Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Държавници не щат да катерят Шипка
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:124 « Предишна Страница 4 от 7 2 3 4 5 6 Следваща »
башмаистора
03 Мар 2004 12:52
Мнения: 79
От: Bulgaria
Абе, , , , , каква е тази....Кумуноидна-олигофрения???.Какъв е тоз ваш Оргазъм към 3-ти март бе???. Преди се Празнехте на, 9-Септември, на , 7-Ноември.(все "народни" празници).Мисля , че е краино време да ви направим, "Тъжен"Помен, а?? ?
anonimen79
03 Мар 2004 13:23
Мнения: 318
От: Bulgaria
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БРАТЯ БЪЛАГРИ!!! Хасан и разни други цигани да си траят че ха се захванат пак с нас - спукана им е работата както на османската империя ( бас държа че 99% от тях незнаят че са владеели целия близък изток и половината / покрай моретата най вече / на арабския полуоство с вероятно половината от световния петрол)... Чичо не си прав за последното родопите и източна Тракия остват в България според санстефанския мирен договор! Този договор е изготвен по султанския ферман за етнически Българи, населяващи тогавашната османска имерия и в сравнение с всички последващи мирни договори трябва да признаете е НАЙ-СПРАВЕДЛИВ!!! Башмайстора е един от потомците на чорбаджиите от преди 1878 ми се струва. Няма смисъл от толкова примиряващи се и опитващи се да оправдаят по някакъв начин "по-лесното" и "по-удобното" статукво. НЕбива да омаловажаваме жертвите на руснаците в рускотурската война!!! Може и след 1944 да ни скапаха и като народ, ценности и всякак, вярно имали са изключително слабо командване на което се дължат жертвите, искали са босфора и дарданелите, но все пак са намерили повод да бъдат на наша страна и да ни помогнат в труден момент!!! Колкото до държавниците...БЪЛГАРИЯ е имала един държавник в новата си история и това както се сещате е убития от същите тези руснаци Стефан Стамболов
Ина Тодорова
03 Мар 2004 13:27
Мнения: 3,086
От: Finland
anonimen79
интересно ми е и ще те попитам:Кое ти дава право да твърдиш, че Стефан Стамболов е убит от руснаците ?

Ина Тодорова
03 Мар 2004 13:29
Мнения: 3,086
От: Finland
И още нещо-че башмайстора е бил потомък на чорбаджиите от преди 1878 г.??

2pee
03 Мар 2004 13:38
Мнения: 2,613
От: Bulgaria
Преди 126 год. в Европата отново се появяба една даржава, която 500 год.преди това е била Велика сила.Преди 126 год. Господ е дал Освобождението-всички ние знаем какво сме вкарали в кошарата.
Честит празник БАЛГАРЕ!

Gan(ю)гоТрий
03 Мар 2004 14:20
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, братя и сестри!
Да отдадем заслужен поклон на генералите Столетов и Гурко, руските, румънски, финлански войници и офицери, много от които са оставили костите си завинаги за нашата СВОБОДА. Войната за тази свобода е решена НА ШИПКА през дните 9-11 август 1877 г. и затова Шипка е символът на тази свобода. Жалки са политиците, които не разбират това.
*
“башидиотмайстора” не го бройте за човек, камо ли за българин.

башмаистора
03 Мар 2004 14:23
Мнения: 79
От: Bulgaria
Инче ма! Стамболов е бил един бескруполен курвар, зареди Мара Белчева убива мажа и, но после Фердинанд му го враща.Абе Боклук народ сме си по рождение бе , Инче мило!
керпеден_1
03 Мар 2004 14:28
Мнения: 9,911
От: Bulgaria
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК БРАТЯ!
Не трябват дандании в ден като този!Много важно , че някой не отишъл на Шипка! И аз не отидох, но отидох на гроба на Капитан Петко Войвода и не защото съм голям патриот, но просто всеки ден минавам оттам и днес се отбих и запалих една свещ за него и за всички положили кости за България, такава каквато е сега. Да даде Господ да стане такава, каквато искаме да бъде!
Много ми се иска да ви припомня един ред от царския химн и не защото е царски , а защото и тогава, и сега думите са верни..

"А на българското племе,
Умът Боже просветли..."
Muncho Podigovski
03 Мар 2004 14:35
Мнения: 2,492
От: Bulgaria
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БРАТЯ И СЕСТРИ, и от мен, Вазовия идиот!

