Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Коалиционна мъка на РъБъ
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:114 « Предишна Страница 6 от 6 4 5 6
ИлияНиколов
30 Окт 2014 10:29
Мнения: 4,180
От: Bulgaria
Беше му направена пълна данъчна ревизия,която не откри разминавания в доходите.


Извинете, но това съждение (умозаключение) е невярно. Данъчна ревизия се извършва за да се установят задължения, не разминавания в доходите.
Моля:

"Глава петнадесета
ДАНЪЧНО-ОСИГУРИТЕЛЕН КОНТРОЛ
Ревизии и проверки

Чл. 110. (1) Органите по приходите осъществяват данъчно-осигурителния контрол чрез извършване на ревизии и проверки.
(2) Ревизията е съвкупност от действия на органите по приходите, насочени към установяване на задължения за данъци и задължителни осигурителни вноски."

Не се заяждам, просто обичам точността. И мои постинги са поправяни тук и съм приемал забележките.

браун
30 Окт 2014 11:32
Мнения: 3,755
От: Bulgaria
виждате апартаментите на Цецо, а вашите "бизнесмени", смучещи като пиявици когато са на власт не вижда

Викаш, като са в опозиция електромера не се върти, водата в язовирите не прави ток? Дали? Окопали са се, но са забравили приказката за сламката и гредата. Шестте апартамента са важните! Друго няма в опорните точки. А се чудят що форумът изпростял - ами щото го превърнахте (червените, да не стане грешка) на партиен клуб на интереси. Като питбули скачате на всеки с различно мнение. Ако няма за какво друго, напр. за табелите на Митев ще се хванете, или за "Кой ако не той" на Сократя. В един момент на човек му писва и се отстранява, като тия двамата. Ама вий си лайте...
ИлияНиколов
30 Окт 2014 12:27
Мнения: 4,180
От: Bulgaria
Като питбули скачате на всеки с различно мнение.


