Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Интерпол задържа бивш син лидер
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:72 Предишна Страница 2 от 4 1 2 3 4 Следваща
ФОРЕСТ ГЪМП-СИН
07 Апр 2005 10:11
Мнения: 1,915
От: 0
За теб, Виткурчо питаха едни момчета от Анадола. Ногу са та аресали.
sasoss
07 Апр 2005 10:12
Мнения: 6,068
От: Bulgaria
Don, за едно не съм сигурен - дали всеки седми ден ги е носил. Между другото дали си спомняш колко му струваше неуспешната предизборна кампания?
Форест Гъмп 77, адски ме кефиш! С тези приказки пробвай при Дайнов. Тук става дума за един престъпник (това следва от факта, че има влязла в сила присъда), който беше намразен от един цял град. И това, че правиш толкова яростни опити да го защитаваш точно ти е директен отговор за тия, които изразяват съмнения относно факта, дали недоучилия селски гамен не е протеже точно на любимия ти вожд.
Дерзай и се надявай да не се разприказва Добрин Митев като го стоварят тук.
Архангел Михаил
07 Апр 2005 10:29
Мнения: 431
От: Bulgaria
Хайде, хайде, гладна варненска кокошка Добрин Митев в затвора сънува!
Колкото Татарчев домъкна в чувал Дойнов от Виена!
Дон, Сас, привет!
sasoss
07 Апр 2005 10:34
Мнения: 6,068
От: Bulgaria
Привет, Архангел!
Забравяш, че избори идат. Има шанс.
Преди малко четох мнения на разни Викторовци на едно друго място - най-новата мода е - Добрин Митев-човек на Надежда Михайлова.
Архангел Михаил
07 Апр 2005 10:39
Мнения: 431
От: Bulgaria
С този "лик" върху байрака на българската Тачър, СДС не мой прескочи 4% -та бариера, нищо че един велик скачач е шеф на предизборния щаб!
Don
07 Апр 2005 10:48
Мнения: 19,057
От: Bulgaria

Чувам, че снощи се е състояло учредителното събрание на инициативен комитет за посрещането на Добринча. Разгледали са се 3 варианта:
1. Ако пристигне на Морска гара ше го посреща Севастиянов. Шпалир до затвора ще му правят корабостроителите.
2. Ако го стоварят на ЖП гарата ще го посреща Любо Ролбата. Шпалира осигурен от съкратените от градски транспорт и БДЖ.
3. А ако се приземи на аерогарата, цветята ще му ги връчва Янко Станев. По целия път до червените керемиди - песни и пляски на Янковите тонтон-макути и братския ромски етнос.
Марко Ив. Тотев
07 Апр 2005 11:03
Мнения: 1,837
От: Bulgaria
Вчера казаха по някакви новини, че присъдата му още "не била влязла в сила" и се чакал да се произнесе Върховният съд като делото било насрочено за 2006 (?)
Щом Митев не е обжалвал, значи прокурорите са протестирали.
Някой да е чул нещо повече по въпроса?
ВИКТОР77
07 Апр 2005 11:08
Мнения: 2,102
От: Bulgaria
Вълна от престъпност залива всеки ден България. Все по-често мишените са явни фигури от подземния свят и хора, които са се движят на ръба на закона, но които престрелки заплашват вече и живота на обикновенните хора.Ежедневните атентати и престрелки по улиците извадиха на светло играчи, за които или никой не е чувал, или всички са подозирали в сенчест бизнес, но никой"не е имал "доказателства за тях, а Борисов, Петканов и Филчев не успяват само да ги преброят, камо ли да ги заловят и осъдят, а те и не желаят това! Това е обичайният начин за справяне с конкуренцията в България и за уреждане на бизнес взаимоотношения.
Мафиотите"бизнесмени, бивши номеклатури, бивши ДС ченгета, които отново са във влатта искат България само за себе си и парите си, без някаква европейска конкуренция, която да им отнема печалбите.Те искат страна в която специалните служби да не ги следят, правителството да им симпатизира и подкрепя, а адвокатите им да са в приятелски-парични отношения с прокурори, съдии, депутати, митничари, полицаи, министри и всякакви началници от които зависи тяхното спокойствие и "бизнес", и всъщност много го правят, продават се за пари, за много пари. Вече ДС-мафията искат да приватизират цялата държава и вече те пряко да я управляват, а не както до сега с поставени, купени лица и парламентарни групи, явно се преценили, че със собственни депутати в парламента ще им излезе по-евтино, и БСП им помага затова, нали това са нейните рожби "червени мобифони". Пристъпноста в страната вирее и ще вирее, защото се допусна от нашето общество
пълноценно възстановяване на ДС на всички мислими и немислими тяхни позиции. Днес ДС си е пак по местата: Във вътрешното министерство, във външното също, и в останалите министерства, естествено и в парламента, както винаги в банките, бизнеса и в университетите. В Националната телевизия бесуват агентите-Кеворкян и сие на ДС, за ченгеларството на частната и самонарекла се “независима” преса начело с Тоше Тошев и сие пък просто няма какво да се говори – банално е, и никого не впечатлява продажната преса и виреещата се престъпност в цялата страна.Хората които тряваше да се борят с престъпноста бяха купени, но скоро няма да има нужда и от тях.Мафията ще управлява пряко държавата като влезе в НС, ако ние не е спрем навреме. Въпреки мафията, ДС ченгетата и тяхните доносници в правителствата, България успя да извърши невъзможния завой от съветско-азиатски комунизъм към нещо нормално, дето му казват западна демокрация и свободен пазар. След влизането на страната ни в ЕС, повече от сигурно е, че страната ни ще успее да се освободи с помоща на европейският съюз от цялата тъзи мръсна утайка в нашето общество останала от времето на комунизма!
олезатвориочички
07 Апр 2005 11:12
Мнения: 1,759
От: Turkmenistan
Д.Митев ... , който уж "злоупотребил" с качеството си на управител, въпреки, че няма данни да е получил облаги от това!

