Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ЦСКА се размина с Дарио
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:345 Предишна Страница 3 от 18 1 2 3 4 5 Следваща »
фен
11 Юли 2003 09:54
Мнения: 1,724
От: Bulgaria
Пичове,
Няма никакъв смисъл да се занимавате с бръщолевенията, лъжите, виденията и прочие безумия на . Ако някой, който е по отскоро в този форум се съмнява, да погледне темите от вчера.
Просто дългите, безкрайно комични "истории" на разни червени "историци" стават вече твърде досадни. Трябва да ти липсат каквито и да е познания по история на България, компенсирани от безумно развинтена фантазия, за да свържеш клубът АС 23, клуб на царските офицери с ПАРТИЗАНСКОТО ЧЕДО цска. Подобна наглост разбира се е характерна за децата на Червената армия, свикнали по ленински да пръхвърлят своите грехове на другите.
Че това е все едно да обявиш обирджията на мандри Джуров за роднина на генерал Вазов например, а Милко Балев за потомък на Хан Крум. КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ ТРЪГНЕ ДА ОБОРВА ТАКИВА "ЕПОХАЛНИ" ИДЕИ?!?!?
Очаквам нещо подобно да се случи в близко бъдеще, е способен да "открие" какво ли не!
red_or_death
11 Юли 2003 09:57
Мнения: 1,618
От: Bulgaria
hi, никъде треньора не не е казвал, че е било добре, че са изгонили Мукаси. след мача в дирктното му предаване по радиото той каза - "след изгонването на Мукаси останалите футболисти се натовариха повече". това е, всичко останало, което се пише са измислици на журналята.
vlade
11 Юли 2003 09:59
Мнения: 3,607
От: Bulgaria
WELCOME HARRY!!!



You 'll never walk alone!!!
>(снимка: натиснете тук)
ATLETICO DE MADRID
11 Юли 2003 10:01
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Бачо Илия,

доколкото ми е известно, "Пюник" означава "Паун", а "Генчлербирлиги" - нещо като "Младежки съюз". За значението на други имена не мога да знам
archi
11 Юли 2003 10:01
Мнения: 4,873
От: Bulgaria
какъв ли ще бъде следващия ход на 6елекционера и тактика
все пак другите му противници не ходят на работа
може би ще иска контролите да се играят веднага след сутрешния им крос от 15 км
или в обедната им почивка, за да изберат или футбола или обяда
умерен прогресист
11 Юли 2003 10:07
Мнения: 65
От: Bulgaria
фен, вие не само като отбор сте срам за родината. Вие и като персони и като интелект сте същото.

Ние не свързваме нищо. Самите деятели, хората от АС 23 са го свързали. Те са създали Чавдар и те са участвали в учредяването на Септември при ЦДВ.


Два дни бях тук и ви оставям. Ще се върна след известно време, защото иде края на годината, идат класациите на Атлетико и не е добре да изоставям извоюваните позииции. Ще се наложи да поработя за своя имидж. Защото има нещо, с които човек може да се гордее. Аз като цесекар се гордея с отношението на представителите на градинката пред банята към мен. Като истински цесекар имам право на това. Все пак няма да се разсърдя ако някой друг от нашите ме задмине. Защото това ще значи, че наистина прави нещо за нашия отбор, за това, което сме и към което се стремим.


Само ЦСКА. И Бог да бъде с нас.
ATLETICO DE MADRID
11 Юли 2003 10:10
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Фен,

не си прав. Дълбоко грешиш. Всъщност, абревиатурата ЦСКА означава Царствените Симеон, Кубрат и Асен Както знаем, българските царе и ханове са били върховни военачалници, ерго - цисикисти Толкова е просто - трябва само воля и желание, за да го повярваш . Какво означава тук някаква си история с нейните динамични промени, обрати в чисто политическата нагласа, преврати и прочие.

А ПФК пък значи - Първа Фанагорска Конница. Сиреч, пак военно подразделение


АД= АD - след Христа. Това означава, че те и в частност поставят някаква граница назад във времето, в която трябва да се търсят корените им. Това е похвално. Иначе като нищо щяха да се изкарат преки потомци на вожда Х от родовообщинния строй.

