Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Въпрос към бот!!!
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:1797 « Предишна Страница 62 от 90 60 61 62 63 64 Следваща »
Геновева
20 Юли 2006 18:31
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
да допълня пропедевтиката с лично изведено правило - смятам не само за разрешено, но и препоръчително право на всеки форумец именно в ТАЗИ рубрика да сигнализира за неща, които според него нарушават правилата, още повече ако обиждат национални светини...
останалото са фльонги - от лукаваго.
DILBER TANAS
20 Юли 2006 18:35
Мнения: 2,019
От: Bulgaria
Незнайко

Много се извинявам, че се намесвам! Виж Незнайко, и на мен и на Сибито ни е тегаво без тебе...

Не му дири карес на другаря Бот. И аз по едно време му бях сърдит, че не ми аресваше нещо дизайна на постингите, пък какво сега... Вече забравих. Хора сме. Човешко е да се греши, по-трудно и затова Божествено е да се прощава... Хайде и вие сега не се яжте един друг, ами се прегърнете "виртуално" и си кажете "Простено да ти е - Прости". И по този начин и двамата ще натриете носа на "лукавия"... И дано Бог ви прости и на вас и на мен... някой ден.

Бъдете здрави!


Редактирано от - DILBER TANAS на 20/07/2006 г/ 18:37:12

bot
20 Юли 2006 18:38
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Напротив, DILBER TANAS, много ми харесваха, бяха многоцветни и многопластови като платно на Репин.
Но нарушаваха т.1.5.
DILBER TANAS
20 Юли 2006 18:48
Мнения: 2,019
От: Bulgaria
Ти Бот-е моите постинги ги остави, за другото кажи... Прав ли съм и дали би направил първата крачка за едно ПОМИРЕНИЕ, не примирие.

Знам, че е трудно, но пък е благородно!


И за двамата имам нещо Натиснете тук

За Незнайко съм сигурен, че го е чел, а за теб не знам, ако не си прочети го СЕГА!
bot
20 Юли 2006 18:56
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Прав сте в намеренията, но не и в преценката на ситуацията.
Какво разбирате под "помирение" между модератор и участник?
Една от функциите ми е да модерирам този форум, това е мое служебно задължение и всякакви инсинуации, че аз мога наложа някакви лични предпочитания или невъзприятия в даден форум са неоснователни.
Може би не знаете, но аз познавам лично половината от участниците в този форум, поне по-дългогодишните. И моите отношения с тях преминаха в по-отрицателно русло, точно защото не бъркам лични отношения и служебни задължения.
Така че помирявайте другари, дето ако умрат ил загинат трябва да се жалят. Помиряването на модератор и участник е нонсенс.
DILBER TANAS
20 Юли 2006 19:13
Мнения: 2,019
От: Bulgaria
Щом нещата са стигнали до тук... В една война няма "добри" и "лоши". И двете страни са виновни. И двете страни губят. Печели онзи рогатия .

Вие г-н Бот също признавате, че с част от т.нар. "участници" сте имали и неформални контакти. Така, че границата е много тънка за да се криете сега зад служебните си ангажимeнти.

Безспорно това, което казвате е така, НО... не лишавайте форума от такива ценни "находки", като Незнайко, за сметка на други с по-скромни интелектуални възможности. Приемете го като част от работата си. Един вид от добър модератор добър форум.

Останете със здраве и помислете все пак върху моя съвет!

С уважение!

Редактирано от - DILBER TANAS на 20/07/2006 г/ 19:15:11

Геновева
20 Юли 2006 19:18
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
То се едно да се прегърнат и цаливат глобяван шофьор и катаджията с акта.
Това и да го видим, нема да го повервам...
Аз едва днес разбрах, че в тази тема имало звънче, дето будело отговорника, та затова повече няма да влизам тук с фльонги...
bot
20 Юли 2006 19:18
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Уф, каква война? С кого? Къде?
Даден участник нарушава Правилата. Според същите тези Правила получава бан.
Каква война, какво чудо... Дори ми е симпатичен по своему. Но това не му дава правото да се държи като хипопотам в кладенец, нали?

