Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ЦСКА ще гледа "Порто"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:123 « Предишна Страница 6 от 7 4 5 6 7 Следваща
FileWalker
13 Юли 2003 12:53
Мнения: 693
От: Trinidad and Tobago
Черепа да взима по-скоро нови добри играчи. Гледайте вчера Стойчо къде сложил Томаш да играе - централен защитник. Ами той става само за фланга, нали две години го мъчиха и се видя, че не става за центъра.


Рейдж, какво им обръщаш внимание на теримовците и джанките, остави ги да си пишат поемите. Тяхната сега е 'хвърчи п_тка, пей сърце', че дори и Буки за главен коз в борбата за титлата май го имат .
Back to the future
13 Юли 2003 13:05
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
FW, не се безпокой. Ей сегинка, до часове ще подпишат и бразилец и аржентинец. А пък Дон Атлети като види от кои отбори са (особено аржентинеца ) и ще пощурее
EMFIE
13 Юли 2003 13:16
Мнения: 51
От: Bulgaria
Приятели от агитката

Косьо беше едно от момчетата в "СИНЯТА ЛАВИНА", което искренно вярваше че отбора му става по честен начин шампион. Той отдавна бе забелязал Илияна, също момиче от агитката. Косьо знаеше че е спала с почти цялият фен клуб, но бе още "дете наивно" и мечтаеше за нея платонически. Когато след историческото равенство срещу "Галатасарай", тя го покани на гости той веднага се съгласи. В автобуса докато пътуваха, тя започна да се натиска в него, той усети големите и гърди и ръката и която се плъзна по ципа му и загали члена. Стигнаха блока, където живее Илияна, качиха се по стълбите а Косьо вече изгаряше в очакване, гледайки сочния задник на новата си приятелка. Тя дълго търси ключа, което учуди новоизпечения любовник, но момъка го отдаде на страстта и.
Апартамента се оказа боксониера. Стаята, в която влезнаха също учуди Косьо. Тя определено не изглеждаше като девича стая с разхвърляните си предмети и особенно с огромните снимки на голи мадами по стените. "Може да е на брат и!" - намери обяснението момчето. Мислите му бяха прекъснати от езика на мадамата, който се вмъкна в устата му и ръцете и, които започнаха да го събличат. Косьо отвърна на целувката и и помогна да го съблече. Тя го бутна в леглото и го надкрачи. Лицето и се спусна надолу и Косьо усети как тя лапна члена му. Започна да движи устни по ствола а езикът и близваше главичката. Пръстите и нежно мачкаха тестисите. Тя извади члена от устата си и спусна езика си надолу като скоро лапна топките. Косьо усети как пръстите и галят ануса му. Те бяха мазни и момчето почувства как мускулите на ануса се отпускат. Пръста и свободно влезе вътре и това го накара да открие едно ново чувство. Приятно му беше. Но все пак той бе дошъл тук да вкарва на Илияна а не тя да му го вкарва! Илияна изглежда също се досети за това и смъкна набързо дрехите си и легна на леглото. Косьо най-сетне бе отгоре. Опита се веднага да я разкрачи и да го вкара, но тя не даде а побутна надолу главата му към пусито си. Той не бе лизал до сега, но се съгласи. Пътьом мина между големите и гърди и близна пъпките. Между краката тя беше гладко обръсната, а цепката на пусито и аленееше очакващо. Той опита с език, не беше толкова лошо. Започна да движи езика си като се опитваше да го вкара между устните. Усети как отново члена му се вдърви. Илияна също разбра това и го накара да застанат в поза 69, като той бе отгоре и лицето му бе към стената между краката и.
Отново започнаха старата игра. Той усещаше как клитора и пулсира и лека мъзга се спуска. Без да се замисли той я облиза. Хареса му. Илияна пък бе налапала члена и работеше по целия ствол. Пръстите и отново започнаха да масажират топките и мускулите на ануса. Скоро мазният и пръст отново леко влезе в дупката му и започна да масажира халката отвътре. Той не можеше да освободи ръцете си и да опита да достигне нейният отвор с ръце, защото бе отгоре и трябваше да е леко привдигнат за да не я смачка. Затова пък тя вкара и втори пръст. Малко го заболя, но му беше хубаво. Масажа на топлите и мазни пръсти съвсем отпуснаха мусулите на халката му. Той се унесе и не усети кога тя извади пръстите от ануса му и че от известно време тя не е лапнала члена му. Изведнъж той почувства нещо топло и по-дебело от пръстите и да се опира до халката на дупето му и докато се освести нещото влезе с раз вътре. Косьо обърна рязко глава и срещна погледа на Spider, известен син фен. А "нещото" което бе в ануса му бе члена на Spider-а. Косьо се огледа и видя че в стаята са и mr. Х, Reflexa от агитката.
