Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Шарон: Съдът в Хага е виновен за атентата
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:27 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Васуки
12 Юли 2004 00:20
Мнения: 3,605
От: India
Егати мръсника! Не съм виждал по-гнусно явление от ционист.
pencho666
12 Юли 2004 00:28
Мнения: 408
От: Bulgaria
Да бе, а предните убииства (без значение дали от израелци към палестинци или обратното) не са ли и те на вината на съдът в Хага? Само си търси оправдание да не събаря стената. А да си спомним колко евреи е имало на това място през 1940та година, и кога ООН призна Израел като държава. Тия убииства дето са следвали после сигурно са били под покровителството на ООН. Ех, само адвокат и политик могат да направят такава изцепка
Антибиотик
12 Юли 2004 00:31
Мнения: 2,905
От: Bulgaria
Ебати боклука еврейски - значи съдът в Хага покровителства терористите. Е те това е еврейската наглост, за която постоянно ви говоря.
По добър пример не мога да дам!
д-р римауи
12 Юли 2004 01:00
Мнения: 386
От: Bulgaria
израелският държавен тероризъм
виновен за "атентана !!!" е терориста шарон и неговата политика спрямо палестина , спрямо оон, и спрямо съда в хага. един терорист - лъжец като него
води и израелския и палестинския народ към по вече наприжение и насилие.
108 е броят на резолюции на оон които израел отхвърля до сега, а и последното ришение на междунар. съд в хага съшо беше отхвърлян от терориста шарон и неговите бандити. целия свят е крив според еврейските терористи щом не работи за техните интереси да ограват света .
това е чист и типичен израелски държавен тероризъм.
SedalginNeo
12 Юли 2004 01:00
Мнения: 2,295
От: Bulgaria
Да ме извиняват всички които безпочвено ме обвиняват в четенето на шпионски романи, но такова фрапиращо очевадно хронологизиране на взрива - след решението в Хага, не може да не насочи и предубедени и непредубедени към принадлежността на фактическите му организатори! Дори и не се постараха да извадят "камикадзето" от склада! Набързо скалъпена маскировка!
hinin
12 Юли 2004 01:31
Мнения: 503
От: Bulgaria
БРАВО . АШКОЛСУН, АФЕРИМ -отбор юнаци, отбор тъпаци. Седалгине, теб поне считах за свестен човек, но смръднята Римауи, и теб с глътнатия грамофон , оплеска. Нямам думи за "прозорливостта ви." Е точно на такива като вас залагат арабушите и както се очакваше хванахте се на въдицата им. Аферим. Свалям ви шапка
SedalginNeo
12 Юли 2004 01:37
Мнения: 2,295
От: Bulgaria
Хинин, не съм на страната на арабите, но не може човек да не види повече от съмнителното стечение на обстоятелствата.
За д-р Римауи май писах преди ден-два, че ще е добре поне да се опита да си разнообразява постингите, че те все едни и същи и почват да омръзват. Като онзи дето все за Радост Драганова пише.
ВМОРО
12 Юли 2004 01:58
Мнения: 126
От: Bulgaria
Май всички преждеговорвши са цигани. Аре манговци, ходете в Палестина да пасете кози със събратята си. Колкото по-скоро Израел избие онзи човепки боклук, толкова по-добре
ВМОРО
12 Юли 2004 02:05
Мнения: 126
От: Bulgaria
За който не е запознат, арабската доктрина по отношение на Израел никога не е предполагала съвместно съществуване с евреите, точно обратното, тя цели унищожаването на еврейската държава и избиването/изгонването на всички евреи. Нито една от войните с Израел не е започната от евреите, за Израел те са били войни на оцеляването. Но мисля, че всички следва да признаят, че евреите се справят прекрасно Но те са патриоти и вярват неотклонно в себе си, не са като вас, жалки нихилисти и интернационалисти, сърбомани и циганолюбци
SedalginNeo
12 Юли 2004 02:15
Мнения: 2,295
От: Bulgaria
Хинин, пак се включвам, че тъкмо свърши полувремето на Копа Америка и мога да се съсреодоточа (Парагвай - Чили засега 0:0). Не ти ли се струва, че положението поне в момента и при нас е малко аналогично? Правителството си върти някакви си негови далавери, а все невинни го отнасят накрая. При нас шофьорите пленници в Ирак, при вас жената на спиркара (конкретния случай) и доста други отпреди, послужили за наклоняване на везните на общественото мнение на една или друга страна. И за да не стават пак недоразумения, трябва да се признае, че от другата страна на стената също не им е чиста съвестта. Нали си чувал, че покрай сухото гори и мокрото. Там толкова различни цели се ореследват и толкова интереси са кръстосани, че вече никой не може да каже със сигурност кой атентат на чии интереси е трябвало да послужи, но все пак този е доста съмнителен. Едно само е ясно - отнасят го тия, които по никакъв начин не са обвързани с едната или другата страна на барикадата. Обикновените хора и от двете страни все ще са недоволни, но вината не е винаги в ония отсреща, къртици има и в собствения двор.
Мен лично ако питаш, становището ми е повече от ясно - радвам се че е далеч от нас и се моля (въпреки че не съм религиозен) да не ни идва на главата.
d-r Baruch Goldschtein
12 Юли 2004 02:47
Мнения: 205
От: Israel
Не съдът в Хага престувайки се, че се бори с терора, бомбардира празни и изоставени арабски постройки, а ШАРОН(заедно с кликата му).Не съдът в Хага разработва програми за бягство от Газа, съчетано с унищожение на еврейските селища и създаването на зона, свободна от евреи, а ШАРОН(заедно с кликата му).Не съдът в Хага унищожава синагоги в Кфар Тапуах, а ШАРОН(заедно с кликата му).Не съдат в ХАГА хвърля на вятъра милиони $ за строежа на разни налудничави съоръжения като т.н.''защитна стена", вместо използуването на споменатата сума за полезни цели, като например евакуацията на арабското население от Израел в арабските страни, не съдът в Хага, а ШАРОН,(заедно с кликата му)
Извод:вината за смъртта на невинните жертви на арабския терор е не в съда в Хага(имащ чисто декоративна функция), а в ШАРОН(заедно с кликата му), както и в тези, гласували за него.