Имам лично отношение само към двама участника заради техни доноси (не оплаквания - за да не се бъркат понятията) , но точно заради това, че ме е страх личното ми негативно отношение да не повлияе на преценката ми те се ползват със сравнително по-голяма свобода (пояснение, за да не скочи някой: спорните моменти при отсъжданията са в тяхна полза). Nesnaecht не е сред тях.

Редактирано от - bot на 20/07/2006 г/ 19:28:10

bot
20 Юли 2006 19:21
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Благодаря за катаджията, Геновева. Съвсем уместно сравнение. Дори няма място за подкуп. Първо, шофьорът нищо не губи, че да плаща, а второ, гледат прекалено много хора и ще реагират веднага.
"Фльонгата" я махнах преди 2 седмици. Писна ми. Затова ще се бавя на някои ваши запитвания, но не е фатално. Просто другият вариант беше неприложим на практика.

след ред. "Звънчето" де :-)

Редактирано от - bot на 20/07/2006 г/ 19:39:02

steppenwolf
20 Юли 2006 19:24
Мнения: 4,887
От: New Zealand
с акта или след акта...?
bot
20 Юли 2006 19:34
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Нека оставим таз жежка тема... преди малко получих мейл, че един български сайт се е върнал към нормалното си функциониране:
Здравейте,

Страниците на АТАКА http://www.ataka.bg и http://www.vestnikataka.com функционират нормално.
Временното им спиране беше продиктувано от хакерска намеса от турска страна.

Поздрави на колегите :-)
Геновева
20 Юли 2006 19:37
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
сега, щото била махната "фльонгата", ама аз имах предвид "звънчето" за сигнализация на вратата, мога да ти отговоря, Степен, с оня лаф, дето едни
преди, други - след, а трети - вместо...
Де да знам нашия случай от кои е.
Сибила
20 Юли 2006 19:40
Мнения: 15,613
От: Bulgaria


Дилбер Танасе, вчера си говорис с мон ами два часа по телефона.

Казах му абсолютно същото /като съвет/, което г-н модераторът му обяснява.

Няма приятели, няма преференции, няма пристрастия, когато става въпрос за принципи, а те тук се състоят в спазване на правилата.

Нека мон ами потвърди това.

Другото са само локуми.
DILBER TANAS
20 Юли 2006 19:54
Мнения: 2,019
От: Bulgaria
Здравей Сиби!

Не съм толкова навътре в същината на проблемата. Днес научих, че има някакъв спор между г-н Бот-а и Незнайко.
Формално погледнато Модераторът е прав. Той си върши работата. Написал съм го. Извинявайте, но според мен Незнайко няма да загуби от неучастието си във Форума, а напротив ще спечели. Дори само повече свободно време. Докато Форумът в лицето на Модератора със сигурност ще загуби... Макар, че пак повтарям формално сигурно е прав. Не съм и не искам да се запознавам в детайли с причината за сегашната ситуация.

Вече писах, каквото писах и повече от това не мога да направя.

Бъдете здрави и за теб Сиби! А за Незнайко
Сибила
20 Юли 2006 20:01
Мнения: 15,613
От: Bulgaria


В този, да го наречем спор, съм на страната на г-н модератора.

И на мон ами казах, че трябва да го различава в двете му качества- на човек, който изпълнява съвестно и безпристрастно задълженията си и на човек, когото познава лично.

А от неучастието си във форума, ще загуби най-много мон ами.

Няма незаменими форумни участници.

