Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Либия поиска сигурна екзекуция на медиците
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:181 Предишна Страница 2 от 9 1 2 3 4 Следваща »
пенсионер
15 Яну 2005 11:37
Мнения: 130
От: Bulgaria
Действително положението е тревожно. Все още обаче Негово Величество не си е казал последната дума. С неговите широки връзки в арабските страни и отричното владение на арабския език, той ще намери начин да спаси положението. Може би, според него, още не му е дошло времето той да се намеси. Без тревоги! Щом като Негово Величество досега винаги е успявал във всичките си начинания, няма защо да се съмняваме, че няма да успее да спаси нашите медици. За сега той си мълчи и оставя да говори Президента и Председателя на Нородното събрание но си запазва последната, решаващата, дума. Височайшите Особи винаги си знаят работата!
Slaveto
15 Яну 2005 11:46
Мнения: 347
От: Bulgaria
О, Божичко!Опази всеки един българин от това някой ден да изпадне в ситуация, в която трябва да бъде защитаван от държавата си...Тя обисновено си ...
agent69
15 Яну 2005 11:56
Мнения: 866
От: Bulgaria
Не сте ли разбрали , че поне в 99 % делата в съда се печелят от виновния / или платежоспособния / - така е тук , а явно и в Либия
хунвейбин
15 Яну 2005 12:05
Мнения: 9,895
От: Bulgaria
-адвокат Траян Марковски заяви, че декларацията не е толкова тревожна, защото българките не са изрично споменати.
-българските политическите сили бяха изненадани от позицията на Либия.
-председателят на Народното събрание Огнян Герджиков отхвърли възможността българският парламент да излезе с насрещна декларация.
-лявата и дясната опозиция обаче настояха за по-отчетлива реакция.
-президентът Първанов от Бразилия"Това е тревожен сигнал, който е поредното доказателство, че има определени среди, които биха искали да политизират процеса"
-либийската позиция "светът да узнае за величината на трагедията, причинена на либийските деца".

