Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Слънцето пак изгря на улицата на Волен Сидеров
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:57 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
Forza NATO
18 Мар 2013 20:00
Мнения: 11,582
От: Bulgaria
Слънцето изгрява от изток.

За Волен обаче винаги бие леееко откъм североизток.
И най-вече от едно посольство в кв. "Изток".

Много лесен анализ.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Forza NATO
щурчо
18 Мар 2013 20:49
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
Аве! Руски енергийни цезарю! Откога чекаме да изгрееш на нашата улица...
Meto ot Interneto
18 Мар 2013 20:56
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
Запишете си: тая статия е дебют на предизборния хор и оркестър с едно - единствено парче "Опасност, Атака". Малко плах, но ше дойдат по-люти и по-поръчани, вервайте.
beagle
18 Мар 2013 21:03
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
"На тези избори Борисов ще се представи като българския Орбан и може да отнеме част от шоуто на Сидеров."


Само част от Сидеров ли, Мили Авторе ?
Всички части на "шоуто" ще вземе, а като бонус и Него.
След това, което се случи на Улицата, същите слугини си оставате, Братя мили...
форумник
18 Мар 2013 21:19
Мнения: 1,353
От: Bulgaria
Авторе, не бързай толкова.
Първа грешна предпоставка - че Райчев и Колев (Галъп и Медиана) са социолози. Първо, Райчев сам себе си титулува "социален инженер", социологията му е за параван. Второ, Колев е един от най-тъпите екземпляри в "социологическата" гмеж. И определено не мисли какво говори, а говори (вкл. и числа, проценти и пр.) каквото менторът му Райчев му нареди.
Втора грешка - Райчев не просто "вади числа" от "изследвания". Райчев винаги мисли стратегии на социално и политическо инженерство, и спрямо тях вади числа от "изследвания".
Какво е извадил сега и защо? Първо, единствената възможна коалиция на любимата му партия БСП в следващия парламент се оказва пак ДПС. Райчев може да е морално индиферентен, но не е глупав - това ще е КРАЯТ на БСП. Затова идеята на тези числа е да се направи следното нещо - уловени са нагласи към национал-социалистически вот. Те нарастват особено след протестите. Има много желаещи да оберат този вот, има и няколко можещи. Най-нежеланият вариант за всички социални и политически инженери е подобен вот да отиде основно в настоящата партия на СКАТ (на Симеонов и сие) и в няколко още други - тоест, възможни са повече от една национал-социалистически партии в НС (освен Атака). Това е лошо не само за Райчевци, то е наистина лошо и за България.
Но Райчевците знаят, че т.нар. "обществено мнение" (а всъщност "овче блеене" в голямата си част) лесно се манипулира. Невъзможно е обаче да манипулираш някой да гласува пак за цар, Костов и подобни, но е напълно възможно да насочиш неоформени, но с ясна логика национал-социалистически нагласи в определена посока. Защо Атака да е приемлива за Райчевците в тази задача? Ами защото тя е продукт, инструмент на ръчно управление от едно посольство до един парк-хотел с име на столица на държавата на това посольство. Това е така в последните 10 години. Райчевци и Исаковци искат, така и така има подобни нагласи сред овчето блеене, поне да ги насочат на "правилното място". Което вече е цАлувало скута на самодържеца само преди няколко месеца и си е получило еврата за френските и италиански воаяжи с Деница.
Та това се опитва да прави Райчев. Но струва ми се, че няма много да успее. До края на март има още няколко агенции, които ще излязат с "резултати" и впоследните ще разчетем не хорските настроения, а нагласите на съответните политически централи за това какво е желаното състояние на бъдещия парламент.
Manrico
18 Мар 2013 21:25
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Слънцето пак изгря на улицата на Волен Сидеров

