Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Warning! Приватизационен екстремизъм?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:24 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Rednik South O.Z.
25 Мар 2005 19:55
Мнения: 2,839
От: Burundi
Кайли, нямам никакво желание да се присъединявам към единствените двама (ще ме извиниш за оксиморона) които са публикували резюметата си във форума. Hейсе. Всъщност зачезналият в чужбина съм аз, синът ми е пет годишен и е роден в чужбина. За него, за съжаление, България ще е жужбината, а Америка - родината. Не се гордея с това и смятам, че са много по-корави тези, които останаха в България, вместо да дезертират като мен. Емиргрирах от атопроцентов егоизъм и защото не исках да видя животът ми и животът на децата ми похарчени покрай "прехода" в България и вместо да се опитвам да променям системата се спасих егоистично, по безроднически и поединично. Меко казано, не се гордея с това. Вече е късно, защото ако реша да се връщам в България, сина ми трябва да го записвам в училище за бавноразвиващи се сигурно, шото е във възраст за училище вече, а българският му е като на дете на година и половина и само аз му го разбирам - дори бабите и дядовците не могат. Не ми се иска да губи години, докато навакса точно в тази възраст. Така че - моя избор съм си го направил.
Пак ти казвам, че такива като тебе и много други от този форум ги броя за по-качествени хора от мен самия, защотo са избрали да останат при едни невъжможни и абсурди условия, с риск те и децата им да останат завинаги в хаоса на "прехода". Повече би ме било страх синът ми да не бъде слуга и роб, подритван от мутри, "бизнесмени", "партийсци" и всякакви други скотове, отколкото да живее далеч от мен, което, ако прилича човека малко на мен, вероятно ще се случи.
kaily
25 Мар 2005 20:05
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Ми убу.
Т_Живков
26 Мар 2005 13:59
Мнения: 5,459
От: Bulgaria
Ще си позволя да обобщя. В постингите си преждеговорившите предлагате разсъждения логични и въпроси на пръв поглед без отговор. А всъщност всички отговори отдавна са известни: говорят ли за реформи - става въпрос за пари, говорят ли за грижи за околната среда - става въпрос за пари, говорят ли за грижи за малцинствата - става въпрос за много пари, за приватизацията ясно - там и средствата и целта са пари, все много пари. Но чии? До скоро държавни, отскоро собственост на "обгрижващите" ни пилитици. На това у наше село му викат АЙДУКЛУК! Без повече обяснения! И какво следва? Ето това е въпросът на въпросите сега. КАКВО СЛЕДВА?! За мене е ясно, че следва "дръвника да влезе в употреба"(имам в пред вид нормално правосъдие, разбира се). Но кога и как? Колкото по-скоро, толкова по-добре! Иначе ще се изправим пред страшни събития - историята можеш да пренапишеш, но законите, по които светът се развива(законите на обществото) не можеш...
Добави мнение   Мнения:24 Предишна Страница 2 от 2 1 2