Японеца
11 Юли 2003 10:12
Мнения: 228
От: Bulgaria


Фен,

10Х. , прав си за .
Sokol
11 Юли 2003 10:14
Мнения: 583
От: Germany
УП - закова ги! За това ги боли.
Нека ги боли!
А случайно помниш ли кой беше комсомолски секретар на националния отбор по времето на майор Аспарухов?
Японеца
11 Юли 2003 10:17
Мнения: 228
От: Bulgaria


,

Нищо не казваш за влиянието на хората от Докторската градина върху разпространението на хепатит В в отборчето от градинката. Тая тема как си я прескочил ?
Chorbata
11 Юли 2003 10:17
Мнения: 242
От: Bulgaria
A бе вие кога пишете код?
Японеца
11 Юли 2003 10:20
Мнения: 228
От: Bulgaria


Комсомолски секретар по ония времена беше старшина Радлев - бай Добри го произведе в съблекалнята от редник на старшинка.
фен
11 Юли 2003 10:25
Мнения: 1,724
От: Bulgaria

Драги ,
къде видя отношение???????
Отекчение е точнота дума, безкрайното отекчение, което неизбежно се появява след като за N-ти пореден път във форума се появяват едни и същи фантасмагории. Единствената разлика от преди 10, 12 че и повече месеци и днес е, че символите даже май се увеличават, колкото и трудно да е това.
Толкоз.
А това, което написах, беше съвет, насочен към някои форумци, които явно не са се сбъсквали с самозваната Академия и по всичко личи смятат, че могат да водят нормален диалог, а не спор с радио Москва с водещ истинския академик-първоучредител Георги Димитров.

Sokol
11 Юли 2003 10:25
Мнения: 583
От: Germany
Киро- бззз. Грешен отговор!
Back to the future
11 Юли 2003 10:28
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Ама и с Дарио ли са се разминали Аз си мислех, че са се разминавали само с влюбени пенсионери из алеите на парка и с играчите на Паденезнамк'воси по игрището
Пустия му бачо Илия (не си гради килията, а с форуми се занимава) - с това име ги знаели в Европата. Така си е бачо Илия - чак в Паде ... ви знаят, и в Исландия, и в Црън Кладенец ... А като ЦДНА не ви ли знаеха, а като ЦДНВ, а като Септември при ЦДВ, а като Септемврийско Знаме, а като Червено Знаме, а като ЦФКА, а като Средец ... Ами че вие сте най-преименувания отбор в историята. И с това също можете да влезете в Гинес.
Соколе, кое ни заковаха бе? Ами сега като пак ви изоставят сирачета, кой ще ни заковава? Дагее
Ravaneli
11 Юли 2003 10:29
Мнения: 1,066
От: Bulgaria
Fen, Atleti, te vinagi shte se opitvat da izopachavat istoriata, siakash vsichko si e bilo nared. Edna ot tezite im e "i vie ste bili sashtite, zashtoto edi koi si oi Politburo bil ot Levski. Znachi usloviata za vsichki sa bili ravni." I drugo: "Nie ne sme sazdadeni ot komunisticheskata shaika, koiato e bila na vlast togava, po podobie na suvetskoto cska, a sme sazdadeni eheee dalech predi tova. Petolachkata na gerba ni e vsashtnost amerikanska zvezda, a ne komunisticheski simvol i t.n."
No vsashtnost te samite nikoga ne sa si viarvali v tova, koeto tvardiat i prosto ne mogat da izbiagat ot istinata.
уморен прогресист
11 Юли 2003 10:30
Мнения: 7
От: Bulgaria
Ей пустите му ръце , от два дни само глупости пишат , ей на таман разкалях форума и жената ма подгони с чехъла и сега бягам кат прасе от нож. Затуй ви пиша бавно , ама към края на годината ако избягам пак ше се чуем евентуално ..... айде сбогоооооооооооооом
red_or_death
11 Юли 2003 10:31
Мнения: 1,618
От: Bulgaria
ако някой иска да се посмее, предлагам да прочете изказването на водача на говеждата лавина в 7спорт. щели да пътуват с ферибот по Черно море за да не вадят визи. до къде ще пътуват с тоя фери - до Трабзон, до Поти или Сочи? тук има доста сини, които му се смяха за предишно изказване, но това е пореден връх в простотията му. или може би лавината ще се превърне във вълна и ще прелее от черно в каспииско море. ха, ха.
dunai
11 Юли 2003 10:37
Мнения: 2,605
От: Bulgaria
smirnev, когато Гунди стана майор беше завършил ВИФ, или казано по-просто беше вишист момчето. Можеш ли ти обаче да ми кажеш, когато Петьо Жеков стана капитан имаше ли средно образование или още учеше вечерно. Luke, защо не се чете резултата от контролата с Цървена звезда, очилцата ли си забрави или я караме избирателно. Апропо, може ли някои от вас да ми каже къде е златната обувка на Петьо Жеков в музея на ЦСКА или някъде другаде, понеже един мръсен левскар каза че я видял изложена в някакво кафене.
Back to the future
11 Юли 2003 10:40
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Ред, за Голдито си прав. Мисля си, че единственият, който може да му съперничи в подобни изказвания е Дудучето, ама Голди много му дръпна напоследък. Тоя Казахстан определено му дойде в повечко за познанията по география.
_
Ред, абе от няколко дни имам едни подозрения - ти да не си Стойчо? Толкова си запознат с всичките му изказвания. Ама от друга страна пък тука пише, че в хотела няма интернет
Добави мнение   Мнения:345 Предишна Страница 3 от 18 1 2 3 4 5 Следваща »