Струва ми се, че поведение на "скачащ питбул" е характерно за някои новоизпечени демократи, които наричат "комунист" и "рубладжия" всеки, осмелил се да се усъмни в хуманната и демократична политика, водена от САЩ и ЕС, позволил си да се усъмни в прочутите и дъвкани до безкрайност т. нар. "евроатлантически ценности", които непрекъснато ни биват тикани в лицето. Освен това прави впечатление и поведението на същите тези "новоизпечени" по отношение на Бойко Борисов - на бърза ръка бяха пренебрегнати и отхвърлени опасенията на някои форумци, че не може да се вярва на човек, бивш партиен член (на БКП), ползвал привилегиите на такъв, понастоящем яростен антикомунист. Фактите бяха пренебрегнати, човекът бе обявен за демократ, миналото бе забравено. Всеки, който се усъмни в чистотата и човеколюбието му е обявен за "чугун", "чугунариат" и т.н.; не виждам коректност и търпимост тук. На практика се получи така, че внушението, съдържащо се в стария постулат: "БКП не може да греши" не бе отхвърлено, то си остана, само думата БКП бе заменена. Всички пребоядисани комунисти завчас станаха антикомунисти и захванаха неуморно и неспирно да громят комунизма, като не пропускаха да тръбят какъв "рай" е на Запад и как ще ни вкарат там. Все пак човекът е мислещо същество и е нормално първо да се усъмни, да се поинтересува, да прочете, да попита препатили люде (хора с опит), да анализира и тогава да изрази и отстои позиция, в която да е убеден. Обаче г-да демократите не приемат неговите съмнения; те смятат, че всичко което ни сервират като свят на благоденствие, свобода и възможност за реализация, трябва да го приемем начаса и да се радваме, че сме допуснати до задния му двор. Е, къде е разликата? ОК, отхвърлете старото като непригодно, но защо ни натрапвате нещо, в което все още не сме убедени, че е по - добро?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: ИлияНиколов
Братя Стругацки
30 Окт 2014 12:53
Мнения: 6,644
От: Russian Federation
Ахмед Доган това, Ахмед Доган онова, обаче за него вече, ако не песни, то научни доклади се изнасят!
Милена Френкева - Особености в отразяването на покушението срещу Ахмед Доган във в.“Стандарт“, VII Национален конгрес по психология София, СУ „Св.Климент Охридски”,31.X.-2.XI.2014 г
Натисни тук
браун
30 Окт 2014 13:15
Мнения: 3,755
От: Bulgaria
Илия, колкото и фльонги да завържеш, колкото и оправдания да измислиш, факта е видим - един по един качествените форумци отпадат от форума! За това не е виновно международното положение, а кутевчетата и киродобревчетата тук. Това е ситуацията и тя няма да се промени, колкото и да се опитваш да оневиниш червенушките. Не, че "демократите" са по стока, но не знам бесепар да е отказал участие във форума. От останалите примерите са много. Та така...
sars
30 Окт 2014 13:33
Мнения: 23
От: Bulgaria
"Гласуваш за Бойко получаваш Доган." След всичките идиотщини около коалицията и правителството и кражбите в КТБ сътворени от ГЕРБ в коалиция с ДПС има ли още малоумни герберасти във форума, (защото интелигентните избягаха отвратени отдавна от тази организирана престъпна група) или поне платени техни тролове? Да ми обяснят най-сетне имало ли е през 2009 - 2013 г., има ли сега и ще има ли винаги коалиция ГЕРБ - ДПС, за която някои "политически некоректни" автори пишат от години? Хайде бе "интелигентните, умните и красивите" протестУиращи и ранобЛудните студенти, къде сте? Сега Делян Пеевски ли ви плаща?
Шамфор
30 Окт 2014 15:32
Мнения: 86
От: Bulgaria
След като цялата статия тази пишман-журналистката Горанова се гради на фалшивата измислена теза „Костов-Доган”, това доказва че дългата статия е набор от думи и е глупава.Истинският анализ е следният: По метода на изключването: генерално изключване ляво-дясно останаха само три ГЕРБ, РБ и ПФ! По критерия, националистическо- дясно, отпада ПФ остават само две ГЕРБ и РБ.но с 107 депутата-малцинство.Правителство на малцинството ГЕРБ+РБ начело с ГЕРБ е убийствено за РБ, защото не може да реализира реформите които е обещал-изключва се!.Правителство на малцинството само от ГЕРБ ще се крепи само на подкрепата на ДПС и никой няма да повярва че няма негласен съюз между ГЕРБ и ДПС, което е самоубийство за ГЕРБ-също се изключва!.Остава единствено възможното реалистични и правилно програмно -експертно правителство с ограничен хоризонт до две години, като това на Димитър Попов , а не на Любен Беров. Всичко друго е шикалкавене и тъпчене на място.
ИлияНиколов
30 Окт 2014 16:20
Мнения: 4,180
От: Bulgaria
Остава единствено възможното реалистични и правилно програмно -експертно правителство с ограничен хоризонт до две години, като това на Димитър Попов , а не на Любен Беров.


Точно така и фактически се връщаме в позицията преди изборите, с програмно - експертното правителство на Пламен Орешарски. Е, за какво трошихме пари за избори? Новите експерти по-добри ли ще са от предишните?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: ИлияНиколов
Патагонец
30 Окт 2014 17:07
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
Точно така и фактически се връщаме в позицията преди изборите, с програмно - експертното правителство на Пламен Орешарски.


бонго-бонго
30 Окт 2014 17:10
Мнения: 26,313
От: Swaziland
Точно така и фактически се връщаме в позицията преди изборите, с програмно - експертното правителство на Пламен Орешарски. Е, за какво трошихме пари за избори? Новите експерти по-добри ли ще са от предишните?


Та какво казваш предвиждаше коалиционното споразумение на гея, бея и злодея?
Калки
30 Окт 2014 17:27
Мнения: 20,000
От: Bulgaria
Е, за какво трошихме пари за избори? Новите експерти по-добри ли ще са от предишните?

Естествено.
Нали новите експерти ще са 'наши'
ИлияНиколов
30 Окт 2014 17:30
Мнения: 4,180
От: Bulgaria
Та какво казваш предвиждаше коалиционното споразумение на гея, бея и злодея?


Бонго,
признавам си чистосърдечно, че не знам.
galia2
31 Окт 2014 07:40
Мнения: 1,418
От: Bulgaria
Новите експерти по-добри ли ще са от предишните?

Естествено.
Нали новите експерти ще са 'наши'


Лошото е, че "нашите" "експерти", които слагат са по-глупави от предишните "наши".
Добави мнение   Мнения:114 « Предишна Страница 6 от 6 4 5 6