Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Преглеждат двама от ЦСКА в Германия
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:293 « Предишна Страница 4 от 15 2 3 4 5 6 Следваща »
archi
10 Юли 2003 10:54
Мнения: 4,873
От: Bulgaria
ама така е
цецвичките Черепа им ги събира в края на сезона и им ги раздава на следващия
на албанюгата са се паднали по малък номер, ама като нема други
то и затова новото вратарче си купи ново екипче, че ако му дадат тесни ръкавички пак ще има мазоли
албанюгата като е скрънза и не си купува по мярка сега нека да куца
cattle_ripper
10 Юли 2003 10:55
Мнения: 8,070
От: Bulgaria
Мдааааа, Орли, ще излезе прав като спомена снощи че днеска ще изсерете рекордно количество постинги, милиционери. Няма лощо драскайте, че поне 500 да ги направите.
За снощното резилче няма кво да си говорим - резил и толкоз. И на мен обаче ми е интересна темата за Велинови и Младенови. Мдаа, Първо Венци съм го гледал 2-3 пъти и реална представа за качествата му нямам, може да е посредствено или пък прилично вратарче не ми е затова думата, това което на мен ми прави впечатление, че за сина на старши треньора в ЦСКА място има, а за сина на една клубна легенда няма. Страшно мразя връзкарите, та ако питате мене и двете синчета на тази възраст не би трябвало да играят в ЦСКА, а да се обиграват другаде под наем и ако покажата качестват да бъдат върнати в ЦСКА. Но щом Стойо решава че неговия трябва да пътува за Германия, то за да не бъде обвинен в пристрастност би трябвало да направи същото и с Венци, иначе тва което стана сега според мен мирише - на пари естествено. Тоя малкия Стойо дори и супер класен халф да е, в ЦСКА няма да играе, него тати го е взел в отбора, за да му създава имидж пред мениджъри и да го шитнат някъде навън като брат му. В същото време се взема в ЦСКА един вратар, който сменя, пак казвам, вероятно не особено добрия вратар Велинов. Ама какъв е само тоя Генко, а? Ритал 5-6 мача в А група, устискал без гол на Герене и с/у Славия и дай ще го земаме в ЦСКА, преди това поигравал в Девня !?!, вероятно без никакви успехи в юношеските отбори. Мирише на комисионки от трансфера, прав е Джони да се обижда, смешно е да сменяш неопитен юноша на клуба със също толкова неопитен че дори и малко по-възрастен вратар.
На Стойо не му е за първи път да влиза в конфликт с някой от ЦСКА, но този път според мен изобщо не е прав, още повече че Велинов младши е без договор и е изритан да си търси отбор. Марек сигурно ще го вземе, но най-малкото което трябва да се направи е да се подпише първо с него договор и след това да бъде преотстъпен. това като някаква малка компенсация за отношението.
И си остава открит въпроса при това положение има ли Стойчо младши място в мъжкия отбор на ЦСКА - според мен не.

САМО ЦСКА
умерен прогресист
10 Юли 2003 10:57
Мнения: 65
От: Bulgaria
С всяко свое мнение нашите приятели от градинката пред банята неуморно потвърждават, че са най-тъпата, най-ограничена и най-неспасяема публика на отбор, когото напълно заслужават. Те не знаят, те не разбират и като естествено продължение, а може би и като начало, техните футболери не могат. Няма проблем, ние ще им го кажем, макар че знаем, че те не могат да го разберат.


Защо я създадохме Академията ? Защото ни омръзна да водим безмислени спорове. Ние превръщаме фенството в отговорна позиция и сериозно мероприятие. Ние стигаме до края на безмислените разговори. Но те няма как да го разберат, защото нищо друго не умеят.


Да вземем например обратния, дето сигурно се има за по-първа ръка лефскар. Какво е написал той? "факт - нещо, подкрепено със спомени и фантазии на бивши играчи и най-вече поклонници на ЦДНА, ЦДВ, ЦФКА и прочие абревитури, в което се твърди, че ПФК-то е по по най.
** митове и легенди - всякакви случки и събития, които опровергават горните факти."