Всичко му стана ясно и той се опита да се измъкне от Spider-а, но тримата го хванаха и не му дадаха да мръдне. От раздвижването на задника той съвсем се наниза на члена на Spider-а. Spider-а започна да го лашка. Косьо се уплаши че халката му ще се пръсне. Усещаше как парчето се движи в правото му черво а хълбоците на Spider-а го пляскаха по задника. Двете момчета отстрани пък си правеха чикия. Косьо забеляза колко му е голям на Х-са и това кой знае защо предизвика сластна тръпка в сърцето му. Скоро Spidеr-а го извади и се изхвърли по дупето на Косьо. Бялата течност прокапа право в устата на лежащата от долу Илияна. Тя се облиза доволно. На мястото на Spider-а застана Х-са. Косьо почуства голямата червена глава до халката си и потрепера от страх. Х-са напъна, Косьо измуча от болка, но главата на Х-са не можа да преодолее рефлективно свилите се мускули. "Стискаш се а!" извика Х-са. Тогава Косьо разбра защо пръстите на Илияна бяха толкова мазни. Тя и сега взе с пръсти от едно мазило на масичката до леглото и обилно намаза члена на Х-са. Сега големия член влезе по-лесно и за Косьо остана само да измучи от болка и да го поеме целия. Сякаш стигна до сливиците му. Х-са започна да го клати. Пасивния до сега Reflexa мина отпред. Започна да търка члена си в пусито на Илияна, току пред очите на Косьо. Пусито на момичето се подмокри и той го пъхна вътре целия и започна силно да клати. Косьо гледаше как целия член потъва вътре и откри че пляскащият шум от това действие е същият като този който идва от към гърба му. Тази мисъл кой знае защо му достави удоволствие. Болката от члена в правото му черво и гледката на члена във влагалището на Илияна му докара непознато удоволствие и той се изпразни. В този миг Reflexa го измъкна и го натика в устата на Косьо. Косьо не бе съгласен, но той не бе съгласен и на още много работи, които сториха с него днес. А и нямаше какво да стори. Освен това вкуса на течността изляла се в устата му не бе лош. Илияна също бе налапала члена на Косьо, който се празнеше. Върховността на преживяването се предаде по цялото тяло на Косьо и накара мускулите на ануса му да запулсират доволно. Това пък превъзбуди Х-са и той се изпразни вътре в задника на Косьо.
EMFIE
13 Юли 2003 13:18
Мнения: 51
От: Bulgaria
Приятели от агитката 2 "Отмъщението в Ловеч"

Тази сряда трябваше да се изиграе отмененият мач. Приятелите от агитката пътуваха с раздрънкания "Форд" на Косьо. Караше Косьо, макар че нямаше книжка защото бе далтонист. Но поне имаше някои основни умения, докато другите от компанията бяха твърде тъпи за да подкарат автомобил а Илияна бе заета с друго. Още при тръгването от махалата тя започна пълна програма на задната седалка. По целия път да Ловеч и се изредиха всички с изключение на шофьора. Косьо караше внимателно, като хвърлеше по един поглед в огледалото за обратно виждане. Гледката го възбуждаше, но някак си по друг начин, чувстваше се едва ли не пренебрегнат. На стадиона се вляха в малобройната синя агитка. Всички се познаваха, може би защото повечето бяха от платените клакьори, на пълна издръжка на Тепсиев. Шефа изкомандва и всички задружно закрещяха заучените фрази. Мача започна във вихрено темпо като повече атакуваха домакините. Защитниците на "Левски" изнемогваха и често прибягваха до груби нарушения. Още в 30 минута Драгич контузи Юруков. Момчил Врайков дори не му даде жълт картон. Точно когато "сините" успяха за по-дълго да излезнат от наказателното си поле се случи логичното: Гошко Петков вместо да подаде на Мъри подари топката на Янкович и той я вкара в опразнената врата. Тази ситуация кой знае защо, напомни на Косьо "грешката му" във вечерта след равенството с "Галатасарай". Този спомен го накара да потръпне и се разнесе по-бавно от димката, която "Лавината" хвърли на полувремето. Левскарите продължаваха да губят мача. Страничният рефер Краси Керезов отмени един гол на ловчанлии, но това не спаси подуенци от разгром. Само десет минути след това Янкович го вкара още веднъж на Гошко Петков. По знак на Шефа сините ултраси побесняха и завикаха - "Мафия!" На кого ли викаха така, след като Бащицата Чорни бе обявен от властта за най-големия мафиоз? Тръгнаха да напускат стадиона. Групата на Косьо срещна на изхода група местни, начело на които се движеше дребна обикновенна жена пазена от едри момчета. Подуенските "граждани" се нахвърлиха на клетата женица със същите безумни викове. Тя ги погледна презрително и им отвърна с леден глас:
- Момчета, момчета, щом твърдите, че вашето знаме е Левски, поне да бяхте посетили музея на Левски.
