Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Резултатът в компроматната война между Борисов и Доган е 1:1
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:44 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
внимателният
14 Мар 2013 20:09
Мнения: 3,095
От: Bulgaria
Резултатът в компроматната война...
Първият рунд от компроматния водевил...


Редактирано: 1 път. Последна промяна от: внимателният
Минавам от тук
14 Мар 2013 20:10
Мнения: 5,214
От: Bulgaria
Буря в чаша вода. Теглят си електоратите успоредно към изборите.........
Stern
14 Мар 2013 20:16
Мнения: 10,462
От: Bulgaria
Ми Лютвито е прав за това - показа подписано от шефа на НРС писмо от 1 март, че информацията е СС и няма как да му я покаже.
Сега Цацата казва, че не е, щото нямал атрибутите и е напълно прав. А генералът просто е излъгал. Най-вероятно Боко е осъзналщо за клевета е изрекъл и му е разпоредил да го пази.
Само че генералът е лъгал не Пульо и Сульо, а народен представител. Дали това означава нещо за генерал Петя или не би я заинтригувало?
А дали Доган ще се възползва да заведе дело срещу Боко заклевета? Нали уж са страшни врагове? Или враждата им наистина е само цирк? Ей това действие или бездействие на Доганя ще отговори категорично.
Nickname186
14 Мар 2013 20:24
Мнения: 220
От: Bulgaria
Въобще не е 1:1 резултатът.
Борисов оповести в народното събрание пред множество свидетели непроверени ненадеждни недоказани от нищо СМЕХОТВОРНИ оперативни ДОГАДКИ като доказан факт, че точно определен гражданин е организирал заговор за убийството му. Това е клевета и опорочаване името на набедения гражданин.
Това си е престъплението "оклеветяване".
Хипотезата че Доган иска да стане главен секретар на мвр е налудна и несъвместима с обосновани данни.
Редактирано: 4 пъти. Последна промяна от: Nickname186
diego_simeone_14
14 Мар 2013 20:27
Мнения: 3,592
От: Bulgaria

Буда като рече, че може на всеки да направи досие, не каза, че ще бъдат толкова нефелно направени.
Panayotis
14 Мар 2013 20:28
Мнения: 6,367
От: Greece
Това си е престъплението "оклеветяване".

Точно така! При това, особено гнусно и противно оклеветяване!
Dodger
14 Мар 2013 20:41
Мнения: 2,881
От: Bosnia and Herzegovina
Резултатът в компроматната война между Борисов и Доган е 1:1

По-интересни ще са дузпите
Su38
14 Мар 2013 21:33
Мнения: 13,718
От: Bulgaria
От Наказателния кодекс:
Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) За обида:

1. нанесена публично;

2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;

3. на длъжностно лице или на представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му и

4. от длъжностно лице или от представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му,

наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.

(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета, от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.

(3) В случаите на ал. 1, точка 1 може да намери приложение ал. 2 на чл. 146 .

Чл. 148а. (Нов - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм., бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи устно, чрез печатни произведения или по друг начин данни, обстоятелства или твърдения за другиго, основаващи се на неправомерно придобита информация от архива на Министерството на вътрешните работи, се наказва с глоба от пет хиляди до двадесет хиляди лева.
Васик
14 Мар 2013 21:45
Мнения: 14,574
От: Bulgaria
Не е трябвало да цитирате, Параграфа е абсолютен специалист по тази тема. Понеже познавам неговия ход на мисли, клеветата трябва да се извърши в присъствието на Доган.
бонго-бонго
14 Мар 2013 23:00
Мнения: 26,313
От: Swaziland
Борисов оповести в народното събрание пред множество свидетели непроверени ненадеждни недоказани от нищо СМЕХОТВОРНИ оперативни ДОГАДКИ като доказан факт, че точно определен гражданин е организирал заговор за убийството му. Това е клевета и опорочаване името на набедения гражданин.
Това си е престъплението "оклеветяване".

Дали?
Думите на Борисов:
"Предлагам да извикате директора на разузнаването, да видите какъв материал е постъпил от партньорска разузнавателна централа, в който се казва, че се подготвя атентат срещу мен. Там се казва, че заради борбата, заради това, че накърних много сериозни интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган"
Единствените неверни факти в твърдението са , че въпросната разузнавателна служба е "партньорска" - тя не е; че се касае за план на международна организирана престъпност , а спред документа била нашенска. Твърдението е много добре формулирано така, че никакво обвинение за набеждаване и клевета няма да издържи в никакъв съд.
Това поражда съмнения дали въпросният "компромат" не е отлежавал в чекмеджето на Борисов и е използван в подходящата ситуация.

Dodger
14 Мар 2013 23:41
Мнения: 2,881
От: Bosnia and Herzegovina
Това поражда съмнения дали въпросният "компромат" не е отлежавал в чекмеджето на Борисов и е използван в подходящата ситуация.

добро попадение.
Затова и Местан скача и кудкудяка, защото не му е оставено поле за друго действие
engels!
15 Мар 2013 03:49
Мнения: 8,710
От: Bulgaria
Единствените неверни факти в твърдението са , че въпросната разузнавателна служба е "партньорска

Аааа, не са само тези.И нищо такова
Там се казва, че заради борбата, заради това, че накърних много сериозни интереси на международната организирана престъпност

там не се казва.
pyte6estvenik
15 Мар 2013 05:53
Мнения: 1,007
От: Korea, Republic of
Еничяра Бисеров вероятно неизтрезнял от вечерта изръси простотии, че ББ трябвало да се яви вече като гражданин във Белградския съд за да свидетелства по думи изречени от един доказано окървавен престъпник във институциите на една доказано проруска държава. Документчето по което му отговори ББ е май от същата държава и май нещата се подреждат. Форумните проруски еничари ще има СЕГА да я дъвчат тази дъвка и да си мислят, че агентите на ГРУ ще бъдат още дълго време недосегаеми. Шистовия газ подкрепен от извършения технологичен пробив от японците за добив на газ от океанското дъно ще подкрепи проамериканските ни еничари и дискусиите ще стигнат кресчендо. И тогава ще дойде времето на прожълтото еничарче Дън да се опита да лови риба в мътна вода и нещата ще станат феерични във този високоуважаван форум докато народа мре. ПоЗдрави на всичкото еничар от тропиците.
Nickname186
15 Мар 2013 05:59
Мнения: 220
От: Bulgaria
Значи публичното твърдение например във вестник:
"Можете да извикате Иван Стоянов, за да проверите че при него присъства материал, в който се казва, че областният управител Петър Миланов през ноември е изнасилвал и блудствал с малолетни, насочвал е пистолет с едната ръка срещу магазинер, докато с другата е прибирал оборота от касовия му апарат, след което е закопал трупа му в междублоковото пространство"
е толкова добре формулирано, че никакво обвинение за набеждаване и клевета няма да издържи в никакъв съд, при положение че при Иван Стоянов наистина се открие лист с такъв запис?
Такова твърдение НЯМА ДА Е е клевета единствено ако е цитат от окончателно решение на съд с влязла в сила присъда.
Редактирано: 5 пъти. Последна промяна от: Nickname186
Bay Hasan
15 Мар 2013 06:00
Мнения: 8,555
От: United States
"Първият рунд от компроматния водевил, започнат от бившия премиер Бойко Борисов, който заяви от парламентарната трибуна как лично Ахмед Доган го бил "поръчал" за убиване, вчера приключи с равен резултат. Главният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че Доган не е поръчвал атентат, а Борисов не е изнесъл класифицирана информация."
***
А,бе ...не знам по какви критерии редакцията е стигнала до извода "Борисов /наш Аамет-1:1",ама ми се чини,че Сокола по-скоро се кефи отстрани на уменията на виртуоз кат бистришкийо тайгър Буда.
И,разбира се ... от време на време Му намазва шейната с чеснов лук и Го пуска да се бори с ветъро под зоркия влюбен поглед на бахурените манерки.
MediaBoss
15 Мар 2013 06:20
Мнения: 740
От: Cape Verde
А,бе ...не знам по какви критерии редакцията е стигнала до извода "Борисов - Аамет-1:1",ама ми се чини,че Бойко по-скоро се кефи отстрани на уменията на виртуоз кат вече постоянно дрогирания Аамет, заточен в незаконния сарай.
И,разбира се ... от време на време му намазва шейната с убав банкянски чеснов лук и го пуска да се бори с ветъро под зоркия влюбен поглед на хасанци, местанци, бисеровци и др. от ченгеджийницата с обръчи от фирми.
Wotan
15 Мар 2013 06:27
Мнения: 734
От: Bulgaria
Т'ва като оня в гардероба, дето чакал трамвая... Та и наш Местан, сега показва билетчето...
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Wotan
Bay Hasan
15 Мар 2013 06:36
Мнения: 8,555
От: United States
Пробвай пак,MediaBoss.
Kопирване,копирване,ама ...и за това акъл се иска.
MediaBoss
15 Мар 2013 06:42
Мнения: 740
От: Cape Verde
Ааа, ареса ли ти?
За един път ставаш...за повече не.
Mrx++
15 Мар 2013 07:51
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Еничяра Бисеров вероятно неизтрезнял от вечерта изръси простотии, че ББ трябвало да се яви вече като гражданин във Белградския съд за да свидетелства по думи изречени от един доказано окървавен престъпник във институциите на една доказано проруска държава.
Да ама еничарят е бил назначен от Станишев по времето на Тройната коалиция да се изясни, защо Борисов е викан в Белградския съд по делото на Сретан Йосич. Това обяснява защо Боцата толкова беше намразил Станишев, че къде седнеше и станеше само срещу него говореше. Така, че Бисеров има доста информация по въпроса и съвсем в трезво състояние му го каза. А там има едно СРС "3-те милиона, които взе Бойко не са достигнали до варненеца". Сега става голямото чудене кой е варненеца, дали е бившия военен прокурор Стоян Колев или Филчев.
Че бат ви Боко е от мутренския кръг ние си знаем, писа се, че съвсем друг е трябвало да става Главен секретар на МВР, в последния момент е сменен от него. Говори се, че един генерал е получил 400 000 за тази смяна. Кой е генералът също можем да се сетим.
Така, че вие от амбаразурата га скачате имайте предвид и тези неща, които се носят в общ=ественото пространство. В моя живот съм забелязал, че почти всишчки слухове, които са се носели навремето, в карая на краищата са се оказвали верни.
Mrx++
15 Мар 2013 07:55
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Единствените неверни факти в твърдението са , че въпросната разузнавателна служба е "партньорска" - тя не е; че се касае за план на международна организирана престъпност , а спред документа била нашенска.
Да бе да. Бонго я слез от палмата. А това, че и Директорът на разузнаването и всички замесени казаха, че няма такъв документ, не е ли невярно. Сега Цацата измисли как да замажи ситуацията. Лъжат ни братя, лъжат ни яко.
Добави мнение   Мнения:44 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща