Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Челният сблъсък на Борисов със закона
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:37 Предишна Страница 2 от 2 1 2
читатель
22 Май 2013 11:02
Мнения: 9,158
От: Bulgaria
Към списъка да добавим и заслугите на ББ за АЕЦ Белене. Натисни тук

Решението за бъдещето на АЕЦ "Белене" трябваше да се вземе на основата на съгласувана от всички политически сили генерална стратегия за развитието на ядрената енергетика в България. За съжаление такава стратегия не беше разработена по времето на управлението на ГЕРБ, нито преди това. С аргумента, че пести пари, след 3 години лъкатушене кабинетът "Борисов" взе решение, което може да струва колосално скъпо.
Невидим
22 Май 2013 11:37
Мнения: 102
От: Germany
Скоро ще започне Станишев да ни предупреждава като царя да не спираме нощно време по магистралата че е опасно...Истинската мафия се връща СЕГА!
Пикачу
22 Май 2013 14:29
Мнения: 8,152
От: South Africa
Докато стоим вторачени в Бойко и Цецо, четвърт милион бойковисти си добруват на топлите местенца в държавната администрация. Кръстихме ги "Калинки", бъзикахме се с ниския им интелект, но те са си пак там ! И всеки един е създал гнездо от зависими от него, които силом е направил членове на ГЕРБ, а в тая криза те и не са се дърпали твърде. Това са уроците усвоени от бодигарда на Тато - да се създаде една нова Партия - Държава по подобие на БКП. Тая грозна грамада от верноподанни герберасти ще има доста дълго да пада и да вдига шум, но...трябва да се измете !
Геновева
22 Май 2013 14:36
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
В средите на познатите ми и роднини - държавни служители, се чака с трепет да се освободят герб-калинки, донесли много вреди и създали угнетяваща атмосфера на извиване на ръце, на погазване на закони и на заплахи.
Ама една и две ли са?
Weed361
22 Май 2013 14:39
Мнения: 4,842
От: Bulgaria
"Защо да си дам имунитета?! Не знам за никакъв запис. Не коментирам незаконни неща", заяви за пореден път онзи ден Борисов.

След като се прави, че няма запис, защо се оплаква, че са го подслушвали и в тоалетната? За да кажеш, че са те подслушвали и то в дома ти, трябва да помниш какво си говорил, т.е. познал си разговора и участващите в него. Или се е познал само от звука на ексвисочайшето пикане?
независим
22 Май 2013 14:39
Мнения: 2,390
От: Israel
Абе, те хората за какво ли не треперят...
Cardozo e Sa
22 Май 2013 15:13
Мнения: 3,429
От: Bulgaria
Още соцхуморът обаче е родил една крилата реплика на този принцип - че "всички са равни пред закона, но някои са по-равни", който от години всеки прилага към различни хора, ситуации, истории.


За голямо съжаление на др. Александров, социалистите не могат да "изобретят" нищо умно, в т.ч. и "соцхуморът". Плагиатстването от класици с последващо приписване на крилатите фрази на тоз или онзи, издава тъпоумието на възторгнали се аналфабети. "Всички животни са равни" е една от седемте божи заповеди, приети от Общото събрание на всички животни, след като вземат властта във фермата на мистър Джоунс. Произведението е на великия Джордж Оруел - "Фермата на животните". Впоследствие опасният пиар (прасето Квик) преработва принципа на "... но някои са по-равни". Прасето-говорител Квик беше преработило и всички останали заповеди, за да могат да отговорят на "новите реалности".

Лошо, Александров, лошо! Слабата подготовка, съчетана с ниЗка обща култура ражда само малоумия.
Геновева
22 Май 2013 15:14
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
трепет е едно, треперене е друго, ама кой ти гледа...
wreckage
22 Май 2013 15:19
Мнения: 32,883
От: Bulgaria
За голямо съжаление на др. Александров, социалистите не могат да "изобретят" нищо умно, в т.ч. и "соцхуморът".


Оруел е бил социалист: "Every line of serious work that I have written since 1936 has been written, directly or indirectly, against totalitarianism and for democratic socialism, as I understand it."
Cardozo e Sa
22 Май 2013 15:45
Мнения: 3,429
От: Bulgaria
За демократичния социализъм, а не за соц. на др. Тодор Живков и др. интелектуалци.
wreckage
22 Май 2013 15:49
Мнения: 32,883
От: Bulgaria
За демократичния социализъм, а не за соц. на др. Тодор Живков и др. интелектуалци.


ми той прави разлика между едното от другото в горния цитат. Вие също вече я направихте.
Cardozo e Sa
22 Май 2013 15:57
Мнения: 3,429
От: Bulgaria
След като Тиквата се пльосна, наблюдатели тип "Александров" да откриват мегапрегрешенията на един милиционер, оказал се по някакво стечение на обстоятелствата министър-председател за около 3,5 год.

Откритие от типа:
Всеки може да си представи какво би се случило например с който и да е друг премиер в Западна Европа, ако в публичното пространство се появи запис, с който се спира проверка на митница или полиция в някоя голяма фирма. Там хвърчат глави дори само защото някога, някъде, някоя фирма била дала пари на съответния лидер или партия за изборите и това не е обявено по надлежен ред


не важи ли и за Гоце? Този мазен, тъп, пернишки чугун? Той не трябва ли да отговаря "по оня член, дето наказва за тъпота с взлом"? В конкретния случай, струва ми се, Тиквоний се е подчинил на "бащата на нацията". Вярно комунетата подмениха вота на хората и сега барековците се завъртяха в "правилната посока", но няма да е лошо да попитат Гоце: абе, кратуно, ти звъняла ли си, за да отървеш приятеля си Мишо Бирата? И дали агентът на ДС от Сирищник не е главният виновник?
Cardozo e Sa
22 Май 2013 16:16
Мнения: 3,429
От: Bulgaria
Не, винаги съм я правил! Както цитирате и Вие Оруел "както го разбирам", така и аз съм далеч от мисълта да слагам всички социалисти в един кюп. Злобната ми забележка беше в контекста на днешния ден (а може би и на вчерашния). Надявам се до няколко дни "свободните" медии да припомнят думите на розовия Станишев за изборната му победа през 2005 г. Крилатата фраза от онази години беше произнесена от един вегетиращ понастоящем "голям привърженик на соц.идеята" и едновременно с това крупен бизнесмен: "който пръв пресече финала - той взема златния медал, за следващия, финиширал дори милисекунда след 1-вия се полага сребро".

Днес лицемерният обратен лидер на БСП твърди точно обратното. Как незнам колко си % от хората били против мутромилиционерщината и Тиквоний трябвало да си ходи. Аз също съм против глупавите милиционери, които ни управляваха доскоро, но неколкратно по-силно съм срещу крадливия Станишев и неговата гей-дружинка: Миковци, Маноловци, Кутевци, Вигениновци... Правилото за спечелени избори е пределно просто и златният медал отива при... Тиквата. Да, могат да се правят коалиции и без 1-вата партия, но трябва ясно да се каже: "Боко, ти спечели, ама аз, Лютвито и Болен ще си управляваме, защото заедно сме повече от теб". Може да направят признанието и по-силно: Боко, толкоз си лош, че вкара в една лодка Атака и ДПС. Хитростите с напусканията, плаващия кворум и др. са присъщи само на мишки като тримата коалиционни партньори. Това поведение, струва ми се, е не по-малко укоримо от далаверите на ГЕРБ с пазаруването на депутати от Атака и РЗС в миналото нар.събрание.
paragraf_42
22 Май 2013 18:25
Мнения: 888
От: Afghanistan
Cardozo e Sa
22 Май 2013 16:16
България се прочу с най-новото политическо откритие! Предполагам, че вече са ни сложили в учебниците!
Досега знаехме, че преврат се прави с военна сила или с икономически бойкот от значими и организирани икономически субекти, които са в състояние да хвърлят страната в хаос и дезорганизация. След което идва на бял кон поредния месия-спасител. Така беше до скоро!
Сега разбрахме, че преврат може да се прави и чрез избори!
Честито на първопроходците!

робинзон
27 Май 2013 09:13
Мнения: 28
От: Bulgaria
На Муктадасакскобургидиотски: Борисов не е лидер на никакво мнозинство, защото мнозинство означава 121 депутати. Второ - 600000 българи поумняха и се отдръпнаха от великия вожд.И сега Борисов прилича на онзи младеж, който спечелил сърцето на красавицата, но не може да се справи в леглото.
Харамията
27 Май 2013 13:38
Мнения: 582
От: Bulgaria
Ето как от "модерната" дясна партия Герб са изнудили Гриша Ганчев да прехвърли на Пашата и Каратиста бизнеса си с ВЕИ в замяна на освобождаването на сина му от ареста! http://www.livesport.bg/Grisha-Ganchev-se-razdeli-s-biznes-za-300-miliona-91037
Добави мнение   Мнения:37 Предишна Страница 2 от 2 1 2