Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Протестите изправиха президента срещу управляващите партии
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:292 « Предишна Страница 11 от 15 9 10 11 12 13 Следваща »
календар
06 Юли 2013 19:35
Мнения: 38
От: Bulgaria
iakodim 06 Юли 2013 19:32
Календар,
Това кой за кого е гласувал, не е в контекста на разговора.
Посочвам аргументи за морала.


Абсолютно не вярно-ползваш за антикомунистически пропаганден аргумент случка от село, разположено в най(ама най)-червеният край на България, очевидно разчитайки на това, че никой няма да знае къде е и няма да провери Това е моя разговор, а твоя е за големите лоши, червени таласъми, които се крият под леглото. Нали знаеш, че там си има причина да гласуват за БСП-доволни са от тия 45 год. А това, че тая въпросна случка граничи с абсурда няма да го коментирам. АКо искаш ще издиря тоя бай някой си, само за да те направя смешен следващият път като съм там, но крайно ме съмнява и той да съществува.
календар
06 Юли 2013 19:37
Мнения: 38
От: Bulgaria
А и да не се окаже, че тия банкери, дето ги бълнуваш(щото ако си присъствал на тая случка нямаше да го споделиш с нас) са най-отявлените антикомунисти
аменеменема
06 Юли 2013 19:47
Мнения: 9,138
От: Bulgaria
Якодим, самата разказана от теб история е абсурдна. Защо някой ще прави такова нещо? И то през 70-те? Кои са тези, дето ще го направят? Как според теб такова сериозно, масово престъпление няма да се е разчуло досега? Само някакъв митичен старец помнел, хайде де! Нямало живи свидетели? Като е било преди примерно 40г., хората тогава на възраст 10-40 сега ще са на 50-80 – и от тях няма никой. И убитите нямат близки? Пълна глупост.
трън4o
06 Юли 2013 19:52
Мнения: 20
От: Australia
Комунистите направиха и продължават да правят всичко за превръщането ни страната ни в резерват на таласъмите.
___________________________________________________________________________________________________

внимателният,

Прав си 100%, самото ти присьствие на тоя сайт доказва тезата за таласьмите...
календар
06 Юли 2013 20:08
Мнения: 38
От: Bulgaria
трънчо, аз...обещах си да не пиша тук, за това приеми това като изключение, обаче преди седмица бях в Медковец-бизнесът ми е такъв, че обикалям много по такива места-ако не знаеш къде е Медковец приеми, че където и да е е в същата действителност като Ставерци-и там се заприказвах с един пич докато чакахме да се изпринтят едни неща. И за протестите стана въпрос и го питах за кой е гласувал/на кой е привърженик. А той каза така-в тоя район няма много много за кой да си-има само едни на които им е пукало за тук-това е мъж на около 35 с две деца и бизнес. Не казвам, че е представителна извадка, не казвам и че е прав-просто разказвам една друга случка. Не казвам, че и БСП са най-прекрасните хора на света и ще ни спасят-при всяко положение първо трябва да се спасят себе си-разбирай го както искаш последното, във всички случаи ще е вярно-и после ще мислят за другите. Ама...антикомунизмът, проведен от "бивши" комунисти, от реваншисти, от капиталисти без два лева в джоба си и от деца на под 18 год., защото са се възпитавали от телевизора...някак си не ми е по вкуса и не го намирам за продуктивно. Но не ангажирам никой друг с това си ми мнение, разбира се.

А понеже коментирам само коментарите, а не статията-не протестите изправиха президента срещу управляващите партии-хората зад президента го изправиха срещу тия партии.
KaizerSoze
06 Юли 2013 20:19
Мнения: 5,044
От: Bulgaria
Комунетата, обръчите и техните кафеви приятелчета са на косъм от незаконните действия. При първата инициатива за сваляне на Президента, ще си припним много бързо как се пали Парламент.


hamel
06 Юли 2013 20:23
Мнения: 65,681
От: Bulgaria
ще си припним много бързо как се пали Парламент.
Здрави гащи имаш ли?
П.П. Абе нема ли ДАНСWithme тази вечер?
Асол
06 Юли 2013 20:24
Мнения: 47,690
От: Bulgaria
нЕма. вАли. Има технически причини
аменеменема
06 Юли 2013 20:30
Мнения: 9,138
От: Bulgaria
Абе нема ли ДАНСWithme тази вечер?
По тв показаха всенароден протест от около 60 души с чадъри. Явно отишли са само крайно нуждаещите се.
nikola_tsanev
06 Юли 2013 20:32
Мнения: 12,247
От: Bulgaria
Както е добре известно на всички, Мая Манолова е и сценаристът, и реализаторът на отпечатването на 480 000 бюлетини при обидения от ГЕРБ техен бивш член. Пак както е било добре известно на всички, тези бюлетини е трябвало да бъдат използвани от БСП за фалшифициране на изборите, но нещо се подочуло, и Мая Манолова побързала да направи самопризнание, за да не бъде съдена. Ако сам известиш прокуратурата, по закон не можеш да бъдеш съден - за замисъла. Предотвратил си собственото си престъпление, демек. А БСП кой знае защо нарече самопризнанието "сигнал". И това го знаят всички.