Викторе, ти всъщност какво искаше да кажеш?
sasoss
07 Апр 2005 11:17
Мнения: 6,068
От: Bulgaria
ВиктУре, казваш, че има "ежедневните атентати и престрелки по улиците...". Защо не направиш едно сравнение с преди 5 години. Ако не вярваш на статистиката, можеш сам да изчислиш поне броя на атентите по статиите във вестниците.
Но като се замисля, всъщност кадесарите и комуноидите пишат статиите във всички вестници и се наговарят да публикуват само 1 от 10 атентата. Това е така, вероятно защото те са авторите на всички атентати, които са насочени предимно към представителите на демократичната общност.
Да не забравя - ценна помощ им оказват путинските кагебейци, които всъщност ги контролират и им оказват методологическа и технологична подкрепа. Тяхната дейност е разрешена лично от Путин. Освен това знам, че в тебе има копие от този документ с подписа на Путин. Прав съм, нали?
kaily
07 Апр 2005 11:19
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Интерпол е объркал сметките на наште, ама они че си ги оправат.
Като тоа влезне у затвора, налъмите ще цъфнат.
ВИКТОР77
07 Апр 2005 11:23
Мнения: 2,102
От: Bulgaria
Около 1000 души отдадоха последна почит на шефа на "Мултигруп"

МАФИОТИ, МИНИСТРИ И ПАРТИЙНИ ВОДАЧИ ЗАЕДНО НА ПОГРЕБЕНИЕТО НА ИЛ.ПАВЛОВ.
Правителството прати на погребението Димитър Калчев

Никой от дошлите на поклонението на застреляния президент на "Мултигруп" Илия Павлов не успя да го зърне. Той бе опят в затворен ковчег, защото съпругата му Дарина Павлова искала близките и приятелите му да го запомнят жив.
Опелото мина при засилени мерки за сигурност. Бодигардове на "Мултигруп" имаше вътре в църквата "Света Неделя" и пред трите й входа, които се отварят едновременно много рядко. В храма се влизаше с пропуски. Охранителна фирма "Реал Секюрити" и полиция бдяха за сигурността около сградата.
Ковчегът бе докаран около 10 часа. Поклонението започна малко по-рано от предварително обявения час - 11.00. Пред официалния вход на църквата вече се бяха подредили около 300 души - служители на корпорацията, бизнесмени и познати на убития.
ВИП-персоните минаваха през входовете от страната на "Шератон" или срещу здравното министерство. Бодигардове извеждаха от масовата опашка видни личности и ги насочваха откъде да минат, за да влязат с предимство в църквата. Така вътре влезе (зам.-председателят на БСП Румен Петков, който поднесе съболезнования от името на социалистическата партия.)

