Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Спират a-specto
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:88 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща
D4D5
02 Юли 2018 14:35
Мнения: 7,438
От: Bulgaria
Ако американското посолство наистина беше предприело някакви действия срещу аспекто, Волгин щеше да вдигне рев до небето. Това щеше да е направо сбъдната мечта за него. Щом воят не е до небето, а обвинението е едносрично и без никакво съдържание, значи няма нищо.


Мне, ти друго каза. Каза: "аз съм сигурен, че ако трябва да говори под клетва, веднага ще си каже, че лъже". Пък аз съм сигурен, че нямаш идея кво ще каже.
Патагонец
02 Юли 2018 15:56
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
Ако американското посолство наистина беше предприело някакви действия срещу аспекто, Волгин щеше да вдигне рев до небето.

По-вероятно е да не са го забелязали...

Все по-друго си е да ти пречи американското посолство, а не липсата на читатели.
Д-р Тормозчиян
02 Юли 2018 16:48
Мнения: 8,152
От: Botswana
Не вярвам някой вече да е изпаднал в абстиненция, но, за всеки случай, една малка профилактична доза:


Главната редакторка на спиращото да излиза от юли списание A-specto Калина Андролова публикува на страницата си в социалната мрежа остро критичен текст, срещу българските елити. Журналистката ги обяви за селекция на убития премиер Андрей Луканов, признавайки, че са произлезли от комунистическата номенклатура:

Тежкият проблем на България са т.нар. елити. Бизнес елитът на държавата ни произлезе от комунистическата номенклатура и селекцията на Луканов, затова е изключително некадърен, некомпетентен и прогнил.

Това са хора, за които бизнесът е мутренска дейност и низки страсти. Нищо смислено не може да се произведе в България. Каквото и да създадеш в България винаги опираш до въпросните идиоти, наречени бизнес елит. Те съсипват страната ни, народа, всичко. Никаква геополитика, Америка, Русия, ЕС... Всичко се проваля заради българския елит, селекциониран от бай ти Луканов... Луканов беше убит, но селекцията му живее и унищожава бъдещето ни.”

Андролова, която не крие симпатиите и пристрастията си към социалисти и русофили открито напада архитекта на прераждането на БКП в БСП като дори признава, че не геополитиката е причината за провала ни, дори Америка и ЕС нямат вина. Стрелите и са насочени главно към бизнес елита, който съсипвал всичко.


Натисни тукРедактирано: 1 път. Последна промяна от: Д-р Тормозчиян
sara1234
03 Юли 2018 07:59
Мнения: 79
От: Bulgaria
В този форум са изписани много глупости. Басирам се, че драскачите изобщо не са чели списанието, нито ред от него, което не им преечи да дават мнение!
Чок觧
03 Юли 2018 12:31
Мнения: 7,337
От: Israel
Недей , че ще загубиш баса !
Някои са чели публикации на Боян Чуков и Калина Андролова , Силвия Томова и Валентин Вацев .
Нямат нужната "злоба" , за да бъдат четени .
"Бултаймс" се справя по-добре .
Патагонец
03 Юли 2018 12:31
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
В този форум са изписани много глупости. Басирам се, че драскачите изобщо не са чели списанието, нито ред от него, което не им преечи да дават мнение!

Чел съм разни неща от въпросния Волгин и съм си съставил мнение за него. Не виждам защо да си давам парите да чета още пропаганда, още повече, че част от тях биха отишли в неговия джоб.
Жалко за Андролова. Харесвах я навремето, докато се хвана с този.
Пък и никъде не съм коментирал съдържанието на списанието, а само изявленията на Волгин по повод спирането му.

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Патагонец
letec55
03 Юли 2018 14:11
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
Пък и никъде не съм коментирал съдържанието на списанието, а само изявленията на Волгин по повод спирането му.
Бе като се отваря дума за нечии посолства, какво става с Диляна Гайтанджиева?
То темата е за спирането на списанието и би трябвало да коментираме списанието, а не просто кой какво мислел за това спиране. Ама нейсе... Видели сме много и всякакви неща във форума...
g_ringo
03 Юли 2018 14:18
Мнения: 1,047
От: 0
темата е за спирането на списанието и би трябвало да коментираме списанието, а не просто кой какво мислел за това спиране.

Няма как да се коментира спирането, без да се коментира съдържанието - то ни е познато, счетоводният баланс на издателя не е. Пък и волгиновият вопъл твърди точно това - че списанието спира заради съдържанието.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: g_ringo
Дежурния
03 Юли 2018 14:48
Мнения: 5,993
От: Bulgaria
Няма как да се коментира спирането, без да се коментира съдържанието - то ни е познато, счетоводният баланс на издателя не е.

