Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Иван Кръстев
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:77 Предишна Страница 3 от 4 1 2 3 4 Следваща
Пройчо
28 Апр 2015 23:27
Мнения: 1,846
От: Bulgaria
Абе защо ли Ню Йорк Таймс не поканят Дмитрии Иванов да напише какво мислят Средно и Южно Европейците за Русия и Америка, ами канят Кръстев да им преповтаря догмите? Ами защото канят тоя който е приятен за ухото им, а не който ще им каже истината?
Апологетите като Любомир Лефчев погребаха комунизма, сега апологетите като този Кръстев ще погребат Демокрацията! Е те затова САЩ се натрисат от Афганистан на Ирак, от там на Либия, пък Сирия и хайде пак на Ирак...после пък осраха Украйна, ще ги видим до къде ще я докарат с "аналитици" като тоя Кръстев!
america1332002
29 Апр 2015 00:15
Мнения: 5,137
От: Bulgaria
само не ми е ясно как една страна където температурите падат до минус 76 мозе да бъде велика
67AF
29 Апр 2015 00:35
Мнения: 17,775
От: Tuvalu
america1332002
29 Апр 2015 00:15
само не ми е ясно как една страна където температурите падат до минус 76 мозе да бъде велика

МоЗе, моЗе, погледни на север от себе си!
SDD
29 Апр 2015 00:36
Мнения: 174
От: Bulgaria
Кръстев лъже като дърт циганин на пазар за булки.Само че нашата булка е вече продадена и нямаше нужда да се увърта толкова.Не е вярно,че Русия не е предлагала никаква алтернатива на България.Русия предложи Южен поток,Белене,своите пазари за селскостопанска продукция,своите редовни туристи по българските курорти и своите инвестиции,които са по-големи от всички други чужди инвестиции у нас. Европейския съюз буквално забрани на България да приеме тази алтернатива и просто я продаде ,като някаква северна европейска провинция на Турция.Но Кръстев не живее в България явно и само папагалства от някоакви чужди източници.
Tim
29 Апр 2015 01:01
Мнения: 6,853
От: Bulgaria
Поставени пред резкия избор - Русия или Западът, огромно мнозинство от българите избират Запада, а повече от 70% намират проевропейската политика на правителството си "балансирана и разумна".


Тоя АНАЛизатор много кривоглед, бе!

Къде е гледал, какво е видял!
Yantar
29 Апр 2015 01:14
Мнения: 5,304
От: Bulgaria
Тоз Кръстев ще засрами журналистите на Работническо Дело. Жалка история. И тъжно, ама много тъжно, че за 25 години нищо не се промени в манталитета на тоз народ. И не е толкова обидно, че има ибрикчии - такива е имало, има и ще има. Обидно е, че им се дава трибуна да говорят откровени глупости сякаш са нещо общоприето. Нека аз му обясня на Киряк Стефчов, че термини като "руска агресия", "анексия на Крим" и "режима на Путин" съществуват само в главите на хората с по-ниска от средната интелигентност. И на тези дето се продават за жълти стотинки, на началници, на които не им пука ни най-малко за тях, а само за собственото благополучие. Всеки сам да решава какъв е.
Пройчо
29 Апр 2015 03:31
Мнения: 1,846
От: Bulgaria
Обидно е, че им се дава трибуна да говорят откровени глупости сякаш са нещо общоприето.

При комунизма на такива буклуци хората гледаха с презрение и не ги вземаха на сериозно.. имаше си хора с независимо мислене които хората намираха начин да чуят и имаха потребност да открият.
Сега обаче преобладават буклуците, а хората с независимо мислене, ако ги има са набедени за проруски тролове и са загубени в всеобщата евроатлантическа лудост натресена на обществото ни!
Oraсle
29 Апр 2015 03:35
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
Нека аз му обясня на Киряк Стефчов, че термини като "руска агресия", "анексия на Крим" и "режима на Путин" съществуват само в главите на хората с по-ниска от средната интелигентност.

Или по-точно, че много ти се ще да е така.
Lord Voldemort
29 Апр 2015 04:31
Мнения: 2,756
От: Holy See (Vatican City State)
В России не обязательно, согласно завету Корнея Чуковского, жить долго, чтобы на очередном историческом витке ударить себя привычными ржавыми граблями по лбу.
ablepsia
29 Апр 2015 05:33
Мнения: 26,566
От: Bulgaria
Е те това е българската интелигенция!


Не цялата, не цялата!
Само че на истинската не й се дава думата в българските медии, та камо ли в чужбинските.
VOCI
29 Апр 2015 05:56
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Ти сега къде пишеш бе интеуект ?
ablepsia
29 Апр 2015 06:40
Мнения: 26,566
От: Bulgaria
Ти сега къде пишеш бе интеуект ?


Драги съфорумнико, ако горното мило (неизвестно защо диалектно) обръщение е насочено към мен, да ти кажа - форумите не са медии и нямам предвид себе си, като казвам, че на свястната ни интелигенция не й се дава нито ефирно време, нито й се предоставя място в пресата.
Ако обаче ти лично под "медии" имаш предвид форумите, а не средствата за масово осведомяване, нямам к`во да кажа
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: ablepsia
Пройчо
29 Апр 2015 06:50
Мнения: 1,846
От: Bulgaria
Само че на истинската не й се дава думата в българските медии, та камо ли в чужбинските.

Много вярно! Нали имаме свобода на словто.. медиите си публикуват каквото си поискат.. по - точно който си плати него го публикуват. Като имаме такива мощни "спонсори" като "неправителствените" Фридом хауз например със 60% финансиране от правителството на САЩ и с директор бивш шеф на ЦРУ, в миналото! Тогава става бъкано с такива "дъщерни" организации като организацията на тоя Кръстев!
"Фрийдъм хаус" (абревиатура FH; — «дом на свободата» е неправителствена организация със седалище във Вашингтон (САЩ). Бюджетът на организацията e на 66-80% безвъзмездна помощ, предоставена от правителството на САЩ. .. до 2005 г. - от бившия директор на ЦРУ Джеймс Улси....Геополитически "Фрийдъм хаус" поддържа евроатлантизма, НАТО, както и ключовите политики и институции като плана "Маршал" и други, а по времето на Студената война подкрепя т.нар. съветски дисиденти.
Simplified Solutions
29 Апр 2015 06:56
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
Доста неприятно:

Да. Като картинка от новогодишно шоу, пардон, приветствие на нашето президент.
Разликата е само в нивото. У нас - дизайнери на президента, у тях - дизайнер Вася восемьнадцати лет в населено място от мащаба на Чирпан.
VOCI
29 Апр 2015 07:02
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Аха .
Значи когато за фотокопиране на лекциите ти искаха паспорт беше ОК .
Сега вече не е , А ?
Ами така ви се пада.
Издавайте си стенгазета и си я четете в клубчетата по обмяна на прочетени папмперси.
ablepsia
29 Апр 2015 07:10
Мнения: 26,566
От: Bulgaria
Издавайте си стенгазета и си я четете в клубчетата по обмяна на прочетени папмперси.


Бъркаш адресата.
Стенвестници не издавам. И изобщо каквито и да било вестници. Ако ме поканят от някоя медия, обикновено отказвам. Най-вече - на телевизиите. Изключително рядко (веднъж на десетилетие) приемам да подготвя материал за вестник (никога на политически теми, а само по специалността ми), и то само ако ме покани приятел, на когото имам доверие.
Нито пък съм на възраст за "памперси".
Я се заеми с нещо полезно, вместо да спамиш из форумите и да преминаваш на лични обиди към неизвестен адресат поради липса на аргументи.

Възражението ми за българската интелигенция не беше отправено към теб, а към друг форумец. Ти защо подлайваш около крачолите ми?
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: ablepsia
VOCI
29 Апр 2015 07:17
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Много си убедителен. Моите извинения и уважения. Oттеглям се кат бит пес.
Klepouh Klisar
29 Апр 2015 07:42
Мнения: 749
От: Bulgaria
Трудна се оцелява със писаници особенно ако и немаш майица да си списувател и си един от безбройите некадърници дето се потят от ялови напъни да спренат некой друга глупотия , та го разбирам нашенца потурко-аталантик, ако не подблизваш онбашиятя - задника паужина ще захаване.
Дрго щеше да е ако можеше да драснеш некой друг ред С++ -
Mrx++
29 Апр 2015 09:29
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
И докато българите симпатизират на Русия, точно тяхното познаване на руските привички ги кара да не приемат режима на Путин като модел за подражание. Българите споделят част от обичайното руско недоверие към Запада. Те не приемат с ентусиазъм политиката на санкциите; те пострадаха пряко от санкциите на Запада срещу техния съсед Югославия преди 20 години; те с право подозират, че руската конфронтация със Запада не само ще навреди на икономиката им, но и ще изостри вътрешнополитическото противопоставяне
Този под българи разбира, онова ухилено НИЩО на снимката иразни суеци, като министрите Митов и Ненчев.
Аз съм писал, че номеклатурата преди 1989г. ако имаше превилегии, много нямаше време и възможности да ги ползва, щото беше натискана да изпълнява годишни, петилетни и какви ли не планове. Превилегиите им се ползваха от техните чада, като този списувач. Тук са и Красен Станчев, Милена Фучеджиева, Евгени Дайнов (Миндянина),Мартин Заимов, Сергей Игнатов, Иво Прокопиев, Цеца (секса Бориславова и др. такива. След като станаха промените те се същисаха, но бързо се окопитиха и станаха най-гласовитите първи демокрякъци.
Mrx++
29 Апр 2015 09:34
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Не е тайна също, че руските пари са навлезли в някои бизнес и политически кръгове в посткомунистическите страни.
Е па защо да не влязат, защо западни, турски, арабски и какви ли не пари могат да влизат, а руски не. Парите не миришат. Простотиите, които извършиха Боко и неговата команда, пък и Орешрски и Станишев с енергийните проекти с години ще ни тежат.
Добави мнение   Мнения:77 Предишна Страница 3 от 4 1 2 3 4 Следваща