Това е истината, макар и горчива.
Геновева
20 Юли 2006 20:08
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
Значи, нека да внеса аз малко яснота в историята, защото Незнайко получи двудневен бан по мой, хм..., да го наречем сигнал. Понеже вече е изтрит въпросният постинг, няма как да се възстанови, само при положение, че ми повярвате за съдържанието, ще си направите изводите. Сигналът ми беше насочен към възмутилото ме съдържание на постинга му, като ми беше абсолютно безразлично кой го е писал.
Та постингът гласеше, че Индира - некаква там певица, която нямам честта да знам, била по-голяма патриотка от Левски и че Левски бил терорист.
Това в деня след рождения ден на Левски малко ме възмути, та запитах г-н Бота такива твърдения сенкционират ли се.
Нищо повече, ако тая глупост я беше написал кой и да е форумец, пак щях да сигнализирам. Има неща, дето не трябва да се прощават, независимо от моментното състояние на пишещия, което отдавна и в законодателната практика, не се явява смекчаващо, а напротив - отежняващо вината обстоятелство.
Сибила
20 Юли 2006 20:31
Мнения: 15,613
От: Bulgaria

Аз съм се оставила напълно на преценката на г-н модератора да решава кого/ и мен, в това число/ да санкционира, и с каква тежест.

Радвам се, че се намирам във форум с модератор, който ми осигурява защита срещу всякакви психопатии и грозни извержения, както имам горчив опит с предишния сЛободен форум.

Затова дори и съм адски доволна, че има кой да въдворява ред в най-различни конфликти на личностна основа, а отстрани нещата се виждат по-добре.

Заради това спокойствие съм съгласна да наложа и известни ограничения върху буйната си речовитост и горещ темперамент, съобразявайки се с правилата, естествено.

Редактирано от - Сибила на 20/07/2006 г/ 20:33:20

nesnaecht
20 Юли 2006 21:50
Мнения: 15,180
От: France
Бот аз не съм ти дал никъде акъл как да работиш със форумците .
Нели ти го дава - като ме обижда лично !
Геновева прави същото .
Наказал си ме - приел съм го и нищо не ти казах . Но използването на наказанието за някой за да го оплюеш - не се толерира никъде по- света .
Много сори ВОТ - че сме от различни планети на разбиране ! ПХроблем със тебе съм нямал , няма и да имам . А точно това пречи на некои индивиди от посочените от мене !? Но всяко зло , за добро !
Може и да не ги наказваш- всичките форумци без проблем пишещи и не знаят кой е правия ?!!?
Чок觧
21 Юли 2006 00:00
Мнения: 7,337
От: Israel
nesnaecht
[Златен]
от Bulgaria

Общо мнения: 14936
Скрий: Име, IP
Бот аз не съм ти дал никъде акъл как да работиш със форумците .
Нели ти го дава - катo ме обижда лично ! ......


Модератора би трябвало да се обижда, не ти !
bot
23 Юли 2006 18:15
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Бях предупредил в началото на седмицата, че почивните дни не са повод за нарушаване на форумните правила. За съжаление, "нарушителите" , които не са се съобразили, са доста и поради тази причина ще пусна списъка от никовете им тук, за да не ме пита всеки поотделно защо е санкциониран. Нямам време да им редактирам постингите през уикенда, така че всеки може да си види мненията от тези дни в "досието" и да ги сравни на съответствие с правилата на форума.

До 26.07.2006 бан получават:

D-r Zvezdnikov (след ред.: вече е с дългосрочен бан по т.2.5.)
el mojado
Gasparini
Hugin
Baron Selski
feuchtevotze (след. ред. - дългосрочен по тт.2.5, 2.6.)
otvrat
Васуки (след. ред. - дългосрочен по т.2.5.)
chukancho
drunbrum
Ченгето
Mrx++
Нели
Пенкилерка (след. ред. - дългосрочен по т.2.5.)




Редактирано от - bot на 24/07/2006 г/ 12:19:09

Добави мнение   Мнения:1797 « Предишна Страница 62 от 90 60 61 62 63 64 Следваща »