Бялото знаме е вдигнато съвсем ясно. И в това случайности няма.
Остава да видим защо е така.
Дори си мисля че българската лицемерна политическа класа тайно се надява на драматичен край или развръска.
Какви нови патриоти за българската кауза ще роди този драматичен край или развръзка .
А българска кауза няма вътре в България .И с опинци се търси по широкия свят .
Тъпо.
А каква е истината.Защо на американците така яко омекнаха коленете и защо заеха клозетна поза.Казва ли ти някой.
Жалко за българите.Пак изкупителни жертви за невижданото лицемерие което ни е удавило.Но при едно условие-че не са били маши.
Medovina
15 Яну 2005 12:52
Мнения: 704
От: Bulgaria
Италия и Франция дадоха пример как трябва да се действа с арабите, когато техни граждани са в ръцете им - преговори, пазарлъци, намиране на оптимална цена, плащане и свобода. Печелят всички. Какво толкова има да се умува и да се дипломатства тихо? Става дума за пари. Дори да са много пари, никога не биха били твърде много за живота на българите.
FordPerfect
15 Яну 2005 14:16
Мнения: 846
От: Bulgaria
Филчев да не си разиграва политически игрички, а да окаушва Надето и Костов за престъпно нехайство по либийската афера. И без това те с наглото си присъствие на политическата сцена компрометират партиите си и всичко дясно
kaily
15 Яну 2005 14:28
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Либийския съд като българския-да си додем на думата.
Там без вина виновни, тук виновни-невинни.
Либийският съд е огледално отражение на нашия.
Тиквите са свикнали, какво се правят на ощипани моми.
Като гръмна за пореден път делото в Либия, баш по това време оневиниха оня тиквеник, де беше сгазил две невинни хлапета от Враца.
И хлапетата излязоха виновни, че са му се пречкали по пътя-в другата лента.
Либийския съд държи неколцина, българския съд държи целия народ за заложници на мутрите.
Що викате за 6 човека, а си траете за 7 млн?
Светът откачи...
Muktadasaxkoburgidiotski
15 Яну 2005 14:34
Мнения: 14,528
От: Mali
Некои господа пак предлагат "Да треснем с юмрук по масата..." и пак трябва да им се напомни , че нема трескало България няма силови механизми за въздействие срещу други страни. Това е "плода" на 15 годишното изреждане на следдесетоноемврийската управлявала сган. Венец на импотентността е НАТО .Членка сме на "най-силният военен съюз в света" , както казва еврейчо... И какво от това , бих попитал аз , на фона на Либийската гавра А и откъде на къде трябва да се говори за компенсации и проч./което ще се вземе от моя джоб , и -вашия/ , щото т.н. дипломати не си вършели работата ? Либийските сестри са свършени като личности. Дори някога да излезнат на свобода , те ще са психотрупове като Сергей Антонов. Този скалъпен процес е ПОЛИТИЧЕСКИ. Той е арабското предупреждение за безумната ни външна политика.И никакви пари не могат да замажат положението.Необходим е радикален завой във външната ни политика. Проевропейска. Равнодистанцирана от САЩ и Русия. Справедлива към Близкоизточния Въпрос. Просто като фасул.Но трудно постижимо.Уви...
Amazon
15 Яну 2005 14:51
Мнения: 5,842
От: Congo, the Democratic Republic of the
Гаден постинг Kaily, гаден ама верен
Amazon
15 Яну 2005 15:09
Мнения: 5,842
От: Congo, the Democratic Republic of the
Защото трагедията с българските сестри се разиграва в полу-феодална държава от третия свят. Като в основата на тази трагедия са политически фактори.
Докато трагедията с двете деца, смазани от пиян шофьор излязъл от пътя и в последствие обвинени за собствената си смърт, от корумпираната съдийка, се случи в България.
И какво? Случая с децата мина под мотото - "Всяко чудо за три дни"!
Защото е по-лесно е да се критикува Либийския от колкото Българският съд.
И не е толкова болезнено. Гадна история, не трябваше да си я припомням....
Amazon
15 Яну 2005 15:29
Мнения: 5,842
От: Congo, the Democratic Republic of the
Току-що прочетох в "България", че Апелативния съд си е свършил работата - и е отменил прекалено леката присъда за шофьора убиец.
Е сега вече деня ми се оправи
partner
15 Яну 2005 15:31
Мнения: 600
От: Bulgaria
Kолко ли ще струва нашето участие в КОАЛИЦИЯТА на желаещите в Ирак ?

1. Разходи за издръжка на контингента ни в Ирак;
2. Жертви на наши момчета в Ирак;
3. "Виетнамски синдром" на част от завърналите наши войничета от Ирак;
4. Навлякохме си дълготрайна (поне за 20 години) омраза на мюсулманските народи;
5. Смъртни присъди за скалъпения процес в Либия и много разходи;
6. Непредвидими разходи в бъдеще време, заради една ОГРОМНА ГЛУПОСТ - участие в КОАЛИЦИЯТА на желаещите в Ирак ......
ФОРЕСТ ГЪМП-СИН
15 Яну 2005 15:55
Мнения: 1,915
От: 0
Bay Hasan
[Златен]
от USA

Общо мнения: 891

Кучето си лае, Гадафи си върви...Жестоката истина е, че заради глупостта на курвенските сестрички ще се наложи да балансираме вземанията с Либия, демек Михаля за гоним.
Което в сравнение с положението в Ирак не е чак толкоз лошо-там не само сме по дирите на Михаля, но и още пари(колкото за цело здравеопазване)хвърляме.
Да живее дружбата между народите и...гъзолизците.




Курвенска сестричка можеш да викаш на сестра си, педал скапан.

