Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Психолози влизат в 52-ро училище след трагедията с 11-годишното дете
Добави мнение   Мнения:4 1
dorko
26 Фев 2017 21:04
Мнения: 129
От: Bulgaria
След инцидента децата били инициирали акция по превенция.
Абсурдно общество.
KaraKoliu
26 Фев 2017 23:59
Мнения: 2,142
От: Bulgaria
Психолози от националната мобилна група към МОН започват работа в 52-ро ОУ още в понеделник сутринта.
Трябва тази психологическа пасмина най-после да бъде накарана наистина да работи. След всяка трагедия или простотия в училищата с тържествен тон по медиите съобщават:"Психолози започват работа в N-то ОУ още утре сутринта". Време е да започнат да влизат и да работят още като се усети някакъв проблем, без да се чака някой да умре. Защото от прочетеното в междуредията в последния случай излиза, че момчето е ритало и други деца преди това, но нито психолози нито директори или учители са взели някакви мерки. Изпращането на "психолози от националната мобилна група към МОН " не могат да върнат живота убитото дете, но явно добре мият и почистват гузни съвести на началническите кадри в образованието. Време е това да спре и всички да работят така, че до смъртни случаи да не се стига.
Юнкер
27 Фев 2017 08:53
Мнения: 1,893
От: Bulgaria
"От страна на този ученик досега не е имало подобни агресивни прояви. Като цяло при него говорим за липса на самоконтрол. Вече втора година с детето се водят системни консултации с училищния психолог. Разговаря се и с родителите му. Имаше драстична промяна в поведението му и затова за мен е необяснимо случилото се"

Това го е казало някое пате в калчища.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Юнкер
Пикачу
27 Фев 2017 08:57
Мнения: 8,152
От: South Africa
По важно е какви деца влизат в училището.
СЕМ се изправя на нокти, колчем зърне една гола цица, а телевизиите са заляти от насилие в най-перфидните му форми.
Цяла плеада IT-специалисти и софтуерни гении се тупат в гърдите , че създали "страхотни и мноо яки" компютърни игри. В тях обикновено нашият "герой" има 9 живота, стреля и трепе наляво и надясно, раздава яки ритници /?!/ и това го издига на по-високо ниво.
А след всичко това, маминият герой , дето е на ти с компютрите, отива в училище, в което учителят няма право да го докосне дори ?!
Добави мнение   Мнения:4 1