(снимка: натиснете тук)
керпеден_1
03 Мар 2004 14:37
Мнения: 9,911
От: Bulgaria
Баш маисторе, чак сега ти прочетох постингите.
Верно е , че някой ни смятат за боклуци и то е заради такива като тебе изрод ненормален!Тебе са те правили сутрин между три и пет часа на баща ти като му се е пикаело, затова си такъв олигофен.Що цапаш форума, бе идиот?
башмаистора
03 Мар 2004 14:50
Мнения: 79
От: Bulgaria
За какъв празник Бълнувате бе Комуноидни-Капиталисти.Та хората са в дъното на пълното Отчаяние бе Червени-Тумори, стоят на , свещи , на студено, гладни-дааа Гладни>Дащерите им Проститоират в Европа, синовете им се бахтат в строителството, само и само да подаржат своите близки роднини да не Издъхнат от мизерята в Милата ви "Родина!
Гурбет Гюро
03 Мар 2004 15:04
Мнения: 222
От: Bulgaria
ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ, БЪЛГАРИ!
ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК, ФОРУМЦИ!
*
От опит знам, че в такъв ден във форума се появяват разни елементи далеч от същността и символиката на този велик за българите и България ден. Затова ще напиша тези редове без да съм чел какво сте казали преди мене днес във форума.
*
По стечение на съдбата Русия подхванала поредната си война срещу Турция и в резултат възтановява се българското име на света. Държавата си я отвоювахме сами със Съединението. Още много можехме да бъдем ако враговете ни не бяха повече от приятелите. Спокойно можем да кажем, че нас не ни обичат. Нито на Балканите, нито в Европа. Щото сме мляли кого сме поискали. Инак кротки и търпеливи, запалиш ли веднъж фитила гърми-громи брата нашего българина де що има наоколо сган. Но и нам гърба от бичовете набразден и душата до дъно изтерзана е. Било е що е било, но днес тежи ни на сърце севда наша, та не е за думане.
Но има йощ стръв и плам у сърдце българско. Юнак живей, не унива ни миг в дън дълбина наша, българска. И нему иде ден да се отново възправи. Блаженни де ще да го видат и приветстват! И сред тях ще сме и аз и всички, гдето го любим Отечеството България без мяра, неотстъпно, завек - щото имало го е, има и пак ще се въздигне за Слава на Господа нашего и Името ни ще ехти въз вековете всебъдно!
Амин.


От салкъма цвете бело!
Гурбет Гюро
03 Мар 2004 15:20
Мнения: 222
От: Bulgaria
Хей, башмайсторе, какво си заритал, завайкал на връх ден като днешния?! Ти ли се найде да ми кажеш, че ми е сърце в кръв обляно и люти ми рани мира не дават? Аз по добре си дереждето знам, щото ми е на душа и ката миг мир нямам, где съм на край света отшил зарад залъка на децата си и сироти съм ги оставил мали-малинки, а ги виждам ката година да отскачат без мене, без баща рамо да им в труден миг даде и дума нито гальовна ни укорна от мене чуват. К'во да каже невеста, де сама ложе постила и дига, колко спала, колко пишман сънувала несретник Гюро, де в пусти гурбет години веч 12 през девет земи в десета линеещ изстива.
Млъкни и уважи страдалеца! Уважи България и българите, к'ъв то и да си! Покажи, че можеш и спечели едната прошка. Достойнство трябва, хленч никому благо не е донесъл. Покай се в себе си ако го знаеш какво е.
Нам символ е ден днешний, на същината ни. Затуй се Радост и съзнание за Стойност наша указва, да се знае кое е Българското и да се слави пълна мяра!
Геновева
03 Мар 2004 15:22
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
Толкова много думи, и то така хубави, за едно недоразумение като Башмайстора.
Цени си словото де, Гюро!
Gan(ю)гоТрий
03 Мар 2004 15:43
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
Гюро, понеже спомена Съединението – знаеш ли на коя гара Захари Стоянов е бил телеграфист и е бил в организацията на това съединение. Там(все още) има паметна плоча. Тази гара е голяма, защото е от първите построени от барон Хирш, но от години не помни многото пътници които навремето са минавали и не помни откога не са поставяни цветя на тази плоча.
Гурбет Гюро
03 Мар 2004 15:43
Мнения: 222
От: Bulgaria
Не ма, Гено, това същество ми обръща хастара и не мога се въздържа, 'щото ми се ливват сълзите на връх Празника зарад Хубостта да знам че ви има! Сещаш там що искам да кажа...


От салкъма цвете бело!
Vodolei
03 Мар 2004 15:44
Мнения: 842
От: Bulgaria
Гурбет Гюро
03 Мар 2004 15:50
Мнения: 222
От: Bulgaria
Gan..., трябва да съм я знаел нявремето, щото нещо ми се е замътило нейде... Но ти можеш подготви едно изложение (знам че можеш) и го хвърли нейде из форума да я спомним гарата и Захария. Познавах негови наследници от Медовница (така май беше името на селото...), тачеха го като Господ!
Dumbara
03 Мар 2004 15:50
Мнения: 287
От: Bulgaria
Честит празник! На всички българи по света! Нека пийнем днес за себе си и поменем отишлите си! На този ден върнахме идентичността си и започнахме да живеем отново... Когато някой реши, че може отново да ни контролира, нека не забравя 3 март! Наздраве!
ДПС
03 Мар 2004 15:54
Мнения: 17
От: Bulgaria
ОФИЦИЯЛЕН ПРОТЕСТ ОТ Д.П.С Ние ръковотството и членовете на ДПС , офицялно протестираме пред Българското правителство и Президента на Република България: Защо не сме поканени на тържествата на връх Шипка, да почетем Памета и костите на нашите пра-деди османлии, героиски загинали срещу руските завоевателни Орди.
Добави мнение   Мнения:124 « Предишна Страница 4 от 7 2 3 4 5 6 Следваща »