Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
"Левски" се измъчи и с аутсайдера "Любимец"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:49 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
Dokich
04 Дек 2013 19:55
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Слабо, та слабо. Направо мъка. За мен Макриев трябва вече да е отчислен от щата. Имах безкрайно търпение както към него така и спрямо всички останали "новаци" но в мач срещу отбор който по традиция инкасира по 5-6 гола като гост да нямаш и една отиграна топка говори само за едно. Да набива мекия от Герена.
Най-страшното е, че идва един "селски" тим и без да се притеснява ни най-малко, да цитирам Тройчооглу след мача с Галата там, след 2:0 в 3-та минута заиграхме като =c= Две неща само ми харесаха. Стабилната игра на "резервите" Блажевич и Перес. Плюс хъса на младоците Цонев и Вутов. Дотам. Ако Сухия, да цитирам тук Борето от Чикаго чете форума давам готови 11 за мача в събота в Разград. Ако не иска да ни качат на резИлтат. Блажевич-Мюлдер, Перес, Дани Димов, Пинто-Старокин, Цонев, Гаджев-Туре- Генков, Родригес.
Само ЛЕВСКИ, обичаме те!
Austin Powers
04 Дек 2013 20:01
Мнения: 9,220
От: 0
Кога подписахте с Шоколадов?
Хулиган
04 Дек 2013 21:30
Мнения: 1,969
От: Bulgaria
Изненадааааа!

Из одита на Сметната палата:

Спортен комплекс “Георги Аспарухов”
...На 18.04.1994 г. между МВР и Спортен клуб (СК) “Левски” е сключен договор, съгласно който „двете страни се договарят съвместно да експлоатират и организират управлението и издръжката” на спортни комплекси и прилежащите им съоръжения, включително Спортен център (СЦ) „Левски” – Герена...
За периода след 04.04.2002 г., СК „Левски” ползва спортни обекти и съоръжения в комплекса без правно основание, осъществявайки фактически правото на управление върху него, включително като го преотстъпва на трети лица.
От страна на МВР не са предприети действия за законосъобразното уреждане на правоотношенията, свързани с експлоатацията на комплекса. Допуснато е незаконосъобразно ползване и извличане на приходи от държавния спортен имот от страна на различни юридически лица, като от МВР са извършвани разходи в значителни размери за съпътстващи данъци и такси за същите имоти...

За повече подробности: http://www.bulnao.government.bg/index.php?p=2751

Единственият ми въпрос засега е, ще успее ли леФскарската журналистика да покрие скандала?



Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Хулиган
nevrokop
04 Дек 2013 21:37
Мнения: 3,786
От: Bulgaria
Хулиганееее,Хулигане...питай видният юриспрудент Казуса,той ще ти ги обясни изтънко тия ваджии спортните...Пък като начало ти земи разучи що е то СК "Левски" и ПФК "Левски" АД...Па после питай въпроси,дето тука в скромният форум са разисквани барем пеесе пъти.
Хулиган
04 Дек 2013 21:45
Мнения: 1,969
От: Bulgaria
Нямам намерение да правя разликата, все си е ЛеФски, по-важното е, че са ми бъркали в джоба...
re_d
04 Дек 2013 22:32
Мнения: 80
От: Bulgaria
я глей ти! имало разлика между СК и ФК?? па има кой казва, че нема? след като смешната палата го е включила това в доклада работата дебела. друг е въпроса що до сега след предишните одити не е направено нищо? а се иска винаги след констатирани нарушения да се зимат там некви насрещни действия. те говедата стадион строят на имот къде си немат нищо общо с него?! ебахти държавата, ебахти чудото! а сигур имат и всички разрешителни? общината, областната управа. ебати пунти марите. 92 г. 2000 г. 2004 г..... много ми е интересно кой настъпва говеждите преди лубилея? не им стига, че никви ги нема на терена, пари също нема, трибуната се строи-недострои а сега и покрай кравата майка проблеми с имотите.
Antigovedar
04 Дек 2013 23:14
Мнения: 2,031
От: Bulgaria
То е ясно, че и в обора не всичко е читаво, въпрос на време е да излезат нещата наяве.....
Ама аз, за разлика от вас не искам да ви закриват, защото няма такива комици на земното кълбо.....
Тъмно пиво
05 Дек 2013 02:43
Мнения: 13,758
От: Canada
Ако не иска да ни качат на резИлтат. Блажевич-Мюлдер, Перес, Дани Димов, Пинто-Старокин, Цонев, Гаджев-Туре- Генков, Родригес.
Само ЛЕВСКИ, обичаме те!

Докич, Генков не става, ама никак не става, и няма място в отбора. Нека играе Йорданов по едното крило, а Гари да снове в центъра.
engels!
05 Дек 2013 05:46
Мнения: 8,710
От: Bulgaria
За мача по-добре да не казвам нищо.
Докич, виж тук развитието на една идея, за която ти се бе изказал положително.
Натисни тук
Аз съм песимист, докато Машиниста кара влака.
Back to the future
05 Дек 2013 08:09
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Честно казано този път мача не го следих дори и по интернет, но от това, което чета, добре, че най-накрая пуснаха Блажевич, че даже и не ми се мисли какво би станало ако "Любимец" бяха повели.

Макриев го взеха да замества Генков ако се контузи. Според мен се справя с тази задача успешно - Генков не вкарва и Макриев не вкарва, т.е. замяната е равностойна. Проблемът е, че и другите не вкарват кой знае колко и... В интерес на истината трябва да се признае, че и двамата увличат защитата добре и имат и по няколко асистенции, но трябваше да имат и поне по 6-7 гола всеки.

Докладът на Сметната палата (дори на техния сайт, не само препечатките) е написан доста неграмотно и не става много ясно точно какви са проблемите. Ако има нарушения, то те трябва да се отстраняват както си му е реда, а не да се търсят евтини сензации в пресата, както става в случая. Намесва се името на "Левски", защото се знае, че това ще доведе до множество първосигнални реакции (от акционерите най-вече), а всъщност ревизията и евентуалните (казвам евентуалните, защото доклада не е добре написан и накрая може да се окаже и, че всичко е наред) нарушения са на МВР.

Идеята за "Синя България" не е лоша, но по начина, по който се опитват да я прокарат е абсолютно неосъществима в момента.
Force
05 Дек 2013 08:49
Мнения: 9,360
От: Bulgaria
Идеята за "Синя България" не е лоша, но по начина, по който се опитват да я прокарат е абсолютно неосъществима в момента.

Copy/paste от Лупи, а?
Ама името е бомбастично - ТРЪСТ?!
Hauptmann
05 Дек 2013 09:21
Мнения: 8,010
От: Bulgaria
съдийски аванти и срещу тоя аграрен колектив!?
срамота, другаре
СИНИЯ ГРЪМ
05 Дек 2013 09:25
Мнения: 5,300
От: Bulgaria
Хулигане, само циганите пишат "ЛЕВСКИ" с "ф", ама ти си знаеш де...

(снимка: натиснете тук)

САМО ЛЕВСКИ !

Back to the future
05 Дек 2013 09:29
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Не, не е от Лупи. По-скоро прилича на онази другата - "централен спонсорски клуб на акционерите завинаги".

Според мен "тръст" не е чак толкова бомбастично, другаде са кусурите.
СИНИЯ ГРЪМ
05 Дек 2013 09:30
Мнения: 5,300
От: Bulgaria
Force,

И БарЦИлона ли са копирали от Лупи ?

Иначе, още в началото на 90-те привържениците на ЛЕВСКИ се опитаха да направят подобно нещо...
Back to the future
05 Дек 2013 09:34
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Иначе интересно къде видяха съдийските аванти акционерите този път?

volirik kosatka
05 Дек 2013 09:52
Мнения: 5,814
От: Bulgaria
Автогол на домакините и попадения на Родригес и Вутов решиха двубоя
Кой беше домакин и кой гост...
mumoko
05 Дек 2013 09:55
Мнения: 3,365
От: 0
Много отворен мач с доста положение. Първите два гола на Левски си бяха след грешки на ЛЮбимец, предизивкани от пробиви на Гари. Ако имаха малко по-добър менрик гостите мисля, че можеха и да се поздравят с успеха. Проблемът е, че отново не се забелязваше никаква игра като идея, е моето скромно мнения. Също нямаше случайност, че почти всички опасности за ЛЮбимец идваха от дясния ни фланг. МЮлдер трябва да подобри играта си в защита. И не случайно Йоканович го махна от отбора, си мисля.

Също гледах малко и от Лудогорец - Черно Море. Съдията не свири две чисти дузпи и за двата отбора. Първата за Лудогорец при 0-0, после за Черно Море при 0-1. То си бяха и двете брутални влизания в краката на атакуващите състезатели и без повторения се виждаше, та не знам как съдията успя да не ги види. Черно море имаха късмет при гола и въобще в последните мачове при липса на игра, главно Китанов ги покрива.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: mumoko
mumoko
05 Дек 2013 10:03
Мнения: 3,365
От: 0
Ботев, ако не бият днес ЦСКА, мисля че може и да изпаднат от 7-цата. Черно Море и Берое са в много силна серия и не виждам да спрат в следващите 6 мача. Имат най-лошата програма пловдичани от конкурентите им за последните две места в горната група, а и футбола им е много далеч от играта от началото на лятото.
Ако паднат днес най-много 5-6 точки да вземат, и това не мисля, че ще е достатъчно. Остава групата и мачовете на сезона им с Левски (най-вероятно)!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: mumoko
Dokich
05 Дек 2013 10:56
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Тъмно пиво, то и гаргите на замръзналият строеж на сектор А го разбраха, че Генков и Макриев само със старание не могат да устискат мястото си. Но все пак давам предимство на Цецо. Защото ако Гари го пуснат като фалшива деветка, т.н. ромб налаган с толкова усърдие отива на кино и става както дойде. Не че ромба ни носи Бог знае какви успехи но по-добре каквато и да е схема отколкото експерименти точно в този мач на "честа майко юнашка".
Енгелс!, ясно е, че се опитват, чрез тръста да го работят адвокатина. Какво ще излезе, ще да видим. При всички положения, там съм.
Колкото до "злобата на деня" одитът на Сметната палата за спортните комплекси които СК Левски експлоатира, управлява и поддържа нищо против който трябва да си свърши докрай работата. Нарушения глоби, вой по жълтите сайтове и заигравки по форумите.
ИлияНиколов
05 Дек 2013 11:08
Мнения: 4,180
От: Bulgaria
Колеги, само за информация, виждам че тук сте се събрали.

Ще пиша вече с нов ник - ИлияНиколов. Преди пишех с ник "Бай Илия", получиха се недоразумения, надявам се, че сега няма да има такива. А и не върви на моите години да се наричам "бай"; прав беше Evasion, благодаря, че ми отвори очите.
Старият ми ник все още е активен, но няма да пиша от него.
Да сте живи и здрави.
Честита победа на "Левски".
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: ИлияНиколов
Добави мнение   Мнения:49 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща