Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Челният сблъсък на Борисов със закона
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:37 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Пейчо
21 Май 2013 20:20
Мнения: 784
От: Bulgaria
За Бойко и Цецо власта беше и продължава да е за употреба, за надмощие, за отмъщение и за цинично забогатяване. А дебелоочието им е сравнимо само с това на изпечено комунистически кадри. Мутрите си спретнали държава и правителство. Ако тия двамата не са в затвора, то значи всичките напъни на главния прокурор са поредния театър пред апатичния матрял, за жалост. Нема такава държава. Ние не заслужаваме да се зовем европейци, не!
внимателният
21 Май 2013 20:21
Мнения: 3,095
От: Bulgaria
Сега на ход са службите и прокуратурата.

Да! Осем убити от полицията, невъоръжени и дори вързани, в периода 2006 г. - 2008 г. чакат възмездие.
Засега, то идва като побои над прокурори, разследващи "службите"
kpp1
21 Май 2013 20:22
Мнения: 1,360
От: Bulgaria
Цацаров да поиска и неговият имунитет.
генек
21 Май 2013 20:49
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Излизаше сух...докато не го препикаят всички...
----------------------
Блогът на Генек
Stirlic
21 Май 2013 21:01
Мнения: 2,275
От: Cape Verde
Както приживе написа генерал Александър Лебед: "За державу обидно..............."
Ето, като само промените няколко думи - като че ли за нас е написано:
"Наши великие предки оставили нам державу. Они умели являть миру силу, мощь, величие и благородство. Они за все заплатили полной мерой, каждый клочок державной земли обильно и не один раз полит потом. За Державу отданы десятки миллионов жизней, пролиты реки крови. Стратегически они не проиграли никому и ничего. Они были Воины и Созидатели. Почему мы бездарно разваливаем великое наследство? Почему мы стали разрушителями? Ответ прост. Обратимся к Истории ..............: «Можно и должно говорить о происках врагов ........... Важно то, что эти происки нашли слишком благоприятную почву. Интриги были ........., золото было .............. Но ничтожества и предатели были свои, .......... Не будь их, ............ не страшны были бы все золото мира и все козни преисподней». Враг наш — внутри нас. Поэтому победители живут несравнимо хуже побежденных. Поэтому, обладая колоссальными богатствами и имея возможность кормить полмира, мы влачим жалкое существование, постыдно побираемся и все равно не сводим концы с концами. Поэтому за державу обидно!"
(само заменете многоточията с каквито искате подходящи думи)
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Stirlic
hamel
21 Май 2013 21:12
Мнения: 65,681
От: Bulgaria
Както приживе написа генерал Александър Лебед: "За державу обидно!"
Това са думи на митничаря Верещагин от "Бялото слънце".
Stirlic
21 Май 2013 21:13
Мнения: 2,275
От: Cape Verde
да, разбира се, но има такава биографична книга на Лебед:
http://militera.lib.ru/memo/russian/lebed_ai/29.html
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Stirlic
Muktadasaxkoburgidiotski
21 Май 2013 22:01
Мнения: 14,528
От: Mali
Ако Цацаров не вкара зад решетките и Цеко и Боко , улицата ще помете и новото управление. И "бизнессредите" , и чуждестранните инвеститори, ще духат супата...Палажение хуже губернаторское.
Ловкия
21 Май 2013 22:12
Мнения: 56,087
От: Ghana
Това е тема на Чичето, не се пъхайте тука.
aldycrown
21 Май 2013 22:26
Мнения: 7,421
От: Bulgaria
"Защо да си дам имунитета?! Не знам за никакъв запис. Не коментирам незаконни неща", заяви за пореден път онзи ден Борисов. Като че ли там не става дума за предаване на резултати от прокурорска проверка или пък за обсъждане как да се влияе върху досъдебно производство?


Хайде сега, да издребняваме толкова. Чилякът си е мислил, че ще векува. Три.четири престъпления, няма кръв, какво толкова е станало? Ама дано Цацаров разсъждава по друг начин. Щото за всяко от тези "дребни" престъпвания на "некви си" закони се лежи средно по 5 годинки. Да си полежи малко, да си почине от свършената мръсна работа по съсипването на страната ни...
Muktadasaxkoburgidiotski
21 Май 2013 22:29
Мнения: 14,528
От: Mali
Точно по темата - едно мнение на колегата Михайлов , с което се солидаризирам напълно Борисов-лидер на българския жаргон, пълноценен демагог,интронизирана фолк певица

/Поглед.инфо/ Прозренията на д-р Николай Михайлов, бивш активист на ДСБ, за изборите на 12 май са безценни. Защото е психиатър и вижда скритите инстинкти на политиците. В интервю за "Труд" той разяснява двете взаимноизключващи се тези на Бойко Борисов в момента: "Ще съставим правителство на малцинството" и другата - "Ще касираме изборите".

"Двете "крачки" са телодвижения на "едрия мъж" в опозиционна роля: управляваме, щом сме победители, а щом не управляваме - вотът е неверен и вие заедно с него. Ситуацията на фактически отнета власт е символически "изтрита" с жест на здравословно "мъжко" нахалство. Позицията на заподозрян е преобразувана в позиция на обвинител. Камионите с двойно дъно са потеглили от двора на Станишев. Комунистите убиха дедо ми. Точка.