- Брей, ма Левски и в "Литекс" ли е играл? - заинтересува се Храбрия - бах мааму, що лъжеш ма путко? Левски е основател на нашия отбор и е играл само в Софето. - на това жената се изсмя ехидно, което предизвика яростта на софиянчетата. Те се нахвърлиха с псувни и свити юмруци върху нея и само телата на бодигардовете и ги спряха. Начело на тълпата протестиращи се оказаха Косьо, който я псуваше най-просташки и Илияна. Той срещна погледа на женицата и усети странен страх. Бодигардовете ги избутаха извън стадиона.
Когато Косьо се опита да запали "Форд"-а, той само дрънна с тенекиите си и грохна. Останалите от компанията си тръгнаха с автобуса на фен-клуба, след като Жулиян ULTRALEVSKI им обеща ХТС и алкохолец. Илияна остана, защото ги помнеше за мача в Пловдив като се дрогираха какво и сториха. От някъде изникнаха и двама майстори, които обещаха да оправят тарантайката и сутринтта да могат да си тръгнат за столицата. Заведоха ги в автосервиза, доста отдалечен от града и ги оставиха за да пренощуват. Софиянците хапнаха сандвичи и се прибраха в халето. В малката стаичка на диспечера имаше легло и двамата се нагласиха да легнат там. Разсъблякаха се и легнаха. Скоро ръцете им намериха тялото на другия. Прегърнаха се. Косьо усети топлото и тяло до своето. Тя доближи лицето си до неговото. Целуна го. Устните и бяха горещи и влажни. Езика и влезе в устата му и започна да се движи. Двата езика се докоснаха. Нещо ставаше с него. Слипа му набъбна.
- Господи, какво става с мен? - помисли си новоизпеченият любовник - може би не съм още станал педераст?? Не, вече беше, защото възбудата му дойде едва след като си представи, че зад него е Х-са. Илияна разбра, че той още не е готов за действие и лапна члена му. Може да се каже, че ако не повече го накара да се почувства за малко поне мъж. За много кратко, защото голямата врата се отвори и в халето нахлуха четиримата пазванти на женицата след мача. По лицата им се четеше, че не бяха дошли да се извиняват за случката след мача, напротив, явно бяха употребили алкохол.
Да лимонаденото шише бе в ръцете на най-едрия. Неравенството на сила бе огромно. Все пак Косьо се опита да се направи на мъж, но бързо го повалиха и го вързаха и захвърлиха в ъгъла. Победения си помисли колко му бе лесно да се прави на мъж в Интернет и колко слабичък бе сега - на живо.
Грабнаха Илияна. Тя си беше полугола, но те разкъсаха и бикините и камизолката. След това я проснаха на тезгяха. Високия с дългата коса влезе между краката и и започна да я лашка яко. Двамата близнаци се покачиха на тезгяха, застанаха от двете и страни и започнаха да се изреждат да си ги пъхат в устата и. Тя смучеше - нямаше друг избор. Едрия индивид седна на стола до Косьо и като дръпна един голям гълток от шишето го остави на перваза а след това си смъкна гащите и си го извади. Пред очите на вързания младеж се натопорчи един огромен кол от жива плът. Сравнението с този на Х-са бе неуместно. Главата му бе огромна и аленосиня от нахлулата кръв. Ствола бе с изпъкнали сини вени и леко закривен. Започна да движи ръката си по него.
Тримата около Илияна сменяха местата си. Накрая и направиха и "сандвич", така запълниха всичките и дупки.Но Косьо не гледаше какво става с Илияна а очите му бяха вперени в члена на Едрия. Гледката предизвикваше спазми в стомахчето му и той неусетно преглъщаше. Това не убягна и от погледа на Едрия, но той го изтълкува повратно и подаде шишето на Косьо. Косьо бе чистофайник, гражданче и се погнуси да пие от бутилката. Изви глава и стисна устни.
Тези номера минаваха в тяхната махала, но не и на Едрия. Той разтвори грубо устата му и надигна шишето. Половината от огнената течност се изля в гърлото на левскарчето. Силният алкохол замъгли съзнанието на момчето и то се отпусна. Сега за Едрия бе по-лесно да открие че не ракията интересува пленника. Това не го учуди, защото той и друг път бе чувал за клиентите на "Спартакус". Подаде му го. Ръката на Косьо бе малка и парчето стърчеше от нея. Той започна да я движи и това се хареса на човека. Той започна да пухти доволно. Звука направи впечатление на другите и те оставиха Илияна .
Тя вече им беше станала безинтересна след като бяха опитали всичко с нея.
- Шефе, дай да му го отпраскам на тоя педал - замоли Дългокосия. Шефа удобрително кимна и надигна шишето. Близнаците поставиха Косьо на тезгяха по корем като краката му достигаха земята. Дългокосия напъна но не успя да преодолоее халката.
- Ей, тоя педал много стегнат отзад бе!? дръпна се той. Ей сега ще го отпусна.
Той се върна след малко, отново напъна и члена му влезе мазно. Започна да го клати яко и предизвика Косьо да започне да охка болезнено. Това предизвика пък одобрителните възгласи на близнаците и разбиращия поглед на Илияна. Дългокосия се насити и отстъпи мястото си на близнаците. Едрия ги подкачи:
- Абе, що не си ги премерите? По това колко вика, ще разбера на кого от двама ви е по-голям.
Близнаците се захилиха. Започнаха да се изреждат от заде му и да го ръгат. Но Косьо не искаше да ги зарадва и въпреки непосилната болка стискаше зъби и мълчеше. Дългокосия му го подаде в устата. Миришеше на урина имаше и грес. Значи с това се е намазал за да влезе по "лесно" Опита се с език да го избута, но това още повече го възбуди. Заедно с греста усети как спермата му изпълни устата и се опита да я изплюе. Но ония му запуши с ръка устата:
- Гълтай, мамка ти говежда! Преглътна.
Едрия допи шишето и подметна:
- Ей това добиче май няма насищане - и мина отзаде му. Напъна, халката на Косьо изхльопа, дива болка проряза тялото му и огромното парче се намести в правото му черво. Огромният член обаче запълваше напълно червото, не можеше да се движи и не се хареса на Шефа. Той го извади и го завря в устата на софиянчето. Миризмата на собствените му лайна вече бе позната на Косьо. Големия хобот изпълни устата му, той не можеше да диша, причерня му и повърна. Едрия се отстрани отвратен. Косьо усети, че навират бутилката отзаде му.
Няколко капки ракия капнаха по разранената халка и момчето зави от болка.
- Ха, а преди малко какъв пое а сега се стискаш - рече Дългокосия, изправи се и с ритник вкара бутилката.
На другия ден автомонтьорите ги закарали в болницата
EMFIE
13 Юли 2003 13:19
Мнения: 51
От: Bulgaria
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhahahahahahahahahahaha hahah
rage against the animals
13 Юли 2003 13:31
Мнения: 5,876
От: Burkina Faso (Upper
ЕМФИЕ, това, което си постнал не е никак смешно, дори не е и интересно.
сори, че ти го казвам, но... мнение, ей така ми се изпусна от ръцете
нека поне ние спрем с пободни ебливи бъзици по отношение на сините фенове. някакси простее ми такова поведение. виж за джамии, милиция и градинката пред банята ми е по-интересно да ги майтапим. но подобни статийки са глупави.
та така. казах го.
иначе само ЦСКА!