Дал съм му материал, дал съм 14 000 и кусур знака факти. Да отиде там и да се опита да дакаже мисълта си. И като няма да успее, какво означава това? Само едно. Глупости и измислици. Единственото, на което са способни. Да се утвърждавате и да напредват в глупостта. И какво заслужават от всичко това? Може би голям отбор? Заслужават само това, което имат.


За другите изводи по-късно.





dunai
10 Юли 2003 10:57
Мнения: 2,605
От: Bulgaria
Gonzo, казах ли ви оня ден, че пътуването и престоя го е уредил Дучето. Накрая хванали селския рейс. Колкото до лечението, 6тойч0 трябваше да ми се обади да му дам адреса на баба Пена врачката.Всичко лекува- мазоли, червен вятър, уплах и прави муски против уроки и 7:2. Ама като ме пренебрегват...
Back to the future
10 Юли 2003 10:58
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Арчи, сакън - как ще да е скръндза Черепахата. Ето чак в Немско ги заведе на лечение. А Жакс и в Бразилия го прати - да си понапече кръста по плажовете. И Митревски прати в Благоевград да помага на бай Илия с мрените по Струма. Хич не е скръндза даже. Ето и нов вратар им купи, а Велинов го пуснаха без пари ...
niki_iv
10 Юли 2003 10:59
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
Джак
Ники
САМО ЛЕВСКИ
Gonzo
10 Юли 2003 11:03
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
dunai, гаранция Дучето е уредил престоя на цецковците там. Почеркът му си личи. Изпипана работа .
А сега и екс-самолет на Другаря Фидел. Дружбата си е дружба
dunai
10 Юли 2003 11:03
Мнения: 2,605
От: Bulgaria
Ние превръщаме фенството в отговорна позиция и сериозно мероприятие..

Ега си цитата, абе УМЕРЕН ти да не си завършил АОНСУ. Сега ми светна каква е вашата Академия. С отговорна позиция и сериозни мероприятия напред с баш академика Дучето към светлите хоризонти* на ШЛ.Бегом до хоризонта и обратно.

---------------------------
хоризонт*- нещо което всички го виждат и никой не го е стигнал.
archi
10 Юли 2003 11:07
Мнения: 4,873
От: Bulgaria
Back
вярно бе, Черепа не е скрънза
шиптъра е скрънза че не си купува цвички ами чака да му дадат
*
умерения
ще ни напишеш ли за Гошо Соколов
*
ripper
отново се доказа че в нашия футбол борбата е за комисионни
уморен прогресист
10 Юли 2003 11:09
Мнения: 7
От: Bulgaria
Вай , пак съм са изтървал , кога сложих клавиатурата и глей ръцете ми сами пишат глупости , ама немога ги спря тез ръце бе
Back to the future
10 Юли 2003 11:18
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Изкормвачо, вратарският проблем в ЦСКА е доста по-голям от това, което се вижда в момента. В момента само Колев има договор, а другите са на честна дума. А тя, както се видя, май не струва много.
Иначе съм съгласен с разсъждениятата ти за синовете на някой в отбора. Още като се заговори за евентуално преминаване на малкия Стойчо в Порто ви попитах какво мислите - дали е най-големият талант в школата на ЦСКА или бившият съиграч на таткото се отплаща за някои трансфери. Тогава доста от вас ми обясниха какво "миризливо говедо" съм, дето я повдигам тая тема, но крушката май ще си има опашка.
А Венци и наполовина да е добър колкото баща си има място в ЦСКА. Още повече, че е ЦЕСЕКАР.
умерен прогресист
10 Юли 2003 11:19
Мнения: 65
От: Bulgaria
След предизвикания от вашия фолклор материал, пейстнат от мен тук заради една реплика, продукт на подуенска нетърпимост към истината и фактите, ситуацията е следната.

Всичко, което съм написал в резултат на добросъвестно отношение към историята, не може да бъде подминато ей така. Този материал предполага отговор от ваша страна. Той е прост тест за това, на кого интелектуалното ниво е поне над средното. И понеже някои вече се изказаха, редно е да се и огледате. Кой сте най-ограничените и неспасяемите от вашето разклонение на градинката пред банята.
cattle_ripper
10 Юли 2003 11:26
Мнения: 8,070
От: Bulgaria
Back,
Проблем с вратарите в ЦСКА има, но той не е в договорите на Иванов и Славов - и давамата ще подпишат, лошото е че вече едно десетилетие в ЦСКА няма вратари от класата на Джони.
red_or_death
10 Юли 2003 11:27
Мнения: 1,618
От: Bulgaria
ебати говеждата воня. от говеждини не мога коментирам това, което съм слушал снощи по радиото от мача и прочел в официалната ни страница. а вземете се мирнете малко в миризливия обор.
с 2 думи треньора го каза най-точно - без никакви идеи и непрофесионално поведение на повечето играчи. нищо не направиха целия мач.
оправдание от страна на играчите сега може да има, но за мача с Котбус няма да минат.
Gonzo
10 Юли 2003 11:28
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
Когато даден клуб търси играч на даден пост трябва и е длъжен да потърси това попълнение първо в своята школа или сред преотстъпените си играчи и чак след това да търси трансфер.
Тук може да говорим и за нещо друго обаче. Купуването на даден играч (не/нужен) от даден отбор много пъти е съпътствано и с определени "условия" при преките двубои м/у отборите. Не е тайна, че само 5-6 отбора от първенството могат да налеят кеш за местни играчи от по-слабите отбори. Голяма част от малките отбори разичтат именно на тези трансфери, за да закърпят бюджета си и тези доп. условия към даден трансфер не са странни, а са си практика.
Sokol
10 Юли 2003 11:28
Мнения: 583
От: Germany
Скорпионе не се подлъгвай. Тези второ и третодивизионни немски отборчета играят навито само в контролите и при това изключително грубо. Всеки нормален отбор ги отбягва. Само в първенството не смеят, защото съдийте им са много строги.
Тези от регионалните лиги са направо касапи. Това обаче би трябвало да е известно на нашите.
Е, не е лошо противника да си мисли че сме слаби.
уморен прогресист
10 Юли 2003 11:32
Мнения: 7
От: Bulgaria
Ееее стига толкова , ше взема да се вече
ATLETICO DE MADRID
10 Юли 2003 11:32
Мнения: 10,242
От: Cyprus
НАЙ-СЕТНЕ



Успях да дешифрирам (нЪл' съм мил'сьонер ) значението на името на ПЕ-ДЕРН-БОРН

Така, това име всъщност означава: ПА' - ДЕРТ - BORN или казано иначе - ПАК СЕ РОДИХА ДЕРТОВЕ


.... де да беше толкова лесно и разшифроването на ПФКЦСКААДЬЪЮЯ
умерен прогресист
10 Юли 2003 11:33
Мнения: 65
От: Bulgaria
Гошо Соколов е прекрасен пример за това, че никой насила не е могъл да бъде заставен да рита с червената фланелка. Все пак, в първия двубой за 60-тото десетилетие, в който Лефски бие с 1:0, голът е вкаран именно от него. И защо той е играл в този мач, независимо, че е бил в казармата? Защото от военното поделение, в което е служил са го пуснали да играе срещу ЦДНА. И къде тогава отиват всички приказки и всички неуморно повтаряни глупости?
vlade
10 Юли 2003 11:36
Мнения: 3,607
От: Bulgaria
Atletico,
погледни в "ШОК"

Туй да не е затвора дет' се подвизава Мигел Анхел? Или пък подгряват почвата за Хесус?
Добави мнение   Мнения:293 « Предишна Страница 4 от 15 2 3 4 5 6 Следваща »