкова я мразиш и плюеш, знаеш ли какво ми отговарят? ..."абе имаше нещо, не си спомням"
Поздрави и на вас
п.п. Спомням си П.Чернев доста се замогна след напускането си от Атака. Даже му направиха и тлв.предаване. Отделно и партия се опитаха да му направят.... абе, неведоми са пътищата Господни
Но, има нещо което никой никога не може да измие и потули - Един път предател, цял живот предател
Туткалчев
03 Дек 2012 16:21
Мнения: 30,781
От: Bulgaria
Този, който от 1990 г. беше докаран на площадката на Белене?

Той отдавна замина и работи в АЕЦ в Калининград. Не четеш ли, бе, човек?
Rakita
03 Дек 2012 16:24
Мнения: 22,828
От: Bulgaria
Той отдавна замина и работи в АЕЦ в Калининград. Не четеш ли, бе, човек?
Да но как централа, която е проектирана за реактор, произведен и доставен през 1990 г, ще заработи с реактор от по-ново поколение? Или междувременно е била препроектирана и изградена за по-нов реактор?
Туткалчев
03 Дек 2012 16:29
Мнения: 30,781
От: Bulgaria
Ракита, площадката беше преформатирана, подготвена на 70 м дълбочина по параметрите на новите реактори. Има инфо за това, чети, бе, човек. Това изобщо не е гьол, а площадка за високотехнологично предприятие. Има и снимки в нета. Не разбирам защо мен питаш. Потърси си инфото, има го, колкото искаш.
hamer
03 Дек 2012 17:04
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
Не разбирам са какво по-малко ще сме застрашени от аварии и последиците от тях, ако не се построи Белене, при положение, че в съседните ни държави също има или се строят АЕЦ? Пък ако има и икономически ефект, тогава...само губим.
браун
03 Дек 2012 18:02
Мнения: 3,755
От: Bulgaria
ако Българското правителство е БЪЛГАРСКО /независимо коя партия управлява/ и ако нагласата на това Българско правителство /ако е БЪЛГАРСКО/ е, АЕЦ БЕЛЕНЕ да е държавна /сиреч на НАРОДА/ - Защо никой не пусне акции, които НАРОДА да си закупи. Те ти референдум и половина.

Правилно, референдум и половина. Гласуваш с парите си!
Втори въпрос - колко средства смятате ще бъдат набрани в рамките на 6 месеца от тези акции, които Българското правителство /ако е БЪЛГАРСКО/ би пуснало за изкупуване от НАРОДА?

Е, това е въпроса! Предполагам, че ще се съберат достатъчно средства за един банкет на организаторите. Поне толкова събраха ръководството на едно РМД за един небезизвестен завод. Ама се напиха за здравевето на шараните.
BOLGAR
03 Дек 2012 18:17
Мнения: 5,074
От: Bulgaria
Ама се напиха за здравевето на шараните.


Да ама организаторите на "проекта" Белене не се задоволиха с едно напиване за скрепяване на българо-съветската дружба и там другите дружби
Те направо опоскаха милярд от народната софра под формата на съвършенна дупка и оборудване за което обаче "забравиха" да подпишат договор - а сега искат ние да им озаконим софрите и кражбите чрез референдум на безумието
tina_TI
03 Дек 2012 18:43
Мнения: 339
От: Bulgaria
Аз съм против нова атомна централа, ще струва много пари, все пак е потенциално опасна. Докато се построи ще се открият нови технологии.
Mrx++
03 Дек 2012 20:11
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Държавата се закле да осигури информиран избор. Няма такъв, няма и да има
Какъв референдум, какви 5 лева. Те тиквариатът го оакаха (с извинением) преди да е започнал. оакаха го като смениха въпроса, а от там и смисълът му.
ktt2000
05 Дек 2012 11:23
Мнения: 33
От: Bulgaria
Какъв "информиран избор",какви 5 лева?На голямата част от мислещите с главите си образовани български граждани, стана ясно,че разиграваният с години "цирк Белене"е една голяма уйдурма!(последната дума употребявам за да стане ясно и на т.н."електорат"на ДПС) И точно по тази причина активността на хората на насрочения по темата Референдум ще е много ниска!Партията на "негласуващите" отдавна е най-многобройна у нас!Каъквто и да е резултата,по закона за Рефрендумите той няма да е признат!Оше 30 мил.лева отиват на боклука!За да си начеше крастата политическия боклук,нарекъл себе си "политическа"класа!Чиста проба ЧАЛГА!!!!(Като всичко друго в тази държава,устремила се към небитието!)
Добави мнение   Мнения:137 « Предишна Страница 7 от 7 5 6 7