Ново гадже ли си има? Да не е Калинчето този път?
Meto ot Interneto
18 Мар 2013 21:56
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
Ето, и натовските фльорумници са убедени, че днеска безработният миньор се е запалил по нареждане на руското посолство и "Атака".
анастаси сиров
18 Мар 2013 22:06
Мнения: 9,352
От: Bulgaria
Кое Калинче,Манрико.Дай снимка.
Волен е човек със вкус,достоен за уважение.
Натисни тук
Натисни тук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: анастаси сиров
мик2
18 Мар 2013 22:12
Мнения: 420
От: Bulgaria
Че гласуваме за Болен, може па да краднем и ние нещу, с което и на нашта улица слънце ше изгрей, хихи..
wise man
18 Мар 2013 22:14
Мнения: 78
От: Bulgaria
Преди време, когато Волен се появи в публичното пространство, си помислих, че е контингент на определени медицински заведения. Малко по-късно гледах чудесния филм "Хитлер - зараждане на злото" и разбрах, че всъщност е един добър актьор, по-точно имитатор, на човека с мустачките. След като използува недоволството и глупостта на хората за да влезе в парламента, Сидеров показа с поведението си всичките недъзи на политиците с които уж щеше да се бори - просташки скандали (дори с международен отзвук), заграбване на финансите на партия Атака, дълбоко неморален личен живот. Но... слепците са все още доста!
мик2
18 Мар 2013 22:18
Мнения: 420
От: Bulgaria
си помислих, че е контингент на определени медицински заведения.

..Мисля, че това заключение е актуално?
Kotka
18 Мар 2013 22:32
Мнения: 13,187
От: Aruba
ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ
ВОЛЕН СИДЕРОВ
Васик
18 Мар 2013 22:44
Мнения: 14,574
От: Bulgaria
А този на снимката със знамето въобще не е слаботоков. Сигурно е депутат от "Атака".
66
18 Мар 2013 23:29
Мнения: 7,170
От: Bulgaria
Forza NATO
18 Мар 2013 20:00
Мнения: 6,723
От: Bulgaria Слънцето изгрява от изток.

Ти са ни базикай, еле с тоя ник, дан го демонстрират пак:
Не пугайтесь, когда не на месте закат,
Судный день - это сказки для старших,
Просто Землю вращают, куда захотят,
Наши сменные роты на марше.
щурчо
18 Мар 2013 23:32
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
...да изгони чужденците, да национализира бранша, да намали цените. Кой повтаря безспирно същото? Волен Сидеров...