Редактирано от - ФОРЕСТ ГЪМП-СИН на 15/1/2005 г/ 15:57:19

Im back
15 Яну 2005 16:02
Мнения: 1
От: Bulgaria
Osa : "днес разбираме, че либийците се втвърдили и поискали най-строгото наказание за виновните да се изпълни, а спинозните деца да се обезвъзмездят. "

Osa, не са виновни! Хората ни са НЕВИННИ!

От толкова повтаряне лъжата така дълбоко се загнезди в съзнанието ни, че вече съвсем механично започнахме да повтаряме брътвежите за Престъпление и Наказание, за Вина и Присъда, като да сме приели фактите такива, каквито се опитват да ни ги поднасят. Но не се оставяйте да ви заблуждават - НЕВИННИ СА!
takoko
15 Яну 2005 16:10
Мнения: 1,169
От: Germany
защо, моля да ми обясните, се сравняват пет човешки живота с разни вземания, били те и милиони $,? или либийски динари? Капка хуманност ли няма...?

takvor onik
达 可 沃 尔 奥 尼 克 保 多 利 昂
Top Gun
15 Яну 2005 16:15
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
"Тихата ни дипломация" все още мълчи!!!! Срамна е и липсата на официална реакция от Българският Парламент! Това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Каквато и формулировка да се измисли- "Загриженост", "Неудволетвореност", "Безпокойство" - То такава ТРЯБВА ДА ИМА!!!
След като процесът влезе в квалификацията ПОЛИТИЧЕСКИ /какъвто е от самото начало/ - отговорът следва да е СЪЩИЯТ!!!
Pin1
15 Яну 2005 16:28
Мнения: 983
От: Bulgaria
Либия поиска сигурна екзекуция на медиците е новата "новина" днес. И веднага най-много мнения от тези дето нищо не зависи. Защо обаче ВЕЛИЧЕСТВОТО с голямите си "връзки " с арабския свят се е заврял СЕГА в ... кучи гъз и от него ни кост, ни вест по проблема. Защо гъзети като ТРУД изведнаж забравиха анонсите си с главни букви от първата страница за милиардите долари от арабския свят, които ще потекат към България щом ВЕЛИЧЕСТВОТО ни стане премиер? - Заради големите му връзки с арабите? Оказва се, че ще текат действително милиарди - но не към България, а обратно - от нас към арабския свят. И може би тъкмо защото Величеството е голямия приятел на арабите, но не на българите. Срамота е този нехранимайко и неговата шайка да ни правят не само за смях в света, но и да ни карата да плащаме отново милиарди навсичкото отгоре?!
Osa
15 Яну 2005 17:20
Мнения: 349
От: Bulgaria
Im back, "Osa, не са виновни! Хората ни са НЕВИННИ! ",
никога не съм имал и капка съмнение, че българките са виновни, защото за да извършиш едно такова нехуманно деяние трябва да си много извратен и деградирал, а нашите сестрички може да са хубавички, но не са детеубийци, даже за всичките пари на света.
Не съм разбран правилно, думите "либийците се втвърдили и поискали най-строгото наказание за виновните да се изпълни" са думи от статията по отношение на Либийския парламент.
В България само двама души изразиха съмнение по отношение на невинността на медиците: тогавашният министър-председател Иван Костов и външната му министърка Надка Михайлова, които са и главните виновници за участта им.

Да, всички знаем - НЕВИННИ СА!
hamer
15 Яну 2005 17:39
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
МУКТАДАСАКС и т.н.,
Т_Живков
15 Яну 2005 18:03
Мнения: 5,459
От: Bulgaria
СЕГА му е времето! Иван, Надка, Соломон - спасявайте се, докато все още можете! Коста Рика, Флорида, Нова Зеландия - ей ги къде са...Отворихте кутията на Пандора, поиграхте си на демокрация, закръглихте спестяванията и СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО да се покриете, белким избегнете заслужената народна любов...
Добави мнение   Мнения:181 Предишна Страница 2 от 9 1 2 3 4 Следваща »