(Правителството бе представено от министъра на държавната администрация Димитър Калчев,)

който е бивш служител на "Мултигруп". Той поднесе голям букет от бели кали. (Премиерът Симеон Сакскобургготски прати съболезнователен адрес по него. )Представител на президентската институция не бе забелязан.
Сред първите, появили се пред "Света Неделя", бяха шефът на "АКБ Форес" Николай Банев, депутатът Гиньо Ганев, бившите народни представители Венцеслав Димитров и Александър Джеров, членът на СЕМ Райчо Райков. Хачо Бояджиев се открояваше с облеклото си - протрити дънки и обикновено яке. Към тях по-късно се присъединиха дългогодишният адвокат на Симеон Сакскобургготски Асен Ошанов и адвокатите на ексбанкера Иван Миронов. Юридическото съсловие бе представено още от адвоката на Майкъл Чорни Тодор Батков и адвоката на купувачите на БТК Иван Тодоров.
Появата на Слави Трифонов раздвижи част от снимащите журналисти. Той бе придружен от главния сценарист на шоуто си Росен Петров. Сред излизащите от храма по-късно бе забелязана и Галя от балет "Сатен". От артистичното съсловие дойдоха Вежди Рашидов и сръчно разминалите се със Слави Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

Пред ковчега на Илия Павлов се поклониха около 1000 души

Много от тях бяха дошли от фирми на корпорацията в провинцията.
Първи от опелото, на което присъства и българският патриарх Максим, излезе шефът на футболния съюз и БОК Иван Славков. Малко преди 12 часа си тръгна босът на "НОВЕ холдинг" Васил Божков, който бе със засилена охрана. После от храма излезе мениджърката на "Мегаталант" - импресарската агенция на Дарина Павлова, Ивайла Бакалова. Разплакана, тя влезе в "Шератон". По-късно бе забелязана там да пие кафе с придружителки. В хотела се отби и Бояна Попова, която засега управлява "Мултигруп".
Едрият бизнес бе представен от шефа на "РЕИ холдинг" Иван Павлов, банкера Емил Кюлев, оръжейния търговец Петър Манджуков, шефа на "ЛУКойл"-България Валентин Златев и др. Сред множеството бяха и бившата шефка на "Мобилтел" Румяна Кючукова, шефът на столичната топлофикация Валентин Димитров, Владимир Каролев.
Малко след 12 часа пред църквата се появи лидерът на ДПС Ахмед Доган. "Всеки, който прави такива мащабни неща, бърка. Явно бъркаме някъде и засягаме интереси, които завършват и по този начин, за голямо съжаление. Бизнесът в преходния етап винаги, във всяка страна носи рискове. Не ми е ясно къде точно сбърка той, но икономическият интерес явно е една жестока категория на прехода. Не мога обаче да гадая чии интереси засегна, трябват факти за това", каза Доган. Той бе един от малкото, пожелали да направят изявления вчера.
Куп спортни деятели отдадоха последна почит на шефа на "Мулти" - бившият треньор на футболните национали Христо Бонев, шефът на федерацията по борба Валентин Йорданов, целият отбор на "Черно море", Валентин Михов, Стефка Костадинова и др.
Бившият шофьор на Павлов и настоящ бизнесмен Димитър Джамов, който два пъти оцелява при покушения, не пожела да каже нито дума пред журналистите.
Малко преди края на поклонението в църквата влязоха около 40 мъже, облечени в строги черни костюми. Оказа се, че са масони, дошли от цялата страна.
Фидел Беев
07 Апр 2005 11:27
Мнения: 4,254
От: Fiji
Вике, къде одиш бе, душа? Я пусни пак онова парче за телеграмата на ЦК на БРП до Гошо Тарабата от 13 септември 1944!...