Pavlin
13 Юли 2003 13:40
Мнения: 130
От: Bulgaria
Da, tova go chetoh ot edin site snoshti oshte i se otvratih. Prekaleno dolno i prostashki zvuchi, ako e viarno... no ne me valnuva, da se opraviat. Ne mislia, che tuk e miastoto EMFIE da puskash podobni prostotii, pone do sega vinagi sum se gordial s tova, che bolshinstvoto cesekari da mnogo po-inteligentni ot bolshinstoto levskari... ne im stigai dunoto. Tolkoz po tozi vapros

Cherveni shampioni!
EMFIE
13 Юли 2003 13:42
Мнения: 51
От: Bulgaria
e da ama az naro4no go pusnah v nedelq da go vidqt samo ULTRA-pedalite, pardon ULTRA-sinite Hatletiko, Ghanii i drugite galfoni, a i priznai 4e qko si se iskafil, a i tova mai sa istinski istorii! muahaha a i v kraina smetka kvo mi dreme i vse pak SAMO CSKA!!!
Back to the future
13 Юли 2003 13:49
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Е как е, Павка, изкефи ли се? Хайде сега се опитай да намериш нещо подобно постнато от левскар и тогава говори за болшинства и дъно.
Помияри има и от двете страни, но някои са особено упорити и горди с това
EMFIE
13 Юли 2003 13:52
Мнения: 51
От: Bulgaria
Back ama kak mojah da te propusna, pumiari ima i ot dvete strani da , priznavam moje i takuv da sam, NO PEDALI ima samo ot ednata strana!!!
Pavlin
13 Юли 2003 13:56
Мнения: 130
От: Bulgaria
Back to the future,

Az govoria na bazata na moi priateli levskari, kakto i poznati i produljavam da tvurdia, che bolshinstvoto ot siniata publika sa prosti hora. Forumi ne cheta tolkova aktivno, no i tuk mi napraviha vpechatlenie dosta hora ot sushtata tazi da ia narechem "kategoria". Ne bi triabvalo da se zasiagash ot tova, poneje vijdam, che ne si sred tiah, lichi ti ot pisaneto... a inache e predelno iasno, che vsiako stado si ima mursha, az govoreh za po-goliama i po-malka chast ot dvete publiki... tova mi e mnenieto, pak povtariam, che sum si go izgradil na bazata na sobstvenia si pogled i kontakt s takiva hora. Ne badi tunkoobiden, az ne bih se zasegnal, kato kaje niakoi levskar, che cesekarite sa prosti, zashtoto i sam moga da si precenia za sebe si dali sum takuv ili ne sum. Napravi go i ti. Inache, kakto napisah... otvratih se ot tezi dve istorii, ne sum se izkefil! Tochka po temata...

Cherveni shampioni!
rage against the animals
13 Юли 2003 14:01
Мнения: 5,876
От: Burkina Faso (Upper
Павлин, стига, човече. най-добрите ми приятели са... заа съжаление левскари... това обаче не ги прави по-глупави от мен... все едно някой да каже, че болшинството фенове на Нафтекс са по-интелигентни от болшинството фенове на Черноморец. не може да се отсъжда така.. всеки може да сгреши, но съдбата ни е в нашите ръце. изборът също.
Back, не е точно така това, което казваш за нещата поствани от сини и червени фенове. Джанката може би е умна сама по себе си, но освен "лапайте гонзовката" друго умно нещо не може да каже.
.
а защо тук няма някой, който да каже: ЦСКА Е ШАМПИОН
сега дойдее време да излеза на кафета, бири и квото дойде. все пак неделя е?!?
стига толкова работа в почивните дни. и стига толкова форуми.
казах си: Стига (от една тъпа реклама на Данон за разбити стомаси)
Back to the future
13 Юли 2003 14:02
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Павка, ами подбирай си по-добре приятелите. Сред моите приятели, били те цесекари, левскари, слависти, ботевисти и прочие, простаци няма. А колкото до собствения ти опит - колко левскари познаваш 50, 100, 1000 ... Мислиш ли, че това ти дава право да правиш генерален извод за всички левскари. Статистиката е точна наука за разлика от стъкмистиката.