Руснаците ли? Лукойл ли ще национализира?
Чичо Фичо
19 Мар 2013 01:04
Мнения: 24,838
От: United States
Болен Лидеров отдавна е част от естаблишмента, беше дълго време мекере на рапона, а и лозунгите му сега, ако случайно се реализират, със сигурност ще доведат до задълбочаване на катастрофата и собственото му обесване на първата върба.
paragraph39
19 Мар 2013 01:31
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ "...четвъртата по големина политическа сила в 40-ото народно събрание да е оглавявана от човек(Волен Сидеров- бел. §39), прочул се с тирадите си срещу цигани и турци по тв "Скат" и антисемитските си писателските изяви..."
.............................................................................
Посмали малко, авторе, Людмиле!
В. Сидеров и партия "Атака" никога НЕ са били, НЕ са и НЯМА да бъдат срещу циганите, турците и семитите в България!
Но пък В. Сидеров и партия "Атака" винаги са били срещу Циганизацията и Турцизация, както и срещу Ционизма!
В. Сидеров и "Атака" са били за Равноправие и Равнопоставеност на българските Граждани от цигански и турски Етноси- но при НИКАКВИ Привилегии за тях( а Привилегии на етническа основа са забранени от българската Конституция, нали! "Новият Левски" твърдо вярва и проповядва идеите и позициите на Васил Ив. Кунчев- Левски, че в "чистата и свята Република", българи, цигани, турци, евреи, гърци, власи и т.н. ще имат еднакви Права( но и Задължения!) и никакви Привилегии за който и да е от тези Етноси! Това е и истинската Позиция на Сидеров и "Атака"- а НЕ лакардиите и манипулациите в "независимите" медии!!!
В. Сидеров и "Атака" винаги са били ПРОТИВ партиите на етническа и етнорелигиозна основа(ДПС, Евророма и др.)- което е за "Осана!", а НЕ за "Разпни го!", защото българската Конституция ЗАБРАНЯВА съществуването на партии на етническа и/или етнорелигиозна основа!
Схвана ли?!
konur
19 Мар 2013 01:51
Мнения: 1,777
От: Bulgaria
Айде пробвайте и АТАКА за да загуби България още 2-3 години,то страната "има" много време за губене.
konur
19 Мар 2013 01:55
Мнения: 1,777
От: Bulgaria
paragraph39,АТАКА е етническа партия в България.
paragraph39
19 Мар 2013 02:02
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Чак ми става драго и гордо, че "ЧИЧО ФИЧО" и сие са против В. Сидеров и "Атака"!
А, иначе, мълчат, като партизанин на разпит в Гестапо, попиташ ли ги какво следваше, при тогавашното(2009 г.) разположение и конфигурация на силите в Парламента и извън него, ако "Атака"(21 депутати) НЕ подкрепяше тогава ГЕРБ(117 депутати!)! Дали Правителство на БСП+ДПС, дали друго(чие!) или предсрочни Избори с очертаваща се още по-голяма победа тогава на ГЕРБ(повече от 121 депутати) и Мнозинство и Правителство на ГЕРБ, които, обаче, вече НЯМА да са подконтролни и зависими от гласовете на "Атака"?!
И защо плюете по "Атака"- че подкрепяла тогава Правителството на ГЕРБ!- а НЕ плюете по онова Мнозинство от гласувалите на Избори 2009 български Избиратели, които, с гласовете си, пожелаха и направиха възможно България да бъде управлявана от ГЕРБ?!
Защо вините и плюете по Сидеров и "Атака", че те тогава се СЪОБРАЗИХА следизборно с Гласа, Желанието и Волята на Мнозинството от Народа(Избирателите) и, с подкрепата си за Правителството на ГЕРБ тогава, спасиха България от управление на БСП+ДПС и сие?!
Защо вините и плюете по Сидеров и "Атака", че ГЕРБ излъга Мнозинството от българските Избиратели, а и самата партия "Атака", НЕизпълнявайки и НЕизпълнейки предизборните си обещания( за дострояването на АЕЦ "Белене", например, или за ревизия и ДЕприватизация(РЕнационализация) на ЕРП-тата, или за обещаната реформа в Здравеопазването, или за повишаването на доходите, или за НЕповишаването на пенсионната възраст и т.н.)?! Защо?!
Впрочем, какво лошо има, ако една наистина станала "лява" и "социална" партия БСП(изчистена от капиталисти и олигарси в Ръководството и членовете й) състави Правителство, подкрепяно от "Атака"( така както "Атака" подкрепяше 1.5 г. Правителството на ГЕРБ!)?! Аз съм "За!" такъв вариант! И Мнозинството от българските Граждани, осъзнато или неосъзнато, но, според мен, също са за такъв "лявопатриотичен" вариант- от гледна точка на реалните им искания и нужди! Твърдо НЕ вярвам, че "десните" партии в България милеят за съдбата и благополучието на Мнозинството от българските Граждани- те, ако милееха, нямаше да са "десни"!
23 ГОДИНИ СТИГАТ!
АТАКА- с "Атака"!
Oraсle
19 Мар 2013 02:05
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
90% от исканията на протестиращите са ужасни недоразумения, а 100% от щенията на самообявилите се "националисти" са простотии, чието реализиране ще докара катастрофа за броени месеци. За съжаление има известно препокриване между двете и това може да осигури на Сидеров още един мандат в парламента.
На всичкото отгоре поскъпването на тока е проблем създаден отдавна - основно по времето на управленията на НДСВ и тройната коалиция. Въпреки това протестите свариха неподготвени всички, освен атакаджиите разбира се. Цоциалистите за момент дори си помислиха всичко това е в тяхна полза и че хората едва ли не ще ги вкарат на ръце в следващия парламент.

За бат'Бойко е много късно да става и пишман националист. Вярно че той е "широко скроен човек", но все пак всичко си има граници.
Добави мнение   Мнения:57 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща