Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Западът показа на Сирия, че не прави компромис с химическите оръжия
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:52 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
Redneg
16 Апр 2018 13:35
Мнения: 275
От: Andorra
Мишо.
Не поствай свои снимки.
Пази си личните данни.
Идва GDPR-ът ,вестника ще загази, трябва да ти пази личните данни които ти безразсъдно публикуваш
Redneg
16 Апр 2018 13:43
Мнения: 275
От: Andorra
Не съм казвал но пак ще повторя - много е забавно:
D4D5: Първо, ако не ме лъже паметта се каза че 20 цивилни са загинали от ударите, това разбира се е отвратително, но за съжаление е факт.
По интересно е как само преди няколко дни се обясняваше от русофилите как руската армия ще бие с голямата тояга, само ако някой посмее да инициира нападение ...
А днес вече русофилите са на мнение, че може да е имало малко ядене на шамари, ама те не били силни, били само по меките части и червеното ще се махне до седмица ...
Всичко това е защото и ударите и липсата на реакция са договорени на експертно ниво - ние ви бием малко, вие крещите много и така всички са доволни.
D4D5
16 Апр 2018 14:15
Мнения: 7,438
От: Bulgaria
Първо, ако не ме лъже паметта се каза че 20 цивилни са загинали от ударите, това разбира се е отвратително, но за съжаление е факт.


Как тъй "каза се"? Само се каза или някой го е казал? Дай да го видим, ако някой го е казал.
D4D5
16 Апр 2018 14:19
Мнения: 7,438
От: Bulgaria
По интересно е как само преди няколко дни се обясняваше от русофилите как руската армия ще бие с голямата тояга, само ако някой посмее да инициира нападение ...


Ми тва не беше нападение, а спасителна операция. Eric Trump (2014):

"We don’t rely on American banks. We have all the funding we need out of Russia."
Eisblock
16 Апр 2018 14:21
Мнения: 9,157
От: Iceland
Явно недоволните там **** как не се е стигнало до пряк сблъсък не съзнават, че не са в някаква паралелна реалност, а че са също в Таргета на психопатите. Така и със статията, но както се казва, няма нищо така лошо и негодно, за да не послужи за един добър пример.

- Редакцията се е постарала да представи една типична извадка, параден пример за Западната двуличност, дебелоочие изврътливост и нахалство основани единствено върху тяхната хищническа същност. Заблудата за пред плебса трябва да тушира повече от видната липса на логика, погазването на принципите на Правото, на морал, етика и на самата дипломация. Всичко само и само за да постигне този робовладелските си и нео-колониални грабителски щения. Да засити маниакалната жажда за власт, господство и богатства на онзи 1% същински световни Паразити.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Eisblock
letec55
16 Апр 2018 17:51
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
се каза че 20 цивилни са загинали от ударите,
А пострадали от обгазяванията от разбомбените тайни лаборатории за химически оръжия и тайни складове с такова има ли? И кой пак стреля в Дума и не дава на експертите от ОЗХР да отидат там? Не че е от значение - нали ракетите бяха изстреляни. И както се каза многократно "Всички знаем"... А про по, как ли е Псаки? Добре ли е момичето? Тя пусна този лаф...
letec55
16 Апр 2018 17:54
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
Заблудата за пред плебса трябва да тушира повече от видната липса на логика, погазването на принципите на Правото, на морал, етика и на самата дипломация.
Точно така! А постановката със Скрипал подготви плебса за тази манипулация. Изостри рецепторите именно по отношение на химическите оръжия.
Kotka
16 Апр 2018 18:07
Мнения: 13,187
От: Aruba
Нашите СМИ премълчаха изказването на Роджър Уотърс часове преди американците да пуснат бомбите срещу Сирия.
Уотърс каза , ч е Запада ще бомбардира Сирия поради фалшиви доказателства на Белите каски и т.н.
На английски изказването беше отразено само в Израелските СМИ.
Толкова за демокрацията и свободата на словото на Запада.
Направо ги разби.

Roger Waters Talks about chemical attack in Douma, Syria
http://www.youtube.com/watch?v=05LiKeh06o8

Boev
17 Апр 2018 17:07
Мнения: 2,544
От: United States
"А про по, как ли е Псаки? Добре ли е момичето?"
Тая кощрамба редовно е в студиото на СиЕнЕн да дава експертни мнения.
Пълна гнус.
AVALON_JN
19 Апр 2018 09:58
Мнения: 1,534
От: Bulgaria
= (АВТО_ЦИТАТ): Колега (Momchil Gergov; https://www.blitz.bg/svyat/momchentse-uchastvalo-v-snimkite-na-videoto-za-khimicheskata-ataka-v-duma-razkaza-kakvo-sa-mu-platili_news594435.html), просто класика.

Или «класика» по нацистки, по Гьобелски (Паул Йозеф Гьобелс / Paul Joseph Goebbels, министър на пропагандата и информацията в Нацистка Германия):
«... Дайте ми средствата за масова информация и аз от всеки народ ще направя стадо свине. Една лъжа, повторена сто пъти, става истина… ».

Тоест. Екзинстециално дефинирано, става въпрос за актуалната виталност (живучество) на технологията на «... Конкретно-историческото, предметно-целепоставено използване на безпределно арогантната лъжа (публицистично-агитационна - реклама, съдържаща поръчково, т.с., продуктво-позиционирано, изкривено, невярно, отразяване на процеси, явления и факти от обективната реалност) като основа на масираното медийно манипулиране (тролене; фейкане; обработка; подготовка) на масовата публика (населението и масовия изпълнителския състав на въоръжените сили), като неразделна част от милитаристичния инженеринг на свремненните (на базата на поколенческо-историческата памет на човечество) нацисти - натОВЦИТЕ, во-главе с Фашингтон».
*** КЛАСИКА В ЖАНРА (две ценностно-цинични постановки):

-1): ФРАПАНТНАТА ЛЪЖА,… Изречена в 2003 година от Държавен секретар на САЩ (при президентстването на Джордж У. Буш - 2001–2005) – генерал Колин Лутър Пауъл (Colin Luther Powell) пред СС на ООН ... .

«… Колин Пауъл размахал шишенце с бял прашец в стил «От местопрестъплението» пред Съвета за сигурност на ООН и от името на атлантическата демокрация излъга чистосърдечно целия свят за „откритото” химическото оръжие на Ирак, с което оправда с мълчаливото съгласие и съучастие на Европейския съюз унищожаването на иракската държава...».

(По-подробно - 05.09.2015; http://glasove.com/categories/komentari/news/nadezhda-vsyaka-tuka-ostavete-gugylmen-otkazva-da-misli).


- 2): ВИДЕО: «OAN Investigation Finds No Evidence of Chemical Weapon Attack in Syria”; https://www.youtube.com/watch?v=lSXwG-901yU; 16.04.2018;
One America News Network; 113 382 показвания). …И някой от водещите коментари (рефериращи важността за настоящето на поколенческо-историческата памет):

~ potentialforanything; преди 1 ден (към 18.04.2018; 10:00):

- 1999 - They lied about Yugoslavia;

- 2003 - They lied about Iraq 2011;
- They lied about Libya 2018;

- They lied about Syria

~ По-следващи отговори:

- Надежда Т.: - 2014 - They lied about Ukraine ;

- Алексей Алпатов: - 2008 -They lied about Georgia;

- Fake Pilot: - 1964 - They lied about Vietnam (The Gulf of Tonkin false flag incident);

- Common Sense: - 1990-They lied about Iraq (https://en.wikipedia.org/wiki/Nayirah_testimony);

- Alexander Barkman: - 2001 they lied about Afghanistan.

kosatka
20 Апр 2018 13:51
Мнения: 4,332
От: Bulgaria
По странната логика на западн/алия/ия джурналист, Русия трябва да метне няколко ракети и бомби близо до Лондон и да сравни със земята химическата лаборатория в Солсбъри, защото в Дума бяха открити химически оръжия произведени в тази лаборатория и защото британците отвличат и задържат незаконно и тайно руски граждани. И тази атака да бъде представена за хуманитарна и дипломатическа акция.
Добави мнение   Мнения:52 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3