Поредното "изплякване" според Ловкия, на едно дърто, нереализирано ченге
67AF
06 Юли 2013 20:35
Мнения: 17,775
От: Tuvalu
По тв показаха всенароден протест от около 60 души с чадъри. Явно отишли са само крайно нуждаещите се.

А на кафе ли са или са минали на чай? Без захар, разбира се, в подкрепа на бургазлии. Това захарта е култов продукт в Бургас, така ми се чини, колко тона отидоха бадева от митническа зона, вероятно местната вода е сладка и така.
hamel
06 Юли 2013 20:40
Мнения: 65,681
От: Bulgaria
Блазе ви, че вали. Искам да кажа, че съжалявам, че вали и умните и красивите не могат да се самоизразят.
internist
06 Юли 2013 20:47
Мнения: 345
От: Bulgaria
Президентът има право на това. Но Станишев и компания са турили пердето..... Категорично не желая да ме управляват ДНЕШНИТЕ народни представители![/quote
Президентът няма право да взема страна. Той подкрепя ултимативното искането на част от българския народ, гласувала за ГЕРБ и за малки извънпарламентарни партии, за незабавна оставка на правителството. Фактически президентът поиска оставката на правителството и противопостави едни българи на други. Мистър Офшорко оплеска пейзажа. Сидеров поиска импичмънт и то с основание. Всички атаки и провокации сега са срещу Сидеров. Но докато Сидеров обикаля с мегафон по улиците, други депутати на Атака са се добрали до офшорни сметки, ДДС измами и фалшиви данъчни декларации. А добре развитата, "харизматична" мутра бърза отново да се върне на власт, за да избегне редица разследвания, вкл. и за Мишо Бирата. Там работата ще се окаже "по-дебела" от "възпрепятстване на митническа проверка". Така, че Атака ви е проблем, а не само Сидеров. И не забравяйте Бареков и главния прокурор.
rki
06 Юли 2013 21:02
Мнения: 20,973
От: Albania
Блазе ви, че вали. Искам да кажа, че съжалявам, че вали и умните и красивите не могат да се самоизразят.

еми случихте на дъждовно лято - дет се вика господ е цоциалист
Асол
06 Юли 2013 21:04
Мнения: 47,690
От: Bulgaria
Друго си е и Господ да е на твоя страна. Наместникът му не е на същото мнение
popangelov
06 Юли 2013 21:07
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
Дъртатанян, четох, четох, сума ти постинги си изписал, една смислено изречение не успях да прочета. Респект, човече! Друг да беше, щеше по-случайност нещо умно да напише, ама ти си железен!
Yowza
06 Юли 2013 21:32
Мнения: 5,380
От: United Arab Emirates
Малко оффтопик, току-що съобщиха за голяма авария в Квебек с дераилирал и избухнал влак превозвал петрол. Аварията е станала в центъра на град. Горките хора.
Натисни тук
simo
06 Юли 2013 21:42
Мнения: 8,455
От: Jamaica
За по сигурно докарват хора и от провинцията срещу заплащане.
Както каза един приятел, следващото ходене ще го направят
отдельонен - на тях плащат двойно.


Още не си показал ни снимков материал, ни друг документ в потвърждение на тия лакардии.
Т.е. или си фантазираш, или лъжеш, както и всички останали, които обясняват как се докарват хора от провинцията с автобуси.
Дъртанян
06 Юли 2013 21:56
Мнения: 5,253
От: Bulgaria
Ами .... не знам какво наричаш умно. Пък и какъв акъл у "едно дърто нереализирано ченге", както казва Цанев. (Не познавам много ченгета и не знам какво го е навело на тази странна мисъл. За дърт - дърт съм, разбира се, ама ченге?) Но - аз си пиша за развлечение, по-интересно ми е да ви чета и не бях и предполагал, че някой ще изчита избраното ми творчество. Съжалявам, че съм те отегчил.
.............................
P. S. Номерът с Асол, която фалшифицирала бюлетините, го видях от .... абе от БСП е, беше по едно време министър на икономиката: Петър .... ама а, де, фамилията. Висок такъв един, слаб, съсухрен ... ходи изправен като бастун и говори провлачено. Та той веднъж обясняваше за хиперинфлацията по времето на Костов, след като по недемократичен път същия взел властта от народа и от Жан Виденов. Само дето не скочих от стола, когато го чух. Добре, че преди това бях слушал Първанов да обяснява, че "всичко е въпрос на интерпретациИ" - помогна ми да осмисля ставащото. Та - още тогава си казах: някой път ще го пробвам този номер, просто ще ми трябват повече читатели ли, слушатели ли, абе както там дойде, ама от БСП... Но ви гарантирам, че ако повторя тази версия в още няколко форума, след един месец тя ще бъде по-разпространена от първоначално лансираната. Е, вие впрочем го знаете много добре. "Пропаганда и агитация" ли, как беше там.... Сегашните PR-ове не могат и на малкия им пръст да стъпят.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Дъртанян
Асол
06 Юли 2013 21:59
Мнения: 47,690
От: Bulgaria
Ако съдя по последния ти постинг, не само, че има на какво да стъпят, но ще те е и попилеят. За пиарите им става дума
Добави мнение   Мнения:292 « Предишна Страница 11 от 15 9 10 11 12 13 Следваща »