Редактирано от - Фидел Беев на 07/4/2005 г/ 11:28:46

Manrico
07 Апр 2005 11:35
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Викторе, приятелю, колко пъти ти казвах, че да твърдиш, че си най-големият антикомунист и заедно с това да използваш комунистически методи на пропаганда просто не върви! Сами отблъсквате хората, които дори и само поради това, че са категорично против комунизма, биха се заинтересували от вас!
hamer
07 Апр 2005 11:49
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
Цитати от пресата:
1. Добрин Митев е арестуван за кратко вчера в Нова Зеландия. Час след ареста е освободен срещу 1000 евро гаранция. Митев бил разследван за нарушение на емигрантския режим.
2. Ако местните власти решат, че той наистина е нарушил законите им, ще бъде експулсиран у нас, коментираха прокурори.
3. България и Нова Зеландия нямат сключена съдебна спогодба и затова нашите власти нямат право да изискат екстрадицията му, въпреки обявеното международно издирване чрез Интерпол.
4. 5-годишната му присъда е потвърдена изцяло от Апелативния съд във Варна. За 18 май т.г. е насрочено делото във Върховния касационен съд.
5. "Преди час се чух с него. Няма нищо вярно в твърденията за арест." Това обяви вчера малко след 16 ч. член от семейството на Митев във Варна. Той научил за ареста от новитните и светкавично му звъннал. "Там по това време е много рано сутринта и семейството спеше".
Марко Ив. Тотев
07 Апр 2005 11:57
Мнения: 1,837
От: Bulgaria
Хамер, благодаря за информацията, имаш ли идея кой/защо е апелирал и касирал присъдата?
ВИКТОР77
07 Апр 2005 11:58
Мнения: 2,102
От: Bulgaria
олезатвориочич ки

07.4.2005 г. 11:12:07 Д.Митев ... , който уж "злоупотребил" с качеството си на управител, въпреки, че няма данни да е получил облаги от това!

Викторе, ти всъщност какво искаше да кажеш

олезатвориочич ки
Искам да кажа, че няма данни, че Добрин Митев е получил някакви облаги, но го съдят, а според думите на Филчев пред журналисти, че има сведение че някой магистрати вземат подкуп, а Фичев не ги праща на съдебната скамейка. Това искам да кажа! Да не говорим, че голяма част от имотите си Симеон ги е получил в нарушение на законите или поне на ръба на закона, но това не се вижда от правосъдието! Не се опитвам да оправдавам Д.Митев! Ако е извършил някакви нарушения(не казвам престъпления, защото няма такива)на закона поради незнание или безотговорност, да си получи наказанието. Аз съм против, както казват хората: За кокошка в затвора, а за крадени или взети като подкуп милиони да няма наказания! Искам България да бъде истинска европейска, демократична и правова държава и всеки да спазва законите, а нарушителите на закона да получават съответно наказание спред тежеста на извършеното престъпление, а не тендециозно според политическите интереси на едни номеклатурни търтей, свикнали да живеят преди при социализма на гърба на цялото общество като привилигерована каста, и сега отново същите търтей при капитализма да са отново управляващи и да ни поучават, колко е хубав капитализма, забравяйки, че преди твърдяха, че капитализма е най-големият враг на социализма! България в ЕС без бившата номеклатура, без бившите ДС ченгета и доносници, , без мафията и бившите "съветски"генерали учили из школите на КГБ! Въпросните персони да си живеят скромно, да си гледат бизнеса, пенсиите, да се радват на внуците си, да се радват на живота, но в никакъв случай да не се занимамат пряко с политика, в смисъл да искат отново да заемат ръководни постова в Р.България след като са били такива в Н.Р.България. Не е морално, например Георги Пирински министър в живковото правителство при социализма, сега отново да стане министър в едно ново правителство при капитализма, и да поучава кое е добро, и кое не е!
олезатвориочички
07 Апр 2005 12:07
Мнения: 1,759
От: Turkmenistan
Виктор: ясна работата. Всичко това безспорно е много хубаво. Дерзай!
gadatuga
07 Апр 2005 12:08
Мнения: 73
От: Bulgaria
Престъплението май е, че не е спечелил изборите, зящото ако ги беше спечелил - нямаше да го търсят. Причинно-следствена нръзка бе, пичове :-)
Top Gun
07 Апр 2005 12:46
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
Българските "правозащитници" избиха рибата - Топнарушителят на Закона - Митев /едно незаконно надстрояване, отдаване на общински имот под наем и продажба на държавна собственост/ най-после е задържан и ще падне под меча на Темида. Останалите, които крачат свободно по жълтите павета не могат да бъдат "призовани" редовно, но за сметка на това ще пълнят депутатски листи!
Добави мнение   Мнения:72 Предишна Страница 2 от 4 1 2 3 4 Следваща