...Касацията на вота е трудно осъществима възможност, при това отхвърлена от основните институции на държавата. А и не са му нужни на Борисов нови избори. Програмен кабинет от "комунисти и турци" в зимни условия ще бъде боксова круша за централния нападател на "Бистришките тигри". Това, от което този "нападател" се бои, е ревизия на управлението. Тресе ги прокурорска фобия. И обратно: единственият шанс на програмния кабинет да оцелее, е да разкаже управлението на Борисов като мафиотска сага, като национален срам и граждански потрес. Друг шанс нямат - зимата и площадът ще ги пометат."

Запитан кои реално ще конструират бъдещото управление на Орешарски - "Атака" ли, която се кани да дръпне шалтера на ЕРП-тата чрез национализация, д-р Михайлов очертава цинизма на политическия елит:

"Едни и същи са. Разсъждават цинично: България е провалена страна, периферия на цивилизования свят, с ниска демократична култура и демографски пропадащ народ. България е територия, управляема само по мярата на нейната непретенциозност, сиреч грубо и безцеремонно. България е управляема само на жаргон. Борисов е лидер на българския жаргон, пълноценен демагог, интронизирана фолк певица. Цветанов е лапсус."

За последната гордост на ГЕРБ - 1 милион гласували за тях.д-р Михайлов се опитва да проникне в народопсихологията ни.

"Лидер на българското мнозинство, съдено по изборния резултат, е Бойко Борисов. Не друг, а той. Обстоятелството, че е повторен победител, означава връзка на симпатия между него и един милион души. Предпочитание, което няма как да не наречем съдба, защото сме такива. През фигурата на Борисов честваме нашата съкровена идеология за непретенциозен живот, за щастие в заварената кожа. Глас народен, глас божи.

Европейската демокрация предполага модернизиран народ, народ на Просвещението. Суверенната демокрация предпочита щастливо опростения човек, с простодушна "воля" и нецивилизована виталност. Това, че един милион души избират да ги управлява чалгата, е национален срам, съдба и неизбежност. Спокойно, следователно."

щурчо
21 Май 2013 22:33
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
Президентът ми се обади и каза, че митничарите правят безобразия, и с няколко леки пипания разговорът придобива съвсем друг характер.


Гоцето обясни ли кви безобразия правят митничарите?
майор Цепеняков
21 Май 2013 22:34
Мнения: 814
От: Bulgaria
От челния сблъсък на Борисов със закона законът излиза с тежки телесни повреди.
engels!
22 Май 2013 05:48
Мнения: 8,710
От: Bulgaria
а аз този Мишо Бирата не го познавам

Лъже като дърт циганин.
Първите му думи към Танов бяха:
"Сега този Мишо бирата ми се обадИ пак"
И после: "Аз като съм му обещал, че няма да го закачам, значи - няма да го закачам"
palavnik
22 Май 2013 06:47
Мнения: 412
От: Bulgaria
А бе тия гербаджии верно много тъпи - не можаха да си гласуват една амнистия преди да подадат оставка.
BGRED
22 Май 2013 07:57
Мнения: 192
От: Bulgaria
Боко и Цоко ни върнаха 23 години назад.Докато ни управляват такива наглеци ще дълбаем дъното.
читатель
22 Май 2013 08:27
Мнения: 9,158
От: Bulgaria
Под статията Слънцето се събужда от "зимен сън" прочетох следното мнение:
Следващите две години също би трябвало да са много горещи, за света като цяло.
Само да припомня, големите горещини 2010 Елниньо обърна много морски течения в друга посока, а ЕлНиня (в южното полу калбо) изчезна за няколко месеца. Това създаде истинска катастрофа за западните брегове на Южна Америка и целия Тих Океан.
В България 1993-1994г имаше страшен суховей, като по черноморието имаше дни когато липсваше дневен бриз. Той беше заменен от нощен 24ч изпепеляващ бриз (суховея), който изсуши земята и отвори невиждани пукнатини от суша.
Тогава кьораво и съкато, алчно и тъповато, използваше и палеше за да си върне земите и да им промени предназначението. Нека си припомним, как алчните хора от Созопол, запалиха гората на полуострова си и така, в днешно време, имаме цял нов град изграден на съседния хълм, който някога беше борова гора. Пожара беше грандиозен и едва успяха от пожарната, да го спрат точно до бензиностанцията на Петрол.
Мутренски години. Явно има цикличност и при тях. 1993 година вършееха мутрите, сега Бойко ги възроди и привлече под крилото на ГЕРБ.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: читатель
Доси
22 Май 2013 09:09
Мнения: 11,509
От: Bulgaria
Амбразурата мълчи под тази статия!?! Странно!
читатель
22 Май 2013 09:19
Мнения: 9,158
От: Bulgaria
Ех, Доси! Нали сега са заети да касират изборите. Имат "железен аргумент" -
„Ние ги фалшифицирахме!”…
. Натисни тук
Пенчо бре
22 Май 2013 09:36
Мнения: 20,364
От: Bulgaria
Това е асоциално и аморално същество. Той просто не знае, че има закони и те не трябва да се нарушават. Той бие (на избори), а понякога и убива (нарежда да се убива). Ами има право на това и толкова! Обаче след това жалко скимти и се оправдава нескопосано! И с помощника си от "помощното" направиха България за посмешище пред света!
sega_007
22 Май 2013 10:03
Мнения: 3,510
От: Bulgaria
Сблъсъкът на ББ да не е като сблъсъкът на бившият военен министър с правосъдието ?
Абсолютен престъпник, шум в медиите, а накрая абсолютно невинен по всичките 8 или 9 обвинения ?
Но пък паразитният шум в медиите остава.
Добави мнение   Мнения:37 Страница 1 от 2 1 2 Следваща