Pavlin
13 Юли 2003 14:11
Мнения: 130
От: Bulgaria
Abe hora, ne znam az li krivo se izraziavam ili vie ne me razbirate neshto? Ne e vaprosa do podbora na priateli... kakto i na poznati, az pisah i za dvete, priatelite mi smeia da tvurdia, che sa inteligentni hora, poznatite mi sa povecheto takiva... i chovek bi triabvalo da si gradi mnenie po tova, koeto vijda! A ne po statistiki... niam statistika, koiato da kazva koi e po-umen, inteligenten... ima za obrazovanie, no tova ne e nikakva garancia, moje da si vishist i da prosteesh kato hamalin! Haide stiga veche s tazi tema, kazah si mnenieto i si go otstoiavam, taka vijdam horata, taka si vadia mnenieto, ne mi go kazva drug ili prosto za sporta si go pisha. Smiatam da sprem s tova, kakvo shte kajete?

Cherveni shampioni!
Suomi
13 Юли 2003 14:16
Мнения: 13,732
От: Finland
Не ви ли омръзна всеки ден да се джавкате?
Кажете по една дума за Марек който за разлика от други не играе контроли а официaлни мачове.
За вас само два Бг отбора ли има?
rage against the animals
13 Юли 2003 14:21
Мнения: 5,876
От: Burkina Faso (Upper
Павка, и да спрем и да не спрем с тази тема. едно нещо е ясно.
САМО ЦСКА
колкото до пробите... това могат, това правят
иначе, ако Back ми позволи да генерализирам, на левскарите като цяло е присъща повече арогантност, отколкото на цесекарите. което е присъщо за локомотивците от пловдив и за ботев. но вторите винаги изпитват една злоба против първите
rage against the animals
13 Юли 2003 14:24
Мнения: 5,876
От: Burkina Faso (Upper
Suomi, ебати и въпросът. за нас само два бг отбора ли имало?!?
за мен има само ЕДИН ОТБОР. другите са си просто отбори...
А ЕДИН ОТБОР, целият червен... пак е Шампион.
аре чао сега
Марек играха добре, но паднаха. щото не си вярваха, че могат да победят Волфсбург...
Luke Skywalker
13 Юли 2003 17:26
Мнения: 1,870
От: British Indian Ocean
Rage, още след първия мач казах, че Марек не си повярваха, че могат да бият. След втория мога да допълня, че те бяха отстранени, защото М.Петров не защитава техните цветове Това къде на майтап, къде е самата истина. Марто направи добър мач, което пък от друга страна е добре и за него и за национала. Той ни е необходим такъв, какъвто го познаваме от най-силните му игри. Бърз, пробивен, режещ по крилото, осъществяващ остри центрирания. Толкова за Марек. Дано и другите ни отбори не изиграят само по четири мача (най-добре да си помислят тия с достойните отписвания). Надявам се на нормално представяне (да не се изхвърлям ), а това ще рече поне да гледаме на живо евромачове до късна есен.
Luke Skywalker
13 Юли 2003 17:46
Мнения: 1,870
От: British Indian Ocean
File Walker, оставям без коментар това кои чужденци ще дойдат и ще има ли изобщо такива. Дотук селекцията за мен е нула, което е все пак по-добре от селекцията на вечно вторите. Там е определено под точката на замръзването. Нови звезди- Бука и Тапата Смятам, че със запазването на титулярния състав, няма да имаме никакви проблеми на вътрешната сцена. Както и смятам, че без качествени нови попълнения и малко по-тежък жребий, направо можем да забравим за групите на ШЛ. Не, че съм максималист, но такива са и реалностите в БГ футбола. Трябват пари, много пари. По възможност чисти пари. За последното към днешна дата забрави.
За вчерашния мач. Мислех си, именно Стойчо е човекът, който най-накрая схвана, че лицето Томаш не става за централен бранител (той и за отбора не става), а ето че се продължава с експериментите, при това многократно доказали своята несъстоятелност експерименти. Интерес предизвика у мен и стартовия състав на нашите- с трима защитника- Чарас (трябва да се налага), Томаш (трябва да не се налага), Тодоров (a must). Какво е решил, не знам, но това е приложимо само в мач срешу Черноморец в София. Генерални изводи не могат да се правят, все пак началото на подготовката е, но е ясно, че трябва много, ама много да се работи.


Редактирано от - Luke Skywalker на 13/7/2003 г/ 18:04:28

Luke Skywalker
13 Юли 2003 17:58
Мнения: 1,870
От: British Indian Ocean
CSKA FOREVER
Добави мнение   Мнения:123 « Предишна Страница 6 от 7 4 5 6 7 Следваща