כ ה נ א צ ד ק
sluncho
12 Юли 2004 06:20
Мнения: 492
От: Barbados
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<
Като ви чета сички виждам че онова предвиждане за световна война между исляма и другите религии, насрочена от автора му за 2016 год. май ще се сбъдне.
Но и аз не виждам защо Съдът в Хага да е Виновен Радост Драганова да е проститутка или бивша проститутка- ми няма логика.
слънчо
>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<
Васуки
12 Юли 2004 06:22
Мнения: 3,605
От: India
Не Шарон и кликата му са главните виновници, а световният ционизъм, чиято централа е в САЩ. А ко не бяха крепителите на Шарон и всички ционистки убийци САЩ, нямаше сега Шарон да показва среден пръст на цял свят.
САТАНАИЛ
12 Юли 2004 08:10
Мнения: 127
От: Bulgaria
Ако нещата в Ирак продължат да се развиват по същия начин, на Израел ще му се стъжни. и то яко.
shake
12 Юли 2004 09:25
Мнения: 5,773
От: 0
ВМОРО, наистина ли си толкова прост? Или само се правиш на такъв.
hana
12 Юли 2004 11:20
Мнения: 180
От: Lebanon
"SHARON:SADAT V HAGA E VINOVEN ZA ATENTATA".DA, MNOGO NAVREMENEN ATENTAT ZA DA MOJE SHARON DA KAJE TOCHNO TOVA.VSE EDNO , CHE SI GO E PORACHAL.ATENTATAT I NA MENE MI E MNOGO SAMNITELEN-1.TOI NE E SAMOUBIISTVEN -TOVA E PALESTINSKIAT PATENT V POSLEDNO VREME I 2.NE E NA ZAPADNIA BRIAG ILI V GARA NAPRIMER, A VAV ZEMITE OT 48 GODINA -TAM SAS STENA I BEZ STENA E TRUDNO DA SE PRONIKNE , A TAKA NARECHENITE IZRAELSKI ARABI MNOGO RIADKO PRAVIAT TAKIVA ATENTATI.
Тартамут_1
12 Юли 2004 11:50
Мнения: 750
От: Bulgaria
Туй си е работа на мусад.
Whatever
12 Юли 2004 11:56
Мнения: 306
От: Bulgaria
Sedalgine, ne cheta kriminaleta, no ste kaza YES !!! aza YES !
LAIO
12 Юли 2004 13:30
Мнения: 829
От: Israel
Седалгине, голямата разлика м/у нас е, че аз съм в Израел, а ти си на доста по-мирно място. И аз усещам на собствен гръб, че оградата е най-сигурния начин за предпазване от атентати(пък ако щеш и автоатентати).
Ей затова тия в Хага не им пука от нищо - стоят си на 5000км и си блеят.
д-р римауи
12 Юли 2004 13:56
Мнения: 386
От: Bulgaria

не бива да се допуска типовете като психопат спин/хинин/ и подобни еврейчета да отклонат форума от основните му цели, и да ни занимават с псувни и обиди характерни на еврейската същност. те нарочно и целонасочно го правят за да не се говори по основните неща и цели на предлаганата от форум темата, особено когато са в тесно или пред факти. това е позната и евтина еврейска практика навсякъде , и не бива да позволим подобни подигравки.
танковите и багерите на израелските терористи сринаха днес една къща на главите на жителите и , и убиха един инвалид на 75 години и три майки и 13 деца които не можаха да бягат на време.
до знанието и съвестта на българина.
Ку-Ку
12 Юли 2004 17:19
Мнения: 4,128
От: Bulgaria
Римауи, я кажи наистина, кой извършва тия атентати ? Ако ги правите вие, що си мислите че някой би застанал на вашата страна, та с какво се различавате вие от методите на Израел. Цивилизованият свят винаги ще подкрепя евреите в борбата има с някакви видиотени фанатици, дето си взривяват децата. Ясно е, че Израел има техническата възможност да унищожи всички арабски държави и единственото, което го спира е реакцията на Русия, Китай, Западна Европа. С безумните си действия вие губите тази подкрепа.

Ако пък атентатите са организирани от МОСАД как не ви е срам да ги покрепяте и да се кланяте на вашите 'водачи', дето копаят гроба на собствения ви народ ?
Добави мнение   Мнения:27 Страница 1 от 2 1 2 Следваща