Не е особено трудно да се направи примерен баланс на списание с корична цена 10 лв при различни хипотези за продаден тираж. При 1000 броя има мегдан и за щатен главен редактор, а и за 1-2 човека персонал. При продавани 500 бройки - възможно е съществуване на хонорар, без щатна редакция. При по-малко и липсващ меценат, някое посолство рано или късно ще затвори изданието.
letec55
03 Юли 2018 15:04
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
Не е особено трудно да се направи примерен баланс на списание с корична цена 10 лв при различни хипотези за продаден тираж.
А рекламите? А възможностите за въздействие спрямо рекламодателите?
Наскоро наш дипломат бил ходил да иска съдействие от ЕК за спирането на сайт за председателството наше. Сайт, списван от Георги Готев. Тук във форума някой се опита да омаловажи сайта, смятайки посещенията. Малко били. Като са малко защо е ходил дипломат да ръчка? Кой е глупавият? Който го е пратил или който е изпълнявал глупава заповед. А дали е глупава? Написаното остава. Даже и да е прочетено сега от малко хора.
И като предлагам да се коментира списанието, естествено, че имам пред вид съдържанието му. Това съм направил още в началото на темата. А не просто какво мисли Волгин и какво ние мислим за Волгин. Права е Елинор Рузвелт - Великите умове обсъждат идеи, големите - събитията, а посредствените - хората.
Д-р Тормозчиян
03 Юли 2018 15:13
Мнения: 8,152
От: Botswana
Ние това и правим - обсъждаме събитията, в частност спирането на едно списание.

Както подобава на големи умове.
Кайзер Созе
03 Юли 2018 15:15
Мнения: 17,770
От: Palestinian Territory, Occupied
Писаното от Андролова е доста по-близо до реалността от лаладжията Волгин. Но е по-безопасно да лаеш срещу Козяк, Билдербергите и ильминатите.
Д-р Тормозчиян
03 Юли 2018 15:24
Мнения: 8,152
От: Botswana
Наскоро наш дипломат бил ходил да иска съдействие от ЕК за спирането на сайт за председателството наше. Сайт, списван от Георги Готев.


Това беше също толкова неподкрепена с никакви доказателства информация, колкото и тази за намеса на американското посолство в спирането на списанието.

В информацията дори се твърдеше, че дипломатът бил искал съдействие от Европейския съвет, а не от Комисията.

Българското правителство е помолило Европейския съвет да му помогне да спре базираното в Брюксел електронно издание Bulgarian Presidency.eu. Причината била, че не го харесва и освен това то използва домейн на ЕС. Това съобщи издателят му Георги Готев, който обяви края на проекта си поради приключването на българското председателство на Съвета на ЕС.

https://www.mediapool.bg/bulgaria-pomolila-evropeiskiya-savet-da-spre-baziran-v-bryuksel-sait-news280926.html

А това е напълно безумно твърдение - поне за хората, които знаят с какво се занимава Европейският съвет.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Д-р Тормозчиян
letec55
03 Юли 2018 15:27
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
Писаното от Андролова е доста по-близо до реалността от лаладжията Волгин.
Цитатът от Андролова няма пряка смислова връзка със спирането на списанието. Трябва да се гадае и предполага. Докато Волгин директно казва, че списанието е спряно по нареждане от едно посолство заради съдържанието му. Т.е. заради идеите, които се опитва да разпространява и внушава. Следователно би трябвало да се опитваме да бъдем поне малко велики умуве, отколкото да се тупаме доволни по гърдите, че сме големи такива. Като обсъждаме само спирането, а не причините, поради които това се случва.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: letec55
Кайзер Созе
03 Юли 2018 15:33
Мнения: 17,770
От: Palestinian Territory, Occupied
Отчитайки издателят им-вероятно руското посолство. Като искате конспирация. От Елцин насам Кремъл не работи с левичари навън. Просто олигарсите се чувстват неудобно от ВОСР. Така харесва ли ти, летец?
Кайзер Созе
03 Юли 2018 15:36
Мнения: 17,770
От: Palestinian Territory, Occupied
Макар че експерестройчика, неолиберал Волгин е ляв колкото аз съм арабски шейх.
letec55
03 Юли 2018 15:41
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
от Европейския съвет, а не от Комисията.
Истина ли е или не е истина? Ходил ли е български дипломат да действа или не е ходил? Дали съвета, дали комисията има ли значение? И да съм в грешка, да е съвета, а не комисията, въпросът е ходил ли е или не? Това доколко някой е запознат с функциите на институциите какъв аргумент е, че никой не е ходил и Готев лъже? Сигурен ли си, че всички наши дипломати познават функциите на европейските институции? Сигурен ли си, че всички наши дипломати с дипломатически паспорти и назначения са точно дипломати и че няма хванати от улицата връзкари и най-вече връзкарки, изпратени на работа там без грам стаж и опит в МВнР? Сигурен ли си, че някой такъв не е проявил някаква самоинициатива след като някой бос е промърморил по отношение на въпросния сайт?
Кайзер Созе
03 Юли 2018 15:44
Мнения: 17,770
От: Palestinian Territory, Occupied
Съвета на министрите. Вероятно Фльор ги е нарочила за хибридчици.
letec55
03 Юли 2018 15:47
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
Отчитайки издателят им - вероятно руското посолство. Като искате конспирация. От Елцин насам Кремъл не работи с левичари навън.
Очевидно за тези четири години са направили изключение. Така ли да разбирам това "вероятно"?
Кайзер Созе
03 Юли 2018 15:54
Мнения: 17,770
От: Palestinian Territory, Occupied
Отбелязвам че девненския чичко едва ли е на бързо избиране на Рубини, предвид генезиса на кинтите му. Както и посочва Андролова. И пак казвам-списанието бе с три теми и по-скоро лайфстайл. Не слагате че освен на хартия за десет кинта има и е-абонамент, както и може да платиш отделен брой. Въпреки всичко затваря внезапно, не само хартиеното. Значи решение на издатекя.

Ако спрете да дирите из посолствата-истерията на Волгин е писнала на девненския чичко и им спря кинтите.
Добави мнение   Мнения:88 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща